| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 21 Jul 2010 - 20:53 | |
| Mislim da je 20, nisam sigurna. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 21 Jul 2010 - 21:10 | |
| Ne volim da gledam preko neta, mada sveee spanski znam i razumem tako da mi ne treba prevod...jos od malih sam nogu gledala tako da znam :)) Ustajem ja rano ujutru sem nekada bash kada se uspavam...xD Ove epike sada su bile sooper :) |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 22 Jul 2010 - 4:05 | |
| šta je bilo danas??? e, ljudi, odlučila sam da otvorim temu da se i ovoj seriji menja termin! jer ja onako rano nmg da se budim! a još sad idu po 2 epi! NEPODNOŠLJIVO! |
|
| |
Zavodnik TVNovele Novi član
Broj postova : 14
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 22 Jul 2010 - 5:05 | |
| Aaaaaa pa danas 2 epizode....pa to je odlicno!!Ja nikada ne gledam ujutro,navece vreme do termina ubijem na netu pa onda uzivanje! prezadovoljan sam serijom,drago mi je sto sam sasvim slucajno poceo da gledam tu seriju!POZzz svim fanovima "Perro Amor" :) |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 22 Jul 2010 - 8:54 | |
| ja sam skroz zaboravila da ima repriza uveče!!! jao, hvala ti, inače bih celu seriju prespavala :D |
|
| |
Zavodnik TVNovele Novi član
Broj postova : 14
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 22 Jul 2010 - 14:55 | |
| hehhe ...ma nista,zadovoljstvo je moje! :) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 22 Jul 2010 - 22:45 | |
| šta je bilo jutros? u 2. epki? |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 22 Jul 2010 - 23:24 | |
| SERIJA:OPASNE IGRE(DVE EPIZODE) PREMIJERA:11:10 REPRIZA:01:00,07:40 TELEVIZIJA:FOX
OVO VAŽI OD PONEDELJKA 26.JULA 2010.
|
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 22 Jul 2010 - 23:46 | |
| Šta,pomerili su termin... |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 23 Jul 2010 - 0:15 | |
| Da,ali će oststi ona dva stara kao reprize! |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 23 Jul 2010 - 3:02 | |
| super sto su promenili termin |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 23 Jul 2010 - 3:52 | |
| Slazem se. Juce sam gledao epke kada je Antonio spasio Sofijinog brata... Ali mi bila smesna scena kada je Kamila zaspala... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 23 Jul 2010 - 6:06 | |
| Jer ima svrhe ovo počinjati gledati?Nešto sam skeptičan prema radnji.... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 23 Jul 2010 - 6:42 | |
| Super što će menjati termin, tj. što su promenili... mada, ja neću moći da gledam drugu, jer počeće mi MSED!!! :(( |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 23 Jul 2010 - 23:33 | |
| Veruj mi da vredi,jedna od najboljih serija kojih sam gledala,zaista je odlichna... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 24 Jul 2010 - 0:27 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 24 Jul 2010 - 0:45 | |
| sad su pomerili da počinje u 11.10., a reprize su u 01.00 i 7.40! |
|
| |
MiSs Dulce* TVNovele Novi član
Broj postova : 58
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 24 Jul 2010 - 9:50 | |
| |
|
| |
Jovan Sortilegio Fan TVNovele Novi član
Broj postova : 105
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 25 Jul 2010 - 1:13 | |
| Jel neko ima snimljene epizode koje su se emitovale u cetvrtak i petak? Ili bar ako nista, da mi preprica sta je bilo, posto trenutno nisam u Srbiji pa ne mogu da pratim seriju... |
|
| |
Miccy TVNovele Novi član
Broj postova : 185 Godina : 35
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 25 Jul 2010 - 4:04 | |
| nazalost nemam kad da pratim ovu seriju |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 25 Jul 2010 - 4:19 | |
| Zna li neko koja epizoda je bila u petak? |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 25 Jul 2010 - 20:43 | |
| valjda 21 i 22
a danas oni su opet pustili te iste epke od petka...izgleda da su slucajno pogresili.... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 25 Jul 2010 - 21:06 | |
| Mislim da ce nove epike pustiti u 11,pola 12,kad vec treba... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Jul 2010 - 0:18 | |
| aham a jel to oko 11,12 premijera pa sutra u 7.40 repriza |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Jul 2010 - 0:28 | |
| NOVI TERMIN:radnim danima u 11.10h meni se svidja novi termin... a vama... tako da pocinjem da gledam seriju ali na FOX-u... do sada sam je gledao sve na you tube... serija predobra... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|