| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
~*Someone like you*~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8482 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 9:06 | |
| jesi widela da je Luidji napao lulu...msm pokusao da je siluje? |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 9:08 | |
| A STA CE STVARNO DA BUDE SA LULU SAD :D |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 9:09 | |
| Pa spasice se od Luidjija spasice je onaj lik....sto je pratio...onaj zaljubljen u nju..on ce je spasiti..nece nista uspeti Luidji... |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 9:12 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 9:18 | |
| onaj sto ziwi u njenoj kuci...nezz mu ime.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 9:20 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 9:24 | |
| super sto ce on da je spasi... Bobi ga zovu :D on ce sa Rosariinom mamom da ostane na kraju :D |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 9:25 | |
| To sam znala...ona joj uwek goworila on je za tebe owo ono...a na kraju ona sa njim...xDD kol'ko se ja secam on je pokusao da je siluje...i nastawak sutra.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 9:25 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 10:03 | |
| da na kraju sa njim ostaje... smesni su mi :D |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 11:13 | |
| - ~*Someone like you*~ wrote:
- daa...apsolutno...kad gowore jedno drugom honi...hehe...ja jedwa cekam da se Jencarlos pojawi...:)))
Jencarlos Canela glumi ovde!? |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 12:30 | |
| Ko je koga pokusao da siluje?! :n: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 21:11 | |
| - Stefy wrote:
- ~*Someone like you*~ wrote:
- daa...apsolutno...kad gowore jedno drugom honi...hehe...ja jedwa cekam da se Jencarlos pojawi...:)))
Jencarlos Canela glumi ovde!? Da ,ali s svojim imenom i pjevacnom karijerom...On ce vjerovatno da spoji onoga s radija i onu njegovu.. nez jkako se zove.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 21:12 | |
| - uros car wrote:
- Ko je koga pokusao da siluje?! :n:
Luidji (pravi otac Camile) Lulu ( Majku od Sofie)... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 22:35 | |
| - Stefy wrote:
- daa...apsolutno...kad gowore jedno drugom honi...hehe...ja jedwa cekam da se Jencarlos pojawi...))
Jencarlos Canela glumi ovde!? Sinoc su pustili njegovu pesmu,ko Sofija u kolima... Kako prave reklamu... :888: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 22:37 | |
| Da...bass sam primetila...i jos se on pojawi u seriji... |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 22:43 | |
| - Dunja wrote:
- Stefy wrote:
- daa...apsolutno...kad gowore jedno drugom honi...hehe...ja jedwa cekam da se Jencarlos pojawi...))
Jencarlos Canela glumi ovde!? Sinoc su pustili njegovu pesmu,ko Sofija u kolima... Kako prave reklamu... :888: mada su mogli malo duze da je puste... xDD Jencarlos se pojavljuje u seriji??? jel zna neko u kojoj epi??? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 22:45 | |
| e saznala sam...pojawljuje se u 76 epiki... |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 22:47 | |
| uhhh... ma, gledacu ja to na netu negde.. a koja je juce bila???
|
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 22:47 | |
| Jeste juce je sofia pustla njegovu pjesmu.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 22:48 | |
| negde waljda oko 60 epike...nezz tacno... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 22:50 | |
| jedva cekam Jencarlosa.... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 22:51 | |
| - Quote :
jedva cekam Jencarlosa.... a tek jaaa.. - Quote :
- negde waljda oko 60 epike...nezz tacno...
dobro je da se ova serija prikazuje u 19.00 pa cu moci da odgledam 76. epi, jer ja idem pre podne u skolu! - Quote :
- Jeste juce je sofia pustla njegovu pjesmu.
axaa, znam... a bila je fora i kako ju je pustila xD |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 22:52 | |
| i ja...mada ce se na kratko pojawiti i tad ce i1oo pustiti amor quedate... da...ma sto se tice toga...termin mi odgowara... da...mogli su malo duze da je puste...a bilo bi fora da ona pocne da pewa..xD |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 22:54 | |
| Da... I Camila.. i svi..xdDDD |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|