|
|
Author | Message |
---|
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Fri 30 Nov 2012 - 10:27 | |
| steta sto si propustio tako divnu scenu između Danijela i Camila nijedna dosad epizoda nije bila dosadna uvijek se nesto znimljivo desava cak i s sporednim glumcima kako mi je zao Luzme nadam se da ce Leoncio zavrsiti na najgori nacin ono sto joj je ucinio nema oprosta ... a Dioniso i Isadora su kraljevi .ko bi rekao da se takav talenat Leticia ima za negativca atek one njezine grimase sto pravi ..... |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Fri 30 Nov 2012 - 21:47 | |
| Možda uhvatim reprizu u ponedeljak. |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Mon 3 Dec 2012 - 8:48 | |
| ma ovaj je Danijel genijalan ..ovo s Leonciom i pistoljom mu je dobrodoslo Dionisija vuce za nos ovaj mu vjeruje sto god mu Danijel kaze .... jedva cekam vidjeti reakciju sviju kad saznaju da je Andres u stvari Danijel i da ih je posteno nasamario .... i da sviđa mi se odnos Danijela prema Luzmi kao sestra i brat su ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 3 Dec 2012 - 9:29 | |
| Jao, gledao sam danas reprizu od petka i novu epizodu! Camila i Daniel |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 3 Dec 2012 - 11:27 | |
| I ja kazem-Camila & Daniel Svida mi se odvijanje njihovog odnosa,polagano,ne oduglovace,svejedno su Zao mi je Luzme Tesko se nosi sa time,pogotovo jer ne moze nikome to reci,a to je velika trauma.Nadam se da ce barem reci Danielu ili Camili. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 3 Dec 2012 - 11:35 | |
| I ja se nadam tome ....bas se danas vidjelo kako su se Danijel zabrinuo za nju kad je pitao jel joj sta ujak naudio i Camila kada joj je rekla da ce biti casna sestra .svi su primjetili da se nesto s njom desava osim njezine mame |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 3 Dec 2012 - 11:40 | |
| Piedad je ,ona jest sporedan lik,ali ne mogu,a da ne obracam paznju na nju.Aaaa Mislim da ce Leoncio sve gori i gori biti sa svojim zlocinima,imam taj osjecaj.Vec uvida "duhove" ubijenih od njegove ruke. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 3 Dec 2012 - 11:44 | |
| zanimljivo da ta glumica uvijek glumi iste likove naivne i bez karaktera ....
aa vidi se da je Leoncio psihopat s griznjom sasvjeti ..... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 3 Dec 2012 - 11:49 | |
| Meni je glumac koji interpetira Leoncia . Gledala sam ga i u "Pasion",tamo je takoder bio negativac Lafont. Leoncio je teska seljacina i smrad,i po ponasanju,govoru,kulturi.. A Karyme sam jos jedino glumila u "Cuando me enamoro",i mene je jedan period nervirala,ali sve u svemu mi je drag lik. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 3 Dec 2012 - 11:56 | |
| jesili vidjela ovo greske s snimanja bas su se zabavljali samo cije je ovo dijete sto drzi Camila? I da vidim da ce glumiti muz od ove glumice bas lijepo [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 3 Dec 2012 - 12:23 | |
| Dijete je vjerovatno od - Spoiler:
Daniela i Miriam
. Kako je lijep ovaj glumac sa pocetka videa. I definitivno im nije bilo lose |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 4 Dec 2012 - 2:25 | |
| Camila je ranjena... Ona Isadora nije normalna! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 4 Dec 2012 - 8:31 | |
| aaaj meni je bilo jako tuzno vidjeti kada se Daniel prisjetio Mirjam dok je gledao jadnu Camilu koja lezi u krvi Isadora stvarno je hladnokrvna |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 4 Dec 2012 - 12:13 | |
| Lety rastura kao Isadora.Za razliku od Carlote,koja je bila samo ogorcena i ljuta na sav svijet(ne volim takve negativce gdje se ubija bez razloga),Isadora je izvrstan lik.Velika koketa,hladnokrvna,inteligentna,smiona,lukava i plus Lety daje odlicnu kombinaciju.Lety Danasnja epizoda uopce nije bila losa Zadovoljna sam Camila ranjena Sve ce biti u redu,mora A Cristian..jeli se vama cini,no jeli on vama previse nedorecen?Kao da moze puno vise,ali ne daje(pogotovo danasnja scena gdje nalazi Camilu ranjenu).Mislim,on je u kombinaciji sa Silviom ,ali to je moj dojam. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 4 Dec 2012 - 12:29 | |
| mozda ima takav dojam jer lik Danijel se nalazi u takvoj situaciji barem u ovim epizodama koje gledamo da mora biti vise tajanstven i na oprezu tako da je Cristian sasvim ok uradio djeluje mi jako prirodno a vidjecemo kako ce biti dalje .. ,sto se tice danasnje scene meni je vise djelovao vise da je u soku kada je vidio Camilu ranjenu sto ga je odmah posjetilo na Mirjam ...... a sta reci uvijek se moze puno bolje vidi se da ima potencijala kao sto rekoh ima tu prirodnost sto mi se jako sviđa ....
za Leticu ja sam odmah rekla rastura i slazem se lik Isadore je puno bolji od Carlote... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 4 Dec 2012 - 12:57 | |
| Ok,znam da je on tajanstven(to mu dava posebnu car ),ali ja sam ocekivala jednostavno vise.Mozda je redatelj trazio od njega da bude umjeren,tko zna.Ali vidjet cemo sve sa vremenom. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 5 Dec 2012 - 11:37 | |
| Rose jel danas ispunio tvoja ocekivanja ...ono u kolima Hitne pomoci stvarno mi mi je bilo premocno .. a Luzma pamtnica stiti Danijela i nije svjesna koliko mu je pomogla .... Bravo za nju |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 5 Dec 2012 - 21:30 | |
| Ono, koliko je Daniel vikao u hitnoj je bila skroz nepotrebna, loše urađena scena... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 5 Dec 2012 - 23:53 | |
| ja sam vise stekla dojam koliko je on u stvari bio ocajan na samu pomisao da je Camila umrial i uzmimo cinjenicu da ga je to sve podsjetilo na Mirjam .... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 6 Dec 2012 - 2:33 | |
| @Fata,nisam pogledala dio te epizode,malo sam zakasnila. Luzma tj.Marianne ima potencijala i talenta da postane odlicna glumica. Samo nek je spadnu prave uloge i postat ce zvijezda |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 11 Dec 2012 - 11:51 | |
| da malo prokomentiram juceresnje i danasnje scene Camile i Danijela pocevsi od njezinog dolaska iz bolnice super mi je bilo ono kako Danijel oblijece oko nje kao Supermen stavlja je na krevet ,namjesta jastuk nudi je sokom keksom a Camila se ni ne snađe stvarno je bio cute scena njih dvoje u krevetu nema rijeci koliko je tu kemije bilo i bilo je jako simpaticno kad je Camila mu rekla da joj to nije prvi put da je s njim vec da je sanjala ...nisam danas svidjela pocetak pa neznam ko ih je ulovio? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 14 Dec 2012 - 9:25 | |
| Jao, juče sam gledao, a baš nisam celu nedelju... jadna Luzma, silovana je! Nisam gledao danas. Šta je odlučila, hoće zadržati dete? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 14 Dec 2012 - 9:37 | |
| ma ja sam danas gledala kao da nisam(imala goste pa nisam bas pozorno pratila) al vidjela sam da je razgovarala s Camilom al mislim da ostaje na odluki od jucer da nezeli to dijete... al stvarno je to monstruzono biti trudna od ujaka stvarno mi ju je zao ...kako sam samo uzivala kad je Danijel tukao Leoncia ma zasluzio je i gore ,,,, kako se zove ova glumica sto tumaci lik Luzme stvarno je odlican u svojoj interpertaciji ... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Sun 16 Dec 2012 - 9:23 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 16 Dec 2012 - 11:38 | |
| hvala Uroš prelijepa je na ovoj sliki |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|