REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
AuthorMessage
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

Komentari serije - Page 10 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyWed 1 Dec 2010 - 22:13

Uh,kakvo ponasanje Maxa prema Mariji :o.O: Kao da me neko polio hladnom vodom...ali sprema joj iznenadjenje,verovatno...mislim,nadam se...Zasto bi trazio od Nati da mu se javi,ako ne zbog Marije..

Jeste videli kako joj povlaci carsav??ljubav Cini mi se da je to obaceno iz scena koje su trebale da otpadnu. :D:
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyWed 1 Dec 2010 - 22:20

[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo avance veceras ce se se tako reci pomiriti posto nije dolazio.... <3333
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyWed 1 Dec 2010 - 22:33

Divno....Anchy,hoces da nas ubijes onim slikama? Ijo enamorado
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyWed 1 Dec 2010 - 22:41

discobaby wrote:
Divno....Anchy,hoces da nas ubijes onim slikama? Ijo enamorado
Hocu xDDDD :P: :D: :D: :D: enamorado
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 4:42

Maite mi je sada jos lepsa kada je promenila friz :D: i bas je dobro opaucila onu Gabi :da:
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 8:43

*Maya* wrote:
Maite mi je sada jos lepsa kada je promenila friz :D: i bas je dobro opaucila onu Gabi :da:

:super:
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 11:03

Da se ja vratim na ove scene Maxa i Marije...nadam se da cemo videti jos!Jooooos :da: Nadam se da je to jasno i tupavom Mehiji.Kad pogledam CCea,kao i Sortilegio(mislim naravno na njihove prve noci) ovde smo dobili mnogo,mnogo vise.Ali kad bi se ovde zaustavili....samo me od toga hvala panika...Mogli bi i tajno da se vidjaju,kad se Max ozeni...U sledecoj pada pomirenje,ali nismo videli ni poljubac u avanceu :’(:
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 11:10

discobaby wrote:
Da se ja vratim na ove scene Maxa i Marije...nadam se da cemo videti jos!Jooooos :da: Nadam se da je to jasno i tupavom Mehiji.Kad pogledam CCea,kao i Sortilegio(mislim naravno na njihove prve noci) ovde smo dobili mnogo,mnogo vise.Ali kad bi se ovde zaustavili....samo me od toga hvala panika...Mogli bi i tajno da se vidjaju,kad se Max ozeni...U sledecoj pada pomirenje,ali nismo videli ni poljubac u avanceu :’(:

Sve si osmislila...
A epizode ove su bile enamorado enamorado ...
Kako me nervira onaj Osvaldov drug i Bernarda... :OOO
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 11:10

discobaby wrote:

Pa bice bre cim su se pomirili nmg sve da otkriju samo hoce da nas naprave jossssssssssssssss radoznalim... <33333
A ja sam ubedjena da ce biti bolje nego SORTILEGIO :D:
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 11:21

Joj,nadam se,bas volim da ih gledam kao par.Zao mi je sto ja nisam na Mehijinom mestu,znam ja kako bih!! :da: Gledam tamo na oficijalnom sajtu,svi traze jos scena!!Bernarda je opaljena skroz :o.O:

Znate da mi se mnogo svidjaju Fabijan i Nati!Ona mi je jako lepa,samo da se malo sredi!
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 12:12

W & M su me odusevili su me enamorado gırın mrak stvarno se osjetila kemija i slazem se s vama nadam se da ce biti jos ovakih scena :Ok: .....cini mi se da ova serija i nije toliki FRASACO....postaje mi zanimljiva
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 12:14

discobaby wrote:
Joj,nadam se,bas volim da ih gledam kao par.Zao mi je sto ja nisam na Mehijinom mestu,znam ja kako bih!! :da: Gledam tamo na oficijalnom sajtu,svi traze jos scena!!Bernarda je opaljena skroz :o.O:

Znate da mi se mnogo svidjaju Fabijan i Nati!Ona mi je jako lepa,samo da se malo sredi!
:super: :super: :super:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 12:15

Vidim da je serija sve bolja i bolja i da je pala i prva noć. :) Nastavljam tek za raspust sa serijom, do tada će se Elena završiti, pa ću gledati samo ovo. :)
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 22:50

Uh, nisam dobro... OomMmgggg ...
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 23:46

E,djavola,dolazi Himena u sledecoj!!Sad ce frka i uzas!Ijo Lep poljubac od Maxa i Marije,ali ja jos gledam scene od juce..

Za Anchy,na pm mi stalno pokazuje error,ne znam da li sam ti pustila poruku
Spoiler:
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

Broj postova : 7883
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 Sabes2

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 23:51

zar je mogouce... jaoj ja sam dosta epizoda propustila, ali veceras nadoknadjujem. a i posle tako divnih vesti, a i ovih gifova i slika, ne mogu da odolim...ahhahha
Back to top Go down
http://www.tvnovele.net/
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 23:55

Znas sta si propustila bruda... katastrofa boza.. hehe
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyThu 2 Dec 2010 - 23:57

Gledaj,pa javi,ako ti bude dobro! Ahahaha

Sad hocu da propustim par epizoda,ne mogu da se nerviram svaki dan,na ono sta ce baksuzna Himena da pravi!!Bas lici na kozu. :da:
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyFri 3 Dec 2010 - 0:03

jaoj discobaby taj tvoj gif me navodi na svakakve misli... hmmm
jaoj dolazi mi sve ovo da ostavim i uzmem da gledam.
ne mogu, knjiga vristi zA MNOM. bolje veceras na miru, sve na tenane, da mi slucajno nesto ne promakne. hahahhah
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyFri 3 Dec 2010 - 0:18

Hahaha, obavezno tako ... Hehehe. Joj bruda nije mi dobro, umrla bih ..
Jeste primetili jednu gresku na snimanju ? Primetila sam da krene da je ljubi, pa ona povuce carsav... nesto tako :D
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyFri 3 Dec 2010 - 0:24

ja nisam gledala pa ne znam :P
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyFri 3 Dec 2010 - 0:26

Najbolje ti je da na miru pogledas sve njihove scene.Ima kanal gde su samo Max i Marija.Ovi ostali nisu ni bitni :da: nemas sta da propustis.

E,Lady,to sam i ja rekla juce,vidi se kako povlace carsav.Mislim da joj bas Will povlaci.To je verovatno scena koja je trebala da otpadne :D:

Vidim dolazi neka nova glumica,da zagorca zivot Mariji.Uzas,tupavac Mehija!!evo tı ga na Necemo nove glunce,hocemo tuctuc izmedju M&M.
Sad moram i ja da bezim.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyFri 3 Dec 2010 - 0:45

Joj kako me nervira... samo da ponove nesto ovako, necu da se razdvoje kao u CCea... a bice tako sigurno.
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyFri 3 Dec 2010 - 6:02

ah dolazi ona vestica grrr! Ljut pa mogli su jos malo da sacekaju.. i da puste jos koju ljubavnu scenu izmedju njih! a ne odmah zaplet... ali dobro svidjaju mi se mnoogo Maite i Wiliam stvarno su odlicni glumci. mmm one scene.. nije mi dobro od njih :padam u nesvest: enamorado
Back to top Go down
Miaa_____♥
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Miaa_____♥

Broj postova : 9820
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyFri 3 Dec 2010 - 8:15

ja ovu seriju pogledam onako..al sve mi se manje da,al me oni privlače da je gledam...radnja mi se UOPĆE ne sviđaa... opet je sve tipično,sapunjara,slično kao u ccea... nije imala roditelje,max ju je prevario,ona ga je voljelaa i on nije znao da čeka njegovo dijete.isuseee...pretipično...to mi je tako više na vrhu živaca,izludit ću..tako da,ovu seriju neću gledati dok ne dođe na naše male ekrane......najrađe bih gledala samo njih ,briga me za sinopsis...al ne i de to tako xDD
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 10 of 40Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next