REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
AuthorMessage
safig112
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
safig112

Broj postova : 351
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 36 392994331

Komentari serije - Page 36 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyMon 8 Nov 2010 - 11:38

zasto su epizode koje su postavljene na you tube izbrisane,moze da se gleda samo preko Dailymotionsa?! :(:
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 36 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyMon 8 Nov 2010 - 12:26

Pa ima i to da brisu,secam se da su tako brisali i Sortilegio,pa sam kasnije nasla.Treba da se potrudimo kako god znamo da ih skidamo.
Mene takva panika hvata kad pomislim da ce da ih sklanjaju,da je to strasno :o.O:
Back to top Go down
Sanjulito
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Sanjulito

Broj postova : 248

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyMon 8 Nov 2010 - 12:39

Zato treba redovno pratiti svaku epizodu, zato sto jako brzo brisu...
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

Broj postova : 92
Godina : 35

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyMon 8 Nov 2010 - 13:01

safig112 wrote:
zasto su epizode koje su postavljene na you tube izbrisane,moze da se gleda samo preko Dailymotionsa?! :(:
Brisu ih jer krse autorska prava a neki imaju zabranu samo u odredenim drzavama.Iskreno po meni je to cista glupost jer onda bi komotno mogli da izbrisu i cijeli you tube zar ne!?Zasad je dobro sto se moze preko Dailya a i to je pitanje vremena jer neki vec imaju problema sa postavljanjem klipova
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Fan-gif : Komentari serije - Page 36 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 2:02

Pratite sadrzaj na sprskom jeziku, specijano od ovog foruma.
[You must be registered and logged in to see this link.]

Ne postoji unapred sadrzaj sto se neta tice, ali ce verovatno dobro pristati ljudima koji jos uvek nisu poceli da gledaju :)
Back to top Go down
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*NadjA LoVe WiiLy*

Broj postova : 574
Godina : 31
Fan-gif : Komentari serije - Page 36 Twilight-animation-14

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 2:10

odgledala sam i 11 epizodu i bila je super! a jos bolji je avance za sledecu epizodu.. konacno i taj prvi poljubac enamorado i to kakav poooooooljubaaaaacccccccccccccccccccccc! ehhhhhhh :padam u nesvest:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 2:32

Auuuu, odmah cu da gledam 10tu i 11tu. aleeee
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 2:33

Gledam sad 11 epiku ENTRADA je lagana tipicna laka nzm glupa mi je :/
Nisu trebali da stavljaju iz promoa nego nesto novo ali :&
Ova ruffo mora PRVA !!! :%%%
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 2:52

Gde mogu da vidim entradu ?
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 2:55

NA Dailymontu na pocetku 11 epike...
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 3:46

Meni je entrada iskreno bezveze.Uopce pozadina ne ide sa pjesmom,bolje su to neki fanovi napravili.Nemam nista protiv da je Viktoria prva ali mi se ne svida ono y con William Levy jer po meni trebali su njegovo ime staviti zajedno sa Mai isto tako za Osvalda pise el primer actor dok su Danielu Romo potpuno zapostavili tj nije dobila status koji je zasluzila

Bit ce zanimljivo nocas pogledati kako ce se Max i Maria pomiriti emocije

Najveca glupost sto ce Mariji profesionalno ime biti Maria Desamparada,koji uzas Ijo

Jeste primjetili da se u seriji samo Viktorija i Osvaldo tuctuc dok oni mladi apsolutno nista,malo je smijesno s obzirom da je Max na glasu kao zenskaros a ono ni z od zenskarosa covjek svaku vecer kod kuce :jajaja:
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 3:48

Lucky_08 wrote:
Meni je entrada iskreno bezveze.Uopce pozadina ne ide sa pjesmom,bolje su to neki fanovi napravili.Nemam nista protiv da je Viktoria prva ali mi se ne svida ono y con William Levy jer po meni trebali su njegovo ime staviti zajedno sa Mai isto tako za Osvalda pise el primer actor dok su Danielu Romo potpuno zapostavili tj nije dobila status koji je zasluzila

Bit ce zanimljivo nocas pogledati kako ce se Max i Maria pomiriti emocije

Najveca glupost sto ce Mariji profesionalno ime biti Maria Desamparada,koji uzas Ijo

Jeste primjetili da se u seriji samo Viktorija i Osvaldo tuctuc dok oni mladi apsolutno nista,malo je smijesno s obzirom da je Max na glasu kao zenskaros a ono ni z od zenskarosa covjek svaku vecer kod kuce :jajaja:

:super: :super: :super:
Serija pocinje da dosadjuje :&
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 4:16

Meni ta serija nije nista posebno i jedino gledam zbog Williama enamorado i Maite jer mi imaju super kemiju (inace je uopce ne bih pratila) tako da ja ovu seriju iako budem skidala biti ce to iskljucivo samo Max y Maria su historia emocije

Moram reci da ovu seriju uopce nije uzitak gledati uzivo zbog glupih reklama ima ih dosta tako da se serija uopce ne cini duza ali eto nekad ne izdrzim pa mislim da necu ni veceras zbog prvog poljubac i da vidim kako ce se Max izvuci tj kako ce natjerati Mariju da mu oprosti...samo se nadam da ce nas postediti nocas scena Viktorije i Osvalda tuctuc Please
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 4:35

sta se inace desava u seriji,kako napreduje radnja?
sem sto se glavni glumci hvataju

Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

Broj postova : 7883
Fan-gif : Komentari serije - Page 36 Sabes2

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 7:08

jaooojjj jedva cekam sutrasnju.
meni je bas interesantno. i sve mi se dopada kad je samo kad je Max tu hahahhahha
Back to top Go down
http://www.tvnovele.net/
safig112
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
safig112

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 8:10

discobaby wrote:
Pa ima i to da brisu,secam se da su tako brisali i Sortilegio,pa sam kasnije nasla.Treba da se potrudimo kako god znamo da ih skidamo.
Mene takva panika hvata kad pomislim da ce da ih sklanjaju,da je to strasno :o.O:
joj,i mene isto!zato se trudim da makar i nemala vremena nekako sednem i odgledam epizodu.iako svaku cekam da sto pre izadje.ali nikad nemam vremena.BEZVEZE!!! :)
Back to top Go down
«EnChY»
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
«EnChY»

Broj postova : 305
Fan-gif : ^^♥
Lokacija : U svijetu gdje nitko nema pristup, u svom vlastitom svijetu.

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 8:44

imam skinutu 1. epizodu vec par dana i dans kad se maknem iz foruma napokon cu poceti gledati :DD
do koje je epizode dosla novela u meksiku?
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 8:51

Ima jako slabu gledanost 21.5 za taj termin.....Dalo se očekivati...
Back to top Go down
«EnChY»
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
«EnChY»

Broj postova : 305
Fan-gif : ^^♥
Lokacija : U svijetu gdje nitko nema pristup, u svom vlastitom svijetu.

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 8:57

Don Pio wrote:

što?
šta nije dobra?
Back to top Go down
safig112
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
safig112

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 9:18

meni je jako dobra,jedva cekam da izadje 12 epizoda,njihov prvi poljubac.jeeeeeeee! :D:
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 9:56

Entrada je grozna.
Lose iskombinovane prelose scene i muzika koja ih uopste ne prati. Bitno da je tu naglašeno da je Carmen Salinas ''la primera actriz POPULAR en Mexico'' sa sve svojom molitvom koju govori u svakoj seriji.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 10:00

Entrada mi se uopšte ne sviđa. Pesma je užasna i uopšte ne prati niz radnja.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 10:04

«EnChY» wrote:
Don Pio wrote:

što?
šta nije dobra?

Pa to je udarni termin,očekivala se mnogo veća gledanost...
Back to top Go down
safig112
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
safig112

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 10:33

pa i meni je entrada uzasna,uopste mi se pesma ne svidja, ali serija je dobra,meni jako!gledajte to sa lepse strane,ako je serija dobra sve je dobro,bar meni,a mozda i promene entradu kada vide da se nikome ne svidja. :)
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 EmptyTue 9 Nov 2010 - 11:14

Kad ce ovo kod nas poceti? Ima li informacija?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 36 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 36 of 40Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next