| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
jessica14 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 664 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 25 Sep 2010 - 0:25 | |
| Mislim da govorim u ime svih.Hvala Stefy sto snimas i postavljas ovde epizode,jer skoro niko ne moze da gleda seriju sa novim terminom,ali ti si nas spasao. Ovo je najbolja serija ikada,prosto fenomenalna. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 25 Sep 2010 - 0:26 | |
| - jessica14 wrote:
- Mislim da govorim u ime svih.Hvala Stefy sto snimas i postavljas ovde epizode,jer skoro niko ne moze da gleda seriju sa novim terminom,ali ti si nas spasao. Ovo je najbolja serija ikada,prosto fenomenalna.
Meni nije najbolja ikada, ali mi se serija sviđa i moram da je gledam, pa postavljam da možete i vi. :D |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 26 Sep 2010 - 10:46 | |
| hvala ti Stefy...Serija je odlichna,epike sa yt izbrisane,i da nema tebe,ne znam shta bi radili. |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 26 Sep 2010 - 11:28 | |
| Od ukidose onaj stari termin, batalio sam seriju... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 26 Sep 2010 - 19:00 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 27 Sep 2010 - 3:11 | |
| Od sutra ću vam ovde postavljati epizode: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 27 Sep 2010 - 3:41 | |
| odlichno. Ne znamo kako da ti se zahvalimo... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 27 Sep 2010 - 5:04 | |
| Ja radim to zbog ljudi koji ne mogu da gledaju, ne dobijam ništa za uzvrat niti radim sa zadovoljstvom
|
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 27 Sep 2010 - 6:31 | |
| Hvalaa... ) jedino ti mozes da snimash. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 27 Sep 2010 - 8:56 | |
| Pa ne mogu, ja takođe idem ujutru u školu, nego ostavim da se snima dok ne dodjem iz škole. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 27 Sep 2010 - 9:13 | |
| Heh aa pa dobro znacii ti gledash posle.. Joj ja nsm geldala ovu jutros sto bila, gledacu je )) Koliko jos epike ostlo? |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 27 Sep 2010 - 20:58 | |
| Ima ih oko 120... Jaoj,gledala sam jutros i bila je stvarno super epizoda. Kad je Antonio polio Rokija vodom,i kako je posle cuvao Nikolasa... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 28 Sep 2010 - 1:57 | |
| Meni se nije snimila cela epizoda. :// |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 28 Sep 2010 - 5:06 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 28 Sep 2010 - 5:15 | |
| Joj pa nema onda jos mng epizoda...malo je ostalo...;(
A ona beba Nikolas, tacno se vidi da je lutka...nisu mogli nesto bolje da nadju...msm pravu bebu a ono se vidi cak iz daleka da je lutkica. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 28 Sep 2010 - 8:29 | |
| Postaviću vam tih 19min što sam snimio, pa kad nađem ostatak epizode, spojiću i ponovo postaviti. |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 28 Sep 2010 - 20:16 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Joj pa nema onda jos mng epizoda...malo je ostalo...;(
A ona beba Nikolas, tacno se vidi da je lutka...nisu mogli nesto bolje da nadju...msm pravu bebu a ono se vidi cak iz daleka da je lutkica. Ma dobro je dok je ova lutka,posle ce da stave neko glavato dete,uzas.Mada,videces vec... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 29 Sep 2010 - 0:44 | |
| Aa sooper, neka stave i glavato samo da promene..xD |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 29 Sep 2010 - 1:23 | |
| Postavljen deo 79. epizode. |
|
| |
Lilly TVNovele Novi član
Broj postova : 12 Godina : 34
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 29 Sep 2010 - 3:11 | |
| A gde je postavljena 79 epizoda i ona mislim da je 78 epizoda u pitanju gde hvale 19 minuta.Poz |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 29 Sep 2010 - 9:21 | |
| - Stefy wrote:
- Od sutra ću vam ovde postavljati epizode:
[You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 29 Sep 2010 - 19:41 | |
| extra,hvala Stefy... Serija rastura,zaista sam oduševljena i zaluđena njom... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 2 Oct 2010 - 1:36 | |
| Odgledao sam sve ovonedeljne epizode. Serija je stvarno sve bolja i bolja, Kamila mi je definitivno omiljeni lik, šta sve radi da bi postigla ono što želi, takav i treba biti u životu. Smešni su mi Klemensija i Luiđi, i ono čišćenje zuba. xD Danijela i Gonsalo su mi super par, ali ih Kamila samo tako rastavlja. Sofija me užasno nervira, iz epizode u epizodu je sve više ne podnosim i mrzim, ne zna ni sama šta hoće, kao i Veronika, smorile su više. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 2 Oct 2010 - 5:07 | |
| Stefy puno ti hvala što postavljaš epizode!Mnogo mi znači! |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 2 Oct 2010 - 23:08 | |
| Serija je iz epke u epku...stvarno extra.. Morala sam da je prestanem gledati jer nemam vremena.. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|