|
|
Author | Message |
---|
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 9:34 | |
| - GagiliRBD wrote:
- ee jel ce stvarno pustiti TDA u srbiji?tako su napisali u tv novelama? :hoPhOp: ako je tako supeer...iako gledam sada gledacu i ako puste na tv-u xDD
blago tebi ja cu morati na to jos cekati...
Last edited by dervisevic fata on Fri 7 Jan 2011 - 9:37; edited 1 time in total |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 9:35 | |
| Da,krece TDA kod nas,koliko sam procitala 19-og,ali izgleda da ce se i Valentina i Mar de arom zavrsiti koji dan pre,pa ne znam u kom terminu krece... |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 9:41 | |
| i ja sam pogledala avence zanimljivo je |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 10:10 | |
| A sa M&M opet biti opet tuzno : |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 11:25 | |
| Jojjjjjjjjjjjj, kako me nervira ovaj Max, kako nije primetio da nije Maria, da ije njen glas, njen poljubac...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 11:32 | |
| A i mene je to nerviralo A ona saputala da joj ne provali njen svraciji glas |
|
| |
GagiliRBD TVNovele Novi član
Broj postova : 77 Godina : 30
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 11:44 | |
| - dervisevic fata wrote:
- GagiliRBD wrote:
- ee jel ce stvarno pustiti TDA u srbiji?tako su napisali u tv novelama? :hoPhOp: ako je tako supeer...iako gledam sada gledacu i ako puste na tv-u xDD
blago tebi ja cu morati na to jos cekati... hehhe bice i kod vas sigurno - Quote :
- Da,krece TDA kod nas,koliko sam procitala 19-og,ali izgleda da ce se i Valentina i Mar de arom zavrsiti koji dan pre,pa ne znam u kom terminu krece...
superr....hvala ti |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 11:49 | |
| Recice joj Max ? Neka mi neko kazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 11:54 | |
| U ovom delu na 11: 15 se vidi Mari Mikrofonn i max joj povuce sal... ove greske me nerviraju.... :Out: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 12:16 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Recice joj Max ? Neka mi neko kazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :’(:
Recice joj Max - Quote :
- U ovom delu na 11: 15 se vidi Mari Mikrofonn i max joj povuce sal... ove greske me nerviraju.... out
[You must be registered and logged in to see this link.] E ja sam tek sada videla kada si ti rekla A i u hotelu kada su M&M pricali preko telefona Maxov tel je bio beli pa crni :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 12:27 | |
| Haha, e to ja nisqam primetila....
pa neko rece da ce mu Maria oprostiti, ali ona ode... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 12:56 | |
| A? Do koje epke si stigla? Pa u 54 ce joj reci da je spavao sa Himenom pa ce tu kao malo pomirenje a u 55 ce joj reci da se zeni sa Himenom. A to za tel mozda nisi primetila jer ide scena sa belim pa onda neke druge scene pa se nastavlja njihov razgovor i tu ide crni |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 22:38 | |
| U kojoj se epki Max vjenča sa onom kokoškom? |
|
| |
sedinaa TVNovele Novi član
Broj postova : 8 Godina : 37 Lokacija : Bosna i Hercegovina
| Subject: Re: Komentari serije Sat 8 Jan 2011 - 4:26 | |
| Cao narode,zovem se Sedina i pisem vam po prvi put.Veliki sam ljubitelj telenovela i naravno fan Maite i Wiliama,forum vam je super tako da nisam mogla odoljeti a da vam se malo ne javim:)veliki pozdrav za sve vas. |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Sat 8 Jan 2011 - 5:08 | |
| Lik kojeg tumači fudbaler Cuauhtemoc Blanco će biti ubijen. Carmen Salinas će tom scenom odati počast svom preminulom sinu koji je 1994. godine umro od raka.[You must be registered and logged in to see this image.] Milagros, el personaje que interpreta Carmen Salinas en la telenovela "Triunfo del Amor" sufrirá la muerte de su hijo Juanjo (Cuauhtemoc Blanco); situación que la actriz ya padeció en la vida real, cuando su hijo, el compositor Pedro Plascencia falleció en 1994 a causa de cáncer.
Por ello, Salinas pidió al productor de la telenovela, Salvador Mejía, presentar en la pantalla chica la forma en la que ella vivió tan fuerte acontecimiento.
"Con esa vivencia de Pedrito su hijo, le dijo te voy a prestar una vivencia que a mí me paso en la vida real, y hará, Chava le dio permiso de que ella sola hiciera los diálogos, y ella también actuara", comentó Maxine Woodside en el programa "Todo para la Mujer".
Dichas escenas se transmitirán en al menos dos semanas, lo que significa la salida del futbolista de la novela.
Asimismo, la titular de la emisión comentó que Carmen Salinas le está poniendo los diálogos a Dorismar, quien interpreta a Linda. De acuerdo con Woodside, Salinas ha estado intentando que el actor Ernesto Gómez Cruz (El Infierno) regrese a Televisa, por lo que le pidió a Salvador Mejía que le diera un papel.
Al parecer, Televisa le levantará el veto, y estará en la nueva producción de Nathalie Lartilleux, esposa de Mejía que empieza novela estos días, dijo Maxine. |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Sat 8 Jan 2011 - 5:31 | |
| Hoće meni neko odg kada se Max ženi sa kokoškom? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 8 Jan 2011 - 10:39 | |
| - sedinaa wrote:
- Cao narode,zovem se Sedina i pisem vam po prvi put.Veliki sam ljubitelj telenovela i naravno fan Maite i Wiliama,forum vam je super tako da nisam mogla odoljeti a da vam se malo ne javim:)veliki pozdrav za sve vas.
sedina sto nas je vise fanova to bolje... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 8 Jan 2011 - 10:51 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- U ovom delu na 11: 15 se vidi Mari Mikrofonn i max joj povuce sal... ove greske me nerviraju.... :Out:
[You must be registered and logged in to see this link.] na ovo sam se odvalila od a ipak morate priznati bilo je jako simpaticna greska....iako se takve stvari u snimanju serija i filmova ne bi trebale desavati barem ne prikazati.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 8 Jan 2011 - 22:40 | |
| Sinoc sam odgledala 53,53 i 55 epizodu,nisam vise mogla da cekam.
Muka mi je od Himenine drame.Ono histerisanje je gore i od Tamare iz PDA.
Drago mi je sto je Bernarda saznala ko je MD,iako su mi njeni postupci jos uvek nenormalni.Opajdara.Ali konacno ce,valjda,Maria Magdalena i onaj njen makro otici iz serije,totalno su nepotrebni,mada ce Bernarda kriti to jos...
Linda se ponela kao pravi prijatelj MD,mada me njena pojava i dalje nervira,ali je svaki put ocitala Mariji pravu stvar.
Viktorija..boze,ne secam se da sam ikoga mrzela kao nju,cak ni Anu Huliju.Takva kucketina se ne radja.Ali sad joj sledi saznanje da je muz vara,a tek kad sazna da joj je MD cerka!!Tada ce da plati za sve sto joj je uradila.Zelela bih da sazna odmah nakon vencanja,mada nece biti tako...Nadam se da ce neko izamarati i nju i Himenu.
Maite i William su mi zadnjih 10-ak epizoda totalno drugaciji,onakvi kakve sam ih ocekivala,bas kao Maricuj i Huan Migel.Sad sam zaista prezivela svaku scenu sa njima.Ne znam o cemu se radi,ali razlika je drasticna,bilo da placu,bilo da se ljube.Nema vise tenzije,nema brzanja u scenama.Obraca se paznja na detalje,sto mi je posebno upalo u oci,kad je dosao da je moli da mu oprosti i kad su poceli da se ljube,prvo je poljubio u mesto gde joj je skliznula suza.To se nikada do tada nije desilo.Tako da,sto se tice njih,nemam vise ni jednu zamerku.
A ona kuca,Viktorijina,zar to nije ista kuca u kojoj je snimana Rubi,u kojoj je zivela Maribel sa ocem???
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 9 Jan 2011 - 0:17 | |
| - discobaby wrote:
Sinoc sam odgledala 53,53 i 55 epizodu,nisam vise mogla da cekam.
Muka mi je od Himenine drame.Ono histerisanje je gore i od Tamare iz PDA.
Drago mi je sto je Bernarda saznala ko je MD,iako su mi njeni postupci jos uvek nenormalni.Opajdara.Ali konacno ce,valjda,Maria Magdalena i onaj njen makro otici iz serije,totalno su nepotrebni,mada ce Bernarda kriti to jos...
Linda se ponela kao pravi prijatelj MD,mada me njena pojava i dalje nervira,ali je svaki put ocitala Mariji pravu stvar.
Viktorija..boze,ne secam se da sam ikoga mrzela kao nju,cak ni Anu Huliju.Takva kucketina se ne radja.Ali sad joj sledi saznanje da je muz vara,a tek kad sazna da joj je MD cerka!!Tada ce da plati za sve sto joj je uradila.Zelela bih da sazna odmah nakon vencanja,mada nece biti tako...Nadam se da ce neko izamarati i nju i Himenu.
Maite i William su mi zadnjih 10-ak epizoda totalno drugaciji,onakvi kakve sam ih ocekivala,bas kao Maricuj i Huan Migel.Sad sam zaista prezivela svaku scenu sa njima.Ne znam o cemu se radi,ali razlika je drasticna,bilo da placu,bilo da se ljube.Nema vise tenzije,nema brzanja u scenama.Obraca se paznja na detalje,sto mi je posebno upalo u oci,kad je dosao da je moli da mu oprosti i kad su poceli da se ljube,prvo je poljubio u mesto gde joj je skliznula suza.To se nikada do tada nije desilo.Tako da,sto se tice njih,nemam vise ni jednu zamerku.
A ona kuca,Viktorijina,zar to nije ista kuca u kojoj je snimana Rubi,u kojoj je zivela Maribel sa ocem??? he he he i ja sam ih tako dozivjela slazem se s tobom s svim recenim : |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Mon 10 Jan 2011 - 2:15 | |
| Od 18.01. u 17h na TV Pink "Trijumf ljubavi" |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 10 Jan 2011 - 4:45 | |
| - ~Blair&Chuck~ wrote:
- U kojoj se epki Max vjenča sa onom kokoškom?
Evo ja sam videla na avance-u da ce to biti u 56-oj epki |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 10 Jan 2011 - 7:13 | |
| Odlican termin na TV Pinku!!! |
|
| |
sedinaa TVNovele Novi član
Broj postova : 8 Godina : 37 Lokacija : Bosna i Hercegovina
| Subject: Re: Komentari serije Mon 10 Jan 2011 - 10:01 | |
| Blago vama,mi ćemo se načekati,nazalost! |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Tue 11 Jan 2011 - 1:18 | |
| ja sam odgledala samo 23 epizode. najverovatnije cu da nastavim na tv-u da gledam. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|