|
|
Author | Message |
---|
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sun 2 Sep 2012 - 3:06 | |
| pretpostavljam da će i ona biti ubiena ... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari Sun 2 Sep 2012 - 6:46 | |
| - *~tea-anahi~* wrote:
- pretpostavljam da će i ona biti ubiena ...
Nece |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Sun 2 Sep 2012 - 7:34 | |
| - Quote :
- Nisi jedina, meni je Bade pregotivna enamorado Em je prelepa i meni odlicno glumi (gledala sam je i u kasnijim epizodama) enamorado
Drago mi je. I ja sam je isto gledala kasnije.Tako da ne vjerujem da cu promjeniti misljenje o njoj. - Quote :
- Mi je necemo voleti samo zbog Ejsan.
I ja volim Eysan. Ona mi je bila i ostala omiljeni lik.I sada,i sta god da se desava,s kim god da je,najbolja mi je. Ali to me ne sprjecava da gotivim i Bade. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 3 Sep 2012 - 19:24 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 3 Sep 2012 - 19:40 | |
| POSTER EZELA U NOVIM TV NOVELAMA |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Tue 4 Sep 2012 - 6:15 | |
| Jao, jao sta sad sledi Serdaru Yeaaa, poster <33 |
|
| |
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
| Subject: Re: Komentari Fri 7 Sep 2012 - 5:43 | |
| Jel Ejsan stvarno ubila oca ? |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Fri 7 Sep 2012 - 10:15 | |
| da ubila ga je malo cudno zar ne |
|
| |
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
| Subject: Re: Komentari Mon 10 Sep 2012 - 22:36 | |
| Mnogo cudno |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Tue 11 Sep 2012 - 22:30 | |
| Ali počinje da me nervira. Eyšan mi je sinoć bila odvratna Stvarno sam je gotivila od početka,bila mi je omiljeni lik,ali sinoć mi je došlo da je preko ekrana zadavim. Kada je rekla "Moj karmin košta više nego tvoja plata" , ne znam šta reći jadna je.Brzo je zaboravila vrijeme kad je klečala ispred Ezelovih vrata,i kada je živjela u kolima sa svojim ocem,a onda istog tog oca ubila. Bada je divna. Draga,mila i simpatična djevojka,koja živi sasvim običnim životom i bez skupocjene garderobe,šminke i uvjek namontirane frizure izgleda odlično. Mnogo je gotivim. |
|
| |
Ezel fan TVNovele Novi član
Broj postova : 246 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 11 Sep 2012 - 23:59 | |
| Eysan joj je samo rekla istinu, Kuštrava nek' se povuče jer joj nije mjesto kraj Ezela. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 12 Sep 2012 - 2:24 | |
| |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Wed 19 Sep 2012 - 23:19 | |
| Jel Azad cerka od Ramiza ili Kenana?:PP |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 20 Sep 2012 - 2:09 | |
| ljubav između ejšan i ezela je zaista strastvena..ali ipak meni ejšan IDE UŽASNO NA ŽIVCE!...kad glumi neku pametnu defom devojku kao ''odgovara li vam berba iz '78-e'' -___-...šebnem je presltka,ali ni ona u zadnje vreme nije sva svoja ali je prelep par sa tefom <3...i zna li neko još koliko ima do kraja? |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Thu 20 Sep 2012 - 6:28 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Jel Azad cerka od Ramiza ili Kenana?:PP
Ona je Ramizova kci |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 21 Sep 2012 - 5:54 | |
| - dervisevic fata wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- Jel Azad cerka od Ramiza ili Kenana?:PP
Ona je Ramizova kci Ahaam...pa nzm, videla sam nesto kao da i Kenan ima kci pa sam se zbunila. Hvala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 21 Sep 2012 - 7:31 | |
| može mli neko da mi odg još koliko do kraja? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 21 Sep 2012 - 10:22 | |
| AnGel_Perroni nema na cemu ..misim da je cilj scenerista bio da zbune gledatelje ili im je prvobitna zamiso bila da Azad bude kcerka od Kenan pa su promijenili to... Tea po sadrzaju koji sam vidjela mislim da ima jos oko 14 epizoda iako neznam dali emituju cijelu ili sjecakaju .... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 22 Sep 2012 - 5:50 | |
| Da, da verovatno je zato. Jel oni prikazuju dali on ima uopste kcer, msm dali je spominju kasnije. " longdesc="22" /> -Nekad puste celi a nekad je seckaju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 22 Sep 2012 - 6:02 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 22 Sep 2012 - 6:17 | |
| AnGel_Perroni u jednoj su epizodi prikazali .....
Tea nema na cemu ......
|
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Wed 26 Sep 2012 - 9:53 | |
| Au,kako je namazana Ejšan. Ko je ne zna skupo bi je platio(u ovom slučaju Kenan ). Jedva čekam da vidim šta će biti izmedju njega i Ramiza sutra. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 26 Sep 2012 - 22:57 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 28 Sep 2012 - 4:29 | |
| Auu jos malo pa kraj, nemam pojma sta cu ja bez Ezela |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Fri 28 Sep 2012 - 8:23 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|