|
|
Author | Message |
---|
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 28 Sep 2012 - 8:38 | |
| meni baš neećeee..mislim da je 1.sezona bila mnooooooooooogooooooooooo bolja od drugeee...još koliko epizoda do kraja? |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Fri 28 Sep 2012 - 9:27 | |
| oko 10 epizoda meni bas ova boljaa |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari Fri 28 Sep 2012 - 9:34 | |
| Kako me ova prva nervira!!!!!!!!! Samo seckaju epizode...bas me briga za ivanovica -.- iznervirah se,,, Nece vam skoro Sulejman :DDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 28 Sep 2012 - 10:31 | |
| nekako se u ovoj sezoni previše toga dešava ,a u prošloj se nije skoro ništa dešavalo,ali je bila romantičnaa <33 |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sat 29 Sep 2012 - 4:52 | |
| Ma nmzv sto seckaju, jos bolje...ima vise da gledamo.xDD Meni je nekako ona prva sezona bila nesto bolja, nzm zasto.:PP A ova druga mi je isto supper, mada ne toliko kao prva. Ramiz i Selma iz proslosti su mu super, obozvam ih. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 29 Sep 2012 - 8:49 | |
| Kako je KEnan lepsi nego u Isezoni <333 Ma nije nego nikako da bude epizoda kada ubijaju Ramiza A serija je za oskara :DDD xDDDDDD Najbolja <3 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 29 Sep 2012 - 9:20 | |
| jaaoo kako se zove glumac koji glumi mladog ramizaa?? PREZGODAN JEE |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sat 29 Sep 2012 - 9:22 | |
| Ufuk Bayraktar i meni je prezgodan isto |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 29 Sep 2012 - 9:36 | |
| jel istina da na kraju serije svi umiru? |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Sat 29 Sep 2012 - 20:39 | |
| pa na kraju ostaje Ali i Azad s djecom Tefom i Dzanom .....Sebnem i Bade i Omerovi roditelji ....to je to .... |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Sun 30 Sep 2012 - 7:01 | |
| Meni je bas super ovaj tempo emitovanja. Duze cu gledati seriju. Meni su podjednako dobre i prva i druga sezona,jeste da se razlikuju.Prva je bila posvecena u potpunosti cuvenoj "cetvorci" sa dosta "vracanja" u proslost,Ezelovoj osveti...Dok je druga vise posvecena,ovoj drugoj Ramizovoj "trojci" Obje price su interesantne,zanimljive,savrseno uklopljene u jednu cjelinu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 1 Oct 2012 - 10:07 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 1 Oct 2012 - 10:48 | |
| e gledala sam da se kod nas završila 62. i malo počela 63. još koliko onda ima vremenki do kraja ako serija ima 71. epizodu ? plz. da mi neko odg |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 9:09 | |
| Produžili Ezela večeras do 22:30... |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:00 | |
| Baš su uzbudljive ove epizode. Već mi nedostaje Ramiz i njegove poučne rečenice. Ezel je postao gori nego ikad. Dosta je hladnokrvniji prema Kenanu i njegovim ljudima nego kad je Mert bio ubijen i po tome se vidi da mu je Ramiz najviše značio u životu. Baš me interesuje hoće li pre svoje smrti uspeti da ih pobije sve. Zna li neko koliko još ima epizoda do kraja? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:02 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:05 | |
| Znači sledeće nedelje bi trebalo da se završi ako budu emitovali cele epizode. Dugo se nisam vezao ovako za neku seriju i stvarno ne znam kako ću bez nje. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:06 | |
| Ma, brate, ti si najvise vezan za Ejsan! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:09 | |
| Čitaš me k'o bukvar. ..... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:10 | |
| Bice je u Sulji... |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:16 | |
| Ma razumijem ja Stefena jednostavno se emotivno vezes za seriju i likove ..znaci vi gledate epizode kako Ezel postaje hladnokrvni ubojica ...ja sam ga se tacno uplasila kada je ubio onu dvojiicu placeni ubojica |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:20 | |
| Ma znam. Ali se ne usudjujem da počenem da gledam taj bull shit čak ni zbog nje. Glumeće valjda opet u nekoj seriji kao što je Ezel. - Quote :
- Ma razumijem ja Stefena jednostavno se emotivno vezes za seriju i likove ..znaci vi gledate epizode kako Ezel postaje hladnokrvni ubojica ...ja sam ga se tacno uplasila kada je ubio onu dvojiicu placeni ubojica
Ali scena kada ih je poslao Temuzu mrtve u kutiji. Nisam mogao da verujem. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:24 | |
| ni ja it scary i Kayu ce hladnokrvno srediti ...... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:29 | |
| Bila je ta scena(ono kad je bljuvao krv kad je popio onu tabletu) I ta scena mi je užas. A kako će Kenan završiti(stavi u spojler)? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:46 | |
| - Spoiler:
Epizoda se se zove Savrseno ubojstvo .odigrali su igru tako da je na kraju izgledalo kao da se je Kenan sam ubio .......( sorry al neznam stavljati u spojlere)
|
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|