| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| |
Author | Message |
---|
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 3 Jan 2010 - 4:38 | |
| ČETRDESET TREĆA EPIZODA
Ricardo je ustao veoma rano. Imao je ispit na fakultetu i trebao se spremiti i otići tamo ranije. Elena je pila kafu...
Elena: Sine, ustao si rano Ricardo: Imam ispit, pa da malo ranije dodjem tamo Elena: Ako sine, idi, nemoj da kasniš Ricardo: Dijego je prešao noćas kod mene u krevet. Mora da se nešto uplašio Elena: Možda je ružno sanjao! Ricardo: Možda....
Sebastijan je nameravao da popodne ode kući (gde žive Elena, Ricardo i Dijego) i tu počne ostvarivanje svog plana.
NEKOLIKO SATI KASNIJE...
Elena je bila kući sa Dijegom. Nameravala je najpre da ga nahrani, a potom izvede u šetnju. Dok je hranila unuka, neko ne kucao na vrata... Bio je to Sebastijan!
Elena: Ti? Sebastijan: Da, ja! Došao sam da vam nešto kažem! Elena: Šta ti imaš da kažeš, idi kod svoje ljubavnice pa njoj pričaj
Sebastijan je Elenu uhvatio za kosu!
Sebastijan: Neces ti meni da govoriš šta ću da radim! Elena: Pusti me... pusti me.... Sebastijan: Ima da me slušaš Elena: TI imaš drugu, i to ne samo nju, nego si joj napravio i dvoje dece! Ja ne mogu takvog čoveka da pogledam, a kamoli da poštujem! Hoću razvod! Sebastijan: Nema razvoda, neću se razvesti od tebe nikad! Nego sad ćeš da čuješ šta imam da ti kažem! Elena: Kako sam mogla da se zagledam u tebe! Sebastijan: Ovu sam kuću izgubio na kocki! I još dugujem! Vas troje ćete se preseliti u Akapulko! Elena: Nećemo! Ne idem nigde odavde! Sebastijan: Dobro, onda ćete ostati na ulici i ne interesuje me da li ćete umreti od gladi i zime! Elena: Zašto si mi upropastio život? Zašto mi ovo radiš? Imala sam pravo na muža i mirnu atmosferu u porodici, kao i svaka žena! Sebastijan: Neću da slušam tvoja kukanja. Nego ćete se preseliti kad budem rekao! I da još jedno, da mi Ricardo ne bi zanovetao i da ne bi tvoj unuk imao problema sa mnom, o ovome Ricardu ni reči dokle god se ne preselite tamo! Jel jasno! Elena: Ti si monstrum!
Potom je izašao i zalupio vratima!
Nešto kasnije i Ricardo je došao...
Ricardo: Mama, šta ti je? Elena: Ništa sine, nešto mi nije dobro ceo dan. Kako prodje na ispitu? Ricardo: Dobro, položiću ga! Elena: Super!
SUTRADAN
Sebastijan je otišao u Akapulko kako bi izveo svoj surovi plan! Angažovao je neke ljude, medju njima i Migela (koji mu je pomogao oko ostvarenja prvog plana) kako bi i ovaj drugi plan uspešno realizovao.
NEŠTO KASNIJE
Elena, Ricardo i Dijego su bili kući...Elena i Ricardo su razgovarali o Dijegu...
Ricardo: Mislim da bi trebalo da ga odvedemo kod lekara. Elena: Ma samo je prehladjen, nema temperaturu. E Ricardo, koliko si ti puta bio ovako prehladjen!
Dok su oni razgovarali, zazvonio je telefon! Ricardo se javio!
Bio je to Migel, ali se prestavio kao covek iz MUP-a u Akapulku
Migel: Dobar dan, jel to porodica Fernandez? Ovde Pedro Kanjizares, zovem iz MUP-a. Ricardo: Da, ovde Ricardo Fernandez Migel: Zovem vas da vas obavestim da se ovde u Akapulku desila nesreća. Ima dosta povredjenih i poginulih,a medju njima (povredjenima i poginulima) smo nasli i ličnu kartu Sebastijana Fernandeza, piše da tu živi, a broj smo našli preko pošte u Mexicu Ricardo: Da, on je moj otac Migel: Da li možete da dodjete ovde. Sad ću vam dati tačnu adresu. Možda je vaš otac samo povredjen, ali svi su u šoku, ne uspevamo da identifikujemo ni preživele RIcardo: Kako se to desilo? Migel: U jednoj sporednoj ulici, autobus je udario u kombi u kojoj se nalazilo oko 15-ak putnika, tu je i vaš otac bio. Možete i da dođete? Ricardo: Mogu, evo sad krećem
Ricardo spušta slušalicu
RIcardo: Tati se desila nesreća u Akapulku, možda je poginuo, a možda je i povredjen! ELena: Kukuuu, šta se desilo to? Ricardo: Ne znam, kaže da je neki kamion udario u kombi gde je on bio. Sad ću da krenem da vidim! Elena: Ja ne znam šta se ovo dešava...
Ricardo je krenuo kolima...
NEŠTO KASNIJE
Elena i Dijego su bili kući. Elena je čekala da joj se sin javi sa informacijama o Sebastijanu...
Neko je pokucao na vrata. BIla su to tri mladića sa čarapom preko glave. Upali su u kuću i počeli da prete Eleni..
Jedan od tih mladića: Gde je ona propalica Sebastijan? Došli smo dug da uzmemo.. Elena: Molim vas, nemojte, vidie malo dete ovde. A Sebastijan je u Akapulku, desila mu se tamo nesreća, sin je otišao da vidi o čemu se radi? Drugi mladić je uhvato Elenu, vezao joj usta lepljivom trakom i pištoljem uperio u nju. Dijego je bio na krevetu i plakao je....
Drugi mladić: Ti ih drži na nišanu, a ja ću da tražim pare.....
Nešto kasnije, pošto ništa nisu našli, jedan od njih je upalio vatru. Zapravo, zapalio je zavesu. Požar se brzo širio
Elena je zanemela.
Momci su pobegli...
Elena je brzo uhvatila Dijega i izašla napolje. Dozivala je u pomoć! Ubrzo je stigla policija i i vatrogasna služba!
Policajac: Šta se ovo desilo Elena: Neka sva momka su mi upala u kuću, pretila, preturala i posle zapalila kuću! Policajac: Koji je motiv, mislim, zašto su to uradili? Elena: MOj muž radi u Australiji, pa je moguće da su mislili da ovde držim novac i hteli su da opljačkaju...
Elena je slagala policajca. Da li je ova njena laž prekretnica u njenom životu, tj da li ćedoneti strasnu sudbinu koja će je zadesiti, a za koju će biti kriv Sebastijan, koji je, kao prvo, izmislio saobraćajnu nesreću u Akapulku i sam napravio ovaj haos u njegovoj kući u Mexico City. Sve je ovo bio deo njegovog surovog i okrutnog plana, čiji ćete nastavak videti u sledećoj epizodi...
Novi likovi u epizodi su anonimne ličnosti, kojima je ovo debi uloga
Mladići koji su upali u kuću: -Kristijan Sančez -Sergio Karlos
Malog Dijega, takodje glumi glumac kome je ovo prva uloga
-Pedro Palkos, Dijego, Vikin i Ricardov sin
zato ne propustite sledeću epizodu |
| | | Daniel TVNovele Novi član
Broj postova : 315
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 3 Jan 2010 - 7:08 | |
| - Quote :
- Elena je slagala policajca. Da li je ova njena laž prekretnica u njenom životu, tj da li ćedoneti strasnu sudbinu koja će je zadesiti,
Ovo mi nije najjasnije....Sebastian je radio u Australiji....ali sad ona misli da je on doziveo nesrecu, ali moze da pretpostavlja da su to lopovi, kockari je napali, posto joj je on vec nagovestio da moraju da se sele, da je izgubio kucu.... Malo sam se zagubio u radnji, ali vidim dolaze zanimljive epizode! |
| | | SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 3 Jan 2010 - 7:56 | |
| - Quote :
- Elena
je slagala policajca. Da li je ova njena laž prekretnica u njenom životu, tj da li ćedoneti strasnu sudbinu koja će je zadesiti, Ovo mi nije najjasnije....Sebastian je radio u Australiji....ali sad ona misli da je on doziveo nesrecu, ali moze da pretpostavlja da su to lopovi, kockari je napali, posto joj je on vec nagovestio da moraju da se sele, da je izgubio kucu.... Malo sam se zagubio u radnji, ali vidim dolaze zanimljive epizode! Mozda u predprosloj epizodi ili prosloj sam napisala da se on preselio u Australiju sa ljubavnicom i njihovom decom, da je slao novac Ricardu, Eleni i unuku, ali da je povremeno dolazio i u Mexico. A i kad bi dosau u Mexico, nije se vracao kuci, nego su ziveli u kuci te ljubavnice u Mexico City-ju. On je dan pre nego sto je izmislio ovu nesrecu u Akapulku, dosao kod zene i rekao joj da treba da se presele u Akapulko, jer on mora da proda ovu kucu gde sad Elena, Ricardo i Dijego zive... Ta nesreca, kao i kockarski dugovi, kao i ono upadanje mladica, a najvise selidba u Akapulko je samo deo Sebastijanovog plana, koji ce prouzorkovati jos strasniju nesrecu o kojoj cu pisati u sledecim epizodama. Dakle, Sebastijan je sve ovo izmislio, a ti mladici sto su upali u kucu, su bili Sebastijanovi ljudi, dakle samo je to bio Sebastijanov plan! A Elena nije htela da prizna pravu istinu, verovatno iz razloga sto je Sebastijan otac njene dece i sto ih je izdrzavao. Davno je prestala da ga voli, ali istinu nije rekla zbog dece..Da li je pogresila, videces u narednim epizodama.... kasnije objavljujem novu epku... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 3 Jan 2010 - 9:36 | |
| Da, znam da si napisala da je ziveo u Australiji....Nije mi bilo jasno kakvu istinu nije htela Elena da kaze.....Koliko sam sad shvatio, misli se na njegov drugi zivot, sa ljubavnicom i decom i pretnji da moraju da se presele... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 3 Jan 2010 - 11:08 | |
| aaa na to si mislio, zapravo mislila samn a to da Elena nije htela da kaze istinu da su u kucu upali kockari zbog duga, sto je Sebastijan, navodno skrivio... Tj, umesto to da kaze, ona je slagala policajca da su upali lopovi koji su hteli da opljackaju kucu, jer su culi da Sebastijan radi u Australiji... To je bila njena laz, a na primer da je rekla da joj se muz kocka i da su to bili kockari zbog duga, Sebastijan bi bio uhapsen i ne bi se desilo ono sto ce se tek desiti u nastavku serije..na to sam mislila kada sam rekla ono - Quote :
Elena je slagala policajca. Da li je ova njena laž prekretnica u njenom životu, tj da li ćedoneti strasnu sudbinu koja će je zadesiti, A sve ovo, ovu pljacku je Sebastijan organizovao, ne da bi zapretio da se oni presele, vec zbog svog plana, zapravo, ova pljacka je samo deo njegovog plana... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 3 Jan 2010 - 11:44 | |
| Shvatio sam da je pljacka deo plana, i sve ostalo..... I ovo sa Elenom konacno sam skontao :XCVB: Bice uzbudljivo, mnogo mi se svidja web novela... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 3 Jan 2010 - 13:50 | |
| ČETRDESET ČETVRTA EPIZODA
Nekoliko sati kasnije....
Ricardo je stigao u Akapulko. Došao je na mesto gde mu je rečeno.
Medjutim, tamo ga je čekao Sebastijan. Ruka i rebra su mu bila zavijena (to je on sam sebi zavio....)
Ricardo: Tata, živ si Sebastijan: Iako si ti želeo da umrem, ipak sam živ Ricardo: Ne govori tako, kad sam čuo za nesreću odmah sam došao ovamo Sebastijan: Dobro de... Ricardo: Bitno je da ti nije ništa... mada sam još ljut na tebe, da znaš Sebastijan: Hajdemo kući onda.... Jer šta Elena rekla kad je čula Ricardo: Mamu si mnogo povredio, ali mama nije neko ko ti želi zlo. Naravno da se zabrinula... Sebastijan: Dobro, onda hajdemo kući!
Sebastijanu je jedno bilo samo u glavi. Da li su oni momci izveli uspešno plan. Nije mogao nikako da sazna za to, jer mobilni telefoni u to vreme nisu još postojali.... Krenuo je kući s takvim rizikom da je plan izvršen u potpunosti i upsešno.
Nešto kasnije
Sebasitijan i Ricardo su stigli. Ricardo je iz daleka video da je kuća delom izgorela.
Ricardo: Šta, šta se desilo? Sebastijan (pomisli u sebi): Znači momci su uradili odlično posao... Još samo da su sklonili Elenu i Dijega Ricardo je brzo izašao iz kola... Tamo su stajali neki ljudi. Bile su to komšije...
Ricardo: Šta se desilo, govorite!
Ricardo je bio uznemiren! Komsija Kiko: Ne znam, nismo ni mi bili kući. Kad smo došli, videli smo ovaj prizor
Zaista, tad se desilo da u kući ne bude ni porodica Sančez,a ni niko od članova sa druge strane, najbliže kući Fernandezovih... Tako da niko nije mogao da vidi šta se zapravo desilo... Ostale komšije bile su udaljene, ne tako daleko, ali kuća u kojoj su živele te tri porodice (Fernandez, Sančez i ova treća porodica) su bile nekako zabačene, da ostale dve porodice i nisu mogli jasno da vide...
Ricardo: Ovde su bili mama i moj sin, gde su oni? Kiko: Zaista ne znam.
Ubrzo je stigao jedan od onih koji su izvršili upad u kuću. Bio je obučen u svečano odelo...Zvao se Piko
Piko: Dobar dan, ja sam iz MUP-a. Pre jedno dva sata ovde se desila nesreća. Neko je izazvao požar. Moram da vam kažem da... Ricardo: Gde su mi majka i sin? Piko: Hteo sam da vam kažem da.... teško mi je ovo da vam saopstim Sebastijan i Ricardo uglas: Govorite! Piko: Da su dve osobe izgorele, od kojih je jedno telo uglenisano i ne možemo da identifikujemo o kojoj se osobi radi Ricardo: neeeeeee ... mamaaa .... dijegoo.... neeee
Ricardo je kukao. Pao je na kolena.
Sebastijan: Ne, ne mogu da verujem šta to govorite? Molim vas recite da to nije istina... Piko: Nažalost, istina je. Bila je policija, ali zaista ne znamo kako je došlo do požara... da li možete da podjete sa mnom...
Ricardo je i dalje kukao... Bio je očajan... Bacao se....
Ricardo: Mama, mamice.... neee Bože šta me snađe... Sine, sine moj.... sineee..... Sebastijan: Sine nemoj molim te...srce mi cepaš.. Ricardo: Da nisam otišao, ništa od ovoga se ne bi desilo... (Ricardo je jaukao) Sebastijan: Imao sam i ja malopre nezgodu u Akapulku, saobraćajna nesreća, i tek što sam saznao za ovo..
Potom su se njih dvojica odmakli..
Sebastijan: Svaka ti čast, izveo si profesionalno ovaj deo plana. Nego mi reci gde su dete i žena Piko: U MUP-u Mexicu... Sebastijan: Ne zezaj... pa šta ako se vrate ovamo.. PIko: Pokušavaju da stupe u kontakt s tobom ili Ricardom... Sebastijan: Moram nekako otići tamo bez Ricarda i da sprovedem završni deo plana...
Potom je otišao kod Ricarda ...
Sebastijan: Daj Ricardo, smiri se
Medjutim Ricardo je bio očajan. Kukao je iz sve snage... Sebastijan: Sine, smiri se... Nemoj tako... Ricardo: Nema moje mame, mog sina.... ubiću se....
Ricardo se potom uputio prema kući. UŠao je u deo koji nije izgoreo i našao neki oštar predmet. Prineo je ruci i počeo da seče vene...
Sebastijan: Ne sine nemoj....
Sebastijan je pritrčao kod Ricarda i sprečio ga u nameri da se ubije.
Sebastijan: Daj osvesti se, čoveče, osvesti se.. vidiš li šta radiš Ricardo: Nema mog sina, nema ni moje mame više..sad sam sam na svetu.. .Ne živi mi se više... Nema ni moje Viki.... ne želim da živim..
Ricardo je dobio nervni slom!
Sebastijan i Piko su se pogledali. Obojica su mislili isto, da Ricarda odvedu u bolnicu... To su i uradili
NEŠTO KASNIJE
Sebastijan je odveo Ricarda u bolnicu. Zbog pretrpljenog nervnog sloma, tamo su ga i ostavili...
Potom se uputio ka MUP-u. Tamo je bila Elena i Dijego...
Sebastijan: Elena, Dijego dobro ste... (prišao je i zagrlio ih)
NOVI LIKOVI U SERiIJI
Kiko-Carlos Yustis, komšija koji se tu zadesio u trenutku dolaska Sebastijana i Ricarda Piko je pomenut kao drugi mladić iz prosle epizode...
U SLEDEĆOJ EPIZODI VIDEĆETE DRUGI I ZAVRŠNI DEO OVOG SUROVOG PLANA. VIDEĆETE KAKO ĆE RICARDO PODNETI SVE OVO. DA LI ĆE RICARDO MOŽDA IPAK SAZNATI PRAVU ISTINU ILI ĆE SE NEŠTO DRUGO DESITI?
ne propustite sledeću epizodu
Last edited by SNooPy89 on Sun 3 Jan 2010 - 14:31; edited 1 time in total |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 3 Jan 2010 - 14:05 | |
| Pa Elena i Diego su dobro, mislim da ce Elena stalno pokusavati da stupi u kontakt sa sinom...Sebastian samo razdvaja porodice, ali sve zavisi od tog drugog dela plana...Ipak, izgleda da ce plan uspeti, ko zna sta ce Elena misliti za sina, a sta on za nju....samo da ne zatvore jos Rikarda u ludnicu... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 3 Jan 2010 - 14:11 | |
| - Quote :
- Pa Elena i Diego su dobro, mislim da ce Elena stalno pokusavati da
stupi u kontakt sa sinom...Sebastian samo razdvaja porodice, ali sve zavisi od tog drugog dela plana...Ipak, izgleda da ce plan uspeti, ko zna sta ce Elena misliti za sina, a sta on za nju....samo da ne zatvore jos Rikarda u ludnicu... Hm, videćeš već u sledećoj epizodi šta će to biti sa Ricardom, Elenom i malim Dijegom. Da, sve će zavisiti od tog drugog dela plana. Ubrzo će Ricardo I Viki da se sretnu, pa će i serija krenuti u nekom drugom smeru... videćeš... izdešavaće se još stvari tu... sutra objavljujem novu epku... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 4 Jan 2010 - 12:43 | |
| ČETRDESET PETA EPIZODAElena: Sebastijane, živ si! Sebastijan: Jesam, samo sam malo ugruvan Elena: Da ti si živ, a mi umalo da pomremo Sebastijan: Ne brini sve će se srediti Sebastijan je prišao ljudima koji su ispitivali Elenu... Sebastijan: Ja sam Sebastijan Fernandez, vlasnik kuće koja je izgorela Policajac: Da... Kuća je izgorela delimično. Sumnjamo da je neko podmetnuo požar Sebastijan: Ako je tako, da uhvatite krivce odmah! Policajac: Već radimo na tom slučaju. Ugrožena su bila i dva života Potom je prišao Eleni. Sebastijan: Elena, da li si uključila peglu, sveću ili šta, šta se desilo Elena (tiho): Ti najbolje znaš šta se desilo, zato me ne vuci za jezik, da sada ljudima sve priznam, tj motiv pravog napada Sebastijan: NE znam o čemu se radi, ali kasnije ćemo o tome Elena: Gde mi je sin? Gde je Ricardo? Sebastijan: Ne znam, nisam ga video! Elena: Pa otišao je u Akapulko čim je saznao da si imao nesreću Sebastijan: Ne znam, nisam ga sreo, ali dobro, svejedno, ako je tamo, srešćemo ga, jer vas dvoje odmah posle idete za Akapulko, od one kuće u selu nema ništa... Srušiću je celu, samo upotrebljive stvari da prenesemo! Elena: dobro! Za to vreme, Ricardo je ležao u bolnici. Gledao je u jednu tačku. Sećao se svih lepih trenutaka, provedenih sa majkom, Viki i sinom. Oči su mu bile pune suza... Viki je u tom trenutku osetila nešto neobično. Srce joj se stezalo u grudima Viki: Imam loš predosećaj, nešto se dešava! Ricardo, gde li si ti? Ta njihova ljubav je bila neraskidiva. Vezana je jednom sponom koja nije nikako mogla da se prekine. Kad god bi se Ricardo osećao uznemireno, Viki bi to osećala i suprotno. Da li će ta ljubav pobediti na kraju i postati sudjena ljubav, ljubav koja je prošla sve prepreke, prošla kroz nemoguće i održala se na kraju? Saznaćete uskoro! NEŠTO KASNIJEElena, Dijego i Sebastijan su se, nakon ispitivanja, uputili prema Akapulku Sebastijan: Ništa vi ne brinite, ja ću još danas da doteram upotrebljive stvari. Tamo kuću nadgledaju moji prijatelji, tako da nam niko ništa ne može ukrasti Elena: Ti si kriv za sve ovo! Upali su kockari, probisveti, ti si im dugovao nešto. Umalo me nisu ubili, ajde mene, ja nisam važna, ali mogli su ubiti tvoga unuka, dete tvog deteta! Sebastijan: Ne znam ko su oni. Ja se jesam kockao, ali sada imam dovoljno novca da im i pet dugova platim! Onda nisam imao, pozajmljivao sam od Merinog muža, Ricardo mi je dao onu zemlju, ali sada imam baš dosta. Ne znam koji je njima bio pravi motiv. Elena: Svejedno, da si ti vodio malo drugačiji, mirniji život, ništa od ovoga se ne bi desilo pre svega našem sinu Ricardu, pa posle i nama ostalima. Sebastijan: Neću o tome! NEŠTO KASNIJESebastijan, Elena i Dijego su stigli u kuću u Akapulku. Sebatijan je, iskoristio trenutak, kada Elena nije bila sa njim u prostoriji i pozvao Migela. Sebastijan: Migele, prijatelju stari, zovem te da ti kažem da za 10-ak minuta pozoveš ovaj broj. Ajde zapisi (Sebastijan mu čita broj). I da kažeš ono sto smo se dogovorili... Migel: Razumem... Posle desetak minutaElena je hranila Dijega i razgovarala sa Sebastijanom. Elena: Gde li je Ricardo, što se ne javlja Sebastijan: Idem ja sad u Mexico City da vidim jel tamo otišao.. Elena: U redu... Sebastijan je oblačio jaknu. Gledao je u telefon i očekivao da će zazvoniti. UBrzo je telefon zazvonio. Sebasitjan je podigao slušalicu! Sebastijan: Halo Migel: Ja sam, gazda. Šta sad treba da kažem da je Ricardo mrtav! Evo, Ricardo je mrtav! Sebastijan: Molim, štaaaa! Nemoguće... Pa ovo je previše za danas! Elena: Šta, šta se desilo Sebastijan: Šta se desilo Migel: Ricarda su udarila kola i odleteo na nebo bla bla bla (jedva se suzdrzvao da se ne nasmeje, pa da time i zasmeje Sebasitjana) Sebastijan: Ne, to nije moguće.. Bože! Sebastijan obara slušalicu. Počinje da drhti usnama. Čak su mu i suze potekle niz lice (kako li ih samo izazva ) Sebastijan: Elena... Elena: Šta se desilo....... Ricardo...šta se desilo... Sebastijan: Ricardo .... Ricardo.... Elena moraš da budeš jaka! Elena: Moj sin, gde je moj sin? Sebastijan: Zapalio se pored kuće u selu. Mrtav je! Elena: Neeeeeeeeee Bože!!! NEeeeee Sebastijan: Mislio je sigurno da ste i vi mrtvi i ubio se... Elena, ja moram da idem za Mexico City... Gospode, šta je ovo danas! Elena se onesvestila.... Sebastijan se osmehnuo i otišao u kuhinju i uzeo čašu vode i kao polivao Elenu da bi je osvestio. Mada je i sam želeo da se ona ne osvesti... Sebastijan (Pomisli): Još kad bi stvarno umrla prokletnice, olakšala bi mi posao. Ovo kopile bih dao nekom... Elena se osvestila. Elena: Ne, ne mogu da verujem.. Sebastijan: Moraš biti jaka zbog ovog deteta (pokazuje na Dijega) Elena: Ne.... Elena je kukala... Hoću s tobom za Mexico City.. Sebastijan: Nećeš ti nigde, nema koristi, on je mrtav, ti ništa tu ne možeš da promeniš. Treba obavestiti Santjaga... Sebastijan je istčao napolje.. Kada se malo udaljio, počeo je glasno da se smeje Sebastijan: Dragi moji, sada ćete svi da patite, jer Sebastijan ne prašta nikome! To me bila moja osveta, moja slatka osveta, koja će vam ostaviti ožiljke do kraja života... Nastavio je da se smeje! SEBASTIJANOV PLAN JE BIO VEOMA SUROV! U SLEDEĆOJ EPIZODI ĆEMO NAJPRE PROPRATITI SITUACIJU POSLE, A POTOM ĆE I SERIJA KRENUTI NEKIM DRUGIM PUTEM. PRATITE SLEDEĆE EPIZODE I VIDEĆETE NA ŠTA MISLIM!ne propustite sledeću epizodu |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Tue 5 Jan 2010 - 2:13 | |
| Verovatno ce poceti lepse stvari da se desavaju u seriji....Zaista je surov Sebastianov plan, a ko zna kakva sva zlodela ce da pocini do kraja. Samo da se nadju Rikardo i Viki.....mada, sad je i Rikardo odvojen od deteta.... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Tue 5 Jan 2010 - 4:29 | |
| - Quote :
- Verovatno ce poceti lepse stvari da se desavaju u seriji....Zaista je
surov Sebastianov plan, a ko zna kakva sva zlodela ce da pocini do kraja. Samo da se nadju Rikardo i Viki.....mada, sad je i Rikardo odvojen od deteta.... Videces kako ce se dalje odvijati seriija...Sta ce to biti sa Ricardom, Sebastijanom, Viki, Dijegom, Elenomi i ostalima... Takodje sllede napete scene, videces... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 6 Jan 2010 - 13:31 | |
| ČETRDESET ŠESTA EPIZODA
posle nekog vremena
Bili su to teski trenuci za Elenu i Ricarda. Ricardo je mesec dana proveo u bolnici, potpuno izolovan od spoljasnjeg sveta, od stvarnosti! Nije imao zelju da nastavi da zivi, sada zaista nije imao smisao zivota. Odavno bi poklekao od kad je otisla Viki da nije bilo njegovog sina! Sada ni sina nema, a ni majke, koja mu je oduvek bila oslonac u zivotu!
Jedva je uspeo da se malo izvuce i nastavi zivot... Mozda ga je nada da ce nekad sresti Viki i poceti sve od pocetka i dalje drzala?
Elena je morala da se drzi zbog svog unuka. Znala je da, ako poklekne, mali ce ostati sam samcat. Vec je siroce bez majke i oca, verovatno bi zavrsio u nekom domu za nezbrinutu decu..
Jos jedna podlost Sebastijana. Uspeo je da iskoristi Elenin bol i da kaze da je kremirao Ricarda. Doneo joj je kutiju sa pepelom (naravno pepelom kad sagori drvo u peci). Elena je, skrhana bolom, poverovala Sebastijanu i tu kutiju je cuvala u jednoj prostoriji.
Tako je isto i ubedio RIcarda da je kremirao tela majke i sina. Ricardu je bilo svejedno kako su tela zavrsila, jer su njegovi najmiliji mrtvi. Zato je te dve kutije cuvao i u njima zakljucao sve najlepse uspomene koje je imao prema majci i sinu.
Santjago, Ricardov brat, cim je cuo za nesrecu, ostavio je posao i preselio se u Akapulko kod majke...
Sebastijan je povremeno menjao lokacije, bio je cas u Australiji, cas kod ljubavnice u stanu. Za Ricarda nije mario. Zapravo, bio mu je cilj da jedno vreme provede u bolnici i da ga posle nagovori da podje sa njim zauvek u Australiju. Da li je uspeo u tome, saznacete ako epizodu otpratite do kraja!
DESET MESECI KASNIJE
Ricardo se postepeno oporavljao od tragedije koja ga je snasla. Otac ga jeza ovih nekoliko meseci, koliko je proslo od kad je izasao iz bolnice,ubedjivao da se preseli u Australiju. Do tad mu je iznajmljivao stan u Mexico City-ju
Sebastijan: Sine, hajde sa mnom u Australiju Ricardo: Ne pada mi napamet! Ne idem ja nigde sa tobom, niti imam nameru da ikada vise idem Sebastijan: Ti se ponasas ko neko dete! Ima da krenes sa mnom! Ricardo: Ne pada mi na pamet, opet ti ponavljam! Ostavi me na miru! Ricardo je otisao
Ricardo je jednostavno osecao neku odbojnost prema ocu. Kao da je osecao da je on uzrok svih ovih nesreca zbog kojihje mnogo propatio Sebastijan: Od mene neces dobiti ni prebijenu paru, pa umri od gladi! Ricardo: I ne moram, snaci cu se vec...NE trebas mi!
Sebastijan se okrenuo i otisao! Ricardo je bio pred velikim izazovom u zivotu. Potpuno je bio sam i od njega je sve zavisilo. Da li ce sutra imati sta da pojede, gde ce veceras spavati... Zato je otisao kod svog najbojeg druga, Mauricija, koji se vratio iz Evrope i zamolio ga za pomoc
Ricardo: Brate, pomagaj. Imas li neki posao da mi preporucis, odrekao sam se oca i pomoci od njega. Vise ne zivim u onom stanu.. Mauricio: Najpre se smiri. Prvo, docices da zivis kod mene, koliko hoces... jednu, dve, tri, pet godina.... Znaci dok se ne snadjes... moji su ostali u Evropi, zivim sam, tako da cemo biti cimeri. Drugo, imam jedan dobar posao kod Panca, mislim da mu u kancelariji treba jedan dobar poznavalac ekonomije. Rado bi pristao da te zaposli. Ricardo: Joj pa ne znam, tek sam zavrsio fakultet Mauricio: Ne pricas svasta! Znaci dogovorili smo se...uzimaj stvari i dodji ovamo odmah...
Nesto kasnije, Ricardo se preselio kod Mauricija
I Viki je, kao i Ricardo, zavrsila fakultet. Odlucila je da se vrati u Mexico!
Viki: Mama, tata, imam da vas nesto obavestim. Vracam se u Mexico! Rigoberto: Nije ti to pametna odluka... Viki: Tata, vise mala nisam pa da mi naredjujes. Ovo ti kazem za slucaj da pokusas da me sprecis Rigoberto: Volis onog skota jos? Ides zbog njega Viki: i da ga volim, ne mogu da budem sa njim. Sigurno se do sad ozenio. Mozda ima i dete. A mozda se iselio iz Mexica. Ne idem zbog njega sigurno
POSLE NEKOLIKO DANA
Dan posto se Ricardo preselio kod druga Mauricija, Ricardu je bio ponudjen posao da ostane da radi na Ekonomskom fakuletu. Trebao je da se javi na konkurs za 15 dana ako je zaintersovan...
Mauricio: Brate, ne pocinji posao kod Panca, ovaj je mnogo primamljiviji Ricardo: Da ali od cega cu da zivim, dok me zaposle... nekoliko dana ce proci Mauricio: Brate, ne glupiraj se, ja sam ti drug, u svemu cu ti pomoci... Ricardo: Neprijatno mi je! Mauricio: Ko brata te volim. Smatram te kao rodjenim bratom i ne prihvatam ne! Naljuticu ce Ricardo: Dobro, ubedio si me. Obecavam da cu ti od prve plate sve vratiti! Mauricio: Ortak, samo opusteno!
U SLEDECOJ EPIZODI VRACA SE VIKI U MEXICO. DA LI CE SRESTI RICARDA? SEBASTIJAN SRPEMA OSVETU ZA AURELIJU! STA CE TO DA URADI...
ne propustite sledecu epizodu |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 6 Jan 2010 - 14:02 | |
| Konacno se blizi susret, uveren sam da ce se sresti! Nakon toga, Rikardo ce se psihicki oporaviti, zapoceti novi zivot, a zajedno ce pronaci sina i Elenu. A sto se tice Aurelije, ne verujem da ce Sebastian uspeti da joj se osveti, ali ce pokusati, sigurno. Aurelija je mnogo pametnija od njega, a samim tim i jaca, a ume biti i toliko surova, sredice ona njega. |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 6 Jan 2010 - 14:10 | |
| - Quote :
- Konacno se blizi susret, uveren sam da ce se sresti! Nakon toga,
Rikardo ce se psihicki oporaviti, zapoceti novi zivot, a zajedno ce pronaci sina i Elenu. A sto se tice Aurelije, ne verujem da ce Sebastian uspeti da joj se osveti, ali ce pokusati, sigurno. Aurelija je mnogo pametnija od njega, a samim tim i jaca, a ume biti i toliko surova, sredice ona njega. hm, videces..hehe uglavnom dolazak Viki ponovo unosi napetost u seriju, jer se serija nece zavrsiti njihovim susretom, vec ce se tu izdesavati jos dosta toga. Sebastijana cemo, nazalost, gledati i u narednim epizodama, mozda redje u nekim epizodama, ali bice prisutan. Videces i koliko je okrutna njegova ljubavnica, pomenusmo pre njene osobine, videces, tek ce sad izaci na videlo... svasta ce se jos izdesavati! Sutra obljavljujem novu epku |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 6 Jan 2010 - 14:15 | |
| O pa to ima jos dosta do kraja.....Super! Pa Sebastian je definitivno djubre od coveka, jos u jednoj web noveli sam se susreo sa takvim, ali ovo je vec uzas, jer on ne voli bas nikog, osim novca...Ko zna da li uopste voli svoju decu koju ima sa ljubavnicom? Ne verujem, ne voli ni njih, ni nju...Ma nikog....Hehe....Bilo je dve, tri takve likuse u serijama, da bas nikog ne vole osim novaca...heh |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 6 Jan 2010 - 14:26 | |
| - Quote :
- O pa to ima jos dosta do kraja.....Super!
Pa Sebastian je definitivno djubre od coveka, jos u jednoj web noveli sam se susreo sa takvim, ali ovo je vec uzas, jer on ne voli bas nikog, osim novca...Ko zna da li uopste voli svoju decu koju ima sa ljubavnicom? Ne verujem, ne voli ni njih, ni nju...Ma nikog....Hehe....Bilo je dve, tri takve likuse u serijama, da bas nikog ne vole osim novaca...heh U pravu si, to je jedan sebicnjak koji nikad nije voleo ni Elenu, ni ljubavnicu, a ni decu. Ne voli on nikog, novac je njemu bio najbitiniji. Videces na kraju kako ce zavrsiti... Razmisljam jos mozda 15-20 epizoda da bude, mozda i manje bude, zavisi kakvu budem imala ispiraciju da pisem... (zamisli da nisam ni kraj smislila kakav ce biti, jer sam dosta promenila u odnosu na roman koji sam napisala) sve u svemu, nece biti dosadno |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 6 Jan 2010 - 14:37 | |
| Napisala si roman? ....i ja sam za svoju web novelu napisao nesto nalik romanu, pa nekako sredio da lici na wn. Verujem da nece biti dalje dosadna tvoja wn (a nije nikad ni bila), a kad dodju zadnje epke, pocinje najuzbudljiviji deo. |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 6 Jan 2010 - 14:41 | |
| Jesam napisala roman, ali sam malo izmenila radnju da bih prilagodila da lici na spansku seriju ...Nesto sam promenila, nesto dodala, nesto izbacila i tako... sve u svemu drago mi je sto sam ovde nastavila sa novelom! |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 6 Jan 2010 - 14:45 | |
| I meni je drago....Tamo sam poceo da citam i odmah sam znao da ce biti dobra novela... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 6 Jan 2010 - 14:49 | |
| heh hvala Danijele, ne znam, ali imam utisak da je i tvoja novela cool, zato bih voelala da je objavis da citam |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 6 Jan 2010 - 14:50 | |
| Objavio sam vec dve epizode. : : |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 6 Jan 2010 - 14:56 | |
| OOO PA NISAM ZNALA..HEHE SAD CU DA PROCITAM (KO SOVA SAM, NE SPAVA MI SE UOPSTE) |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 6 Jan 2010 - 15:01 | |
| Hehe...ni meni, ali moram, posto ranije treba ustati... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 7 Jan 2010 - 14:17 | |
| ČETRDESET SEDMA EPIZODA
Jutro je. Sunce je već odavno izašlo. Pomolilo je svoje zrake u Vikinu sobu. Viki je zvonio sat!
Viki: U pa već je sedam sati, valjalo bi da polako počnem da se spremam...
Viki se danas vraća za Mexico. Jedva je čekala da stigne tamo. Tamo su je vezivale najlepše uspomene, ne samo na Ricarda i njihovu ljubav, već i na prijatelje koje je tamo ostavila. Nije se čula ni sa kim od njih, pa ni sa najboljom drugaricom Marijom.
Ricardo je bio kod druga Maura (Mauricija). Čekao je taj konkurs za posao na fakultetu.
Aurelija je opet napravila problem Sebastijanu. Poljuljala je njegov ugled kod poslovnih partnera u Mexicu, te su mnogi od njih otkazali saradnju sa velikom kompanijom, koja je imala predstavnisto i u Australiji gde je Sebastijan radio.
Zato je, Sebastijan odlučio da se osveti sestri. Mnogo je istina otkrila o njemu, mnogo ga je povredila!
Sebastijan: Osvetiću ti se seko i to veoma okrutno, patićeš više nego moji najrodjeniji koje sam takodje povredio!
Za ove četiri godine od kad je Aurelija ponovo ušla u njegov život, on nije uspeo da sazna gde ona živi. A i ona je sama menjala lokacije, putovala, tako da ni oni s kojima se družila nisu znali gde je danas, a gde će već biti sutra...
Aurelija je, iako je vodila želja za osvetom, ipak osećajna osoba. Patila je od kako su je udali za čoveka koga ne voli, a odvojili od čoveka koji je bio ljubav njenog života... U Mexico City je došla sa ciljem da nadje tog čoveka i pokuša da obnovi sa njim vezu... Da li će uspeti, videćete u naredim epizodama...
Sebastijan je sedeo sa Lupitom (ljubavnicom) i razgovarao..
Lupita: Pomenu nešto da ćeš da se svetiš sestri Sebastijan: Hoću, život ću joj zagorčati. Lupita: Opet ćeš neki plan da izvedeš ili Sebastijan: Ne znam, ali ću je tako povrediti da neće zaboraviti do kraja života ko je Sebastijan. Samo ne mogu da je nađem, a dužna mi je! Ih! Prvo je ona vratila zemlju onim snobovima od Sančeza, otkrila moju vezu sa tobom Eleni i Ricardu, čak i Santjago to zna, od tad nije ni progovorio sa mnom. Deca me mrze! Lupita: Pa pusti ih, ti imaš i moju decu, a oni te obožavaju. Briga te za njih dvojicu, ako umeju da cene tvoju ljubav, voleće te... Sebastijan: Ma ne interesuju me njih dvojica, ne mora da me vole, nego su prestai da me slušaju! Ricardo se inati samo, Santjago se ne javlja uopšte, nezahvalni su mnogo. RIcarda sam ostavio na ulici, nek se snalazi sam! Lupita: Upravo tako, nek se snalazi, ipak si im ti otac, a ne oni tebi! I pomoćiću ti ja u osveti Aureliji! Sebastijan: Hvala, zlatna si!
Sebastijanova i Lupitina deca ipak nisu bila kao njihovi roditelji. Devetnaestogodišnji Frenk i četrnaestogodišnja Kristina su bili vesela, nesebična i druželjubiva stvorenja. Frenk je krenuo na Ekonomski fakultet, a Kristina je završavala osnovnu školu. Ni jedno ni drugo nisu znali da imaju dva polubrata, ali sudbina je tako htela da Frenk uskoro upozna svog polubrata Ricarda. Videćete kako!
Devet sati ujutru
Rigoberto, Valerija, Marija Hose i Viki su na aerodromu. Njih troje ispraćaju Viki u Mexico City.
Rigoberto: I dalje se ne slažem sa tvojom odlukom, jer tamo možeš da sretneš onog skota... Viki: Tata nećemo o tome, i da ga sretnem, pa šta? Ne verujem da bismo ponovo uspeli zajedno, iako ga mnogo volim. Ali iako odlučim da mu se vratim, neću ti dozvoliti da nas rastaviš! Valerija: Jer moguće da se svađate pred put. Ajde dosta više Rigoberto: Dobro, nećemo Viki se okreće sestri. Viki: Žao mi je što i ti nisi krenula sa mnom Marija Hose: Imam dobar posao ovde i ne bih da ga napustim. Ali obećavam da ću za godišnji odmor doći i biti s tobom Rigoberto: Pošto razmišljaš da se zaposliš u Mexico City-ju, nađi neki stan tamo, ne moraš iz sela stalno da putuješ. Viki: U redu, tata... evo polazimo... Rigoberto, Marija Hose i Valerija se pozdravljaju sa Viki. Valerija: Ajde srećan put, javi kad stigneš... Viki: Hoću, ljubim vas.. zdravo!
Posle nekoliko minuta i avion je poleteo. Viki je sedela u avionu i razmišljala...
Viki (misli): Ponovo se vraćam u svoj dom, u svoj rodni grad. Dome moj! Nadam se samo da se neću razočarati tamo, priznajem da bih silno želela da te vidim Ricardo, ali valjda me nisi skroz zaboravio.
NEKOLIKO SATI KASNIJE....
Viki je stigla u Mexico City. Uputila se prema kući u selu. Posle pola sata je stigla. Prvo što je ugledala bilo je to što kuće Fernandezovih više nije bilo... Kada se desio onaj požar i kada je deo kuće izgoreo, Sebastijan ju je srušio celu
VIki: AA, šta se ovo dešava? Nema kuće Fernandezovih! Šta li im se desilo?
Viki se uplašila... Odmah je pomislila da se nešto nije desilo Ricardu...
Ušla je u kuću, spustila stvari i uputila se kod zajedničkog komšije koji je bio udaljen od njih (objasnila sam pre kako se tu kretao raspored kuća, tj kuća Sančezovih i Fernandezovih je bila uvučena i kuća tog zajedničkog komšije se nije videla)
Viki: Dobar dan, kako ste Komsinka Duranga: O Viki, gde si ti. Pa nismo vas videli koliko godina Viki: Stigla sam samo ja. Moji svi ostali u Americi. Nego, šta se ovo desilo sa kućom Fernandezovih Duranga: Ne pitaj sine, muke su to, neko došao i zapalio im kuću, ima i poginulih Viki: Šta, ko je poginuo. Ricardo? Duranga: Nije! Bar koliko znam! Majka mu je umrla i sin! Viki se iznenadila. Viki: Sin? Duranga: Da, sin, imao je malog sina... Ali sad ga više nema... VIki: Pa, gde je on sad? Duranga: Ne znam, niko ga ne viđa nigde. MOra da ga je otac odveo u AUstraliju... Viki: Dobro, hvala ti... Ajde dolazim na kafu kasnije, idem sad u Mexico City... Čujemo se...
Viki je bila iznenadjena ovim vestima. Prvo, da se ovde desio još jedan požar i da od kuće ništa nije ostalo. Drugo, bila je razočarana saznanjem da ju je Ricardo tako brzo zaboravio i spetljao se sa drugom i dobio dete. Posebno ju je pogađala činjenica da je imao sina, a njihov zajednički sin je umro u požaru... Odjednom joj se vratila slika kad u njenoj kući desio požar i kad joj je dete umrlo... Počela je da plače...
Viki: Ne, ne mogu da verujem....
POSLE PETNAEST DANA
Za ovih petnaest dana, Viki nije izlazila iz kuće. Nije joj se nigde izlazilo. Zvala je najbolju drugaricu Mariju, ali nije uspela da je nadje, jer je Maria otišla u Evropu. Kod nje je dolazila samo Erika, drugarica s kojom se družila od detinjstva. Nije poznavala Ricarda, tako da Viki nije imala nikakve informacije o njemu ni posle petnaest dana...
S Erikom je danas odlučila da ode do Mexico City-ja..
Viki: Morala bih da nadjem posao ovih dana, ne mogu živeti od novca koji sam ponela iz Amerika Erika: E zašto ne pokušaš da se zaposliš na fakultetu gde si završila prvu godinu. Samo da se nije konkrus zatvorio. Viki: Hajdemo do fakuleta da proverimo
Nešto kasnije, Viki i Erika su bili ispred fakulteta. Konkurs je bio i dalje otvoren...
Viki: E super, taman ću onda da se sad odmah vratim po dokumenta i da konkurišem ovde. Erika: Traže saradnike, asistente, pa to nije tako loše za početak Viki: Ma super, kad im još pokažem srednju ocenu, odmah će da me prime Erika: hehe pametnice! Viki: Ako ti nije problem, hajdemo zajedno do sela i da se zajedno vratimo Elena: Hajde, naravno da mi nije problem
S druge strane i Ricardo je danas trebao da konkurise za posao na ovom fakultetu. Zato je danas ustao ranije... Prikupljao je dokumenta za konkurs.
Ricardo: Samo se nadam da će me primiti Mauro: Ne brini ortak, takav kapacitet mora da bude primljen (potapšao ga je po ledjima)
novi likovi u seriji
Dominika Paleta, Erika, Vikina prijateljica Carmen Marina Torres, komsinka Duranga
U SLEDEĆOJ EPIZODI, OČIGLEDNO, SUSRET VIKI I RICADA. VIDEĆETE KAKO ĆE SE ONI SRESTI I O ČEMU ĆE PRIČATI. DA LI ĆE SE POMIRITI I OBNOVITI SVOJU LJUBAV, ILI ĆE PAK, NEŠTO DRUGO DA SE DESI? AURELIJA ĆE SRESTI SVOJU JEDINU LJUBAV, VIDEĆETE GDE I KAKO. TAKOĐE ĆETE, U NAREDNIM EPIZODAMA, VIDETI NA KOJI NAČIN ĆE AURELIJA UTICATI NA KONAČNO OTRIVANJE ISTINE I STA ĆE SE TO DESITI IZMEĐU SEBASTIJANA I NJE. DA LI ĆE SE ON NJOJ ILI ONA NJEMU OSVETITI I KAKO?
sledeću epku ne smete propustiti |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ | |
| |
| | | |
Page 8 of 14 | Go to page : 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|