OVO JE NAPISALA Maya Sar UPRAVO !!!!! Evo odgovor na pitanje koje se postavlja vec neko vrijeme. Pjesma ce na eurosongu biti izvedena na bosanskom jeziku, nikada nije postojala dilema oko toga.
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Sun 25 Mar 2012 - 0:57
Potpuno očekivano na bosanskom,i treba.
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Sun 25 Mar 2012 - 1:04
Ja mislim da pjesma nebi imala te izrazaje, cari da je na ENG. Iako ima i tekst netko je preveo sada cu naci pa staviti kako izgleda. A citam na OFF forum ESC u BAKU dosta je pozitivni kementara na ovu pjesmu, kao napokon prava pjesma. I da pomocu nje se vidi da se vracaju bolje pjesme na ESC. Tako nekako komentari su na ENG.
Zanimljiv mi je komentar neke cure iz SPA kao ne razumije, ali iznova i iznova pusta
Subject: Re: Eurosong Sun 25 Mar 2012 - 1:06
Da naravno. Ukoliko je pjesma prvobitno pjevala i stvarana na maternjem jeziku,uništavaju je prevođenjem:) Uvjerila sam se u to.Znam ima takvih komentara i za Bosnu i Srbiju i Hrvatsku
Subject: Re: Eurosong Sun 25 Mar 2012 - 1:07
I know your moves, you rush like without your head Where, I don't ask, because if I ask, you stay silent And it's ever harder to part with you and your body And I know you less and less, that's not what I wanted
It's as if I'm stealing you away from everybody just for me May they leave you, may they not touch you I poisin blood and soul most when I wound you And I still hate it all while I defend myself in front of you
Don't ruin my day, it's never been harder for me You've never lived alone in a spider's web Like I have Life connects me to you Will it ever get easier or only harder Eh....
When you easily put our whole life in a gamble As if we never said, "till death do us part"
Don't ruin my day, it's never been harder for me You've never lived alone in a spider's web Like I have Like I have
I know your moves.
Born like monster TVNovele Zavisnik
Broj postova : 962 Godina : 25 Fan-gif : Lokacija : In my bed :)
Subject: Re: Eurosong Sun 25 Mar 2012 - 2:55
Ne kapiram sta imate protiv Svedske pesme? Pa meni je ona Loreen sto puta bolja od Danny-ja ... Inace svidja mi se nasa pesma ( za divno cudo) ,Hrvatsku nisam cuo, Bosna mi se takodje svidja,CG je , takodje mi se svidja Norveska,Grcka,Svedska,Kipar , pesma od Rumunije je slusljiva ali nije za pobedu,Island je takodje lepa pesma , ali Rusija je ... Inace pesme(bar ove koje sam ja cuo) su duplo bolje nego prosle godine i nadam se pobedi Srbije
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Sun 25 Mar 2012 - 3:20
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Ja mislim da pjesma nebi imala te izrazaje, cari da je na ENG. Iako ima i tekst netko je preveo sada cu naci pa staviti kako izgleda. A citam na OFF forum ESC u BAKU dosta je pozitivni kementara na ovu pjesmu, kao napokon prava pjesma. I da pomocu nje se vidi da se vracaju bolje pjesme na ESC. Tako nekako komentari su na ENG.
Zanimljiv mi je komentar neke cure iz SPA kao ne razumije, ali iznova i iznova pusta
Mozes li mi molim te dati link tog foruma?obozavam tako citati razna misljenja:))
Subject: Re: Eurosong Sun 25 Mar 2012 - 4:32
Born like monster wrote:
Ne kapiram sta imate protiv Svedske pesme? Pa meni je ona Loreen sto puta bolja od Danny-ja ... Inace svidja mi se nasa pesma ( za divno cudo) ,Hrvatsku nisam cuo, Bosna mi se takodje svidja,CG je , takodje mi se svidja Norveska,Grcka,Svedska,Kipar , pesma od Rumunije je slusljiva ali nije za pobedu,Island je takodje lepa pesma , ali Rusija je ... Inace pesme(bar ove koje sam ja cuo) su duplo bolje nego prosle godine i nadam se pobedi Srbije
Ja iskreno protiv Švedske pjesme namam ništa.Upravo to je problem,totalno mi je neprimjetna.Ništa do sada neviđeno. Danny 100 bolji i upečatljiviji;)
Mia,ja ti imam jedan forum koji posjećujem:)
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Sun 25 Mar 2012 - 7:30
Daaaaj:)
Subject: Re: Eurosong Sun 25 Mar 2012 - 7:49
A nemam ti što dat Onaj što si viđela:D Ima ovaj srpski [You must be registered and logged in to see this link.]
Subject: Re: Eurosong Sun 25 Mar 2012 - 8:22
Josi nije taj ovaj: [You must be registered and logged in to see this link.]
Subject: Re: Eurosong Sun 25 Mar 2012 - 8:34
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Josi nije taj ovaj: [You must be registered and logged in to see this link.]
A to je zvanični sajt evrovizije:)
Subject: Re: Eurosong Sun 25 Mar 2012 - 8:40
Znam na njemu su ti komentari za Bosnu.
Jos jedna informacija sa Mayinog off Sajta:
"KORAKE TI ZNAM" Uskoro na engleskom i italijanskom jeziku
Subject: Re: Eurosong Sun 25 Mar 2012 - 9:54
bas mi je drago sto se ce Maja pjevati na nasem jeziku.......smatram da je i Dino Merlin pogresio sto je pjevao na engleskom ...pjesma je bila odlicna al ipak imam dojam da bi na nasem jos bolje zvucala!
Subject: Re: Eurosong Tue 27 Mar 2012 - 1:14
Which country will win the 2012 [You must be registered and logged in to see this link.]
Glasajte za sada 1. Grcka 2. Bosna i Hercegovina
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Tue 27 Mar 2012 - 2:49
zar je moguce da je Grcka i Bosna među prvima ?
ko je postavio anketu za glasnje??
Subject: Re: Eurosong Tue 27 Mar 2012 - 2:54
Neznam, ja sam nasla na off stranici Maye Sar.