Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Thu 26 Apr 2012 - 7:55
Miaa_____♥ wrote:
Budimo realni,kladionice nemaju pojma,posebno sta se tice ulazaka u finale. Pa danas veliku ulogu ima koliko je susjednih drzava u istom polufinalu! A ove godine ih je iz ex yu hvala Bogu i vise nego puno. Naravno da je bitna i pjesma,ali zadnjih godina i ovo znaci vise nego puno.tako da..sve to nista ne znaci,bitan je isto i nastup i sve to kako izgleda u 3 minute i nista nam ne preostaje nego CEKATI taj dan.odnosno te dane. Kad smo vec kod toga, [You must be registered and logged in to see this link.] -- BiH je pala:/
Slažem se,čak je i najbitnije kako će uživo da otpjeva;)
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Subject: Re: Eurosong Thu 26 Apr 2012 - 8:00
Srednja ocjena Kipra je 8.25
Još jednom Kipar
Sad će Gruzija
Subject: Re: Eurosong Thu 26 Apr 2012 - 8:05
Slijedi Gruzija
Izvođači: Anri Jokhadze Naziv pjesme: I’m Joker Muzika: Rusudan Chkhaidze Tekst: Bibi Kvachadze Polufinale i redni broj: Drugo polufinale; 12.
Do, do, do what you wanna... Do, do, do what you wanna... Do, do, do what you wanna... Do, do, do what you wanna...
I'm a joker, I'm a rocker, I'm a smoker Forever, ever, ever, ever I'm a joker (you a joker), I'm a walker Got to feel, got to feel, baby Never, never, never, never, never
I'm a rocker, I'm a poker, I'm a broker, I'm a stalker Got to feel, got to feel, baby Never and never
I'm a faker, trouble maker Dungeon breaker, money maker I'm just a womanizer Let me be your supervisor
I'm a joker, I'm a rocker, I'm a smoker, I'm a poker Got to feel, got to feel, baby Never, never, never, never, never
I'm a joker, I'm a rocker, I'm a broker, I'm a stalker Got to feel, got to feel, baby Never, never, never, never, never, baby
I'm a rocker, I'm a poker, I'm a broker, I'm a stalker Got to feel, got to feel, baby Never, never, never, never, never
Shake your booty up, and do the dance, honey Shake your booty up, ain't got no funny Show me some love tonight
I'm a joker (you a joker), I'm a rocker (yeah) Got to feel, got to feel, baby Never, never, never, never, never
I'm a joker (yes, you are), I'm a rocker Got to feel, got to feel, baby Never, never, never, never, never
I'm a joker, I'm a rocker, I'm a smoker, I'm a poker Got to feel, got to feel, baby Never, never, never, never, never I'm a talker, I'm a walker, I'm a broker, I'm a stalker Got to feel, got to feel, baby Never and never
Forever and ever
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Danska
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Thu 26 Apr 2012 - 8:33
Ne svidja mi se,imali su oni i boljih pesama 7
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Thu 26 Apr 2012 - 9:09
Zbog nekakvog ritma moze 3.
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Eurosong Thu 26 Apr 2012 - 9:10
7 Melodija mi se svidja ali sve se nekako ponavlja
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Thu 26 Apr 2012 - 9:11
Po mom misljenju pocetak je uzasan,ali je kasnije malo bolje..tekst Ne dopada mi se nesto ..
od mene 5
Subject: Re: Eurosong Thu 26 Apr 2012 - 9:18
Miaa_____♥ wrote:
Mišljenje:Slažem se potpuno. Ocjena:Znači ocjena 3.
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Thu 26 Apr 2012 - 9:24
nek i od mene bude ocjena 3
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurosong Thu 26 Apr 2012 - 9:52
ovo neka trandža kuku bože kao opera na početku a onda kao neki disko posle šta god da su hteli da postignu ovom kombinacijom..zvuči užasno
2
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
Subject: Re: Eurosong Thu 26 Apr 2012 - 9:54
tatjana94 wrote:
Ne svidja mi se,imali su oni i boljih pesama 7
Slažem se! od mene 5
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Thu 26 Apr 2012 - 9:59
Miaa_____♥ wrote:
Haha
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Thu 26 Apr 2012 - 10:22
1
Subject: Re: Eurosong Fri 27 Apr 2012 - 7:50
Srednja ocjena Gruzije je slaba - 3,9 Dakle još jedna pjesma koja vam se nije baš dopala.
Još jednom Gruzija
Za par minuta Danska
Subject: Re: Eurosong Fri 27 Apr 2012 - 7:54
Vraćamo se na polu-finale 1 - Danska
Izvođači: Soluna Samay Naziv pjesme: Should’ve Known Better Muzika: Remee, Chief 1, Isam Bachiri Tekst: Chief 1 Polufinale i redni broj: Prvo polufinale; 13.
Danska - Denmark - Soluna Samay - Should've known better
Should've known better Now I miss you like Sahara misses rain Changing like the weather Maybe it's true, maybe you're not gonna change
I feel like you have two homes Yet I feel you are homeless Where we live I feel like a stranger When you home I feel even stranger
I live in no man's land With no way home, like you don't understand ‘Cause you so here, you so there, not really anywhere She said...
Should've known better Now I miss you like Sahara misses rain Changing like the weather Maybe it's true, maybe you're not gonna change
Feels like I'm always living out of my suitcase What about all the years in between Just trying to find my place
I live in no man's land With no way home, like you don't understand ‘Cause you so here, you so there, not really anywhere She said: shout Insha'Allah, shout Insha'Allah, shout Insha'Allah She said: shout Insha'Allah, shout Insha'Allah, shout Insha'Allah
We could've written words on a mountain high Reminding ourselves to keep climbing, right Sometimes we have to lose A part of us to find the truth
Nothing more beautiful than the way You used to breathe me into your lungs and soul Sometimes we have to say: "I'm sorry, I can't stay"
Should've known better Now I miss you like Sahara misses rain Changing like the weather Maybe it's true, maybe it's true
(Shout Insha'Allah, shout Insha'Allah, shout Insha'Allah) Oh, should've known better Now I miss you like Sahara misses rain (Shout Insha'Allah, shout Insha'Allah, shout Insha'Allah) Changing like the weather Maybe it's true, maybe we're not gonna change
Should've known better Should've known better
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Turska (Jee)
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Fri 27 Apr 2012 - 8:01
“Proždrnula” Eurosong: Kaliopi priča na “engleskom” !
Kaliopi Bukle, ove godine predstavlja Makedoniju na Evroviziji sa pjesmom “Crno i belo”. Pojavio se snimak kojim ona nešto pokušava da poruči svim Evropljanima. A šta je to željela da kaže – ne zna se!
Niko ne može da joj ospori vokalni talenat koji posjeduje, ali plašimo se samo šta će od svega rečenog publika u inostranstvu shvatiti. Pozdrav koji je Kaliopi pripremila vjerovatno je samo Tarzan razumio, mada se ona već unaprijed ogradila i rekla da ne zna dobro jezik. Nastupom, poslije Željka Joksimovića i “Niderlanda” pjevačica će predstaviti svoju pjesmu na Evroviziji, a kako će proći vidjećemo…[You must be registered and logged in to see this image.]
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Fri 27 Apr 2012 - 8:08
Danska...10,da ne dužim,odlična pjesma:)
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Eurosong Fri 27 Apr 2012 - 8:37
Meni je ovo jedan od favorita 10
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Fri 27 Apr 2012 - 8:58
9
Subject: Re: Eurosong Fri 27 Apr 2012 - 9:01
Mišljenje:Pjesma mi se na početku jako svidjela.Sada me smorila,jer sam je dosta puta slušala.No,uzimajući u obzir da će većina ljudi ovu pjesmu čuti prvi put u Baku,smatram da je odlična. Ocjena:Haha, 10:)