|
|
Author | Message |
---|
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:51 | |
| |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:55 | |
| - dervisevic fata wrote:
- Spoiler:
Epizoda se se zove Savrseno ubojstvo .odigrali su igru tako da je na kraju izgledalo kao da se je Kenan sam ubio .......( sorry al neznam stavljati u spojlere)
Stavio sam ja. - Spoiler:
I očekivao sam da će glavni negativac završiti nekom igrom(jer je ipak cela priča bila jedna velika igra).
|
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 10:57 | |
| meni je ta epizoda bila jedan od bolji u drugoj sezoni al fora mi je to sto je carica Eysan naslijedila sve njegovo bogastvo ...... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 11:02 | |
| Carica bila,carica ostala. Ali jbg,džabe joj to kad je završila kako je završila. |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 11:09 | |
| nije dzaba jos se sjecam one scene kad je rekla Dzengizu ( on je dosao obavjestiti nesto tom nasljestvu)" Evo ti kljuc od kuce .idem ja traziti Omera" zavrsila je ona s svojom velikom i jedinom ljubavi ..... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 11:18 | |
| Plakaću k'o žena kad budu umrli. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 11:22 | |
| ne znam ni broj koliko sam puta gledal al uvijek zaplacem kao da gledam prvi put savjet pripremi sebi paket maremica trebace ti |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 11:23 | |
| Hvala na savetu. |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 20:35 | |
| Ja sam gledala kraj i plakala sam kao kisa Uzasno tuzan kraj ((((( A sto se maramica tice slazem se sa Fatom |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Wed 3 Oct 2012 - 3:12 | |
| |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 3 Oct 2012 - 9:40 | |
| ljudi ja ne znam za vas,ali meni u ovoj seriji JEDINI GOTIVAN LIK BIO RAMIZ!.....kad krene on da filozofira...EJŠAN NE PODNOSIM! -.-''...TEMIZ JE NAJJEZIVIJ TIP KOG SAM U ŽIVOTU VIDELA ...aa jedva čekam da počne suljaa <3333 i na kraju svi umiruuuuuuuuuu :''((((((((((((( bez uvrede,ali ja sam mnogo više očekivala od ove serije kad je počela..pošto su je toliko hvalili u regionu..ali i nije mi se nešto svidela..treba to razumetii onako..vrlo je psihološka priča |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 3 Oct 2012 - 11:09 | |
| Hahha, ček ček, Ezel i ova njegova umiru na kraju ? Joj, kad kažem majci sutra hahaha ona i ostatak komšiluka navučeni skroz na seriju -.-' |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 3 Oct 2012 - 11:25 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 4 Oct 2012 - 2:38 | |
| Koja je carica Šebo. Kako je samo zeznula Džengiza sinoć. |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Sat 6 Oct 2012 - 7:22 | |
| Poceli da sjeckaju neke scene iz Ezela. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 6 Oct 2012 - 7:30 | |
| |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Sat 6 Oct 2012 - 8:00 | |
| Pa iz ove vecerasnje epizode par scena su isjekli.Nisu prikazali scenu kad se Tefik prisjeca svoje proslosti,onda kad Eysan i Dzengiz pricaju o Kenanu i jos jednu scenu,cini mi se. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sat 6 Oct 2012 - 8:17 | |
| Jel mozda do sad prikazano zasto je Tefik ubio svoju sestru ako je to bilo veceras to sto su isekli moze neko da mi isprica koje gledao na netu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 6 Oct 2012 - 9:55 | |
| megova je sestra ubijena zbog casti kao on najstariji brat trebao je to izvrsiti al je pobjegao pa je je mati nasla i donijela mu pistolj al toga sve ga me je sokiralo sto ga je mati poticala da je ubije pitala sam se kakva je to majka koja nema milosti prema svojoj djeci ..... |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sat 6 Oct 2012 - 10:07 | |
| A sta je ucinila, mislim sta bila sa nekim pre braka, trudna??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 6 Oct 2012 - 10:12 | |
| kao bila je u vezi s ozenjenim muskarcem al koliko sam shvatila taj je covjek nju preverio kao ona nije znala da je on ozenjen ........ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 6 Oct 2012 - 10:16 | |
| Ok, hvala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 6 Oct 2012 - 10:17 | |
| ma nema na cemu |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sat 6 Oct 2012 - 19:11 | |
| Tefoo Kako je samo tuzno bilo, do sada nisam toliko plakala kao sinoc. Najtuznije u celoj seriji jeste njegova smrt. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 6 Oct 2012 - 20:29 | |
| plakala samkad je umro tefoo baš miga je žaoo ( |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|