|
|
Author | Message |
---|
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 6:54 | |
| "Trijumf ljubavi" od ponedeljka ili utorka na Pinku u 17h! |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 7:23 | |
| Na pinku? Poslije Soy tu Duena? |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 7:39 | |
| AHaaaa...joj jedva ceekam da gledam.. Ee jel se Maite i Wiliam pojavljuju jos u prvu epizodu? |
|
| |
Sanjulito TVNovele Novi član
Broj postova : 248
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 7:50 | |
| Ne.. Ja mislim da se pojavljuju tek tamo posle 4. epizode |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 7:57 | |
| Aaa neee :((( Aa ja msm, da se pojavljuju ranije...xD |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 8:12 | |
| U 6-oj su se pojavili....Ali mi smo par prvih epizoda gledali pop ola sata,tako da mislim da ce se ovde pojaviti u 3. ili 4. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 8:55 | |
| Liliana Abdul,napisala je na twiteru da ce Max i Marija,najverovatnije,imati jednu noc pomirenja i da ce biti jos izmena u seriji.... |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 9:30 | |
| Jao sooper. A jeli ja mogu znati da li počinje poslije Soy tu duena ili? |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 10:14 | |
| jedva cekam...posle Soy tu duena mislim da pocinje..sooooper |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 14:50 | |
| Serija zvanično počinje posle serije "Valentina" (Soy tu Duena) u terminu od 17.00h od utorka, 17. januara. [You must be registered and logged in to see this link.] - Pogledajte u TV Program za utorak. ;)Baš sam srećan, obavezno snimam! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 21:09 | |
| Jaoo i ja sam happy, ponovo ih gledam )) Samo steta sto se ne pojavljuju odmah, nego moram da ceekam : |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 21:27 | |
| ljudi vec 10000000000000 % smo ponovili da ide posle soy tu duena..znmali smo ti i pre nego sto je potvrdjeno mesecima unazad.... a Adrijana?ti nisi gledala seriju? : : to mi je cudno jer obozavas Maite i Williama |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 21:30 | |
| Slazem se sa Ejpril, na svakoj stranici pise kada pocinja.xD
Heheh OMG, vidis kako cudno...nsm gledala, tj ne gledam preko neta. Zato sto nijednu skoro ne gldam preko neta, ili gledam malo nesto, i vise ne. Mrzi me preko neta da gledam :P
|
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 21:33 | |
| aham verujem da ces sad uzivati dok bude kod nas :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 21:41 | |
| Pa naravnoooo... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Jan 2011 - 22:24 | |
| Prosto mi je neverovatno da ljudi traze na svakoj strani jedno te isto!Ako se neko potrudi da nam sto pre dostavi vesti,najmanje sto mozemo je da procitamo sta su ti ljudi napisali,ne da samo dodjemo i napisemo pitanje!!!!!!!! Jaooooo,kakve scene M&M kod vrata i na kisi.....Pogledajte Maxa,posle poljupca;ili se ogrebao na Marijin zub ili ga je ujela za usta - Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
|
|
| |
sedinaa TVNovele Novi član
Broj postova : 8 Godina : 37 Lokacija : Bosna i Hercegovina
| Subject: Re: Komentari serije Fri 14 Jan 2011 - 1:47 | |
| Ma ta scena na kisi mi je extra,kao i kod vrata,uh poljupca placu oni,placem ja :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 14 Jan 2011 - 1:53 | |
| Ahahahaahaha i ja sam plakala...mnogo mi je bilo zao... |
|
| |
Sanjulito TVNovele Novi član
Broj postova : 248
| Subject: Re: Komentari serije Fri 14 Jan 2011 - 4:14 | |
| Joj evo odgledah sada.. Boze koliko su samo divni ^^ , najlepse mi je na kisi bilo.. Jako mi je sada dobra serija,jedva cekam sutra |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 14 Jan 2011 - 4:26 | |
| Ja sam samo postavio jer je zvanična vest, ako vam smeta, obrišite post. -.- |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Fri 14 Jan 2011 - 4:56 | |
| malopre bila reklama na pinku za divno cudo preveli su naziv serije kako treba xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 14 Jan 2011 - 6:33 | |
| - Stefy wrote:
- Ja sam samo postavio jer je zvanična vest, ako vam smeta, obrišite post. -.-
Stefy, ja onu novost koju si postavio ne razumem..xDD Zavrsava se u maju alii ostalo msm : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 14 Jan 2011 - 6:37 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Stefy wrote:
- Ja sam samo postavio jer je zvanična vest, ako vam smeta, obrišite post. -.-
Stefy, ja onu novost koju si postavio ne razumem..xDD Zavrsava se u maju alii ostalo msm :: Ne mislim na to, nego da se emituje na Pinku. Što se tiče ovog novog, zbog glume Williama koja se publici ne dopada, seirja ima slab rejting i skraćena je radnja, pa se završava u maju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 14 Jan 2011 - 6:43 | |
| Odakle si kopirao tu vest,koja je u Novostima? Napisana je kao da je pisao prvorazredni novinar i totalno je nerazumna....Osim toga nije ni istinita...Ali nasi novinari tako prenose... Mislim da nam poslednje trebaju vesti iz nasih novina,koje idu do toga da Maricuj ne zeli scene sexa(ako ono nije bio sex,ja ne znam sta jeste),ne zeli da je William dodiruje( : : notorna laz,ni jedan par se ne dodiruje koliko Max i Marija ),Williamova serija ima mali rejting zato sto ga u Meksiku smatraju silovateljem!!!!! ,Willijam ne zna da glumi(zaista je smesno reci za nekog,ko se toliko unese u emocije da svi zivi misle da je u vezi sa glavnom glumicom,da ne zna da glumi)... Rejting sasvim lepo raste i to zahvaljujuci promenama i idejama gledalaca...Kazu da je ta scena na kisi bila jedna od ideja na twiteru,koje je trazila Lilijana Abdul.Juce je rekla kako nastavlja da cita sta gledaoci zele i kakve scene zele.To je super! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 14 Jan 2011 - 7:28 | |
| OMG meni je to totalno netacno, Viliam nikada ne moze biti los. ja msm da je serija sada bolja, rejting koliko ja pratim...vidim da ima skoro uvek najvise od ostalih serija. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|