REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Sudjena ljubav - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Next
AuthorMessage
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Broj postova : 472
Godina : 35
Fan-gif : Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 2mexys8

Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 _
PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptySun 27 Dec 2009 - 6:23

TRIDESET OSMA EPIZODA

Aurelija je sedela kući i razmišljala o svojoj osveti bratu. Shvatila je da joj rešenje ne bi bilo sud, jer bi se taj proces otegao nekoliko godina.... Nego je htela da ga udari tamo gde ga najvise boli...

STA JE TIME PODRAZUMEVALA, SAZNAĆETE U NAREDNIM EPIZODAMA

Ricardo je bio očajan jer je definitivno izgubio Viki. Niti je znao gde je ona, niti je znao kako se oseća. Malo ga je povredila činjenica da mu se nije uopste javljala...

Ricardo: Viki, možda si me zaboravila, pa se zato nisi javljala. Ili si ljuta na mene, ali kad saznaš istinu, nećeš imati više takvo mišljenje

Ricardo je otišao kući. Elena je hranila bebu..

Ricardo: Mama, nisam našao Viki. Očajan sam!
Elena: Ne očajavaj sine, saznaćeš nešto o njoj...
Ricardo: Ali kad mama, kad?
Elena: Polako samo... Pogledaj kako ti je lep sin!
Ricardo: Moje i Vikino dete... Daj mi ga posle malo!
Elena (obraća se bebi): Samo da te nahranim i posle idi kod tate...
Ricardo: Samo da nije otišla mi bi bili srećni sa našim sinom sad...

S druge strane Sebastijan je bio kod ljubavnice. Razgovarao je sa njom o dešavanjima...

Sebastijan: Ona alapača od moje žene potrudila se da Ricardo sazna da mu je beba sin. A ja toliko meseci planirao kako da izvedem plan
Lupita: Što se ne razvedeš od nje!
Sebatijan: Neću joj priuštiti to zadovoljstvo. Nego ćeš mi ti pomoći u mojoj osveti, kojom ću se osvetiti i Ricardu i Eleni... Ne znaju oni ko je još Sebastijan! Povrediću ih da će plakati celog života!
Lupita: Koji je taj plan?
Sebatijan: Saznaćeš prva kad dođe vreme! Uglavnom na tebe ću da računam u ostvarenju svog plana...
Lupita: Dogovoreno, ti znaš da sam ja uvek uz tebe i u dobru i u zlu
Sebastijan: Znam, zato te i mnogo volim.... (ljubi je)

Sančezovi.....

Viki, Marija Hose, Rigoberto i Valerija su u avionu. Putuju za San Francisko

Viki je bila potištena. I dalje je bila u velikoj depresiji zbog gubitka sina!

Rigoberto: Kćeri, završićeš tamo fakultet, i zaposlićeš se... Moraš da se oporaviš od toga... Život ide dalje
Viki: Ali tata, ne mogu... moje bebe više nema
Rigoberto: Mnogi gube i veliku decu, decu na koju su navikli da bude s njima, šta ćeš tek za njih da kažeš. MOžda glupo govorim ,dete je dete, koliko staro bilo, ali realno ti kažem
Viki: Ne znam da li ću se ikada oporaviti od svega ovoga. I dalje, uprokos svemu, zaljubljena sam u Ricarda i znam da nikog neću voleti kao njega...
Rigoberto: Ne pominji mi tog nitkova. Znam da je njegov otac kriv za nesreću, ostavio sam advokatu da vodi taj slučaj... Ima da ga strpam u zatvor sto godina će biti!
Valerija: Nema ništa od toga, videćeš... Iako njegova porodica i ima motiva da to učini, završiće se sve na nedostatku dokaza ili će se slučaj da otegne nekoliko godina
RIgoberto: Ovaj put ću da isteram pravdu... Platiće mi svi Fernandezovi za suze koje smo prolili zbog njih i za ovaj neidrživ bol!

Fernandezovi...

Ricardo je držao sina...

Ricardo: Sine moj, gde li ti je mama? Da samo znaš kako je ona dobra. Da zna da si živ, volela bi te najviše na svetu kao i tvoj tata što te voli... (poljubio ga je)

Ušla je potom Elena. E moramo sutra otići da ga prijavimo. Kako ćemo ga zvati?
Ricardo: Dijego! Uvek sam želeo da tako zovem sina!
Elena: Ti odlučuješ...
Ricardo: Biće problem šta ćemo da napišemo za podatke o majci... Ne znam, ona je živa... Zato sam insistirao da je nađem
Elena: Videćemo sutra...

U SLEDEĆOJ EPIZODI PRATIĆEMO DALJE NAŠE GLAVNE LIKOVE VIKI I RICARDA I NJIHOVE PORODICE... SEBASTIJAN ĆE VEĆ UVELIKO POČETI DA SPREMA PLAN KOJIM NAMERAVA DA POVREDI SVOJE NAJMILIJE. AURELIJA TAKOĐE SPREMA OSVETU SEBASTIJANU. NA KOJI NAČIN ĆE MU SE OSVETITI?

ne propustite sledeću epizodu
Back to top Go down
http://www.niksicafe.com/
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptySun 27 Dec 2009 - 6:47

Jedva cekam
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Broj postova : 315

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptySun 27 Dec 2009 - 7:04

Nadam se da ce se skoro naci Viki i Rikardo, najbolje mi je kad su njih dvoje zajedno...
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptySun 27 Dec 2009 - 7:44

Quote :
Nadam se da ce se skoro naci Viki i Rikardo, najbolje mi je kad su njih dvoje zajedno...

pa...videces, dosta ce se toga izdesvati....

sve u svemu seriju necu zavrsiti kad se oni nadju, nego ce se tek tad i najzanimljivije dogoditi kad se oni nadju pa posle...videcete...

kasnije, nova epka...
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptySun 27 Dec 2009 - 8:06

Dobro je, i ne treba da je zavrsis kad se oni nadju....Mogu oni i zajedno da se bore protiv neprijatelja...
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptySun 27 Dec 2009 - 8:24

Quote :
Dobro je, i ne treba da je zavrsis kad se oni nadju....Mogu oni i zajedno da se bore protiv neprijatelja...

Da, zajedno ce da prezivljavaju teske trenutke, za koje ce naravno biti kriv Sebastijan... videces, ubrzo cu stici i do tih epizoda
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptySun 27 Dec 2009 - 9:51

Super je !
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptySun 27 Dec 2009 - 12:55

TRIDESET DEVETA EPIZODA

nekoliko meseci kasnije

Viki je upisala ekonomski fakultet u San Francisku. Uspela je da se malo oporavi od tragedije koja ju je snasla

S druge strane, Ricardo je ziveo sa majkom i sinom u svom domu. Sebastijan je, nakon sto je doveo unuka u kucu, retko dolazio, obicno samo da im ostavi novca... Ziveo je kod svoje ljubavnice Lupite i polako kovao plan...

Aurelija je odlucila da se napokon osveti bratu za oteto nasledstvo. Najpre mu je poslala pismo u kome mu je sve priznala, zapravo da je ona ta koja je Rigobertu dostavila dokaze... Evo kako se to desilo...

Ricardo: Mama, jel Dijego spava
Elena: Da, nahranila sam ga i sad spava ko top!

Neko je zazvonio na vrata. Bio je to postar..

Postar: Dobar dan, imam pismo za gospodina Sebastijana
Elena: Ja cu ga primiti
Postar: Evo potpisite se ovde...
Elena: evo, hvala i dovidjenja
Postar: dovidjenja

Elena: Od Aurelije je pismo. Jao, pa ovo je njegova sestra. Nista necu otvarati. Nek on otvori
Ricardo: Tetka koja nije u dobrim odnosima sa njim. Sta li je mogla da napise
Elena: Znas li sine da je dolazila jednom, pre godinu dana mozda...

Utom je usao Sebastijan. Ricardo, posto je ljut i dalje na oca, izasao je. Otisao je u sobu gde mu je sin spavao...

Elena: Stiglo ti je neko pismo
Sebastijan: Nisi ga otvarala
Elena: Nisam, ne brini... Izasla je

Sebastijan je uzeo pismo, otvorio ga i poceo da cita...

Dragi brate,

Sigurno si se zacudio zasto ti se ovako obracam. Nastavi da citas pismo i shvatices sta imam da ti kazem, zapravo priznam...

Znas i sam da se nikada nisam pomirila sa cinjenicom da si mi oteo deo nasledstva koje meni pripada. Da, da nisam ti to zaboravila! Jednom prilikom sam ti rekla da me ne poznajes jos i da ces me tek upoznati...

Prvo sto imam da ti kazem je to da sam ja ispravila pravdu koja je odavno trebala da izadje na videlo. Tu pre svega mislim na zemlju Sanzezovih koju ste ti, otac i deta sramno uzeli za sebe. Da brate, ja sam Rigobertu dostavila one dokaze... Ja sam bila ta koja sam ih ukrala iz oceve fioke i pazljivo cekala trenutak da ih dostavim Rigobertu...

I na kraju brate, ovo je tek pocetak moje osvete... Jos cemo se mi sresti

Puno te pozdravlja tvoja sestra Aurelija...

Sebastijan je zanemeo...

Sebastijan: Ti kucko izdajnicka, ma ne, nemoguce je ovo sto sam procitao... To ne moze biti Aurelija...

Ricardo i Elena su iz sobe culi Sebastijana kako vice...

Ricardo: Sta li mu je
Elena: Nacisto poludeo.. Ko zna sta je procitao u pismu

Sebastijan: E pa draga sestrice i ti ces biti na listi onih kojima zelim da zagorcam zivot...

Sebastijan je izasao i zalupio vratima...

GODINU DANA KASNIJE....

Ricardo je nastavio sa studijama. Ocistio je ispite iz predhodne godine i upisao narednu godinu. Za ovih godinu dana koliko je proslo, Ricardo nije mogao da preboli Viki. Patio je tiho, u sebi....

S druge strane i Viki nije mogla da zaboravi Ricarda. Godinu dana ga nije videla. Ta godina dana joj je delovala kao vecnost!

Viki: Ricardo, sta i je sa tobom, da li si drugu nasao?

Imala je neodoljivu zelju da ga vidi...

Rigoberto je napredovao u poslu i dobio unapredjenje. Firma u kojoj je radio bukvalno je zavisila od njega...

S druge strane, Sebastijan je otputovao sa Lupitom i njihovom decom u Australiju. Eleni i Ricardu je ostavio racun odakle su podizali novac...

Sto se Rigobertove tuzbe tice, u vezi onog pozara, sudija nije mogao nista da dokaze, tako da Sebastijan i nije bio osudjivan za taj zlocin. Kao sto je Valerija rekla, nedostatak dokaza!

Aurelija je pratila zivote Sebastijana i njegovih. Saznala je da Sebastijan ima drugu porodicu i da Elena to ne zna. Po svaku cenu je odlucila da to Eleni saopsti. Videcete u narednim epizodama kako je to ucinila...

Aurelija se svetila bratu na najbolnije nacine za njega, dok je Sebastijanova sestra Meri otputovala za Wasington. Takodje, Ricardov brat, Sanjago dobio je ponovo premestaj u Evropu, u Pariz i ponovo se sa porodicom preselio tamo...

Ricardo: Maria, imas li kakvih novosti o Viki
Maria: Nista, RIcardo, ona mi se vec dugo nije javljala. KOliko znam, nikome se od nasih nije javljala..
Ricardo: Imam strasan osecaj da se sa njom nesto desava
Maria: Ne verujem, otac ju je odvojio od tebe, i verovatno je negde daleko. Vodi sasvim normalan zivot
Ricardo: Ne znam, ludim bez nje... JEste proslo godinu dana, ali meni je sve gore i gor svakim danom
Maria: Nisi neku drugu pogledao?
Ricardo: Nisam
Maria: A zasto Kety kaze da ste vas dvoje u vezi
Ricardo: Kety, a?
Maria: Steta, tako mi je krivo sto se sve to izdesavalo izmedju vas...

I Viki je patila za Ricardom... Nema veceri kada se pred spavanje nije setila njega i njihovih najlepsih trenutaka...Ipak, kao sto pomenuh gore, mislila je da je on vec nasao novu devojku, iako je verovala u njegovu ljubav

Viki: Jednom cu se vratiti u Mexico i potrazicu te Ricardo...

U SLEDECIM EPIZODAMA I DALJE PRATIMO ZIVOTE GLAVNIH JUNAKA. VIDECETE TAKODJE KAKO CE AURELIJA SAOPSTITI ELENI STRASAN SEBASTIJANOV GREH. KAKO CE ONA REAGOVATI? VIDECETE TAKODJE U KOJU CE NEVOLJU TO DA UPADNE RICARDO

ne propustite sledecu epizodu

Last edited by SNooPy89 on Sat 9 Jan 2010 - 15:14; edited 1 time in total
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptyMon 28 Dec 2009 - 7:13

Bilo bi extra kada bi se Viki zaista vratila...Ja ne razumem zasto se ona ne vraca, godinu dana je u drugoj zemlji, mogla je sto puta pobeci (ako je vec otac stalno nadgleda), vratiti se, potraziti Rikarda. Ne znam stvarno sta ona ceka, on nju ne moze naci, jer ne zna gde je, a ona je zaista mogla na mnoge nacine da se vrati...
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptyMon 28 Dec 2009 - 8:17

Quote :
Bilo bi extra kada bi se Viki zaista vratila...Ja ne razumem zasto se
ona ne vraca, godinu dana je u drugoj zemlji, mogla je sto puta pobeci
(ako je vec otac stalno nadgleda), vratiti se, potraziti Rikarda. Ne
znam stvarno sta ona ceka, on nju ne moze naci, jer ne zna gde je, a
ona je zaista mogla na mnoge nacine da se vrati...

Mogla je, ali je i sama osecala neku dozu nesigurnosti, pomalo i straha (ali ne od oca, nego na sve sto joj se izdesavalo).

Bila je uverena da je Ricardov otac izazvao onu nesrecu i pomalo se plasila nove veze sa Ricardom.

Otac je nije nadgledao toliko od kad su otisli u Ameriku (videces posle kad se bude vratila, niko joj nece braniti povratak)

Vratice se Viki, ubrzo (zapravo cu ja da ubrzam tok radnje, ne volim da odugovlacim nevazne radnje) i nakon toga cu da pisem takodje jedan vrlo zanimljiv deo.... Videces na koji nacin ce da ponovo sretne Ricarda i sta ce se tu izdesavati...

Kasnije (dok naucim :D ) objavljujem novu epku....
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptyMon 28 Dec 2009 - 10:23

Ok, jos vise si me zainteresovala sa ovim...Samo napred!
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptyMon 28 Dec 2009 - 13:31

ČETRDESETA EPIZODA

tri meseca kasnije

Ricardo se igrao sa sinom u sobi. Majka mu je izasla

Ricardo: Sine, kako si samo porastao... Kao da si se juce rodio...

U tom trenutku je neko zazvonio na vrata. Sebastijan se vratio iz Australije, ali samo na nekoliko dana...

Ricardo je otvorio vrata, pogledao oca i okrenuo glavu...

Sebastijan: Dokle ces Ricardo da se ponasas tako prema meni..
Ricardo: Zasluzio si to oce... necu da se raspravljam, idem u sobu...

Ricardo se vratio u sobu...Sebastijan je mrmljao...

Sebastijan: Cekaj sine da vidis sta ce te snaci.... samo polako...

Nesto kasnije....

Elena je dosla...

Sebastijan: O pa stigla si, ko zna sta ti radis dok sam ja u Australiji...
Elena: Necu da se raspravljam s tobom
Sebastijan je uhvatio za kosu...
Sebastijan: Cujem li da si me prevarila... raskomadacu te....
Elena: Pusti me...

Utom je usao Ricardo...

Ricardo: Ostavi majku... Da je vise nisi pipnuo, inace ces imati sa mnom posla!
Sebastijan: O pa to nam se neko osilio!
Ricardo: Samo ti kazem da je ostavis na miru!

Utom je opet neko zazvonio na vrata. Bio je to postar...

Sebastijan: Pismo za Ricarda Fernandeza
Ricardo: Ja sam...

Ricardo je primio pismo... Poceo je da cita...

Ricardo: Pismo je od tetka Aurelije...

Sebastijan je pogledao sina...

Sebastijan: Onda je to za mene...
Ricardo: Ne, pismo je adresirano na mene..tako da cu ga ja procitati

Sebastijan je osecao da je to nova Aurelijina spletka. Znao je da ona nista dobro nece doneti, posebno kad se ovako preko pisma obraca

Uzeo je pismo i poceo naglas da cita...

Dragi bratance,

Znam da si ti drugaciji od ostalih i da ces me shvatiti, pa se tebi obracam. Prvo da ti kazem da nikog ne zelim da vredjam. I drugo, zelim da te zamolim da ovo pismo procitas sam, pa tek posle da majci kazes o cemu se zapravo radi. Znaci majci, jer se na tvog oca ovo ne odnosti. On je, zapravo, glavni junak ove moje price....

Utom ga je Sebastijan prekinuo

Sebastijan: Nemoj da citas te gluposti... Daj mi pismo (poceo je da otima pismo sinu
Ricardo: Neces mi ga uzeti, nastavljam da citam

Dakle, ovim cu da pokazem koliko je moj brat jedno bezosecajno, sebicno i bezobrazno stvorenje. Naime, o cemu se radi?
Moj brat ima drugu porodicu! Ovo je proverena informacija! Ima drugu suprugu i dvoje dece, cerku i sina.... Slobodno ga pitaj, verujem da nece da porekne... Verujem da ti, dragi bratance, ali ni tvoja majka i brat ne znaju nista o ovome...
Samo sam htela to da te obavestim...

Ljubi te tetka

Ricardo: Tata, jel ovo istina
Elena: Ne mogu da verujem...
Sebastijan: Ovaj, nije... o cemu ona to..Cilj joj je da mi se osveti
Ricardo je pobesneo...
Ricardo: Ti nisi moj otac, ti si najveci monstrum koga znam... Povredio si najvise mamu ...nimalo je ne postujes....a kamoli svoju decu.... jos veceras cu da se iselim sa sinom odavde... oce, razocarao si me duboko
Sebastijan je osamarao RIcarda
Sebastijan: Necu ti dozvoliti da se tako obracas meni...
elena: Za koga sam se udala.... Priznaj mi da je to istina
Sebastijan: Istina je istina.... i sta sad
ELena: Zelim iz ovih stopa razvod
Sebastijan: Pre cu te ubiti nego sto ces dobiti razvod...

Sebastijan je zalupio vratima....

Elena je pocela gorko da place

Elena: Ne znam sta se desilo sa njim, pa se ovako ponasa prema meni..
Ricardo: Smiri se mama, smiri se samo...

SUTRADAN

Sebastijan je spavao opet kod ljubavnice.. Razgovarali su

Sebastijan: Znas li da mi je Elena saznala za nas
Lupita: Nemoj zezati
Sebastijan: Ona moja luda sestra Aurelija, pricao sam ti kako nije nikad prebolela cinjenicu da sam joj ja uzeo nasledstvo, resila je da mi se osveti... Vec me je nasamarila onim dokazima o zemlji, a sad ovo..Kad bih je pronasao, ne bi mi bilo zao da je ubijem
Lupita: Ne znam sta da ti kazem. Nego, kad se vracamo za Australiju
Sebastijan: uskoro!

Ricardo je otisao u Mexico City na fakultet... Dok je cekao jednog druga, prisla mu je Kety (devojka koja je pominjana u prosloj epizodi i s kojom se Ricardo povremeno druzio)... Kety je bila zaljubljena u Ricarda

Kety: Ricardo, imam da ti saopstim nesto
Ricardo: Sta
Kety: Trudna sam!
Ricardo je zanemeo...
Ricardo: Ne nemoguce, ja nisam bio s tobom... Mi se jesmo sretali u Klubu i pili ali nisam bio s tobom
Kety: Bio si pijan i eto.... sad cekam tvoje dete
Ricardo: Nemoguce!

NOVI LIKOVI U SERIJI

Ilithia Manzanillo, Kety, zaljubljena u Ricarda

U SLEDECOJ EPIZODI CETE SAZNATI STA SE ZAPRAVO DESILO IZMEDJU RICARDA I KETY? TAKODJE, U SLEDECOJ EPIZODI, SEBASTIJAN POCINJE DA SPREMA TEREN ZA OSTVARENJE SVOJ SUROVOG PLANA....

ne propusite sledecu epizodu
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptyTue 29 Dec 2009 - 2:14

Ha,ovo je sjajno
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptyTue 29 Dec 2009 - 6:40

Ovo se ponovo zahuktava! Kety, nova negativka, jel tako...? Sebastian je i dalje najgori od svih. Ovo mi bilo smesno:
Quote :
Kako ona to opusteno prihvata, kao da joj ni za sta nije stalo....Pa i nije...Mozda sam samo ja takav utisak stekao...hehe...
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptyTue 29 Dec 2009 - 8:35

Quote :
Ovo mi bilo smesno:
Citat:
Kako ona to opusteno prihvata, kao da joj ni za sta nije stalo....Pa i nije...Mozda sam samo ja takav utisak stekao...hehe...

hehe ni ona nije pozitivna licnost (cim je mogla da bude sa Sebastijanom, a znala je da ima porodicu). Sto znaci, to je zena kojoj je stalo samo do sebe i svojih interesa i uopste je ne interesuje sto ce tim svojim stavovima da povredi nekoga.

Njoj plan, koji Sebastijan namerava da iznede, ide najvise na ruku (videces zasto). Videces isto tu njenu sebicnost, bas u toj situaciji, jer nijednom nije izjavila Sebastijanu kako je to sto on radi nemoralno.... potpuno je to prihvatila kao da je to nesto najnormalnije...Tek ces se upoznati sa njenom pravom stranom

Kasnije (dok zavrsim sa dosadnim ucenjem :D ) objavljujem novu epku
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptyTue 29 Dec 2009 - 9:00

Pa tako sam i mislio, daleko je ona od pozitivne licnosti...A obicno te negativne, koristoljubive licnosti ispadnu smesne, u svojoj gluposti, opsednutosti i ogranicenosti.
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptyTue 29 Dec 2009 - 9:03

Quote :
A obicno te negativne, koristoljubive licnosti ispadnu smesne, u svojoj gluposti, opsednutosti i ogranicenosti.

Upravo mi je to bio cilj da ispadnu smesne.... dok na primer Sebastijan jasno pokazuje svoju pokvarenost, ne birajuci ni reci ni sredstva kojima ce to da pokaze...
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptyTue 29 Dec 2009 - 9:29

Sebastijan mi je najodvratniji lik u seriji...
Back to top Go down
Barbiee
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Barbiee

Broj postova : 15

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptyTue 29 Dec 2009 - 9:46

Extra je wn,jedva cekam novu epku!!:D
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptyFri 1 Jan 2010 - 15:23

ČETRDESET PRVA EPIZODA

Kety je rekla Ricardu da je trudna. Ricardo se nije sećao da je bio sa njom...

Ricardo: Ti me lažeš, ne verujem ti
Kety: Ne tražim ti da mi izdržavaš dete, nego sam samo htela da ti kažem
Ricardo: Nemoguće da se ne sećam ničega...Ne znam šta hoćeš lažima da postigneš
Kety: Ne lažem te, nemam razloga da te lažem....

Zaista da li je istina da je Kety trudna i da čeka Ricardovo dete.... Evo šta je prava istina:

Kety je bila zaljubljena u Ricarda. Kako nije mogla da nikako navede Ricarda da bude s njom, ona je zatrudnela sa drugim deckom i htela je da Ricardo poveruje da je to njegovo dete kako bi ga tako pridobila za sebe... Kad ce i na koji način Ricardo da sazna istinu, videćete ako budete pratili seriju do kraja...

Ricardo: Ma nije problem, proverićemo, ali znam da to nije moje dete...

Sančezovi...

Viki se potpuno posvetila fakultetu. Rešila je da ga završi i da se vrati u Mexico city....

Valerija: Viki, kako napreduje fakultet
Viki: Dobro mama...
Valerija: Svaka čast
Viki: Znaš li mama da nameravam da se vratim u Mexico city, čim završim fakultet
Valerija: Zar ti neće smetati što ćete proganjati tamo uspomene i što ćeš možda sresti Ricarda u izdanju u kom baš i ne želiš da ga vidiš
Viki: Stalno sam se pitala da li je našao drugu
Valerija: hm, ko zna...

nekoliko meseci kasnije...

Sebastijan je kovao plan kako da se osveti porodici i kako da im zada svima konačan udarac....

Lupita: I gde si rekao da tražim kuću
Sebastijan: U Akapulku
Lupita: Zašto tamo
Sebastijan: Samo ti nađi ne zapitkuj mnogo
Lupita: samo sam radoznala
Sebastijan: Rekao sam da ćeš saznati kada dođe vreme
Lupita: U redu
Sebastijan: Polako počni da spremaš kofere, jer se selimo u Australiju...
Lupita: U redu...

Šta je Sebastijan ovim naumio, saznaćete u narednim epizodama...

Za ovih nekoliko meseci, Ricardo se uopste nije javljao Kety. Ona nije dolazila na fakultet, a i zajednički prijatelji nisu mogli da utiču da promeni mišljenje. Jednostavno, svaka njena izjava je za njega bila apsurdna, kao i to da je bio s njom i da je ona zatrudnela...

Ali ipak, jednog dana je rešio da ode kod nje, da razgovaraju... Saznao je za njenu adresu preko tih zajedničkih prijatelja. Otišao je...

Približavao se vratima. Iz kuće je neko vikao

Pablo: Neću dozvoliti to što planiraš da uradiš. Ta beba je moje dete
Kety: Umukni,
Pablo: Kety, shvati, ja te volim, imaćemo dete i neću da neko drugi njega izdržava
Kety: Ali ja tebe ne volim, i usudiš li se da tražiš starateljstvo nad njim,pobrinuću se ovo dete nikada ne vidiš
Pablo: Tražiću dete sudski da mi dodele... Ti si izgleda iskoristila mene samo da bi ostala trudna
Kety: Pa naravno....
Pablo: Neće se ovako završiti

Ricardo je sve ovo čuo. Pošto je video da će Pablo da izađe, sakrio se u kupatilo, koje je bilo odmah do ulaznih vrata...

Pablo je bio besan. Zalupio je vratima...

Ta Kety je bila razmažena, bogata devojka koja je smatrala da sve može imati što poželi. Kao i Sebastijan, služila se najprljavijim trikovima kako bi došla do onoga što naumi. Ricarda je viđala po klubovima i od skora na fakultetu i mnogo joj se dopadao. Polako ga je upoznavala i pridobijala. Nekoliko puta bi se Ricardo napio, a ona mu je prilazila i ljubila ga... Ali se sve na tome završavalo.... Zato je ona odlučila da se posluži trikom ''kukavičje jaje'' i da na taj način pridobije Ricarda...

Ricardo je ušao kod nje u sobu. Ona je bila iznenadjena!

Ricardo: Bestidnice jedna, misliš da sam ti poverovao u gnusne laži. Znam celu istinu. Onaj dečko što je izašao je otac te bebe koju čekaš, a meni si htela da ga podvališ
Kety: Nije istina
Ricardo: Sve sam čuo, ništa nemoj da mi pričaš, tako da je sa nama završeno. Ako smo nekad bili prijatelji, sad je i to nestalo.. .Zbogom!

Ricardo je izašao...

Novi likovi u seriji

Alejandro Chabán- Pablo, otac Kity-nog deteta

U SLEDEĆOJ EPIZODI ĆE POČETI OSTVARIVANJE SEBASTIJANOVOG PLANA...ŠTA ĆE SE TO DESITI, SAZNAJTE U SLEDEĆIM EPIZODAMA
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptySat 2 Jan 2010 - 2:16

Odlicna epka, neke stvari se pocinju otkrivati....
SRECNA NOVA GODINA snoopy, dugo te nije bilo....Mada, iskreno, ni ja nisam bio, navratio sam samo par puta, ali od sada cu cesce dolaziti.
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptySat 2 Jan 2010 - 3:00

HEH SRECNA NOVA GODINA I TEBI DANIJELE! Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 659816

Nisam stizala od obaveza na faksu da objavim epizode, ali posto smo sad na odmoru heh, cesce cu pisati novelu i malo ubrzati dogadjanja...

vec od sledece epizode mozes ocekivati napetu situaciju, jer ce Sebastijan da polako, ali sigurno izvede svoj plan, koji ce, bez sumnje povrediti svakoga, pa i Viki! Videces zasto to kazem! Malo kasnije objavljujem novu epku i jednu cu objaviti i veceras!
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptySat 2 Jan 2010 - 6:40

ČETRDESET DRUGA EPIZODA

Nekoliko dana kasnije...

Ricardo, iako je znao da nije bio sa Kety, osetio je olakšanje nakon saznanja prave istine. Znao je da ga Kety više neće proganjati...

Sebastijan je kupio kuću u Akapulku gde je nameravao da preseli Dijega i Elenu. A Ricarda? Da li sam njega slučajno ili namerno izostavila saznaćete ako budete i dalje pratili moju novelu! :)

Medjutim, plan nije uspeo da izvede, jer uslovi nisu dozvoljavali. Tek kada je, posle dve godine, bio siguran da u Australiji ima stalan i siguran posao, rešio je da plan ostvari....

POSLE DVE GODINE

Za ove dve godine, koliko je proslo, Viki je bila pri kraju studija. Ostalo joj je još nekoliko ispita do kraja.

Viki: Mama, sve sam odlučnija da se vratim u Mexico, kad završim fakultet
Valerija: Ako ti otac ne bude dozvolio
Viki: Da sam ranije slušala svoje srce i bila odlučnija, tj da sam imala svoje ja...davno bih bila srećna sa Ricardom i sinom! Ovaj put mi ništa neće namtnuti i zabraniti
Valerija: Ideš zbog Ricarda?
Viki: Ne idem zbog njega u Mexico. Ja sam tamo rođena, tamo mi je društvo, tamo vučem korene! Imam i ovde puno prijatelja, ali moj rodni grad je nešto što se ne može zanemiti
Valerija: Kako hoćeš! A šta ako tamo sretneš Ricarda sa nekom drugom, možda se oženio, dobio dete u medjuvremenu, za ove tri godine koliko nismo u Mexicu
Viki: Šta ću, neću ga sigurno razdvajati od te porodice. Ali ako nije tako, a pita me da mu se vratim, veruj mi, mama, vratila bih mu se!
Valerija: Nemoj da se igraš sa vatrom! Jednom si se opekla! I to tragično!
Viki: Znam mama, izgubila sam dete. Ne podsećaj me!
Valerija: Da, isto tako znaš da vas je rastavio i da je za tu nesreću kriv njegov otac Sebastijan
Viki: da mama, ali kriv je i tata, jer da me onda u Mexico City nije našao, ništa od toga se ne bi desilo.
Valerija: Razdvojio bi vas Sebastijan, isto mu dodje!
Viki: Možda bi uspeli da odranimo našu ljubav, ali zajedno!
Valerija: Ništa ne znam, radi kako misliš da treba, ali ne bih želela da patiš!

Po ovom dijalogu primetili ste da Viki i dalje voli Ricarda, iako se nije 3 i po godine,ako ne i više, videla sa Ricardom. Imala je puno udvarača za ove 3 godine od kad je u Americi, ali nijednom nije htela da preda svoje srce. Jednostavno, srce joj je bilo zaključano za bilo kog drugog muškarca. Ključ do tog srca je imao samo Ricardo!

Ricardo je takodje čuvao svoje srce samo za Viki. Iako je u jednom trenutku mislio da je izgubio svaku nadu da ikada više vidi Viki, ipak nije pritajao na udvaranja drugih devojaka. Kao što ste videli u predhodnoj epizodi, imao je problema sa Kety, koja je na prljav način pokušala da ga privoli sebi, ali, na sreću, istina se na vreme otkrila... Sin Dijego, Vikin i njegov plod ljubavi, održavao ga je u životu, da ne poludi što ne vidi Viki, a i on mu je davao nadu da će jednom sresti Viki i da će njih troje zajedno negde otići i živeti srećno, kao što su trebali da žive...
I njemu je ostalo nesto malo da završi fakultet...

Sebastijan je, kako su godine prolazile, postajao sve suroviji i odvratniji. Cilj mu je bio da napokon povredi porodicu i prilika mu se sad ukazala. Dobio je stalan posao i boravak u Australiji (uspeo da dobije njihovo drzavljanstvo), tako da je nesmetano mogao da ostvari svoj plan)... Šta će to da uradi, saznaćete već u narednoj epizodi!

Elena je gajila svog unuka Dijega. Bila je jako povredjena saznanjem da Sebastijan ima drugu porodicu već duže vreme i možda je u tome videla razlog zašto se on onako grozno ponaša prema njoj. Jednostavno, prestao je da je voli, našao je mladju... Od kad je saznala tu istinu, nije progovarala sa njim. A i on je slabo dolazio, više vremena je provodio u Australiji, samo im je slao novac...

Trogodisnji Dijego je bio jedno veselo i živahno dete. Ricardo ga je mnogo voleo i u njegovom osmehu je prepoznavao Vikin osmeh

Ricardo: Mali moj sine, kad li ćemo sresti tvoju mamu, da vidi koliko si porastao!

Sebastijan je sedeo kod svoje ljubavnice. Zapravo, kad nisu bili u Australiji (preselili su se pre nesto manje od dve godine za stalno), živeli su u njenom stanu. On je retko dolazio kući,veoma retko, osim kad je baš morao, iz nekih razloga... jer je Elena bila ljuta na njega.

Razgovarao je sa ljubavnicom

Sebatijan: Lepa je ona kuća u Akapulku, tu nameravam da ih preselim, samo će glavni deo plana biti problem da izvedem. Ne znam kako ću uspeti a da svi poveruju u moju priču
Lupita: Moraš dobro razmisliti šta ćeš da uradiš
Sebastijan: Ništa ne brini, zato sam im kupio kuću u Akapulku. Ovim ću ubiti nekoliko muva jednim udarcem. Najviše će da pate oni koji su mi najviše skrivili, Ricardo i Elena! Doći će do toga da mene Ricardo moli za oproštaj! Videćeš!

U SLEDEĆOJ EPIZODI VIDEĆEMO KOJI JE TO SEBASTIJANOV PLAN! NA KOJI NAČIN ĆE NAJMILIJIMA DA NANESE BOL?

UBRZO OČEKUJTE I VIKIN POVRTAK I SUSRET SA RICARDOM!

ne propustite naredne epizode
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptySat 2 Jan 2010 - 8:56

Odlicno, zahuktava se radnja....
Na kojem jos forumu objavljujes novelu?
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 EmptySat 2 Jan 2010 - 9:10

pocela sam na forumu http://webnovele.forumotion.com/forum.htm da objavljujem ovu novelu, ali taj forum nema puno clanova, tako da ono, kad stignem objavicu tamo epizode

kasnije postavljam novu epku ....

a posle ove serije razmisljam da objavim novu novelu, gde ce glavni junak biti Vikin i Ricardov sin, Dijego... verovatno cu, kada se zavrsi ova serija, poceti tu da pisem (bice takodje dobra serija sa puno zapleta)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 7 Empty

Back to top Go down

Sudjena ljubav - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 14Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Next