Glazba mi se svidja,ali zenska nema tolko dobar glas.. Dajem 6 ocjenu... Glas sve unistiii...Prije mi je se pjesma bas svidjala,sad i nije.
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Sun 15 Apr 2012 - 7:50
Srednja ocjena Ukrajne je 4.75:)
Još jednom Ukrajna
Za nekoliko minuta Belgija:)
Subject: Re: Eurosong Sun 15 Apr 2012 - 7:53
Slijedi Belgija
Izvođači: Iris Naziv pjesme: Would You? Muzika: Jean Bosco Safari, Walter Mannaerts Tekst: Jean Bosco Safari, Walter Mannaerts Polufinale i redni broj: Prvo polufinale; 8.
Come and find me, I've been hiding from you Come and get me, running from you It's been easy, easy for you To believe me when I say I love you
But what would you do when my house was empty? My life in a bag and away from you You took my love for granted, would you really miss me? Any other guy would do, but would you?
It's a secret and a question for you Where I'm at now, what are you gonna do? If you run here and look for me now Are we done here or starting somehow?
But what would you do when my house was empty? My life in a bag and away from you You took my love for granted, would you really miss me? Any other guy would do, but would you? Would you?
It's a two-way street and I know that But don't look back Still I wonder, still I wonder
What would you do when my house was empty? My life in a bag just to be with you But when I'm at your door, will you say you missed me? Any other guy would do Yeah, any other guy would do, but would you?
Would you? Oh, would you? I love you
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Bugarska:)
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
Subject: Re: Eurosong Sun 15 Apr 2012 - 8:03
Odlicna je Ocena 10
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Sun 15 Apr 2012 - 8:06
Gledam i ne vjerujem da pjesma ima skoro podjednako dislajkova na yt-u kao lajkova. Meni je pjesma lijepa,jeste malo dosadna i da se vrti u krug,ali da zaslužuje tolko palčeva dolje,nije. Ne znam koje će ocjene drugi davati,ali od mene je 7.
Subject: Re: Eurosong Sun 15 Apr 2012 - 8:15
Mišljenje:Jako fina pjesmica,kao što kaže Mia,možda malo dosadno,ali sasvim fina^^ Ocjena:Ako sam Ukrajni mogla dat 7,ovoj ide 8
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Sun 15 Apr 2012 - 8:55
I od mene 8
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Eurosong Sun 15 Apr 2012 - 9:48
9
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Sun 15 Apr 2012 - 10:14
predivna pjesma i slatka djevojka!
ocjena 9
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurosong Sun 15 Apr 2012 - 20:53
Od mene 8
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Mon 16 Apr 2012 - 1:38
Odlicna pesma... odusevila me totalno... od mene 10
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Mon 16 Apr 2012 - 3:09
Od mene 8
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurosong Mon 16 Apr 2012 - 4:12
baš fina pesma,pomalo dosadna al uglavnom lepa pesma i ona ima simpatičan glas od mene 7
Subject: Re: Eurosong Mon 16 Apr 2012 - 4:38
Voditelji 57. po redu Eurosonga su: Leyla, Eldar i Nargiz
“Pratim Eurosong već dosta godina. Od trenutka kada je Azerbejdžan pobijedio znala sam da želim biti dio ove manifestacije 2012. godine u Bakuu. Osjećam se veoma počastvovanom i ponosno povodom ovog poziva“ – izjavila je Nargiz, koja je bila dio showa putem kojeg je utvrđen redoslijed nastupanja zemalja na ovogodišnjem Eurosongu.
“Velika je čast biti dio Eurosonga, i bit će veliko zadovoljstvo voditi ovaj show i dijeliti raspoloženje s milionima gledaoca“ – razmišljanje je Eldara, člana prošlogodišnjeg pobjedničkog dueta Eurosonga i izvođača pjesme “Running Scared“.
Leyla je televizijska voditeljica čija karijera počinje 2005. godine. Njene vrline i mogućnosti, kada je u pitanju vođenje programa, vidjeli smo već ranije na dva ždrijeba za Eurosong 2012. – raspored po polufinalima te redoslijed nastupanja.
Subject: Re: Eurosong Mon 16 Apr 2012 - 8:01
Srednja ocjena Belgije je 8.4.
Još jednom Belgija
Za par minuta Bugarska
Subject: Re: Eurosong Mon 16 Apr 2012 - 8:04
Red je došao na Bugarsku
Izvođači: Sofi Marinova Naziv pjesme: Love Unlimited Muzika: Yasen Kozev, Krum Georgiev Tekst: Doni Vasileva Polufinale i redni broj: Drugo polufinale; 8.
Bugarska - Bulgaria - Sofi Marinova - Love Unlimited
Tätt intill, doften av oss två Vänder sig om, samma skjorta i blå Doften jag känner vore inget utan dig
Som en sjö utan vatten, som en lykta utan ljus Ett liv utan färger, det är inte du Nå’n man ser då man blundar, som en ängel framför Nå’n som hjälper en och flyga då man glömt hur man gör
Kär utan känslor eller skratta utan ljud Ett liv utan färger, det är inte du Nå’n som glömt alla bekymmer, en kvinna med mod Nå’n som fattar vad man känner fast man talar utan ord
Sätt dig ner, vi håller din hand Berätta vem du är, vi finns för varann Alla minnen vore inget utan dig
Som en sjö utan vatten, som en lykta utan ljus Ett liv utan färger, det är inte du Nå’n man ser då man blundar, som en ängel framför Nå’n som hjälper en och flyga då man glömt hur man gör
Kär utan känslor eller skratta utan ljud Ett liv utan färger, det är inte du Nå’n som glömt alla bekymmer, en kvinna med mod Nå’n som fattar vad man känner fast man talar utan ord
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Slovenija.