REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
AuthorMessage
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 19 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

Komentari serije - Page 19 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyThu 16 Dec 2010 - 11:59

dervisevic fata wrote:
discobaby wrote:
On je mogao da promeni malo seriju.I u PDA je bilo dosta likova i ne tako mnogo scena izmedju mladog ljubavnog para,ali sada je drugacije.Ako su ljudi trazili njih i Mehija je morao da zna sta ce se desiti.Dobijes par koji je publika trazila odmah posle CCea i da tako zas''es,ne ide mi u glavu...Kog je djavola uzeo Pda da rimejkuje...Nova,popularna serija...Budala.Rimejkuje se nesto osrednje,da bi se uradilo bolje.

Ja juce gledala disk sa CCea,gde su samo Maricuj i Huan Migel.Pa i kad su bili razdvojeni imali su po pola sata svake epizode.

Ja sam rekla da Mehiji dajem jos 3-4 epizode..posle gledam samo M&M.Maite i William da su pametni,da napuste seriju i urade drugu.Zaradili bi lovu kao nista,a publici dali sta zele.Nadam se da onda niko ne bi vise radio sa cirkuzantom Mehijom.On ce svakom glumcu da upropasti karijeru.

Videcemo sada posle danasnje poruke na twiteru.Jos samo malo strpljenja.

Meni nije broblem u likovima,nije bitno sto ih ima mnogo,problem je u debilnim dijalozima.Sve je nerazradjeno.Pa niko ne izgovara toliko gluposti u ceo dan...Moras,valjda sa nekim da popricas ozbiljno,ne da samo dahces i kolutas ocima...

Opet sam se iznervirala Ijo
nemoj se nervirati bice dobro valjda ce biti bolje
Jos mi samo nada ostaje :’(:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyThu 16 Dec 2010 - 12:09

kao svima nama .... :da:
daj mi nesto razjasni hoceli biti 100 ili 300 epizoda jer nista ne razumijem
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyThu 16 Dec 2010 - 12:14

Pa,ne znam ni ja.Kazu 100,za sada.Ali i ako bude vise,300 sigurno biti nece!!Eno stavila sam sliku Dominike sa vencanja sa Maxom...Stavila jos jednu.Bas je super,izgleda kao koza :D:

Mehija i Dominika na svom twiteru,za Maite pisu Maite Desamparada hahaha
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyThu 16 Dec 2010 - 12:24

hocu ti reci da sam naisla na novost da ce biti 150 epizoda jer nisu nasli protogonisticu za novu seriju sto ide poslije TDA pa je Televisa odlucila tako i da snimanje zavrsava krajem marta odnosno u posljednoj sedmici... kako gledanost otpada promijenice i tu odluku :jajaja:
placem na ovu sliku :’(:
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 5:38

Čim sam saznao od koje se serije snima rimejk i KO to sve snima, znao sam da će to biti OGROMAN PROMAŠAJ.Nije mi drago što je ispalo da sam u pravu, jer stvarno nisam zlonameran, ali samo mi jedna stvar nije jasna.
Pošto verovatno i taj Mehija ima nekog ko je iznad njega, zašto mu taj neko lepo ne kaže : "PRIJATELJU, SVE SERIJE KOJE SI SNIMAO POSLEDNJIH 5-6 GODINA SU DOŽIVELE TOTALNI FIJASKO I NAŠ UGLED JE OZBILJNO DOVEDEN U PITANJE, AJDE MALO TI DA ODMORIŠ OD SVEGA TOGA ZA DOBRO SVIH NAS.
Zamislite kako bi to bilo lepo.
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 5:42

Pogledajte avance,Marija kaze Maxu da je najbolje da prestaju da se vidjaju Ljut Ljut Ljut Ljut Toliko o pricanju "gospodina" Mejihe kako sve prepravljaju!!Sto njemu nisu prepravili mozak! Ijo
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 19 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 10:33

Glupija je kreten nad kretenima[You must be registered and logged in to see this link.]

Da slusa fanove serija bi bila sto puta bolja
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 11:16

Nema nam druge nego zasipati mu twiter jednom te istom recenicom!Pa i papagaj kad ponavlja nauci,valjda se i on.
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 11:27

Ljudi,slike iz Akapulka!!Bas su enamorado
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 11:56

pogledala sam avence i novosti nevjerujem da ce Mariju Max tako lako pustiti :Ok: ipak koliko se je trudio da je osvoji....procitala sam tekst koliko sam razumijela sa su snimali romanticnu scenu u Acapulku, sto je najbitnije i meni osobno drago zadnja recenica da su ipak dobri priajtelji i da se dobro slazu
enamorado
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 11:58

discobaby wrote:
Ljudi,slike iz Akapulka!!Bas su enamorado
enamorado enamorado enamorado slazem se stobom
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 12:01

A gde je bio onako uflekan na onoj slici,sa kapom!!!
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 12:08

discobaby wrote:
Nema nam druge nego zasipati mu twiter jednom te istom recenicom!Pa i papagaj kad ponavlja nauci,valjda se i on.

E to :da: Da mu se usija twitter od jedne iste poruke :)

ijao enamorado nema me enamorado
kao da su par enamorado poljubac spavam ljubav zagrljaj emocije zagrljaj :padam u nesvest:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 12:09

discobaby wrote:
na koju mislis
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 12:12

dervisevic fata wrote:
discobaby wrote:
na koju mislis
Slika gde on ima kapu,a Maite je u nekoj suknjici,prica sa nekom zenom.Willy je majica flekava na levoj strani i sav je prljav :D:

Slike su............ zagrljaj nemam komentar...kako izgledju zajedno... ljubav Konacno uhvaceni iza kamere!!!
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 12:17

Uzivam u slikama enamorado
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 12:23

discobaby wrote:
dervisevic fata wrote:
discobaby wrote:
na koju mislis
Slika gde on ima kapu,a Maite je u nekoj suknjici,prica sa nekom zenom.Willy je majica flekava na levoj strani i sav je prljav :D:

Slike su............ zagrljaj nemam komentar...kako izgledju zajedno... ljubav Konacno uhvaceni iza kamere!!!
aha znam na koju mislis sliku....
slike su stvarno za pasti :padam u nesvest: gırın mrak

a na jednom sam hrvatskom forumu procitala odnosno kazu da Meija ponovo kopira svoju zenu ,ja mislim ako je snimljena u Acapulku neznaci da ce scena biti ista zar ne kako god bilo meni su predivni Volim te
mozes li mi objasniti tekst sto si postavila
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 19 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 20:35

Ovo je bre sa snimanja, nije iza kamera :D

A ova sto je Will flekav mi je sumnjiva ... Nekako su mi tu spontani ...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 19 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 21:55

A slikeee su preeeeeeedivne :)) enamorado
Mozda su sa snimanje serije.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptyFri 17 Dec 2010 - 22:20

Kad kazem iza kamere,mislim van montiranog materijala.Do sada nisam videla nista,osim onih prvih scena.

Sto se tice tog hrvatskog foruma,bas sam sinoc citala,oni samo znaju da pljuju po njima.Sve analiziraju i nista im ne valja.Realno,pljujem i ja,ali samo po Mehiji i zbog toga sto su M&M zastupljeni malo u seriji.Akapulko je lep,zato se tamo i snima.Ne verujem da ce scene liciti,a i da lice,pa meni ne smeta.Ja samo zelim da ih gledam malo vise zajedno.Ja ovo dozivljavam kao jos jednu prepreku u ljubavi izmedju Maricuj i Huan Migela.Oni za mene to ostaju HM & MJ :Good:

Fato,a sto se tice teksta i komentara sa esmasa,pise kako su i dalje jedan od najlepsih parova,da lepo funkcionisu zajedno,da su scene vrlo romanticne...i da cemo to gledati uskoro.

Jeste gledali novu epizodu,zavrsilo se kako je Marija ostavila Maksa...ocekivala sam da ce on da potrci za njom,a on ostao da sedi....a u avanceu nista.
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptySat 18 Dec 2010 - 0:38

discobaby wrote:
Kad kazem iza kamere,mislim van montiranog materijala.Do sada nisam videla nista,osim onih prvih scena.

Sto se tice tog hrvatskog foruma,bas sam sinoc citala,oni samo znaju da pljuju po njima.Sve analiziraju i nista im ne valja.Realno,pljujem i ja,ali samo po Mehiji i zbog toga sto su M&M zastupljeni malo u seriji.Akapulko je lep,zato se tamo i snima.Ne verujem da ce scene liciti,a i da lice,pa meni ne smeta.Ja samo zelim da ih gledam malo vise zajedno.Ja ovo dozivljavam kao jos jednu prepreku u ljubavi izmedju Maricuj i Huan Migela.Oni za mene to ostaju HM & MJ :Good:

Fato,a sto se tice teksta i komentara sa esmasa,pise kako su i dalje jedan od najlepsih parova,da lepo funkcionisu zajedno,da su scene vrlo romanticne...i da cemo to gledati uskoro.

Jeste gledali novu epizodu,zavrsilo se kako je Marija ostavila Maksa...ocekivala sam da ce on da potrci za njom,a on ostao da sedi....a u avanceu nista.
slazem se s tobom u svemu recenim :super: :super: :super: i ja mislim da pretjerju najvise mi smeta ismijavanje Maite
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptySat 18 Dec 2010 - 1:15

Koga zanima šta će se dalje dešavati, neka pogleda seriju EPDA.
Jer ovo je rimejk te serije (iako milion puta gori).
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptySat 18 Dec 2010 - 1:26

dervisevic fata wrote:
discobaby wrote:

slazem se s tobom u svemu recenim :super: :super: :super: i ja mislim da pretjerju najvise mi smeta ismijavanje Maite

Ja to ne shvatam.Mislim,ako ti se neko od glumaca ne svidja,prekines da gledas.Nije mi logicno gledati nekoga ko te nervira,pa jos dolaziti svaki dan da pljujes.Ja,ako me glumci nerviraju,odustanem od serije...Nadjem nesto drugo.Makar serija imamo dosta.

E,sto se tice rimejka,nasla sam na unionu da je i EPDA rimejk i da ce TDA,po prici,vise liciti na prvu verziju.

Zanima me kakva ce biti nova entrada,to sam isto nasla na unionu.Sta ce Max sada da uradi???Da li ce idi za Marijom ili ce da odustane.Nece valjda odmah da se razdvoje.Mrzim Victoriju,kako je zla i uzasna.
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptySat 18 Dec 2010 - 1:34

Epda pa epda -,- dokle vise o epda -,-
Pocinjete malo da smarate :da:
Sto ne poredite epda i cristal [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 EmptySat 18 Dec 2010 - 2:20

discobaby wrote:
dervisevic fata wrote:
discobaby wrote:

Ja to ne shvatam.Mislim,ako ti se neko od glumaca ne svidja,prekines da gledas.Nije mi logicno gledati nekoga ko te nervira,pa jos dolaziti svaki dan da pljujes.Ja,ako me glumci nerviraju,odustanem od serije...Nadjem nesto drugo.Makar serija imamo dosta.

E,sto se tice rimejka,nasla sam na unionu da je i EPDA rimejk i da ce TDA,po prici,vise liciti na prvu verziju.

Zanima me kakva ce biti nova entrada,to sam isto nasla na unionu.Sta ce Max sada da uradi???Da li ce idi za Marijom ili ce da odustane.Nece valjda odmah da se razdvoje.Mrzim Victoriju,kako je zla i uzasna.
i sa ovim se slazem s tobom....moje je misljenje da su oni umislili da je za William idealna parternica Jacky B nemam nista protiv Sortilegija ni W i J cak mislim da su najbolji par u produkciji Carle Estrade i da ih netko opet uzme za glavne protogoniste ne bi pogresio ali isto tko mislim da W i M super fukcioniraju pred kamerama i osjeti se ta kemija prelijep su mi par ...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 19 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 19 of 40Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next