|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Sat 20 Oct 2012 - 8:25 | |
| A da ti Stefane nisi pogrešno napisao možda si mislio na 30,40 ili nešto još dalje ? |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Sat 20 Oct 2012 - 23:46 | |
| Ja sam redovno gledao do neke 30. epizode, posle na preskoke, ali čini mi se da je u 30. već bilo otkriveno... |
|
| |
Atlantis TVNovele Novi član
Broj postova : 123
| Subject: Re: Komentari Tue 23 Oct 2012 - 7:02 | |
| Pretpostavljam da Camila i Daniel nisu rodjaci, ali moze li neko u spojleru da mi kaze vise o tome... |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 23 Oct 2012 - 7:17 | |
| - Atlantis wrote:
- Pretpostavljam da Camila i Daniel nisu rodjaci, ali moze li neko u spojleru da mi kaze vise o tome...
A i da jesu,to je sasvim normalno u Meksiku.Meni je osobno incest odvratan,ali ok - Spoiler:
Ximena i Daniel su polubraca
Dionisio i Isadora-rasturaju |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 23 Oct 2012 - 8:33 | |
| Hvala puno Rose... Takodje, ni po meni takvi odnosi ne mogu biti "normalni", pa sam htela da znam dokle to sve ide i da li da gledam dalje... Poz |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Tue 23 Oct 2012 - 10:40 | |
| Ma sigurno je neko usvojen...... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 27 Oct 2012 - 2:03 | |
| Ma kada ce Camila saznati Daniel-a? Stigla sam do 53. epizode i jos nista.... Nestrpljiva sam... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 27 Oct 2012 - 8:04 | |
| Stefane ti se baš preračuna vidiš nije još ni posle 50 ... By the way ja nikako da uhvatim seriju na hrt -u , termin mi ne odgovara doduše mogu možda ponedeljkom i sredom kad sam druga smena ili ne , ne znam ni sama . Uglavnom komplikovano . A u 6.30 nema šanse da ustanem . Tako da serija se gleda "u specijalnim prilikama" a vi pišite šta se dešava ( na hrt -u) . Jel stigo Danijel na imanje ? |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Sat 27 Oct 2012 - 10:15 | |
| Dosao je i zaposlili su ga to sam zadnje gledala .u petak nisam mogla pogledati ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 27 Oct 2012 - 10:34 | |
| Jel bilo nekih scena između njega i Kamile ?
|
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Sat 27 Oct 2012 - 10:43 | |
| jeste ,iznenadila se kada ga je vidjela i poslije mu ocitala bukivcu da je tu samo zbog Natalije ...(usput receno sve mi se cini da nece mi Natalija biti nesto draga kao u Renati) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 27 Oct 2012 - 23:12 | |
| - Quote :
- a vi pišite šta se dešava
Postavljam sadržaj epizoda. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 28 Oct 2012 - 0:44 | |
| Hvala . |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 28 Oct 2012 - 5:59 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 30 Oct 2012 - 3:26 | |
| Stvarno obozavam ovu seriju. Mozda zato sto mi je Sivia jedna od omiljenih glumica, a i ostatak ekipe je ekstra. Takodje gledam i Abismo de pasion, ali mi nije ovoliko dobra... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 31 Oct 2012 - 10:15 | |
| Osjecam da ce De la Fuente i Navarro biti odlican par,Silvia ga je doslovno "skidala"pogledom kad je bila ona scena na jezeru |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 8 Nov 2012 - 8:01 | |
| Odgledala sam seriju do kraja, i mogu reci da sam odusevljena. Svidja mi se to sto ni u jednom trenutku nije bila dosadna... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 14 Nov 2012 - 12:15 | |
| dana umro svecenik steta a bas mi je bilo smijesna ona njegova uzrečica Zohara mu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 27 Nov 2012 - 3:03 | |
| Gledam često ovo... Silvia je prelepa! Negativci su odlični, pogotovo Leticia! Klasika... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 29 Nov 2012 - 4:24 | |
| Danas Kamila htela da se vidi sa Andresom, ali su pronašli leš i opet ništa... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 29 Nov 2012 - 10:22 | |
| - dervisevic fata wrote:
- dana umro svecenik steta a bas mi je bilo smijesna ona njegova uzrečica Zohara mu
HRT,ozbiljno?"Zohara mu" Serija je veoma dinamicna,meni se veoma svida. Meni Silvia i Christian nisu ni toliko los par,makar prvi poljubac nije bio toliko kemican koliko sam ja ocekivala. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 29 Nov 2012 - 11:51 | |
| kad je bilo smijesno mislim da to u svakoj seriji govori ( recimo u sortilegiji al cini mi se da nisu prevodili ) meni Camila i Danijel bas imaju kemiju jako lijepa gesta od njega stavljenja ruza na njezin krevet i taj njihov nacin zaljubljivanja sve se nekako odvija polako i romanticno .... a bilo je za i ocekivati da se taj sastank nece odrazati i da ce jos malo oduziti da saznaju da je Adres ustvari Daniel .... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 29 Nov 2012 - 14:22 | |
| Imaju oni dvoje jos vremena da me u potpunosti pridobe A u vezi susreta,da-logicno je.Samo da to ne odugovlace. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 30 Nov 2012 - 2:28 | |
| danas napokon izjavili ljubav |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 30 Nov 2012 - 2:38 | |
| E, danas nisam gledao... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |