Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Sat 7 Apr 2012 - 8:28
Znaci boli me mozak od ovog texta...Meni je ovo strasno dosadno Ocena:5(jedva)
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
Subject: Re: Eurosong Sat 7 Apr 2012 - 9:13
Ima ritna,ali tekst ubija u mozak.. Evo neka jadna 3-ica samo zbog ritma
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Sat 7 Apr 2012 - 9:20
Ajde ocjena 5 jer je muzika a tekst pa tu i tasmo.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurosong Sat 7 Apr 2012 - 9:31
od mene 5 uglavnom se slažem sa svim komentarima iznad
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Sat 7 Apr 2012 - 10:18
prava steta sto je tekst besmislen ...a inace pjesma ima dosta potencijala ritam melodija .volakalni glas za to stvarno nemam primjedbe ocjena 5
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 5:39
Od mene 10
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 7:56
Srednja ocjena Letonije je 5.81.
Još jednom Letonija.
Za nekoliko minuta Malta:)
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 7:59
Slijedi Malta
Izvođači: Kurt Calleja Naziv pjesme: This Is The Night Muzika: Johan Jämtberg, Kurt Calleja i Mikael Gunnerås Tekst: Johan Jämtberg, Kurt Calleja i Mikael Gunnerås Polufinale i redni broj: Drugo polufinale; 4. Malta - Malta - Kurt Calleja - This is the night
Hey, look at me and you see that I'm into you Time to believe and achieve, I'll stand by you As from this moment on, you and I can reach the stars All I need is one more chance
This is the night, this is the night I will be the star, lead me to your heart This is my life, the simple life That I've been waiting for, I'll be back for more
Singing eh eh eh eh... yeah eh eh eh... Yeah eh eh eh... yeah eh eh eh... This is the night, this is the night I'll be flying high, this is the night
Hey, I believe you and me, we are meant to be I can't set you free, can't you see this is killing me? As from this moment on, you and I can reach the stars All we need is one more chance
This is the night, this is the night I will be the star, lead me to your heart This is my life, this is my life That I've been waiting for, I'll be back for more
Singing eh eh eh eh... yeah eh eh eh... Yeah eh eh eh... yeah eh eh eh... This is the night, this is the night I'll be flying high, this is the night
This is the night, this is the night This is my life, the simple life That I've been waiting for, I'll be back for more This is the night, this is the night That I've been waiting for, join us from the floor
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Albanija.
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 8:05
pesma je ok ...tekst nije los , muzika ocena 8
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 8:07
Muzika je dobra,tekst mi se ne sviđa, pjevač je ok. Ali pjesma je preuobičajena. Uglavnom,može devetka,ajde. Dakle,ocjena 9.
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 8:11
Mišljenje:Jeste da je uobičajna i tako to,ali mi se sviđa.Pjevač je dobar,tekst solidan,muzika odlična:) Ocjena:Sigurna 9:)
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 8:36
Pevac mi se ne svidja, ali pesma je odlicna, text muzika Ocena:9+
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 9:26
Tekst tako-tako,muzika dobra,a ni pevac nije los Ocena 9
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 9:33
Ocjena 9
A evo premijerno
MAYA SAR KORAKE TI ZNAM / THE STEPS I KNOW
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 9:36
dobar pocetak ...uglavnom nista novo . ocjena 7
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 9:42
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Ocjena 9
A evo premijerno
Kako je melodija pjesme fina i opustajuca skroz. Nije nesto engleska verzija, meni mnogo bolje zvuci na bosanskom.
Last edited by hari_95 on Sun 8 Apr 2012 - 9:53; edited 1 time in total
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 9:45
mozda sam malo subjektivna ......al stvarno imamo jaku i prije svega orginalanu pjesmu sto je rijetkost ...Maja je to otpjevala s jako puno emocija ..vidi se da je unijela dusu i ima jako ugodan glas ! ponavaljam steta sto to Evropa nece znati prepoznati i cijeniti! meni su obje verzije predivne!
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 9:48
Evropa ne zna cijeniti što ima. Danas zavisiš od dijaspore.
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 9:50
I od toga koliko imas susjeda. Rusija ce sigurno uvijek biti dobro kotirana.
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 10:06
To svakako. Ali i Rusija može pasti,kao prošle godine.Bila 16. u finalu.
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 10:35
Ma da ali Rusija SRAMOTA sto one uopcne ucestvuju, mada je ESc postoja malo po malo cirkus. Maya ja od njenog glasa se tako naaajjjeeziim koji glas zena ima
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 22:13
Mayina pesma je stvarno prelepa ja se nadam barem da ce da prodje u finale
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Sun 8 Apr 2012 - 22:53
BiH vječito prolazi u finale:) I dobro da je odabrala pjevati na bosanskom, i meni se više sviđa tako:)
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Mon 9 Apr 2012 - 0:43
Meni se isto vise svidja na nasem, ali ako bude pevala na engleskom moze samo bolje da prodje Ocena 10
Subject: Re: Eurosong Mon 9 Apr 2012 - 1:08
Ne mora znacit Marija je pobjedila na nasem, Lane moje je bila 2 na nasem, Lejla je bila 3 na nasem