|
|
Author | Message |
---|
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 11 Oct 2012 - 9:28 | |
| veruj mi sulja je ezel 16-og veka samoo umesto pištolja mačevi |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari Thu 11 Oct 2012 - 9:35 | |
| |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Thu 11 Oct 2012 - 10:02 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 11 Oct 2012 - 10:11 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 11 Oct 2012 - 10:16 | |
| jel istina a je cansu bila miss turskee |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 11 Oct 2012 - 10:17 | |
| - *~tea-anahi~* wrote:
- jel istina a je cansu bila miss turskee
Bila je pratilja To je valjda posle miss |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Thu 11 Oct 2012 - 10:25 | |
| Anchy drago mi je sto sam pomogla |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Oct 2012 - 2:55 | |
| Moze li neko da mi objasni sta se ustavri desilo onda kada je Ejsan prelistavala onaj album_ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Oct 2012 - 4:40 | |
| Dzengiz i Ezel su se dogovorili da ce on mu pomoci oko Dzana da ga prihvati al da Ezel odustane od Eysan ....zato ju je Ezel pozvao u onaj restoran gdje su on prvi put izasli listajuci onaj album Ezel joj daje do znanja da je previse bilo zla i zrtava da bi ono mogli biti sretni( i ja sam plakala s njom dok je citala )dok na drugoj strani Istanbula Ezel pronalazi Omera zahvaljujuci Dzanu i shvata da biti Omer znaci voljeti Eysan i ide je traziti ...... finalne epizode su mi pr edobre podsjetnik zasto sam toliko zavoljela seriju ezel ..... p.s glupo mi je sto su vam prekinuli na sceni kada ona lista album jer poslije toga nema jos 5-6 minuta do kraja orginalne epizode .... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Oct 2012 - 4:44 | |
| tako su i sulejmana prekinuli epizodu kada hurem beži,a nakon par minuta je spašava bali beg i tu se završava original epizoda -.-'' nerviraju meee -.- AAA BAŠ ME ZANIMA KAKVA ĆE BITI ZADNJA EPIZODA <3 |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Oct 2012 - 5:39 | |
| Nijedna serija nece zameniti Ezela ali nijedna. Krivo mi je sto Prva nije njih pozvala da dodju u Bg jer iskreno ova mi je najj Turska serija. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Oct 2012 - 6:22 | |
| ja mislim da su mogli barem da ih intervjuišu |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Oct 2012 - 11:45 | |
| Šteta stvarno. Da su bar pozvali fantastičnu četvorku u Bg: Kenana, Džansu, Jigita i Bariša |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Oct 2012 - 18:37 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Oct 2012 - 22:04 | |
| - Mirjanna96 wrote:
- Ko je ubio Tefa?
Temuzov sin. - uros car wrote:
- Šteta stvarno. Da su bar pozvali fantastičnu četvorku u Bg: Kenana, Džansu, Jigita i Bariša
U potpunosti se slazem |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Sat 13 Oct 2012 - 4:15 | |
| Jel ovo Dzengiz stvarno silovao Ejsan? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 13 Oct 2012 - 5:05 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- Jel ovo Dzengiz stvarno silovao Ejsan?
nazalost gnjus jedan |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 13 Oct 2012 - 5:20 | |
| Jesi li se na kraju sjetio ko si, Ezele? Jesi li na kraju shvatio šta me čini ovakvim? Jesi li se sjetio šta znači biti Omer, Ezele? Biti Omer znači podrediti se ljubavi. Znači trčati joj u susret i ne dostići je. Jesi li zaboravio, Ezele? Biti Omer znači voljeti Ejšan. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 13 Oct 2012 - 7:51 | |
| - dervisevic fata wrote:
- Jesi li se na kraju sjetio ko si, Ezele?
Jesi li na kraju shvatio šta me čini ovakvim? Jesi li se sjetio šta znači biti Omer, Ezele? Biti Omer znači podrediti se ljubavi. Znači trčati joj u susret i ne dostići je. Jesi li zaboravio, Ezele? Biti Omer znači voljeti Ejšan. To je bilo juce. :'( Danas je bio onaj deo kada eysan kaze da je Da posteje srecni krajevi ali da njihov nije bio takav....sad je ali oslobodio ezel od plicajaca i dzengiz lagao ovog malog :''''( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 13 Oct 2012 - 7:52 | |
| jao bože ne verujem koje zlo ovaj džegiz |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Sat 13 Oct 2012 - 7:53 | |
| FINALE! SUTRA U 21:15! NA PRVOJ! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 13 Oct 2012 - 7:57 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 13 Oct 2012 - 8:20 | |
| isplakah see...ove zadnje epizode SU PRETUŽNE <3 I PREDIVNE <3 mnogo emotivniije i zanimljivije od onih sa kenanom smučio mi seee....e da i po 100-i put ponavljam 1. sezona je bolja od 2. ne znam za vas |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 13 Oct 2012 - 8:39 | |
| "Nijedno pitanje u životu nije nevino. Bojat ćeš se zbog svakoga nepronađenog odgovora. Iza svakog noža potegnuta na tebe skriva se novo pitanje zbog odgovora koji nisi imao. Ako se pitaš kako si dospio ovamo, sjeti se odgovora na prvo pitanje. Jer u ovoj igri svaki odgovor traje do beskraja. Kada si najbliže rješenju, svi odjednom navale na tebe. Na kraju zagonetke ne čeka samo jedno pitanje nego sva istovremeno. Ako želiš završiti zagonetku, moraš naći takav odgovor koji će vrijediti za sva pitanja. Što je bliži kraj igre, tama ne nestaje i čovjek ni samog sebe ne vidi. Na kraju igre, svaki je put drugi završetak. Ne možeš odabrati jedan jer moraš biti svugdje, sve znati. Na kraju igre shvatit ćeš da više ne vrijede pravila. Shvatit ćeš da odavno nema mjesta na koja ideš. Ovdje sam već bio. Ako kažeš da si siguran da nećeš ponovno doći, ako se neprekidno pitaš gdje si pogriješio, bespomoćno ćeš se nasloniti i mirno se prepustiti onomu što dolazi. Ili ćeš uroniti u golemi val koji te grli. Ne trebaš ni izaći iz sobe, samo sjedni i slušaj. Ne trebaš ni slušati, samo čekaj. I ne čekaj, samo mirno sjedi. Potpuno sam. Odgovor će iz najvećih dubina izroniti na površinu. I na kraju svijeta će ti se predstaviti. Nemaš drugog izbora kako bi skinuo masku. I na kraju će ti se otkotrljati pod noge. Kada se nema više što učiniti najbolje je ne učiniti ništa. Gdje sam pogriješio? Što sam krivo učinio da sam se opet našao na početku? Ako se to pitaš, malo se povuci, pusti da voda pronađe svoj tok i pusti neka lutke, zajedno s tobom, odigraju igru koju si postavio." |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 13 Oct 2012 - 8:55 | |
| aaa kakav textt I KAKAV POTPISS *O* PREDIVAAN <3 |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|