|
|
Author | Message |
---|
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Wed 15 Aug 2012 - 2:56 | |
| I ja sam počeo da ga gotivim,ali neko reče da će ponovo postati zloban... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Wed 15 Aug 2012 - 5:29 | |
| Ovde se dobro pokazao Dzengiz, ali opet pocinje kao pre -Sinoc epika je bila odlicna, jako smesna |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari Wed 15 Aug 2012 - 8:09 | |
| |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Aug 2012 - 9:48 | |
| Aaa ubio je Sekiza |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Aug 2012 - 10:44 | |
| meni je najbolji deo stim taksistom kada ali napadne taksistu to je meni bio vrh |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Aug 2012 - 3:09 | |
| Od sledeće nedelje, ponovo, cela epizoda - do 22h. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Aug 2012 - 5:27 | |
| Odlično! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Aug 2012 - 9:03 | |
| - MStefan wrote:
Od sledeće nedelje, ponovo, cela epizoda - do 22h. Hvala na obavestenju Drago mi je Zuri im se zbog Sulja -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 18 Aug 2012 - 9:06 | |
| Ova epizoda je bila bas tuzna... Jadan EZEL |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Sat 18 Aug 2012 - 10:09 | |
| koj sad taj novi?nesto na t memogu da zapamtim? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 19 Aug 2012 - 2:14 | |
| Moze li neko da mi kaze posto sam ja bila na moru ne znam... Zasto je Eysan umislila da je Ezel ubio Bahar??? |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Sun 19 Aug 2012 - 4:15 | |
| Zato sto ju je u to uvjerio Kenan .on je rekao Eysan da je to ezel ucinio iz osvete jer je zbog Bahar zavrsio u zatvor |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 19 Aug 2012 - 4:32 | |
| Pa kad ce vise da ukapira da to nije on uradio? |
|
| |
Ezel fan TVNovele Novi član
Broj postova : 246 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sun 19 Aug 2012 - 4:40 | |
| ma nije samo jer joj je Kenan to rekao. Eysan je na sopstvenoj koži osjetila "miris" Ezelove osvete, Ezel zna koliko je Eysan voljela Bahar, i ubivši je, time ubija i nju, Eysan konta da je on to napravio kako bi je uništio, pogotovo od kad zna da je Ezel zapravo Omer. (Ona zna da Omer nikad ne bi ni mrava zgazio,ali ona Omera ne vidi,Ezel je sasvim nešto drugo-čovjek koji je došao da im se osveti), i meni nije ni malo čudno što ona sumnja. A ima još jedna bitna stvar, možda i najvažnija. Sjećate se scene Eysan i Cengiz sjede na cesti i ona ga pita je l' Ezel odgovoran za Baharinu smrt, Cengiz joj je rekao da jeste (da je bio tu, i vidio sve). Taj dio njihovog razgovora će biti prikazan u nekim narednim ep. Cengiz je opet odigrao igru jer je znao da ako kaže istinu da će se Eysan odmah vratiti Omeru,ovako ih je OPET rastavio. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 19 Aug 2012 - 8:06 | |
| - dervisevic fata wrote:
- Zato sto ju je u to uvjerio Kenan .on je rekao Eysan da je to ezel ucinio iz osvete jer je zbog Bahar zavrsio u zatvor
- Ezel fan wrote:
- ma nije samo jer joj je Kenan to rekao. Eysan je na sopstvenoj koži osjetila "miris" Ezelove osvete, Ezel zna koliko je Eysan voljela Bahar, i ubivši je, time ubija i nju, Eysan konta da je on to napravio kako bi je uništio, pogotovo od kad zna da je Ezel zapravo Omer. (Ona zna da Omer nikad ne bi ni mrava zgazio,ali ona Omera ne vidi,Ezel je sasvim nešto drugo-čovjek koji je došao da im se osveti), i meni nije ni malo čudno što ona sumnja. A ima još jedna bitna stvar, možda i najvažnija. Sjećate se scene Eysan i Cengiz sjede na cesti i ona ga pita je l' Ezel odgovoran za Baharinu smrt, Cengiz joj je rekao da jeste (da je bio tu, i vidio sve). Taj dio njihovog razgovora će biti prikazan u nekim narednim ep. Cengiz je opet odigrao igru jer je znao da ako kaže istinu da će se Eysan odmah vratiti Omeru,ovako ih je OPET rastavio.
Hvala puno |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Sun 19 Aug 2012 - 8:22 | |
| - Quote :
- A ima još jedna bitna stvar, možda i najvažnija. Sjećate se scene Eysan i Cengiz sjede na cesti i ona ga pita je l' Ezel odgovoran za Baharinu smrt, Cengiz joj je rekao da jeste (da je bio tu, i vidio sve). Taj dio njihovog razgovora će biti prikazan u nekim narednim ep. Cengiz je opet odigrao igru jer je znao da ako kaže istinu da će se Eysan odmah vratiti Omeru,ovako ih je OPET rastavio.
Dzengiz je njoj zelio reci istinu,odnosno da Ezel nije odgovoran za smrt Bahar.Ali tada je iz kola izasao Dzan i kada ga je vidio i kad mu se ovaj bacio u zagrljaj,cini mi se da se bas u tom momentu predomislio i odlucio da slaze. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 20 Aug 2012 - 2:21 | |
| |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Mon 20 Aug 2012 - 22:58 | |
| Sinoc super epizoda. Kad Ezel kaze "Poveo bih i vas" I Dzengiz "Sto stojimo ovdje kao ulicni psi" Ezel,Ali i Dzengiz su najbolji,kraljevi najveci. |
|
| |
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
| Subject: Re: Komentari Wed 22 Aug 2012 - 0:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 22 Aug 2012 - 9:19 | |
| Fenomenalna epizoda. Kako mi je drago što je umišljeni Kenan ponižen! Mnogo mi je žao što se Mert našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu i izgubio život. Siguran sam da Ezel neće ostati dužan Kenanu i jedva čekam da vidim kakva će biti osveta. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 22 Aug 2012 - 22:17 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Thu 23 Aug 2012 - 0:48 | |
| Večeras se neće emitovati zbog sportskog programa. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 23 Aug 2012 - 2:37 | |
| - MStefan wrote:
Večeras se neće emitovati zbog sportskog programa. Crvena Zvezda-Bordo znamo Nece ni Fatmagul zbog partizana |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 24 Aug 2012 - 3:02 | |
| UZAS...koliko je samo tuzno bilo kad su ubili Merta. -Jako mi je bilo zao njhivih roditelja, taman su vratili Omera a uzeli im Merta |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 24 Aug 2012 - 3:09 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|