Në këtë botë, dashuria s’jeton më Koha më për ne ska kohë, jo Jooo, ooh ohh ohh Joooo ohhhhh ohhhh
Koha për ne ska kohë Atëron aeroplani im Në … drita.. shpirtit tende Me beryla ngjiten sot
Ata që dje s’jetonin dot Për këtë ….. ska rëndësi ……. u përbin Nesërmet nuk sjellin gjë Vec shpres pas shpres dhe marrëzi
Më ler ni të qaj Qaj Qaj Se këtë gjë mas te miri di ta bëj tani Se këtë gjë mas të miri di të bëj tani
Më ler ni të qaj Qaj Qaj Se këtë gjë mas te miri di ta bëj tani Se këtë gjë mas të miri di të bëj tani
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Bjelorusija.
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Mon 9 Apr 2012 - 8:08
Početak je dosadan.Refren posebno ubija pjesmu.Tekst ni ne razumijemo,tako da nema bonusa.Njoj svaka čast na izvanrednoj intonaciji i vokalu,ali pjesma je užasna.CG je dobila 4 zbog nekakvog ritma,ali ovdje ni toga. Ocjena jedva 2.
Last edited by Miaa_____♥ on Mon 9 Apr 2012 - 9:05; edited 1 time in total
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Mon 9 Apr 2012 - 8:31
Mišljenje:Jako,jako,jako štetno za moje uši.Mislim da ću u narednih par dana poći do ušnoga,da vidi jel mi puknula bubna opna. Ocjena:Mogla bih 0,ali pošto ne može 1.
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Mon 9 Apr 2012 - 8:39
Možda je spam, ali komentar ti je
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Mon 9 Apr 2012 - 8:59
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Mišljenje:Jako,jako,jako štetno za moje uši.Mislim da ću u narednih par dana poći do ušnoga,da vidi jel mi puknula bubna opna. Ocjena:Mogla bih 0,ali pošto ne može 1.
Josi ludaco znaci kidam se vec par minuta
slazem se sa svima sto je Josi slikovito objasnila.. Ocena:2 da ne bude 1
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
Subject: Re: Eurosong Mon 9 Apr 2012 - 9:02
Mišljenje: ženskaaa nema blage s pjevanjem,OPREZ MOŽE SE OŠTETIT SLUH... Ocjena: ja bi dala -1,ali pošto nemogu ja ću evo dat 1
Subject: Re: Eurosong Mon 9 Apr 2012 - 9:05
Oprosti Leonarda,ali žena pjeva dobro,to šta joj je pjesma užasna druga je stvar.Btw. edit sam post.I moja je ocjena 2.
Subject: Re: Eurosong Mon 9 Apr 2012 - 9:23
Po meni je tako...
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Mon 9 Apr 2012 - 9:42
dajem ocjenu 1 .. a steta jer Albanija se bila takođet pokazala da moze imati kavalitetne pjesme!
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Mon 9 Apr 2012 - 9:45
svaki komentar je suvisan ... ocena :1
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Mon 9 Apr 2012 - 15:01
Malta-čisto informativno, od mene dobija dvojčicu.
Albanija:od mene dobija jedinicu. Znači zaista nije za moje uši..Šta god da je zamislila, loše je ispalo.
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurosong Mon 9 Apr 2012 - 19:07
Ovo ne vredi da se ocenjuje,al evo nek bude 2,da ne budu sve kečevi haha
Subject: Re: Eurosong Tue 10 Apr 2012 - 7:59
Srednja ocjena Albanije je 1.37
Još jednom Albanija
Za nekoliko minuta Bjelorusija.
Nakon nekoliko pjesama,poredak..
1. Greece - 9.36 pts (pts su 'points') 2. Iceland - 9.11 pts 3. Serbia - 9.09 pts 4. Malta - 8.57 pts 5. United Kingdom - 6.37 pts 6. Latvia - 5.81 pts 7. Montenegro - 5.42 pts 8. FYR Macedonia - 5.36 pts 8. The Netherlands - 5.36 pts 9. Albania - 1.37 pts
Subject: Re: Eurosong Tue 10 Apr 2012 - 8:02
Ide sledeća Bjelorusija.
Izvođači: Litesound Naziv pjesme: We Are The Heroes Muzika: Dmitriy Karyakin, Vladimir Karyakin Tekst: Dmitriy Karyakin, Vladimir Karyakin Polufinale i redni broj: Drugo polufinale; 5.
Bjelorusija - Belarus - Litesound - We are the heores
When the night is falling from the sky Just keep driving on a highway When the world is left to ride across Just keep going, you'll be there someday
You're not alone, we're against them all Hold on to me, I'll never let you fall Even if someday our love is gone I will not give up
Whatever's standing in my way, we'll make it through the day 'Cause we are the winners, we are the heroes We're breaking down the walls, we're gathering them all 'Cause we are believers, we are the dreamers
No matter what they say, no matter what they do I'll make it alright, I'll make it for you We're breaking down the walls We are the heroes
As I stand beneath the staring sky I just lose faith in gravity And it feels like I can learn to fly Bring to life all my fantasies
You're not alone, we're against them all Hold on to me, I'll never let you fall Even if someday our love is gone I will not give up
Whatever's standing in my way, we'll make it through the day 'Cause we are the winners, we are the heroes We're breaking down the walls, we're gathering them all 'Cause we are believers, we are the dreamers
No matter what they say, no matter what they do I'll make it alright, I'll make it for you We're breaking down the walls We are the heroes, we are the heroes
No matter what they say, no matter what they do I'll make it alright, I'll make it for you We're breaking down the walls We are the heroes
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Rumunija.
Last edited by ELIZABET Y WILLIAM on Tue 10 Apr 2012 - 8:28; edited 2 times in total
Subject: Re: Eurosong Tue 10 Apr 2012 - 8:03
Ispravi link yt-a
Subject: Re: Eurosong Tue 10 Apr 2012 - 8:06
Neće,tako ima nekoliko,neće uopšte.
Subject: Re: Eurosong Tue 10 Apr 2012 - 8:12
Sta reci? Muzika je na vrhuncu,baaas mi se svida.vokali takoder,tekst je isto bas ono,wow:) Sve u svemu,od mene ide cista desetka. ocjena,dakle,10:)))