Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 9:28
Ne znam sta da kazem na ovo,ovo nije smijesno iti zabavno niti humoristicno,ovo je zalosno i totalno ismijavanje eurosonga,pored Dime Bilana oni posalju ovo?!jao,jao..Ima ritma u refrenu,Ocjena 2.
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 9:59
Miaa_____♥ wrote:
Ne znam sta da kazem na ovo,ovo nije smijesno iti zabavno niti humoristicno,ovo je zalosno i totalno ismijavanje eurosonga,pored Dime Bilana oni posalju ovo?!jao,jao..Ima ritma u refrenu,Ocjena 2.
samo potpisujem ovaj komentar !
s tim da dajem ocjenu 1
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 10:13
Uzaaas,mogli su i moju babu da povedu 3 samo zato sto volim Rusiju
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 10:36
Ocjena 1 komentara bez
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 10:40
tatjana94 wrote:
Hah tvoju to bi bilo zakon salim se
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 10:43
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
tatjana94 wrote:
Hah,moja baba bar lepo peva,a ove samo nesto mumlaju...mogu i ja tako,kao da je problem! Ma znam :*
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 11:08
Ej cure,ne zaboravite moju babu,ima sve zube
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 11:11
Bez komentara
ocena 1
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 21:00
E, pa,meni se dopada,ocena 9!I šta ima veze dal su babe,dede,trandže,gayevi,već da je pesma dobra,zanimljiva,da se lako pamti,a ova sve to jeste.
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 23:28
tatjana94 wrote:
tatjana94 wrote:
Hah,moja baba bar lepo peva,a ove samo nesto mumlaju...mogu i ja tako,kao da je problem! Ma znam :*
Hahah kome ovdje prijava baba hahaha jos bolan sam gledala na TV neku emisiju o ovim babama koja bruka od njih haha. Ona jedna nema zube
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurosong Mon 30 Apr 2012 - 23:51
dajem 3...čisto da im srednja ocena bude bar malo veća
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Eurosong Tue 1 May 2012 - 0:03
EJPRIL wrote:
dajem 3...čisto da im srednja ocena bude bar malo veća
Subject: Re: Eurosong Tue 1 May 2012 - 1:36
tatjana94 wrote:
tatjana94 wrote:
Hahah kome ovdje prijava baba hahaha jos bolan sam gledala na TV neku emisiju o ovim babama koja bruka od njih haha. Ona jedna nema zube
Mogu zamisliti kakva je bila emisija Mogla je bar vestake staviti Bas me zanima kako ce Rusija proci
Subject: Re: Eurosong Tue 1 May 2012 - 4:55
Vjerujem da Rusija ide u finale,a molim Boga da ne ide
Subject: Re: Eurosong Tue 1 May 2012 - 8:00
Srednja ocjena Rusije je 3.27
Još jednom Rusija
Sad će Estonija.
Subject: Re: Eurosong Tue 1 May 2012 - 8:05
Slijedi Estonija
Izvođači: Ott Lepland Naziv pjesme: “Kuula” Muzika: Ott Lepland Tekst: Ott Lepland, Aapo Ilves Polufinale i redni broj Drugo polufinale ;14. Estonija - Estonia - Ott Lepland - Kuula
Kuula, mis räägib silmapiir, kuula, kui kaugele ta viib, kuula, mis tuulel öelda veel, kuula.. nüüd.
Vaata, kui pimedus on teel, oota, neis valgus püsib veel, kuula, kuis hingab sinu maa, kuula.. nüüd.
Kuula, mis vaikusesse jäi, kuula, neid lihtsaid hetki vaid, sa kuula, ka südamel on hääl.
Kuula, sa vikerkaare häält, vaata, ja sa peagi näed, kuula, see elamise laul, kuula.. vaid.
Kuula, mis vaikusesse jäi, kuula, neid lihtsaid hetki vaid, sa kuula, ka südamel on hääl.
Varjudesse tee on mööda läind, ma vaatan ja otsin ikka veel, on vaikuses see võim - heliseda sind ma ootan siin,mis poolel teel, sa kuula hüüdmas on mu hääl.
Kuula, mis vaikusesse jäi, kuula, neid lihtsaid hetki vaid, sa kuula,mu südamel on hääl.
Kuula, mis räägib silmapiir, kuula, kui kaugele ta viib, kuula, mis tuulel öelda veel, kuula.. nüüd..
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Mađarska.
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Tue 1 May 2012 - 9:34
Mišljenje:Jedna od onih pjesama:Na koji god jezik da je 'razumiješ' o čemu pjeva.Ne znam estonski,ali me pjesma pogađa i kao da znam o čemu pjeva! Predivna pjesma,savršeno.:)Ovakve pjesme su vrijedne pobjede,i radi ovakvih pjesama vrijedi gledati ovaj cirkus od evrosonga. Svaka čast ove godine Estoniji,želim ih u vrhu :* Ocjena:Ovo je 10 prava!
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
Subject: Re: Eurosong Tue 1 May 2012 - 10:02
Odlicna pesma Ocena 10
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Tue 1 May 2012 - 10:41
steta sto pjesma nije na engleskom inace bi ocjena bila 10 a ovako je 8!
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Tue 1 May 2012 - 10:44
Iako ne razumem tekst ,pesma mi se svidja...muzika je odlicna
od mene 10
Subject: Re: Eurosong Tue 1 May 2012 - 11:16
dervisevic fata wrote:
steta sto pjesma nije na engleskom inace bi ocjena bila 10 a ovako je 8!
Subject: Re: Eurosong Wed 2 May 2012 - 2:48
I ja kazem da je steta sto nije na engleskom,samo zbog toga mi je zao :/ zato 9 Inace je jako lepa