Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Tue 10 Apr 2012 - 8:42
9
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Tue 10 Apr 2012 - 9:16
Da može 0, ali pošto ne 1. Ništa mi se ne dopada.
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Tue 10 Apr 2012 - 9:48
nije mi bas pjesma nesto posebno ! za moj ukus previse je bucna! ocjena 6
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Tue 10 Apr 2012 - 23:24
Od mene 9
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Tue 10 Apr 2012 - 23:36
Svidja mi se pesma od mene 8
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Wed 11 Apr 2012 - 5:32
I ako je vec vidjeno ovako nesto, nije lose, svidja mi se glas od pevaca Ocena:8
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Wed 11 Apr 2012 - 7:55
Srednja ocjena Bjelorusije jeste 7.89. Imala je najveću ocjenu,dakle 10,tri puta^^
Još jednom Bjelorusija
Za nekoliko minuta Rumunija.
Subject: Re: Eurosong Wed 11 Apr 2012 - 8:01
Slijedi Rumunija
Izvođači: Mandinga Naziv pjesme: Zaleilah Muzika: Costi Ioniţă Tekst: Ionescu Elena, Secada Dihigo Omar Polufinale i redni broj: Prvo polufinale; 6.
Siento el ritmo del cuerpo tocando me El perfume del viento besando me Quando estoy a tu lado, me siento bien Oooooh yeah Si me tocas, me ambrasas Yo quiero bailar Soi feliz, puedo vidar
Zaleilah, everyday, everybody When you love you say everyday, everybody Zaleilah, everyday, everybody Zaleilah, Zaleilah
Zaleilah, everyday, everybody When you love you say everyday, everybody Zaleilah, everyday, everybody Zaleilah, Zaleilah
Tu deha de amarte, dehame amarte toda la vida Tu nunca lo dudes que estoi para ti, nada mas Mi chiquo bonito, un poco negrito mi papito ven aca Siempre con tigo siento que es vivo en un amor real
Tu deha de amarte, dehame amarte toda la vida Tu nunca lo dudes que estoi para ti, nada mas Mi chiquo bonito, un poco negrito mi papito ven aca Siempre con tigo siento que es vivo en un amor real
Refren: Zaleilah, everyday, everybody When you love you say everyday, everybody Zaleilah, everyday, everybody Zaleilah, Zaleilah
When you make me feel so special I am dreaming, I am dreaming Ooooooh Ooooooh
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Portugal.
Last edited by ELIZABET Y WILLIAM on Wed 11 Apr 2012 - 8:05; edited 1 time in total
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Wed 11 Apr 2012 - 8:04
Ajme ne da mi se detaljno.uglavnom,jedna od favorita ove godine. cista desetka (:
Born like monster TVNovele Zavisnik
Broj postova : 962 Godina : 25 Fan-gif : Lokacija : In my bed :)
Subject: Re: Eurosong Wed 11 Apr 2012 - 8:24
Jaka 9 .... Ima melodiju ali mi je malo tekst glup kad se prevede...
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Wed 11 Apr 2012 - 9:05
Miaa_____♥ wrote:
Ajme ne da mi se detaljno.uglavnom,jedna od favorita ove godine. cista desetka (:
Opet isto misljenje (:
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Wed 11 Apr 2012 - 9:16
super pesma ali ima i boljih
8
Subject: Re: Eurosong Wed 11 Apr 2012 - 9:22
Mišljenje:Obožavam ovakvu muziku,perfektna je.Sigurni ljetni hit.Mnogo mi se dopada što su ubacili španski jezik^^ Ocjena:Čista 10:)
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Wed 11 Apr 2012 - 10:15
hmmmmmm! jedno je sigurno pjesma ce biti zapažena prije svega zbog atraktivne pjevacice! netko je napisao da ce biti ljetni hit slazem se tim! ocjena 8
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Wed 11 Apr 2012 - 11:32
Muzika je zaraznaa I ja se slazem da ce biti letnji hit Ocena 10 (:
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurosong Thu 12 Apr 2012 - 0:59
baš podiže atmosferu od mene 8
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Eurosong Thu 12 Apr 2012 - 5:49
10+++++
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Eurosong Thu 12 Apr 2012 - 6:09
10. Navukla me Josipa skroz:) A i pjevacica je pravo zgodna
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Thu 12 Apr 2012 - 7:08
Od mene 7.
Subject: Re: Eurosong Thu 12 Apr 2012 - 7:49
Srednja ocjena Rumunije je 9.03.Dakle mnogo vam se svidjela:)
Još jednom Rumunija.
Za nekoliko minuta Portugal.
Subject: Re: Eurosong Thu 12 Apr 2012 - 7:54
Na redu je Portugal.
Izvođači: Filipa Sousa Naziv pjesme: Vida Minha Muzika: Andrej Babić Tekst: Carlos Coelho Polufinale i redni broj: Drugo polufinale; 6.
Sigo as ruas da cidade, velha, escura, imperfeita Cheira a beijos de saudade, numa praça que se enfeita Há uma criança que corre, uma vizinha que espreita E em mim só segue o desejo de chegar p’ra te abraçar E em mim só segue o desejo de chegar p’ra te abraçar
Se fosses luz, amor, ai luz do dia Sorriso inspirador de fantasia Se fosses água, amor, qual água pura Que mata a sede à flor da ternura
Se fosses luz, amor, ai luz do dia Sorriso inspirador de fantasia Mas entre tudo que possas ser na vida Só quero, meu amor, sejas vida minha
E em mim só segue o desejo de chegar p’ra te abraçar
Se fosses luz, amor, ai luz do dia Sorriso inspirador de fantasia Se fosses água, amor, qual água pura Que mata a sede à flor da ternura
Se fosses luz, amor, ai luz do dia Sorriso inspirador de fantasia Mas entre tudo que possas ser na vida Só quero, meu amor, sejas vida minha
Mas entre tudo que possas ser na vida Só quero, meu amor, sejas vida minha
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Švajcarska.
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Thu 12 Apr 2012 - 8:05
Dosadno,iritantno i ne tip muzike koju volim.Very,very bad.Ocjena 3,od mene.