|
|
Author | Message |
---|
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Oct 2010 - 11:42 | |
| I ja ne mogu da docekam, jos 2 dva dana. Prvi nastavak ce da bude "nekoliko godina ranije" pa vjerovatno necemo vidjeti W :’(: (osim na entradi) kao ni Mai : |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Oct 2010 - 19:42 | |
| Omg...koliko li ce biti samo.. |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Oct 2010 - 22:44 | |
| jaooo jedva čekam. ovo je televisina telenovela? |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Oct 2010 - 23:19 | |
| je li ko gledao link iz emisije HOY gostovali W i M bas su bili medani..... |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Oct 2010 - 23:29 | |
| da bili su preelepi!!! najlepsi! |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 0:56 | |
| |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 0:59 | |
| yeeee..samo da se pojave brzo Mai i wil |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 1:06 | |
| mozeli ko stavit slike iz te emisje bas su mi ekstra pogotovo zadnjih minuta....bila bi zahvalana |
|
| |
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 1:13 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 2:28 | |
| aa ja msm da smo svi zarazeni sada sa njima...vidi se po avatarima i potpisima...xD A sta ce da bude jos kada pocnu epizode i kod nas ;PppP aaa. |
|
| |
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 2:29 | |
| Waaa jedva čekam....samo da nas ne razočaraju,..niti jedna televisina serija me nisje zadovoljila kao što su telemundove...moje 3 omiljene serije su telemundo...ali ko zna,možda je ovo iznimka |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 2:57 | |
| i ja sam bas nestrpljiva... jedva cekam da ga vidim ..hahaahha |
|
| |
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 4:15 | |
| Meni je jedino zao sto Carla Estrada nije uzela pod svoje W i M koja bi onda to tek sapunica bila Sto se tice emisije Hoy svidjelo mi se i slazem se da su bili medeni a Mai je u cijeloj toj zbrci bas porasla u mojim ocima iako mi je uvijek bila draga Sto je je zenska je na mjestu. Sutra pocinje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 5:14 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 6:18 | |
| - vesna levy wrote:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
evo ti link! hvala ti " longdesc="22" /> |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 7:24 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 7:49 | |
| Hha da...Jedva ceeeeeeeeekam. |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 8:15 | |
| - Lucky_08 wrote:
- Meni je jedino zao sto Carla Estrada nije uzela pod svoje W i M koja bi onda to tek sapunica bila
POTPISUJEM 100000000000000000% |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 20:39 | |
| Jedva cekam sutra da gledam )))))))))))) |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 21:48 | |
| ja sam negde cula,mozda nije istina.... - Spoiler:
glavni par se pojavljuje tek na kraju 6 epizode
meni je to glupo,da gledam babu viktoriu citavih 6 epki kako izigrava neku klinku
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 21:57 | |
| - Ejpril wrote:
ja sam negde cula,mozda nije istina.... - Spoiler:
glavni par se pojavljuje tek na kraju 6 epizode
meni je to glupo,da gledam babu viktoriu citavih 6 epki kako izigrava neku klinku
daaa! upravu si! ahahah izdrzacemo nekako : :da: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 22:30 | |
| Nenalevy smanji potpis molim te, vidis da strci iz posta. Jedva cekammm, sta reci... ipak cu da gledam sutra naravno kao i svaku seriju |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 23:03 | |
| ne mogu vjeroovati,msm zašto to rade..teška glupost,msm,uopće nije zanimljivo :( nema veze ,ništa od toga.gledam od 6 epizode :P dotada camaleones ...serija mi je extraa xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Oct 2010 - 0:38 | |
| Aaaa ma ja cu onda da crkavam dok ne dodju Levyrroni...xDD |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Oct 2010 - 0:46 | |
| Joj brate, znaci tek u utorak sledeci... cpcpcp.. bas lose. Miss dulce gde gledas camaleones, ja sam njih pocela, ali su izbrisali sa yt i prestala sam gledat. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|