| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 20 Aug 2010 - 4:21 | |
| - -MILOS- wrote:
- Stefy wrote:
- Gledao sam reprizu. Baš mi je bilo extra kada je Kamila bila polugola i kada je ušao Pedro. xD Danijela mi je sve bolja i bolja, jadan Brzi Gonzales pored nje.
serija je svakim danom sve bolja i bolja... ja ne znam koje i kakve zlocine ce sve kamila uciniti... omiljeni deo epizode mi je naravno bio onaj sa kamilom... dobro se izvukla... i sa brzim gonsom i danijelom koji su mi presmesni zajedno... Tako je !!! |
|
| |
Marina_92 TVNovele Novi član
Broj postova : 83 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 20 Aug 2010 - 7:14 | |
| A kako se baba dobro snalazi na Internetu,hehe,taj njihov ClanClan je nesto kao Faceook,jeli tako? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 20 Aug 2010 - 10:11 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 20 Aug 2010 - 10:36 | |
| Nisam gledao danas, moraću da sačekam ponedeljak da gledam zato što sutra nema omnibusa. rofl |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 20 Aug 2010 - 23:37 | |
| Joj sinoc sam gledala novu epku..nez koju..xixixDDD Odlicna je bila..Mozda i najbolja do sada...Super je bilo...kad je pero poceo svirati klavir i pjevati... xixixi najache... Camila me pocela nervirrati...Vidjelo se da je Camila ljubomorna kad je Antonio govorio Sofiji...xix tako joj i treba..xdDD Daniela i Gonzallo su smijesni... Pocela sam da pucam od smijeha zbog Sesilije,Lihije i ROSARIO pogotovo-...Nista odlicna je juce bila epka.. Zeljno iscekujem sledecu... Ps- Koja je sinoc bila bila epizoda ??? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 21 Aug 2010 - 0:33 | |
| Odlican deo kad Antonio peva Sofiji... Dusa moja ... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 21 Aug 2010 - 4:53 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 21 Aug 2010 - 5:27 | |
| Mnogo mme nerviraju ovi sa Fox-a!!! Umesto da puštaju onibus Perro Amor oni ga puštaju SATC!!! Užaaas!!! Ja sam ove nedelje dosta propustila! Uhhh... može mi neko reći šta se desilo sinoć? |
|
| |
SaraLoveWill<3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 502 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 21 Aug 2010 - 8:14 | |
| odlična serija samo mi je žao šta u mexicu neke retardirane telenovele imaju veću gledanost od ove ni ja nisam gledala u petak :/ |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 21 Aug 2010 - 8:44 | |
| Da li je Foks prestao da emituje omnibus Perro amor?! |
|
| |
Jovan Sortilegio Fan TVNovele Novi član
Broj postova : 105
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 21 Aug 2010 - 13:59 | |
| - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Joj sinoc sam gledala novu epku..nez koju..xixixDDD
Odlicna je bila..Mozda i najbolja do sada...Super je bilo...kad je pero poceo svirati klavir i pjevati... xixixi najache... Camila me pocela nervirrati...Vidjelo se da je Camila ljubomorna kad je Antonio govorio Sofiji...xix tako joj i treba..xdDD Daniela i Gonzallo su smijesni... Pocela sam da pucam od smijeha zbog Sesilije,Lihije i ROSARIO pogotovo-...Nista odlicna je juce bila epka.. Zeljno iscekujem sledecu... Ps- Koja je sinoc bila bila epizoda ??? Ako mislis na petak, bila je ta upravo ta sto je prepricavas. :jupi: |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 21 Aug 2010 - 21:29 | |
| Epizode u nedelji za nama bile su jedne od najboljih do sada! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 22 Aug 2010 - 0:26 | |
| - uros car wrote:
- Da li je Foks prestao da emituje omnibus Perro amor?!
Naravno, kao i uvek. Prošle nedelje je prvi put bio, ove nema. Verovatno sledeće neće biti, pa će one tamo biti. Ovi su postali gori od Pink-a, Pink se bar ne igra s terminima. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 22 Aug 2010 - 0:36 | |
| Strasno, stvarno su... goveda. Ja volim ovu seriju da gledam. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 22 Aug 2010 - 0:41 | |
| - Jovan Sortilegio Fan wrote:
- ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Odlicna je bila..Mozda i najbolja do sada...Super je bilo...kad je pero poceo svirati klavir i pjevati... xixixi najache... Camila me pocela nervirrati...Vidjelo se da je Camila ljubomorna kad je Antonio govorio Sofiji...xix tako joj i treba..xdDD Daniela i Gonzallo su smijesni... Pocela sam da pucam od smijeha zbog Sesilije,Lihije i ROSARIO pogotovo-...Nista odlicna je juce bila epka.. Zeljno iscekujem sledecu... Ps- Koja je sinoc bila bila epizoda ??? Ako mislis na petak, bila je ta upravo ta sto je prepricavas. :jupi: Mislim na broj...?? |
|
| |
Jovan Sortilegio Fan TVNovele Novi član
Broj postova : 105
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 22 Aug 2010 - 1:48 | |
| - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Jovan Sortilegio Fan wrote:
Odlicna je bila..Mozda i najbolja do sada...Super je bilo...kad je pero poceo svirati klavir i pjevati... xixixi najache... Camila me pocela nervirrati...Vidjelo se da je Camila ljubomorna kad je Antonio govorio Sofiji...xix tako joj i treba..xdDD Daniela i Gonzallo su smijesni... Pocela sam da pucam od smijeha zbog Sesilije,Lihije i ROSARIO pogotovo-...Nista odlicna je juce bila epka.. Zeljno iscekujem sledecu... Ps- Koja je sinoc bila bila epizoda ??? Ako mislis na petak, bila je ta upravo ta sto je prepricavas. :jupi: Mislim na broj...?? Ne pisu FOXovci brojeve epizoda... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 22 Aug 2010 - 6:03 | |
| - Jovan Sortilegio Fan wrote:
- Jovan Sortilegio Fan wrote:
Odlicna je bila..Mozda i najbolja do sada...Super je bilo...kad je pero poceo svirati klavir i pjevati... xixixi najache... Camila me pocela nervirrati...Vidjelo se da je Camila ljubomorna kad je Antonio govorio Sofiji...xix tako joj i treba..xdDD Daniela i Gonzallo su smijesni... Pocela sam da pucam od smijeha zbog Sesilije,Lihije i ROSARIO pogotovo-...Nista odlicna je juce bila epka.. Zeljno iscekujem sledecu... Ps- Koja je sinoc bila bila epizoda ??? Ako mislis na petak, bila je ta upravo ta sto je prepricavas. :jupi: Mislim na broj...?? Ne pisu FOXovci brojeve epizoda... Pa zato sam i pitala,znate li vi ... |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 22 Aug 2010 - 10:25 | |
| Šta znači to omnibus i co? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 22 Aug 2010 - 22:40 | |
| Joj jedva cekam danasnju epku.. xDDD |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 0:24 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 0:37 | |
| Gledao sam reprizu. Ok je epizoda, smešne su mi Sesilija i Sofijina baba, ova njena mama je ružnija sad nego ranije. Dženifer me užasno nervira, baš je odvratna. Kami je extra ovde, jedva čekam da vidim šta će Sofiji da uradi. Danijela i Gonsalo su extra kao i uvek. xD |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 0:46 | |
| Meni su def najsmjesnije Lihija,Sesilija,Rosario i Luidji..xDDD |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 1:01 | |
| Meni Sofijina mama bas izgleda mladoliko... A sto se tice Gonsala i Daniele, i mene su odusevili koliko su ludi i smesni. :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 1:08 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 1:46 | |
| Da, Gonsa je naj, a Danijela mi je baš sweet. Volim kad radi onu stvar sa ramenima. xD |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|