REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
AuthorMessage
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 18 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

Komentari serije - Page 18 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyWed 15 Dec 2010 - 11:30

Ja nisam cula Mariju da je to rekla popu...Da,otraves je ponovo
Danas je bila 37-a,nije valjda da sam zaboravila da je stavim?Cek da vidim,postavicu,ako nisam
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

Broj postova : 92
Godina : 35

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyWed 15 Dec 2010 - 11:33

dervisevic fata wrote:
bilo je to u 36. epizopi to je scena u prirodi uglavnom jako lijepa ali nas je glupi Meija uskratio detalja bije Ljut
procitaj prijasnje komentare pa ces vidjeti o cemu se radi cak je i Nina stavila jedan komentar s Uvisiona kako moramo zamisljati scene M i M ..
Hvala :) Morat cu ponovno pogledati jer ja inace samo gledam scene M y M zajedno.

Upravu si otravez znaci ponovno iliti opet.

Nemogu vjerovati da je onaj idiot prepustio tu scenu nasoj masti :Out: Ljut Ljut

Zasto ,zasto budala vec jednom ne uvidi njihov zajednicki potencijal???? Glavno da se kod njega sporedni likovi tuctuc i to sve u sesnaest Ijo a gl likovi nula bodova oni su totalno u dr planu i dobivamo ih na kapaljku Ljut

Edit
Ona je rekla de nuevo sto znaci opet iliti iznova :Ok:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyWed 15 Dec 2010 - 11:59

Lucky_08 wrote:
dervisevic fata wrote:
bilo je to u 36. epizopi to je scena u prirodi uglavnom jako lijepa ali nas je glupi Meija uskratio detalja bije Ljut
procitaj prijasnje komentare pa ces vidjeti o cemu se radi cak je i Nina stavila jedan komentar s Uvisiona kako moramo zamisljati scene M i M ..
Hvala :) Morat cu ponovno pogledati jer ja inace samo gledam scene M y M zajedno.

Upravu si otravez znaci ponovno iliti opet.

Nemogu vjerovati da je onaj idiot prepustio tu scenu nasoj masti :Out: Ljut Ljut

Zasto ,zasto budala vec jednom ne uvidi njihov zajednicki potencijal???? Glavno da se kod njega sporedni likovi tuctuc i to sve u sesnaest Ijo a gl likovi nula bodova oni su totalno u dr planu i dobivamo ih na kapaljku Ljut

Edit
Ona je rekla de nuevo sto znaci opet iliti iznova :Ok:
eee jesam li rekla :D: :Ok:
spominjala sam jedan tekst u kojem ga kritaziraju navodi se i to da je stavio glavne protogoniste u drugi plan ali Meija je previse debilan da bi shvatio zelje publike ...
znaci ostaje nam 150 epizoda a rejting sve slabiji cak 18%
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 18 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyWed 15 Dec 2010 - 12:35

Maite je rekla da je u Mexicu...Izgleda da su zavrsili snimanje u Acapulcu..valjda bice dobro
M i W dodju ko glavno sporedne uloge :Out:
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyWed 15 Dec 2010 - 19:48

Postavila sam vam epizodu,odusevice vas :da:

E,sad,ja imam nov ekran i boje su mi nekako neobicne,nikako da se naviknem,sve mi je ok,ali su video klipovi malo,malo tamniji.Ima scena kad Maria zeza Maxa da spava i skace da ga poljubi.Pogledajte kako se Will zacrveneo,kao paprika!! :Ok: Mislila sam da je moj ekran u pitanju,ali ovo je odusevilo i devojke sa uniona,pitaju ko jos crveni u seriji.Tako se ismejem njihovim komentarima.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Fan-gif : Komentari serije - Page 18 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyWed 15 Dec 2010 - 21:28

Glupo mo sto drugi put M i M nisu prikazali, samo poljubac i kraj, a s druge strane mi drago da su jos koji put spavali, da ne bude od prvog puta trudna :P:
Back to top Go down
«EnChY»
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
«EnChY»

Broj postova : 305
Godina : 28
Fan-gif : ^^♥
Lokacija : U svijetu gdje nitko nema pristup, u svom vlastitom svijetu.

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyWed 15 Dec 2010 - 22:12

serija je me totalno razocarama.
Back to top Go down
Seka
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Seka

Broj postova : 150

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyWed 15 Dec 2010 - 23:21

Što dalje to gore, M&M sve manje, njihove scene na kapaljku, ne znam kome se gledaju scene onih bezveznjaka u krevetu. Gledam samo M&M oni mi još uvijek mogu izmamiti osmjeh. Čitam da svi traže njih dvoje što više, a ono sve manje... Ko je tu lud? :o.O:
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 0:06

Devojke na unionu su ozbiljnim istrazivanjem dosle do odredjenih zakljucaka....

1-Mehija je dobar prijatelj sa Elizabeth

2-Mehija laze po svojim profilima i obecava da cemo gledati M&M,samo da sve skine s' vrata

3-Mehija ima u planu drugu seriju,koja ce biti hit,pa zeli da unisti iluziju,koju M&W drze toliko dugo,jer zeli da promovise drugi par.

4-Mehija je nesposoban da napise ista,osim cirkusa

5-Mehija je budala

hahaha
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 2:05

discobaby (Čet 16 Dec 2010, 12:06 pm) wrote:
Devojke na unionu su ozbiljnim istrazivanjem dosle do odredjenih zakljucaka....

1-Mehija je dobar prijatelj sa Elizabeth

2-Mehija laze po svojim profilima i obecava da cemo gledati M&M,samo da sve skine s' vrata

3-Mehija ima u planu drugu seriju,koja ce biti hit,pa zeli da unisti iluziju,koju M&W drze toliko dugo,jer zeli da promovise drugi par.

4-Mehija je nesposoban da napise ista,osim cirkusa

5-Mehija je budala

hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha :jajaja: :jajaja: :jajaja: :jajaja: ja bih rekla da je ovo pod brojevima 4 i 5
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 2:10

bravo za Mariju enamorado bas mi je bilo dobro sto ga je onako zagrljaj a zasto se je onako Max zacrevenio jeli u pitanju boja ili nesto drugo uglavnom bilo jako smijesno a opet tako slatko...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari serije - Page 18 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 4:08

Kazu da je planirano da ce biti oko 16 epizoda, ali zbog male gledanosti bice 100.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 4:28

Trebalo je da bude 300,tako pise na unionu.Mozda su zato toliko razvlacili pricu...Mislim 300 epizoda ovog kiceraja.M&M bi,sve ukupno,bili 2 i po sata u seriji....
Ja im dajem sansu jos 3-4 epizode i ako se ovako nastavi gledam samo M&M,necu se nervirati bez veze.Da bog da im pala gledanost na 1,1...mozda tada gospodin Mehija shvati sta ljudi hoce...
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 18 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 5:55

na twitteru sta je napisao...
Salvador Mejía
Muchas gracias por sus criticas y Alientos!!!estamos reforzando todo...a WyMD. a Vict.A Danny y suavizaremos a DorisM.gcs.mil

8 minutes ago
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari serije - Page 18 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 7:03

Ajj, nista ne shvatam sta radi taj glupan Meheja..xD
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 7:12

Pa,valjda je budali jasno da mora da ispuni sta ljudi zele.Verovatno se snima jos scena sa M&M,neke sa Lindom i Osvaldom se brisu,Victorija malo manje place....Tako bi trebalo,jer svi to traze u komentarima.Pitanje je samo kada cemo videti to sto on kaze da rade...
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 9:40

Mehija je opet USPEO da svojim lošim rimejkom upropasti dobru seriju.
Svi koji su gledali EL PRIVILEGIO DE AMAR vrlo dobro znaju o čemu govorim.
Back to top Go down
LadyNella
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
LadyNella

Broj postova : 13

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 11:03

Jao taj Mejia ne zna ni pisati...prvo bi to trebao nauciti...gdje je on od producenta....uzassssssss!
Back to top Go down
LadyNella
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
LadyNella

Broj postova : 13

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 11:03

Jao taj Mejia ne zna ni pisati...prvo bi to trebao nauciti...gdje je on od producenta....uzassssssss!
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 11:08

dpdragan wrote:
Mehija je opet USPEO da svojim lošim rimejkom upropasti dobru seriju.
Svi koji su gledali EL PRIVILEGIO DE AMAR vrlo dobro znaju o čemu govorim.
znam EPDA je bila odlicna serija a ovaj remeik nije ni priblizno onom sto smo gledali....koliko znam Meija ima pravo mijenjati pricu mogao je samo uzeti osnovu a dalje razraditi scenarij ali da bude kvalitetan kome se uvijek gleda jedno te isto zar ne?
a znateli da jedno Victorijno plakanje traje 5-6 minuta cak i nekad vise a dok jedno pojavljivanje Maxa i Marije traje ni minutu mozda nekad bude koja sekunda vise moji noktici
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 11:09

discobaby wrote:
Pa,valjda je budali jasno da mora da ispuni sta ljudi zele.Verovatno se snima jos scena sa M&M,neke sa Lindom i Osvaldom se brisu,Victorija malo manje place....Tako bi trebalo,jer svi to traze u komentarima.Pitanje je samo kada cemo videti to sto on kaze da rade...
il se pravi glup il neshvaca sta zelimo gledati...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Fan-gif : Komentari serije - Page 18 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 11:27

Hhaha, nista se posebno ne desava u ovoj seriji, ali bas ista, Max i Maria su krivci sto gledam, prestalabih jos odavno...
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 11:38

Lady_X_ wrote:
Hhaha, nista se posebno ne desava u ovoj seriji, ali bas ista, Max i Maria su krivci sto gledam, prestalabih jos odavno...
slazem se da nema njih ovo nitko ne bi ni pratio jedino me oni zanimaju :D:
a opet steta ima u ovoj seriji i kvalitetni glumaca kao npr. Danijela Romo
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 11:49

On je mogao da promeni malo seriju.I u PDA je bilo dosta likova i ne tako mnogo scena izmedju mladog ljubavnog para,ali sada je drugacije.Ako su ljudi trazili njih i Mehija je morao da zna sta ce se desiti.Dobijes par koji je publika trazila odmah posle CCea i da tako zas''es,ne ide mi u glavu...Kog je djavola uzeo Pda da rimejkuje...Nova,popularna serija...Budala.Rimejkuje se nesto osrednje,da bi se uradilo bolje.

Ja juce gledala disk sa CCea,gde su samo Maricuj i Huan Migel.Pa i kad su bili razdvojeni imali su po pola sata svake epizode.

Ja sam rekla da Mehiji dajem jos 3-4 epizode..posle gledam samo M&M.Maite i William da su pametni,da napuste seriju i urade drugu.Zaradili bi lovu kao nista,a publici dali sta zele.Nadam se da onda niko ne bi vise radio sa cirkuzantom Mehijom.On ce svakom glumcu da upropasti karijeru.

Videcemo sada posle danasnje poruke na twiteru.Jos samo malo strpljenja.

Meni nije broblem u likovima,nije bitno sto ih ima mnogo,problem je u debilnim dijalozima.Sve je nerazradjeno.Pa niko ne izgovara toliko gluposti u ceo dan...Moras,valjda sa nekim da popricas ozbiljno,ne da samo dahces i kolutas ocima...

Opet sam se iznervirala Ijo
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 EmptyThu 16 Dec 2010 - 11:52

discobaby wrote:
On je mogao da promeni malo seriju.I u PDA je bilo dosta likova i ne tako mnogo scena izmedju mladog ljubavnog para,ali sada je drugacije.Ako su ljudi trazili njih i Mehija je morao da zna sta ce se desiti.Dobijes par koji je publika trazila odmah posle CCea i da tako zas''es,ne ide mi u glavu...Kog je djavola uzeo Pda da rimejkuje...Nova,popularna serija...Budala.Rimejkuje se nesto osrednje,da bi se uradilo bolje.

Ja juce gledala disk sa CCea,gde su samo Maricuj i Huan Migel.Pa i kad su bili razdvojeni imali su po pola sata svake epizode.

Ja sam rekla da Mehiji dajem jos 3-4 epizode..posle gledam samo M&M.Maite i William da su pametni,da napuste seriju i urade drugu.Zaradili bi lovu kao nista,a publici dali sta zele.Nadam se da onda niko ne bi vise radio sa cirkuzantom Mehijom.On ce svakom glumcu da upropasti karijeru.

Videcemo sada posle danasnje poruke na twiteru.Jos samo malo strpljenja.

Meni nije broblem u likovima,nije bitno sto ih ima mnogo,problem je u debilnim dijalozima.Sve je nerazradjeno.Pa niko ne izgovara toliko gluposti u ceo dan...Moras,valjda sa nekim da popricas ozbiljno,ne da samo dahces i kolutas ocima...

Opet sam se iznervirala Ijo
nemoj se nervirati bice dobro valjda ce biti bolje
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 18 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 18 of 40Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next