Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 3:17
Hhaha bgm je :$
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 6:37
Lepa je pesma,a i pevacica 10
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 7:21
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Zamisli BiH 0 Danny-u Brukeee.
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 7:23
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Zamisli BiH 0 Danny-u Brukeee.
A sto ste navalile na njega Meni bi bilo sasvim svejedno i da dobije 0
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:04
Srednja ocjena Danske je 9.0
Još jednom Danska
Za par minuta Turska.
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:07
Slijedi Turska
Izvođači: Can Bonomo Naziv pjesme: Love Me Back Muzika: Can Bonomo Tekst: Can Bonomo Polufinale i redni broj: Drugo polufinale; 13.
Oh, hey hey... baby, love me back today Never ever sink my ship and sail away Oh, oh oh... baby, don't shut me down Give me all the love I need and I'll be gone
I'm a lonely sailor drinking the night away My ship is made from hope She's searching for your bay But you don't care
Hop on to my ship, baby, I'll make you fly You love me and you know that, baby, don't you lie Like me like I like you and say na nani nani nani na...
Oh, oh oh... we need a bit of rock 'n' roll Baby, don't you crush my soul and make me fall Oh, hey hey, baby, love me back today Don't you ever sink my ship and sail away
Hop on to my ship, baby, I'll make you fly You love me and you know that, baby, don't you lie Like me like I like you and say na nani nani nani na... Na nanani nanana nanana na na...
Pirates, high seas, cautions, cannons and potions A sailor's passion can always conquer the oceans Sing with me, my children
Hop on to my ship, baby, I'll make you fly You love me and you know that, baby, don't you lie Like me like I like you and say na nani nani nani na... Na nanana nanana nanana na nana... Hayde!
Na nanana nanana nanana na nanana nanana... Na nanana nanana nanana na nana...
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Azerbejdžan.
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:09
10 dajem pjesmama koje mislim da sz dobre za pobjedu,i koje stvarno mnogo lajkam,ali ova mi nije savršena,iako mi se jaaako sviđa. Od mene 9. P.S.-Pjevač je presladak
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:16
Mišljenje:Kad sam prvi put čula bilo je:Wtf i ova faca Pjesmu sam toliko zavoljelaaa i sad je obožavaam <3 Predivnoo:) Can je predivan i sjajnu ličnost ima:) <3 Nemam ništa protiv toga da pobijedi:) Ocjena:Za 10
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:21
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Mišljenje:Kad sam prvi put čula bilo je:Wtf i ova faca Pjesmu sam toliko zavoljelaaa i sad je obožavaam <3 Predivnoo:) Can je predivan i sjajnu ličnost ima:) <3 Nemam ništa protiv toga da pobijedi:) Ocjena:Za 10
slazem se... Definitivno jedan od mojih favorita
ocena 10
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:23
Moj favorit deeef zasluzuje pobjedu Saaaavrsenstvooooooo prava pobjednicka 10-ka nista manje
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sat 28 Apr 2012 - 8:24
Čista jedinica.