| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 23:09 | |
| juce je bila 54 epizoda... veceras ce Luidji u zatvor :D |
|
| |
~*Someone like you*~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8482 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 23:11 | |
| daaaa...interesting...msm da ce se dns pojawiti Dani...msm nadam se...
|
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 23:17 | |
| nece se pojaviti danas... mada ni ne znam koje ta Dani... mislis danijela? danas ce don pedro i vero imati napada koji se zove daj mi jos poljubaca |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 1:04 | |
| axa...msm na Danijelu...ja nju zowem Dani...da....znm...kako su meni Beni i Vero slatki...sa pastelitos...xD |
|
| |
dj.zare TVNovele Novi član
Broj postova : 9 Godina : 41 Fan-gif : Me in Hellas
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 1:17 | |
| Puno pozdrava svima sad sam se registrovao, ne gledam "perro amor" od pocetka, vec od 40 i neke epizode. Super je serija. Ukoliko neko ima link za download epizoda sa srpskim prevodom bilo bi super. Ako je neko snimao na fox-u, pa postavio na net. btw neke zemlje u okruzenju koje emituju ili ce uskoro poceti da emituju perro amor: Crna Gora - TV IN u 18:00h (danas 7.epizoda), Hrvatska - NeT tv pocinje emitovanje krajem septembra pod nazivom Pasja ljubav (ko ima satelitski Digi paket moci ce da gleda), Slovenija - POP tv pocinje 30.08.2010. pod nazivom Sebična ljubezen; zemlje nesto dalje od okruzenja : : Kolumbija - Caracol tv, Spanija - Antena 3, dok je Telemundo tv u Americi prikazao sve epizode. Nazalost : : nijedan ovaj kanal nije gledljiv putem satelita (izuzev NeT tv-a za pretplatnike digi tv-a). Medjutim bugarska televizija btv je otkupila seriju, bice sa bugarskim prevodom (bolje ista nego nista), ali se ne zna kada ce poceti sa emitovanjem. BTV se nalazi na Hellas satu 39 stepeni istocno na 12524 H 30000. Jedva cekam da pocnu sa emitovanjem kako bih gledao od prve epizode :LKI: Z |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 1:20 | |
| Super.... - Quote :
- kako su meni Beni i Vero slatki...sa pastelitos...xD
Precute su.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 1:22 | |
| Kad pocnes da gledas odpocetka slobodno komentarisi...
|
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 1:24 | |
| Maritza Rodriguez u toku snimanja serije Kolumbijska glumica Maritza Rodriguez ustaje rano i pre nego što se uputi na snimanje telenovele "Perro Amor" (srp. Opasne igre), doručkuje kod kuće. Od ranog jutra sluša muziku. U slobodno vreme se konektuje na internet kako bi komunicirala sa svojim fanovima. Potom odlazi na snimanje u Telemundov studio, gde uvežbava i snima scene. Uvek ruča na ulici, vegetarijansku hranu, kojom je oduševljena. Nakon dosta sati snimanja odlazi u teretanu, gde odrađuje treninge. Vikendom vreme provodi sa suprugom i prijateljima, vozi bicikl i zabavlja se na najekskluzivnijim plažama u Majamiju. Subotom kod kuće priprema hranu, a nedeljom odlazi na misu u crkvu. Što se tiče njene uloge Camile Brando u "Perro Amor", kaže da uživa zbog priznanja koje dobija od publike širom sveta, za pakosti koje njen lik priređuje Sofiji. Od boravak u Sjedinjenim Američkim Državama joj teško pada samo to što ne viđa tako često svoju porodicu koja živi u Kolumbiji. Sebe smatra patriotom, voli karnevale u Barankilji, hranu i sve uspomene koje proizvodi osećaj da se smatra Kolumbijkom. Ne može da prođe više od šest meseci, a da ne ode u svoju domovinu. Camila Brando možda jeste prosta, neozbiljna i površna, međutim, Maritza Rodriguez je normalna, spokojna i srećna žena, ali spremna da se preobrazi, kako bi dala život karakternim likovima i jakim ličnostima. I ako administrator dozvoli evo linka gde Carlos i Maritza pricaju o svojim ulogama [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 1:25 | |
| a zasto ne gledas bez prevoda? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 1:33 | |
| Mozda ne znam spanski.. :PPP |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 1:38 | |
| - -MILOS- wrote:
- a zasto ne gledas bez prevoda?
ne znam spanski, a i nije dobar kvalitet slike na youtube-u. A serija je fenomenalna! :ZXCV: |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 1:47 | |
| - Dunja wrote:
- Stefy wrote:
- ~*Someone like you*~ wrote:
- daa...apsolutno...kad gowore jedno drugom honi...hehe...ja jedwa cekam da se Jencarlos pojawi...))
Jencarlos Canela glumi ovde!? Sinoc su pustili njegovu pesmu,ko Sofija u kolima... Kako prave reklamu... :888: Da, to sam video, piše kao: Title: Amor quedate Artist: Jencarlos Pa super, meni je Jencarlos baš gotivan. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 1:48 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 1:56 | |
| Da kome nije xDDDDDDDDDDDDDD ?? |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 2:25 | |
| - ~Sugar Baby~ wrote:
- Šta znači to omnibus i co?
|
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 2:30 | |
| - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Da kome nije xDDDDDDDDDDDDDD ??
:jupi: |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 2:52 | |
| - ~Sugar Baby~ wrote:
- ~Sugar Baby~ wrote:
omnibus su ti se epi odjednom(kako ja znam) a co nemam pojma.... xDDD - Quote :
- Da kome nije xDDDDDDDDDDDDDD
: : daaaaaaaaa xDDD |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 2:55 | |
| - ~Sugar Baby~ wrote:
- ~Sugar Baby~ wrote:
Omnibus je kada se u toku vikenda repriziraju epizode bilo koje serije u toku cele nedelje. |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 9:50 | |
| sad je bas zanimljivo,svidja mi se kako Sesilija i ona druga baba hoce da otkriju sta smera Luidji... volim akciju ^^ |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 9:55 | |
| i ja volim... extra je... jadna lulu... tj. rosario.. alejo dozivljava nesrecu.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 11:07 | |
| Gledao sam danas. Kami je super, baš mi je bilo žao kada joj je Perro rekao da ne zna šta je ljubav. :/ Luiđi me mnogo nervira, da sam na Kamilinom mestu ne bi ga izvadio iz zatvora makar saznao da nisam Brandov, ne znam što ga Kamila ne ubije. :/ Lihija i Sesilija su totalno lude, mnogo su dobre. A Lulu je najjača, najbolje je na kraju kada Luiđi vidi da je to Rosario, a odakle slika Rosario u Kamilinom telefonu? :S Jeva čekam sutra. |
|
| |
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 12:52 | |
| - Stefy wrote:
- Luiđi me mnogo nervira
Da, bas smara... Inace, serija mi je sve bolja i bolja... Kamila mi je stava lik, nekada mi je stvarno zao... Sofija mi je isto okej, ali zna nekada da se ponasa iritirajuce... Jedva cekam da vidim sta ce se sutra desiti sa Kamilom i Gonsalom odnosno sta ce im reci Sesilija posto joj je javila Sofijina baba da su u policijskoj stanici gde je priveden Luidji... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 24 Aug 2010 - 21:01 | |
| - ...:::RuDe BoY:::... wrote:
- Stefy wrote:
- Luiđi me mnogo nervira
Da, bas smara... Inace, serija mi je sve bolja i bolja... Kamila mi je stava lik, nekada mi je stvarno zao... Sofija mi je isto okej, ali zna nekada da se ponasa iritirajuce... Jedva cekam da vidim sta ce se sutra desiti sa Kamilom i Gonsalom odnosno sta ce im reci Sesilija posto joj je javila Sofijina baba da su u policijskoj stanici gde je priveden Luidji... |
|
| |
ikac bre pro TVNovele Novi član
Broj postova : 2
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 25 Aug 2010 - 0:47 | |
| da li neko zna da li ima na netu da se gleda serija a da ima prevan dosrpski i da imaju sve epizodde |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 25 Aug 2010 - 0:54 | |
| - ikac bre pro wrote:
- da li neko zna da li ima na netu da se gleda serija a da ima prevan dosrpski i da imaju sve epizodde
Nema. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|