|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Mon 24 Sep 2012 - 7:47 | |
| Znalo se to odavno samo je bilo pitanje vremena kad će se završiti LFDD da ova počne baciću pogled kad sam popodnevna smena . Mada ono malo što sam videla na netu mi se i nije svidelo al glavni par je . |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Mon 24 Sep 2012 - 8:20 | |
| Ovo vredi gledati samo zbog ekipe, jer priča nije ništa posebno... |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Mon 24 Sep 2012 - 10:25 | |
| ja cu to gledati zbog Silvije i Leticie a posebno zbog Cesara Evore |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Oct 2012 - 9:04 | |
| PREVEDENA KAO ''PRKOSNA LJUBAV'', POČINJE SLEDEĆEG UTORKA U 12:30 NA HRT 1, SA REPRIZOM NAREDNOG DANA U 06:30 NA HRT 2! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Oct 2012 - 7:58 | |
| Danas je pocela. Kakvi su utisci? Ja cu sutra, u repriznom terminu (HRT 2 06:30) pogledati, mada sam gledao vec... |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Oct 2012 - 11:04 | |
| moj prvi dojam jos nikakav jedino mogu pohvaliti Silviju odlicna mi je |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 11 Oct 2012 - 1:43 | |
| Prva epizoda mi je vise nego dobra,zadovoljna sam Silvia je predivna u glumackom i fizickom smislu,mozda joj je i bila svjetlija boja kose,istice joj oci Svi su mi u glumackom smislu na mjestu,samo mi Olivia Bucio ne sjeda..zapravo kad razmislim,nikad mi se nije ni svidala,podsjeca me na one ludakinje Flavio Medina odlicno glumi,zapravo glumacka postava je vrlo jaka. E da,protagonist...iskreno nemam misljenje o njemu.Nemam poseban dojam. Lety meni se ona uopce nije svidjela kao Alicia u "la fuerza del destino"..no ovdje svojom pojavom ubija Iz nje se siri negativna energija,hladnokrvnost..znaci vrh i Cesar Evora naravno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 13 Oct 2012 - 7:47 | |
| Silvia odlično glumi. Ma cela ekipa je odlična! Naslovna numera mi se jako dopada. Samo, u ovoj seriji je priča razvučena, ja sam zato i odustao od gledanja na netu. Popravlja se tamo oko 100. epizode. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 17 Oct 2012 - 23:53 | |
| Od danas gledam na hrt - u pa dokle stignem . Možda mi se popravi utisak o seriji na tv - u je uvek drugačije . - Quote :
- Naslovna numera mi se jako dopada.
Ne samo naslovna numera . Ima jako dobrih pesama u seriji . |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 18 Oct 2012 - 9:01 | |
| I meni se svida naslovna numera,bas je u meksickom stihu - Quote :
- Ne samo naslovna numera . Ima jako dobrih pesama u seriji .
Moreno nikad ne moze faliti sa soundtrackom.On mi ima jedan od najboljih soundtracka ikad(Cuando me enamoro,En nombre del amor ) [You must be registered and logged in to see this link.]mnogo,ali mnogo lijepa pjesma |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 18 Oct 2012 - 9:16 | |
| Stvarno, kod Morena su najbolje numere! Ali ova je, što kaže Rose pravi meksički stil. Sada mi je mnogo bolji utisak, nego dok sam gledao na netu. Lepo kažem da nikada ne može net i TV biti isto. Čak mi je sada i radnja zanimljivija. Prve dve nedelje u Meksiku su išle epizode po 20-ak minuta, tako da je ovo već originalna 12. epizoda. Sada će malo da vrte 10-ak epizoda Danielov dolazak u Meksiko... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 18 Oct 2012 - 10:58 | |
| U nas je Daniel pobjegao iz zatvora:) Silvia mi je predivna u seriji |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 18 Oct 2012 - 11:08 | |
| i mene ugodno iznenađuje zasad malo me podsjeca na starije telenovele u kojima se uvijek nesto desavalo (barem zasad je tako vidjecemo sta ce biti kasnije jer vidim da ima puno epizoda)
citala sam dosta negativni komentara o Cristian de la Fuente a vidim da je odlican ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 18 Oct 2012 - 21:32 | |
| - Rose ♥ wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] mnogo,ali mnogo lijepa pjesma Tu sam zaboravila al predobra je kao i ona druga od nje a i solo pido i divina tu . - MStefan wrote:
- Stvarno, kod Morena su najbolje numere! Ali ova je, što kaže Rose pravi meksički stil.
Ja ne volim inače taj njihov stil al ova mi se baš dopada . - dervisevic fata wrote:
-
citala sam dosta negativni komentara o Cristian de la Fuente a vidim da je odlican ... Meni je on skroz pristojan možda ima neki njanjav glas al solidan je i fino izgleda . Inače komentar na epizodu od juče koju doduše nisam gledala od početka al hm nije bilo loše . Iskompleksirani Alonso se istresa na Kamili a ona se polako već umara od njega . Rafael mi je presladak ( ne mogu nikako da se setim koji je to glumac ) malo mi je žao što je zagrejan za Kamilu jer od toga nema ništa . Vivjana isto skroz draga ta glumica uvek igra neke takve likove . |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 19 Oct 2012 - 6:09 | |
| - Quote :
- citala sam dosta negativni komentara o Cristian de la Fuente a vidim da je odlican ...
Takoder.Uglavnom..glumacki i fizicki je solidan - Quote :
- Rafael mi je presladak ( ne mogu nikako da se setim koji je to glumac ) malo mi je žao što je zagrejan za Kamilu jer od toga nema ništa .
Vjerovatno ga se sjecas iz "Madre Luna" tj Plamen ljubavi |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 19 Oct 2012 - 6:10 | |
| Jao daa a tamo me baš nervirao . |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 19 Oct 2012 - 6:20 | |
| - EJPRIL wrote:
Jao daa a tamo me baš nervirao . I mene Inace,Viviana ima potencijala da bude moj najdrazi lik u seriji |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 19 Oct 2012 - 10:06 | |
| super je bilo kada je danas Danijela prikazaivalo ono u pozadini se cuje pjesma Laura Pausini ( samo cini mi se da je ta pjesma bila u seriji U ime ljubavi) pocinje zaplet Danijel je pobjegao iz zatvora .nije tesko pretpostaviti da ce doci na Malqueridu da otkrije imali sta Camila s pokusajem ubojstvom i da se osveti Letcia i Cesar cini mi se da ce biti jako opasni kao zlikovci |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 19 Oct 2012 - 11:18 | |
| Meni se svidaju Isabela i Dionisio kao negativci Ali kako ce Daniel uopce doci do Malqueride?Plivajuci |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 19 Oct 2012 - 20:21 | |
| pa nekud se uputio brodom vidjecemo gdje ce ?? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 19 Oct 2012 - 20:58 | |
| - Rose ♥ wrote:
- EJPRIL wrote:
Jao daa a tamo me baš nervirao . I mene
Inace,Viviana ima potencijala da bude moj najdrazi lik u seriji Hah da , kad svi počnu da te nerviraju uvek ima neki normalan lik koji ih sve smiruje ( Kamilu u ovom slučaju ) Ima utisak da će Danijel nekoliko epizoda da "stiže" dok konačno ne stigne na Malqueridu . |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 19 Oct 2012 - 21:53 | |
| Ove epizode će malo da smaraju... koliko se sećam, on će se lažno predstaviti, pa će Kamila saznati tamo negde oko 20. epizode ko je on. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 20 Oct 2012 - 3:39 | |
| Pa brzo će i saznati |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 20 Oct 2012 - 4:02 | |
| a ja mislila da e se to oduziti dok Camila ne sazna .bilo bi zanimljivije .. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 20 Oct 2012 - 4:11 | |
| Ja sam mislila da ce se to oduziti kao u "Manana es para siempre",samo je tamo slucaj Franco(Eduardo)i Fernanda. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|