Baš me zanima ova serija. Nadam se da će biti isto lepa, kao i prethodni radovi ovog producenta. Ekipa je dobra, nemam zamerki.
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Komentari Sat 18 Feb 2012 - 0:56
Pogledaću naravno! Očekujem dobru seriju. Ekipa odlična!
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
Subject: Re: Komentari Thu 23 Feb 2012 - 9:35
Cim Silvia glumi,verujem da je dobra!
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
Subject: Re: Komentari Fri 24 Feb 2012 - 2:11
obecava zaista
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari Tue 28 Feb 2012 - 4:13
I meni se mnogo svidja ekipa.Videcemo...zaista se nadam dobroj seriji..muka mi je od gluposti.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari Tue 6 Mar 2012 - 1:05
prva epizoda odnosno prvih 20 min me baš pozitivno iznenadilo posebno scena sa početka,onaj san gde dvoje glavnih trči po šumi pa isprobavanje venčanice,odela pa kad Silvia trči u zagrljaj Lanusu a Christian onoj njegovoj...moram da kažem ovaj Fuente je baš,baš a i nije loš glumac
Laura je odlična negativka igra sestru od Silvie
ovaj deo kad umire Lanus mi je baš tužan al gluma od Silvie u tom delu i nije na nekom zavidnom nivou
sad će verovatno umreti i ova od Christiana...ne znam šta će se dešavati,nisam čitala sinopsis a promose sam nešto malo videla...nisam baš sve povezala,nisam se ni trudila možda je bolje ovako kroz priču da saznam....
KATE TVNovele Zavisnik
Broj postova : 645 Fan-gif : Lokacija : Con Valentina Villalba y José Miguel Montesinos
Subject: Re: Komentari Wed 7 Mar 2012 - 7:53
gledam,i mogu da kazem da mi se svidja serija
Subject: Re: Komentari Thu 8 Mar 2012 - 0:41
Pogledao sam prve dve epizode i mogu reci da je za sada dobro.
Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 2:08
ni meni ne izgleda loše,odgledala sam prve 4 koje su do sada izašle mada je prerano suditi pošto je ovo tek uvod u priču...a sigurno će proći još par epizoda dok ne dođe glavna radnja (ipak sam pročitala sinopsis ) predpostavljam da će to biti negde između 10-15 epizode
što se tiče likova ,Evora mi nekako na prvi pogled izgleda najbolje mislim da će biti dobar negativac dok sa druge strane Leticia(Isidora) mi po karakteru i načinu odevanja,nikako joj ne priliči izgleda kao neka da ne kažem šta ko bude čitao poruku shvatiće.Takve likove bi ostavila mlađim glumicama. Sviđa mi se ako glumac koji tumači Alonsa igra ulogu,savršeno ostavlja dojam nekog inskompleksiranog manijaka
KATE TVNovele Zavisnik
Broj postova : 645 Fan-gif : Lokacija : Con Valentina Villalba y José Miguel Montesinos
Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 8:10
Jel ima neko pesmu od Vicente Fernandeza Cuando manda el corazon,ali u dobrom kvalitetu,a ne u onom u kakvom je na YouTubu?
Subject: Re: Komentari Wed 28 Mar 2012 - 6:37
Pogledao sam do 5. epizode. Zanimljivo,ali ne i odlicno. Sve u svemu,nastavljam da gledam.
Subject: Re: Komentari Sat 28 Apr 2012 - 7:39
Odgledao sam do 10. epizode. Malo dosadno. Nadam se da ce biti bolje epizode.
Subject: Re: Komentari Mon 7 May 2012 - 23:04
Odgledao sam do 15. epizode.
Jako sporo... Jedino je Kamila ok. Ova 15. epizoda je mozda malo interesantna. Valjda ce sada kada je Andres dosao biti bolje epizode... Inace, ocekivao sam vise od serije.
Subject: Re: Komentari Sun 15 Jul 2012 - 7:36
NAKON ''LA FUERZA DEL DESTINO'' NA HRT!
Subject: Re: Komentari Tue 31 Jul 2012 - 9:48
Camila se priseća Heronima i Renate:
Bas su simpatično ovo uradili.
Subject: Re: Komentari Wed 15 Aug 2012 - 1:33
117. epizoda:
Posle vencanja su morali nesto da zakomplikuju... Sad ce biti gusto, ocekujem dobre epizode. Zanima me kako ce Danijel da prihvati bebu i kako ce se odnos izmedju njega i Kamile odvijati. Mogli su lepo seriju da zavrse kod vencanja, to bi bilo taman 115 epizoda (110 internacionalna verzija), ali dobro, vidim da ce biti zanimljivo ovo kako su produzili, pa se ne bunim.
Subject: Re: Komentari Thu 16 Aug 2012 - 4:24
118. epizoda:
Isdora odlična u ovoj epizodi! Kamila će sada stalno da se priseća nje i Daniela, već vidim. Beba je preslatka! Dionisio mora nešto da zakuva... Daniel se seća scena sa početka serije (dosadno).
Subject: Re: Komentari Fri 17 Aug 2012 - 3:50
119. epizoda:
Svidja mi se kako ona mala glumi, ne znam tacno kako se zove... Evorin smeh. Kamila i Daniel
Subject: Re: Komentari Sat 18 Aug 2012 - 7:38
Vidim ova prva žena od Daniela se vratila . Jel i dete preživelo ?
Subject: Re: Komentari Sun 19 Aug 2012 - 23:05
Pa vidiš da ima dete... (pogledaj od 117. epizode)
Subject: Re: Komentari Sun 19 Aug 2012 - 23:07
Da posle sam videla neki video al ne gledam seriju . Samo me to zanimalo . A nagađam da to nije njihovo dete .
Subject: Re: Komentari Sun 19 Aug 2012 - 23:46
Sve moze da se desi...
Subject: Re: Komentari Mon 27 Aug 2012 - 2:25
Odgledao do 125. epizode:
Odlično je sada! Prava sapunica.
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Komentari Mon 24 Sep 2012 - 6:03
HRABRA LJUBAV (AMOR BRAVIO)
Ogorčenost, strah i žeđ za osvetom između nje i njega prevladat će hrabra ljubav! Nova telenovela od 9.10. u 12:30 na HTV1