Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:31
Niko te ne tera da volis,slusaj sta ti hoces
10 od mene
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:33
tatjana94 wrote:
10 od mene
Šta hoćeš da kažeš, da zbog toga ne mogu da dam ocenu?
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:35
9
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:37
Don Pio wrote:
tatjana94 wrote:
10 od mene
Naravno da ne,tvoja stvar je sta ces da slusas,ovo je zbog toga i otvoreno,nije fora da svi dajemo 10 i 9 Ne znam sto uvek negativno mislis...
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:49
tatjana94 wrote:
Don Pio wrote:
tatjana94 wrote:
10 od mene
Naravno da ne,tvoja stvar je sta ces da slusas,ovo je zbog toga i otvoreno,nije fora da svi dajemo 10 i 9 Ne znam sto uvek negativno mislis...
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:50
Don Pio wrote:
tatjana94 wrote:
Don Pio wrote:
tatjana94 wrote:
10 od mene
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:51
Inače evo nešto sa ranijih pesama Evrovizije po mom ukusu:
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 10:50
moram reci simpaticna pjesmica .jednostavno ima nesto kad je poslusas zelis je i dalje slusati! i zbog toga od mene ocjena 10
Pio odlican izbor pjesme i meni se sviđala ..mislim da bi pjesma recimo puno bolje proslo da je recimo bila na Eurosongu 90 -tih ....a ovako ako se dobro sjecam nije prosla ni u finale!
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Sun 29 Apr 2012 - 7:49
Srednja ocjena Turske je 8.62
Još jedenom Turska
Za nekoliko minuta Azerbejdžan.
Subject: Re: Eurosong Sun 29 Apr 2012 - 7:51
Slijedi domaćin - Azerbejdžan
Izvođači: Sabina Babayeva Naziv pjesme: “When the Music Dies” Muzika: Anders Bagge, Sandra Bjurman, Stefan Örn, Johan Kronlund Tekst: Anders Bagge, Sandra Bjurman, Stefan Örn, Johan Kronlund Redni broj u finalu: 13.
Azerbejdžan - Azerbaijan - Sabina Babayeva - When the music dies
You, you are my best friend You are my everything, so don't leave me now You, you are the best of me The reason that I believe, so don't leave me now
And I try to keep us alive But you're cold, cold, cold Now every second that my heart skips, it ends
But I still wanna keep us alive But it's cold, cold, cold, cold when the music dies It's all black and white and there's no sunrise When the music dies
No you, you can't even look at me Still not gonna speak to me Whoa oh oh oh...
And I try to keep us alive But you're cold, cold, cold Now every second that my heart skips, it ends
But I try to keep us alive But it's cold, cold, cold, cold When the music dies (Cold, cold, cold) It gets cold and there's no sunrise
So cold, now every second that my heart skips, it ends
I try to keep us alive But you're cold, cold, so cold Every second my heartbeat ends
Still I try to keep us alive But you're cold, cold, cold When the music dies
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Rusija.
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Sun 29 Apr 2012 - 7:57
Evo ja prva konacno pesma je dobra muzika mi se svidja, a i text nije los Ocena:8
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Eurosong Sun 29 Apr 2012 - 8:06
maite es mi princesa wrote:
Evo ja prva konacno pesma je dobra muzika mi se svidja, a i text nije los Ocena:8
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sun 29 Apr 2012 - 8:09
Čista desetka. Deset plus.
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Sun 29 Apr 2012 - 8:16
tekst je dobar ...muzika, onako nije po mom ukusu pesma je ok ,ali ista specialno
ocena 6
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Sun 29 Apr 2012 - 9:14
8
Subject: Re: Eurosong Sun 29 Apr 2012 - 9:16
Mišljenje:Mnogo mi se sviđa,mada imam utisak da sam ovu muziku negdje već slušala.Inače,Sabina je odličan vokal:) Ocjena:Ove god. za Azere ide 9:)
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sun 29 Apr 2012 - 9:21
Sabina Babayeva
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Sun 29 Apr 2012 - 10:10
8 ili 9,sto reci Ajde 9,ako cemo iskreno,pjesma koju sam poslusala uvjerljivo najmanje puta ove godine za ESC. Ali svida mi se jakooo.
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
Subject: Re: Eurosong Sun 29 Apr 2012 - 10:32
nevezano za ovogodisnju evroviziju, ova pesma je na mene ostavila najveci utisak od svih evrovizija do sad... meni su pesme za evroviziju ranijee bile mnogo bolje [You must be registered and logged in to see this link.]
Subject: Re: Eurosong Sun 29 Apr 2012 - 10:36
-MILOS- wrote:
nevezano za ovogodisnju evroviziju, ova pesma je na mene ostavila najveci utisak od svih evrovizija do sad... meni su pesme za evroviziju ranijee bile mnogo bolje [You must be registered and logged in to see this link.]
Qele qeleee
Subject: Re: Eurosong Sun 29 Apr 2012 - 22:20
8 od mene Pio nam se zaljubioo
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 7:53
Srednja ocjena Azerbejdžana je 8.25
Još jednom Azerbejdžan
Za nekoliko minuta Rusija
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 7:59
Na redu je Rusija
Izvođači: Buranovskiye Babushki Naziv pjesme: “Party For Everybody” Muzika: Viktor Drobych, Timofei Leontiev Tekst: Olga Tuktaryova, Marry S. Applegate Polufinale i redni broj Prvo polufinale ;14.
Rusija - Russia - Buranovskiye Babushki - Party for everybody
Party for everybody, dance Come on and dance Come on and dance Come on and boom, boom
Korka tyr ik nylpiosy, bertjzy, musoosy Korka tyr ik nylpiosy, bertjzy, musoosy Vož deremme djsjalo no gord kyšetme mon kertto Vož deremme djsjalo no ektyny poto
We wanna boom boom boom, we wanna party party We wanna boom boom boom for everybody
Party for everybody, dance Come on and dance Come on and dance Come on and
Party for everybody, dance Come on and dance Come on and dance Come on and boom, boom
Kotšyše no šumpote no, punye no šumpote Kotšyše no šumpote no, punye no šumpote Myly-kydy kapčija no šumpotenen pačylme Myly-kydy kapčija no šumpotene no
We wanna boom boom boom, we wanna party party We wanna boom boom boom for everybody
Party for everybody, dance Come on and dance Come on and dance Come on and… boom, boom
Party for everybody, dance Come on and dance Come on and dance Come on and boom, boom, boom, boom
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Estonija.
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 8:24
Sta reci:
Ocjena: 1 Komentar: Zalosno brate
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 8:31
Mišljenje:Jadno i patetično toliko da nije ni smiješno.Svakim danom sve više mrzim ovaj cirkus!Jadno je što su imali,a što su poslali. Ocjena: Ajde 2 radi refrena.