|
|
Author | Message |
---|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Mon 17 Dec 2012 - 2:38 | |
| |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Mon 17 Dec 2012 - 13:24 | |
| napokon neki normalni par gdje normalno razgovaraju gdje se razgovori ne svode samo na volim te ...super mi je bilo kada su Camila i Daniel razgovarali onako opusteno o svojim zivotima ..bas je bilo tuzno dok je pricao o Mirjam jos u pozadini pjesma od Laure Pausini i nadam se da ce camila imati razumjevanja za Daniel kad u potpunosti sazna istinu ... Augustina s onim veom jos onako pripita ...bilo je simpa gledati samo je previse prenaivna i ono kad kaze Crvenkapice ide tvo vuk ...bas je onako simbolicno ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 21 Dec 2012 - 22:01 | |
| Agustina i Dionisio se venčali... |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Wed 26 Dec 2012 - 12:03 | |
| moze li mi ko reci gdje mogu pogledati danasnju epizodu ...po sadrzaju vidim da je bilo zanimljivo a ja zaboravila gledati |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 26 Dec 2012 - 12:12 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 27 Dec 2012 - 11:11 | |
| MStefan hvala ti za link ... serija mi je predobra da bi sta prepustila ... |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 27 Dec 2012 - 21:43 | |
| Daniel/Andres Kako inteligentno promislja,to nisu istine! Uvijek je korak ispred negativaca i negativce samo tako vrti oko malog prsta Da jos spomenem Aarona,jedan od najboljih sporednih uloga opcenito |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 28 Dec 2012 - 0:29 | |
| da stvarno ima dobre poteze ...sviđa mi se kako polako priprema teren da kaze Camili istinu polako joj otkriva kakav je Dionisio za Camilinu mamu nemam rijeci koja je to naivka Aaron je stvarno odlican lik samo imam osjecaj da se lose zavrsiti inace tako bude u serijama s takvim likovima ... |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 28 Dec 2012 - 16:11 | |
| I ja imam osjecaj isti za Aarona.Pogotovo jer on glumi Daniela. Htjela bi da on zavrsi sa Vivi,ali tako nece biti,ona ce sto posto sa Rafaelom. Za Agustinu nemam rijeci.Ona u svojim muzevima vidi bogove,za nju vrijedi:ljubav je slijepa.Zaista,ali zaista ne razmislja mozgom-Camilu povrijediti onako zbog svoga muza. |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari Thu 24 Jan 2013 - 4:54 | |
| Pogledala sam prije nekoliko na HRt,pa meni je ovo toliko dosadno da je to strašno:O |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Mar 2013 - 9:11 | |
| Do koje epizode je stigla? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Mar 2013 - 11:50 | |
| mislim da je danas bila 101 epizoda...
|
|
| |
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari Mon 29 Apr 2013 - 23:24 | |
| |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Mon 5 Aug 2013 - 21:53 | |
| Počeo da pratim i ne čini se uopšte loše serija. Volim radnje koje se dešavaju na rančevima i onu marijači tradicionalnu odeću i pesme. |
|
| |
coco98 TVNovele Novi član
Broj postova : 25 Godina : 26
| Subject: Re: Komentari Wed 4 Sep 2013 - 4:59 | |
| Nazalost nisam imao priliku da je gledam, ali svi je hvale, cekam DVD izdanje |
|
| |
Chris Halliwell TVNovele Novi član
Broj postova : 32
| Subject: Re: Komentari Tue 24 Sep 2013 - 9:10 | |
| Svakako obozavam Silviju Navaro, a ovde je bila eeextra... po mom mišljenju najbolja mexička glumica. a ovo je čini mi se najbolja serija koju sam do sada pogledao. |
|
| |
Alice ^_^ TVNovele Novi član
Broj postova : 254 Godina : 29 Lokacija : Wonderland
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Aug 2014 - 13:29 | |
| Meni je ova serija bila malo dosadna, podsjećala me malo na Cuando me enamoro. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|