REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
AuthorMessage
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

Komentari serije - Page 17 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 21 Oct 2010 - 20:38

Ljudi 25 oktobra Triunfo del Amor a 26 mujeres asesinas sa Maite hehe al ima de nagledamo ;)
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 21 Oct 2010 - 21:35

ANCHY !!! wrote:
Gledala sam video pesme odlicna jeee Namig mng mi se svidja :**** enamorado

:super: Pesma je stvarno prelepa :) Ja sam je jos juce skinula i stalno je slusam :) a posto ponekad ne razumem sta kaze nasla sam i tekst :)

Lady_X_ wrote:
Yo soy Maximiliano, me dicen Max... las mujeres... hmmmmm me encantan... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nije mi dobro uopste.
ALi kazem vam UOPSTE.
Jednostavno ovu seriju ne mogu da docekam. A imam osecaj da se Maite i Will nece pojaviti u prvih desetak pa me i nervira to malo,al ajd da bi da pocne :D

:super: Sto me nervira kada se glavni ne pojavljuju po nekoliko epizoda... Ljut Ima da osedim cekajuci [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 21 Oct 2010 - 22:05

Maya wrote:
ANCHY !!! wrote:
Gledala sam video pesme odlicna jeee Namig mng mi se svidja :**** enamorado

:super: Pesma je stvarno prelepa :) Ja sam je jos juce skinula i stalno je slusam :) a posto ponekad ne razumem sta kaze nasla sam i tekst :)

Lady_X_ wrote:
Yo soy Maximiliano, me dicen Max... las mujeres... hmmmmm me encantan... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nije mi dobro uopste.
ALi kazem vam UOPSTE.
Jednostavno ovu seriju ne mogu da docekam. A imam osecaj da se Maite i Will nece pojaviti u prvih desetak pa me i nervira to malo,al ajd da bi da pocne :D

:super: Sto me nervira kada se glavni ne pojavljuju po nekoliko epizoda... Ljut Ima da osedim cekajuci [You must be registered and logged in to see this link.]

Potpuno se slazem sa tobom Mayo os mi das link za skiddanje pesme? Namig
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 21 Oct 2010 - 22:08

Aleeeeee, ma samo da bi da pocne.
Npr Mi pecado mi je dosadio cekajuci da se Maite pojavi... Nadam se da nece i ovde da naprave slicnu glupost... valjda ce to lepo odraditi u prve dve epizode i onda krece razvojjjjj....
Ja stvarno ne mogu da cekam...
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 21 Oct 2010 - 22:11

Ni jaaaaa enamorado enamorado enamorado
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 21 Oct 2010 - 22:18

Ancy hvala puno na novostima :)
Dobra je bila i prezentacija...
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 21 Oct 2010 - 22:38

Ma nnc :****
Predobra prelepi su bili ;)
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 21 Oct 2010 - 23:32

discobaby wrote:
Pa i Mehija je rekao u jednom intervjuu da W i M izgledaju zaljubljeno,ali da ona postuje Elizabeth.Mada,pre treba da bude neprijatno njemu,nego Maite.Maite je slobodna i moze da radi sta hoce,dok William nije i ulazi iz skandala u skandal.On kao neko ko nije slobodan ne treba da dozvoljava da ga slikaju,van snimanja,sa koleginicama,kako se grle,izlaze na vecere,utakmice.
Sam je kriv sto ga povezuju sa glumicama,sa kojima igra u serijama.
Ja zaista mislim da je to o njegovim vezama tacno.On stalno govori kako je Elizabeth idealna majka i zena,a nikada nije stao u njenu odbranu i rekao-DOSTA,JA VOLIM SVOJU ZENU I TACKA.Sve nesto okolo-naokolo.

Mada,meni su delovali sasvim ok,nisam primetila da im je bilo neprijatno.
mogu reci da se slazem s tobom WILLIAM je taj koji mora to razjasniti jer on i E daju povoda za traceve mislim ako j ELII bila tu mogla se je lijepo pozdraviti s Mai i pozeljati srecu u novoj telenoveli zar ne ali koliko znam da nije to uradila mislim zar nije to povod da se sumnje da su W I MAI bili u vezi potvrde!!!! pa i meni su izgledali sasvim normalno ali drugima nisu mislim cak da su van kamera jako dobri prijatelji a da im je nije lahko nositi se s tracevima u to vjerujem....koliko sam mogla vidjeti kemija između njih jos fukcionise a taj Meija vidi se da i on iskoristava situaciju između M i W zar ne??'RECI TO O SVOJIM GLAVNIM PROTOGONISTIMA GDJE MU JE PAMET BILA ocito da uspjeh serije zeli zajmciti na njima zar ne???
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyFri 22 Oct 2010 - 0:20

dervisevic fata wrote:
discobaby wrote:
Pa i Mehija je rekao u jednom intervjuu da W i M izgledaju zaljubljeno,ali da ona postuje Elizabeth.Mada,pre treba da bude neprijatno njemu,nego Maite.Maite je slobodna i moze da radi sta hoce,dok William nije i ulazi iz skandala u skandal.On kao neko ko nije slobodan ne treba da dozvoljava da ga slikaju,van snimanja,sa koleginicama,kako se grle,izlaze na vecere,utakmice.
Sam je kriv sto ga povezuju sa glumicama,sa kojima igra u serijama.
Ja zaista mislim da je to o njegovim vezama tacno.On stalno govori kako je Elizabeth idealna majka i zena,a nikada nije stao u njenu odbranu i rekao-DOSTA,JA VOLIM SVOJU ZENU I TACKA.Sve nesto okolo-naokolo.

Mada,meni su delovali sasvim ok,nisam primetila da im je bilo neprijatno.
mogu reci da se slazem s tobom WILLIAM je taj koji mora to razjasniti jer on i E daju povoda za traceve mislim ako j ELII bila tu mogla se je lijepo pozdraviti s Mai i pozeljati srecu u novoj telenoveli zar ne ali koliko znam da nije to uradila mislim zar nije to povod da se sumnje da su W I MAI bili u vezi potvrde!!!! pa i meni su izgledali sasvim normalno ali drugima nisu mislim cak da su van kamera jako dobri prijatelji a da im je nije lahko nositi se s tracevima u to vjerujem....koliko sam mogla vidjeti kemija između njih jos fukcionise a taj Meija vidi se da i on iskoristava situaciju između M i W zar ne??'RECI TO O SVOJIM GLAVNIM PROTOGONISTIMA GDJE MU JE PAMET BILA ocito da uspjeh serije zeli zajmciti na njima zar ne???
Ali,kad se setimo svih serija-kada god se pricalo o vezi izmedju glavnih likova i u stvarnosti,gledanost je odmah skakala,tako da nema sumlje da ce to i ovde biti slucaj.Malo samo prasine da puste i zuta stampa ce odmah da nagrne,tu dolaze i reklame za seriju i eto-gledanost skoci i puna kapa.
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyFri 22 Oct 2010 - 0:59

ANCHY !!! wrote:

Potpuno se slazem sa tobom Mayo os mi das link za skiddanje pesme? Namig[/quote]

Evo :)

Marco di Mauro y Maite Perroni- A partir de hoy

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyFri 22 Oct 2010 - 2:28

Nje valjda da se ne pojavljuju odmah...aa nee.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

Broj postova : 92

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyFri 22 Oct 2010 - 4:20

Sto se tice same prezentacije W i M su bili dosta distancirani ne kazem da su se trebali grliti i sta ja znam sta sve ne ali ovako su samo vise dali povoda za tracevima koji ne prestaju ni nakon 2 i pol god
ponasali su se dosta hladno pogotovo W koji je po meni nije dao svoj maksimum vise mi je izgledao kao da ceka da sve to zavrsi sto je i pokazao nakon sto je odmah utekao i nije davao intervju.
Nadam se da se njihovi privatni odnosi nece odraziti na seriju jer ne samo da nisu pokazali prijateljski odnos nego ni poslovni kako treba i to je zalosno jer oni stvarno imaju dobru kemiju pred kamerama a sto se same serije tice ovo sto sam dosad vidjela svida mi se kao i lik od W

Rekla sam da je se isplatilo gledati ali to je se odnosilo na W posto sam nj fan ali fanovi od W i M kao par vjerujem da su ostali razocarani jer ja iskreno nikakvu ljubav van kamera nisam vidjela

Slike odaju totalno drugaciji dojam ali svi koji su gledali cijelu emisiju vidjeli su pravu sliku i to je bilo kastastrofa

Sto se tice Mai bila je stvarno prekrasna i super joj je pjesma
Back to top Go down
Miaa_____♥
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Miaa_____♥

Broj postova : 9820
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyFri 22 Oct 2010 - 5:37

prezentacija je bila odlična a mai prelijepa (:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyFri 22 Oct 2010 - 5:59

Lucky_08 wrote:
Sto se tice same prezentacije W i M su bili dosta distancirani ne kazem da su se trebali grliti i sta ja znam sta sve ne ali ovako su samo vise dali povoda za tracevima koji ne prestaju ni nakon 2 i pol god
ponasali su se dosta hladno pogotovo W koji je po meni nije dao svoj maksimum vise mi je izgledao kao da ceka da sve to zavrsi sto je i pokazao nakon sto je odmah utekao i nije davao intervju.
Nadam se da se njihovi privatni odnosi nece odraziti na seriju jer ne samo da nisu pokazali prijateljski odnos nego ni poslovni kako treba i to je zalosno jer oni stvarno imaju dobru kemiju pred kamerama a sto se same serije tice ovo sto sam dosad vidjela svida mi se kao i lik od W

Rekla sam da je se isplatilo gledati ali to je se odnosilo na W posto sam nj fan ali fanovi od W i M kao par vjerujem da su ostali razocarani jer ja iskreno nikakvu ljubav van kamera nisam vidjela

Slike odaju totalno drugaciji dojam ali svi koji su gledali cijelu emisiju vidjeli su pravu sliku i to je bilo kastastrofa

Sto se tice Mai bila je stvarno prekrasna i super joj je pjesma
kao sto sam jednom rekla meni su se normalno ponasali s obzirom na njihovu situaciju u kojoj se nalaze ....ponovo sam pregledala linkove s te veceri moram reci da je Will bio vise distanciran ali nekako mi je to razumljivo s obzirom da je E bila tu ali to njegovo ponasanje navodi da se zapitas sta se to stvarno desava između E,W i M ????oni se svojim ponasanjem navode te traceve koji ih kruze da su malo vise prijateljski mozda bi prica bila druga?!kako god bilo ja vjerujem da su dobri prijatelji W iM kada nisu pred kamarama jer uvijek jedno za drugo imaju lijepe rijeci....koliko sam vidjela na njihovu profesionalni odnos nije utjecalo to su odradili odlicno a sto se tice W mislim da je on tako svoj lik prezentirao jer je pocetku dosta neodgovoran s vremenom se mijenja kada upoznaje Mariju ....tako da ja tu nemam kritike jedino mu treba uputiti kritiku zbog njegovog odlazka s te veceri s njegove strane jako neprofesionalno jer mislim kada su svi bili tu mogao je biti i on ....kao sto sam rekla da je povod za traceve ....iako sam veliki fan W i M to me nesprijecava da dam svoje objektivno misljenje!!!!TOLIKO OD MENE ZASAD :D:
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyFri 22 Oct 2010 - 7:06

Ja iskreno ne razumijem zasto se Eli spominje hocu reci meni je to smijesno sto nju gledaju kao neku vjesticu koja sprijecava "veliku" ljubav izmedu M i W.Da W hoce biti bilo sa Mai ili sa Jacky ili nekom desetom nema toga sto bi nj sprijecilo.Istina sa E ima djecu ali koliko parova iz predhodnih veza ima djecu pa sta onda i imaju vezu sa dr ljudima.W je sa E zato sto zeli biti s njom a ne zbog djece ili sto je prisiljen isto tako bas bi ijednu zenu bilo briga za E da imaju sansu sa W

Glupo je sto je Mejia uopce spominjao E ne vidim razloga zasto s obzirom da od ostalih glumaca nije spomenuo niciji par ali posto je taj covjek idiot i ocito voli zakuhavati i ne cudi me

Sto se tice gledanje prezentacije velika je razlika kad gledate isjecke ,slike i cijelu prezentaciju

Slazem se da je W prvi dio di predstavlja svoj lik dobro odradio pa cak i onaj dio sa Dominikom ali ovo sa Mai se meni nije svidjelo.Oni su glumci i vec su s time jako dobro upoznati da ce biti traceva jer to je mana slave
Ovdje je se radilo o prezentaciji serije a ne o privatnom trokutu W,M,E i na pozornici oni nisu bili W i M nego Max i Maria i trebalo su nas uvjeriti u njihovu ljubav i privuc da gledamo seriju
jer ljubitelje sapunice koji nisu fanovi odredenih parova zaboli kakvi su njihvi odnosi u stvarnom zivotu

Isto tako nije uredu sto se W pokupio sa prezentacije jer je ipak on nositelj serije on je protagonista a isto tako nisu se bas ni prema njemu nesto ekstra ponasali kao ni taj Mejia koji treba biti svjestan da ako mu nesto slavu donese to su W i W i M kao par
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyFri 22 Oct 2010 - 9:35

A sta je Mehija uopste rekao za Elizabeth??Ja to zaista nisam cula.

To sto ljudi tako gledaju na Elizabeth-William je sam kriv!Ja je gledam kao neko levo smetalo,koje samo trckara za njim,prosipa mu crveni tepih kad je sa njom i stalno izbacuje zajednicke slike,kada se pojavi trac kako Wil izlazi sa nekom glumicom.I to je slika ljudi koji gledaju sa strane.Ona jadna grebe i rukama i nogama oko njega,a on izlazi sa koleginicama,cmace se sa njima,sav se rastopi kada razgovara i daje intervjue kako su lepe divne i zgodne!O njoj kaze kako je idealna zena i majka i to kaze preko volje.Zato ljudi tako misle.Njoj sigurno nije lako i to je boli!Normalno,kao i svaku zenu.Osim toga,kada je sa njom deluje kao da ga neko motkom tera da ide,a kada je sa koleginicama sav je bajan i sladak.
I svaki trac skoro da nije demantovao,nego prica okolo-naokolo.
Sam je sebi napravio stetu i niko mu nije kriv.

Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyFri 22 Oct 2010 - 10:00

discobaby wrote:
A sta je Mehija uopste rekao za Elizabeth??Ja to zaista nisam cula.

To sto ljudi tako gledaju na Elizabeth-William je sam kriv!Ja je gledam kao neko levo smetalo,koje samo trckara za njim,prosipa mu crveni tepih kad je sa njom i stalno izbacuje zajednicke slike,kada se pojavi trac kako Wil izlazi sa nekom glumicom.I to je slika ljudi koji gledaju sa strane.Ona jadna grebe i rukama i nogama oko njega,a on izlazi sa koleginicama,cmace se sa njima,sav se rastopi kada razgovara i daje intervjue kako su lepe divne i zgodne!O njoj kaze kako je idealna zena i majka i to kaze preko volje.Zato ljudi tako misle.Njoj sigurno nije lako i to je boli!Normalno,kao i svaku zenu.Osim toga,kada je sa njom deluje kao da ga neko motkom tera da ide,a kada je sa koleginicama sav je bajan i sladak.
I svaki trac skoro da nije demantovao,nego prica okolo-naokolo.
Sam je sebi napravio stetu i niko mu nije kriv.

:super: to cijelo vrijeme zelim da kazem a nikako da docem do toga da ima skroz drugo ponasanje kad mu je blizini E ...sigurna sam da nije nje bilo ponasnje prema Mai bi bilo drugacije ....a takvi primjera ima koliko hoces ali nitko nije savrsen pa ni nas Will s obzrom na sve opet ga volimo zar ne :P: i ponavljam samo oni znaju sta se stvarno događa u tom trokutu?!i zasto dopustaju takve traceve odnosi se na W i E jer to je sve pocelo WILLOVOM izjavom da se rastaju dok je trajalo snimanje CCA... sto se tice Maine i Wilove prezentacije meni je bilo odlicna ponajvise Mai dala je sve od sebe vidi se da je profesionalna enamorado
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyFri 22 Oct 2010 - 11:49

Joj kakav je Will kad pozdravlja fanove, msm sta reci... Sigurno da ne propusam seriju, ponovo sam se zaljubila posle ovog videa,, jeje :)
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyFri 22 Oct 2010 - 12:17

Zato ga i obozavam nikad ne zaboravljava nas fanove i onu nagradu sto je dobio posvjetio je nama i naravno bez obzira na sve jedva cekam da ga gledam enamorado
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyFri 22 Oct 2010 - 20:39

Jaooo odlicnoo...fantasticno...:)))
Back to top Go down
Miaa_____♥
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Miaa_____♥

Broj postova : 9820
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyFri 22 Oct 2010 - 21:45

Angelitoo..moram ti ovim putem pohvaliti potpis,,divan si našl... baaš mi se sviđa xD
....jaaaaa joššš samoo 2 danaaa do početkaa..juuuuuu jedvaa čekam
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptySat 23 Oct 2010 - 0:20

hihi tnxxxxx Mia :)))
Aa jos malo, kako samo przo prolazi :P
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptySat 23 Oct 2010 - 0:27

Jao da nmg vise da iscekam :/
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptySat 23 Oct 2010 - 8:56

zanima me da li ce neko ostaviti link da gledamo seriju preko neta..? posto ja nzm? please! OOO
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptySat 23 Oct 2010 - 11:37

Hocemoooo, bez brige, imacemo da gledamo na net:)))

Falta 2 dias...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 17 of 40Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next