Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Tue 17 Apr 2012 - 8:14
Pjesma mi je nekako mrtva,a kad počne refren,ritam mi se ne sviđa. I malo je dosadna. Od mene 5.
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
Subject: Re: Eurosong Tue 17 Apr 2012 - 8:30
Miaa_____♥ wrote:
Pjesma mi je nekako mrtva,a kad počne refren,ritam mi se ne sviđa. I malo je dosadna. Od mene 5.
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Tue 17 Apr 2012 - 8:32
Dosadna mi je...Svidja mi se text Ocena:4
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Tue 17 Apr 2012 - 8:38
Mišljenje:Moram se nasmijat Dajani Šalim se.Pa pjesma je opuštajuća,ali dosadna xP Finci,umijete vi to bolje,nema finalaa :* Vidimo se sledeće godine Ocjena: Može 5
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Eurosong Tue 17 Apr 2012 - 8:52
6
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Tue 17 Apr 2012 - 9:22
Miaa_____♥ wrote:
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Tue 17 Apr 2012 - 9:55
pa sta je ovo ove godine skoro svaka pjesma dosad pjesma iritantna pa tako i ova! ocjena 1
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Tue 17 Apr 2012 - 10:38
Iritirajuće! Iritirajuće! Iritirajuće! Nisam mogla pesmu da saslusam do kraja... od mene nazalost 1
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
Subject: Re: Eurosong Tue 17 Apr 2012 - 11:57
Pesma je dosadna Ocena 2
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurosong Tue 17 Apr 2012 - 18:56
Neka bude 4
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Wed 18 Apr 2012 - 6:50
Uf,uf 5
Subject: Re: Eurosong Wed 18 Apr 2012 - 7:59
Srednja ocjena Finske je 3.90.
Još jednom Finska
Za par minuta Slovenija.
Subject: Re: Eurosong Wed 18 Apr 2012 - 8:02
Vraćemo se polu-finalu 2,Slovenija
Izvođači: Eva Boto Naziv pjesme: Verjamem Muzika: Vladimir Graić, Hari Varešanović Tekst: Igor Pirkovič Polufinale i redni broj: Drugo polufinale; 9.
Hrepenim iz globin, čez nebo rišem sonce Preko sanj, le zanj mečem luč v njegove sence Ki slovo jemljejo, brez spomina z luknjami Kot med dlanmi da odteče pesek časa
Verjamem da znova, ujela se bova In včeraj za zmeraj, se vrne z reko luči Še pesem našla si pot bo do rim če grem za njim
Ah… ah… ah… ah…
Čutim da grem do dna, nemi glas poje v molu Vendar pa zavel mi ne bo veter belih zastav
Verjamem, da znova, ujela se bova In včeraj za zmeraj se vrne z reko luči Nov dan lačen je sonca in nezlagan
Oh… (Ker jaz se ne predam pred koncem) (Ker jaz se ne predam pred koncem) Ker jaz se ne predam pred koncem Jaz preživim le na svoj način Da hrepenim, oh…
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Francuska.
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
Subject: Re: Eurosong Wed 18 Apr 2012 - 8:44
Evo 3 ocjena,dosadna pjesma i text... -.-
Subject: Re: Eurosong Wed 18 Apr 2012 - 9:08
Mišljenje: No One,prošlogodišta pjesma Slovenije je bila miljama bolja!Ovo je nekako,ahh..nez ni objasnitii.U nekim djelovima da se naježiš,u nekim smor Ocjena:Može 7:)
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Wed 18 Apr 2012 - 9:17
Toliko ljudi je favorizira,ali meni je nista posebno. Samo tipicna balada,koja se vrti u krug,pjevacica mi i nije neka,tekst ne razumijemo bas..tipicna balada totalno izgubljena u moru ovogodisnjih. 6,7,6,7,6..joj. 6 sam dala Ukrajini,tako da ovoj ide 7:))