|
|
Author | Message |
---|
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurosong Sun 18 Mar 2012 - 10:30 | |
| |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurosong Sun 18 Mar 2012 - 11:08 | |
| Azerbejdzan sta reci proslo godisnja je bila bolja! Nina odlicno je to uradila i nravno zelim joj puno srece kao nasim drugim susjedima! |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurosong Sun 18 Mar 2012 - 11:11 | |
| Eurosong: Ruske babe krenule na Željka! Osam baka u seoskim nošnjama napraviće pravi dernek u na Eurosongu. Buranovske babuške, muzička grupa sastavljena od osam starijih žena u seoskim nošnjama koja izvodi spoj modernog popa i folklora, predstavljaće Rusiju na ovogodišnjem takmičenju za Pjesmu Evrovizije. Među njihovom konkurencijom bio je i pobjednik Evrovizije 2008. Dima Bilan. Refren pesme koju će babuške izvoditi na Evroviziji je na engleskom i glasi ``Party for Everybody`` (Dernek za svakoga). Ostatak je na maternjem jeziku izvođačica - udmurtuu, koji je srodan finskom, a kojim govori oko 325.000 ljudi u ruskoj republici Udmurtiji. Pedeset i sedmo takmičenje za pjesmu Evrovizije održaće se u maju u Bakuu, Azarbejdžanu. Vidjet ćemo da li će ova zanimljiva ekipa odnijeti pobjedu i nad velikim favoritom, Željkom Joksimovićem, ali i našom Mayom Sar. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Sun 18 Mar 2012 - 11:21 | |
| Naravno da neće pobijediti. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurosong Sun 18 Mar 2012 - 12:10 | |
| S obzirom koje sve pobedjivao na ESC uopste me ne bi cudilo |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurosong Mon 19 Mar 2012 - 3:11 | |
| odličan spot za Nininu pesmu Nebo čak mi i pesma zvuči dosta bolje nego ranije |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Mon 19 Mar 2012 - 7:54 | |
| |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Eurosong Mon 19 Mar 2012 - 11:26 | |
| Ma ljudi dragi ona jedna babuska nema zuba uopce :S |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Mon 19 Mar 2012 - 11:38 | |
| ma daj ako pobijede babuske ....ja sam onda s Eurosongom zavrsila!
nije valjda da cemo se svi takmiciti svi u drugoj polufinalnoj veceri! |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Mon 19 Mar 2012 - 12:12 | |
| Ja vjerujem i cvrsto drzim palceve Bosni, Hrvatskoj, Turskoj i Norveskoj. IZ nase grupe |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Tue 20 Mar 2012 - 3:11 | |
| Određen je redoslijed nastupa:
Prvo polufinale, 22. maja
01, Crna Gora 02. Island 03. Grčka 04. Letonija 05. Albanija 06. Rumunjska 07. Švajcarska 08. Belgija 09. Finska (wildcard) 10. Izrael 11. San Marino 12. Kipar 13. Danska 14. Rusija 15. Mađarska 16. Austrija 17. Moldavija 18. Irska (wildcard)
Drugo polufinale, 24. maja
01. Srbija 02. Makedonija 03. Holandija 04. Malta 05. Bjelorusija 06. Portugal 07. Ukrajina (wildcard) 08. Bugarska 09. Slovenija 10. Hrvatska 11. Švedska 12. Gruzija 13. Turska 14. Estonija 15. Slovačka 16. Norveška 17. Bosna i Hercegovina 18. Litvanija (wildcard)
Finalna večer, 26. maja
01. Ujedinjeno Kraljevstvo
09. Francuska 10. Italija
13. Azerbejdžan
19. Španija (wildcard) 20. Njemačka |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Tue 20 Mar 2012 - 3:55 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Tue 20 Mar 2012 - 11:17 | |
| bas sam sad preslusavala sve pjesme .......ma uzas gdje je nestao smisao za kvalitetu a da o scenskom nastupu i negovorimo.... svega se moze izdvojiti nekoliko pjesama ! |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurosong Tue 20 Mar 2012 - 11:54 | |
| Napred Rusijaaaaaaaaaaaaaaa |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Tue 20 Mar 2012 - 20:54 | |
| - Don Pio wrote:
- Napred Rusijaaaaaaaaaaaaaaa
Pio kakva Rusija ..... jedna od gorih prestavnika i pjesma! ja sam rekla ako one pobijede eurosong vise nepratim! |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 21 Mar 2012 - 0:33 | |
| SRAMOTA Rusija bolan primjeti se da ona jedne baba gore nema uopce zube :S Takodje ni ja ne pratim ako pobjedi da SRAMOTA :S Ima par pjesama slazem se Po meni: Bosna, Hrvatska, Turska, Kipar, Norveska, Grcka, Njemacka jedino sto se vrijedi da se kaze a nije losa ni Rumunija sve u svemu to je to. Po meni... |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 21 Mar 2012 - 3:58 | |
| meni se sviđa Danska ,Turska i naravno nasi susjedi Slovenija ,Hrvatska i Srbija i nasa Maja Sar drzim im palceve! i puni im srece zelim jer stvarno im treba ! |
|
| |
Mirzaaa TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2004 Fan-gif : Lokacija : Disneyland
| Subject: Re: Eurosong Wed 21 Mar 2012 - 4:10 | |
| Ja kao i svake godine navijam za zemlje ex-yu al iskreno mislim da će Maja i Nina teško u finale a Željko bi se na reputaciju mogao provući...Gledajući Eurosong proteklih godina čak bi Rambo najbolje mogao proći od svih država iz ex-yu... al ajd za nadat se da ćemo svi proći u finale... |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 21 Mar 2012 - 4:59 | |
| Zeljko sigurno prolazi dalje......hhhhm sad Crna Gora to je također pod upitnikom jedino ako im bude zanimljiva ta vrsta muzike koju Rambo pjeva! Hrvatska u zadnjih godina nije imala bas puno srece s prolazom u finale ! moza im se s Ninom posreci ! neznam zasto al ja vidim Maju u finalu ! |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 21 Mar 2012 - 6:52 | |
| Dakle ima pjesama za koje mislim da su Katastrofalne i uopšte mi se ne sviđaju,a to su: Albanija,Gruzija,Rusija. Pjesme koje su mi podnošljive: Ukrajna(do neke mjere),Crna Gora, Letonija, Moldavija,Makedonija,Holandija, Portugal,Bugarska,Vel.Britanija. Pjesme koje su sasvim solidne: Belgija,Finska,Izrael,Švedska. Pjesme koje mi se sviđajuu: Švajcarska,Mađarska,Austrija,Irska,Srbija,Malta,Slovenija,Slovačka,Turska,Litvanija,BiH,Francuska,Španija, Azerbejdžan,Italija. Pjesme koje mi se strašno sviđaju,odnosno odlične: Island,Grčka,Rumunija,Kipar,Danska,Bjelorusija,Hrvatska,Estonija,Norveška,Njemačka.
Last edited by ELIZABET Y WILLIAM on Wed 21 Mar 2012 - 10:35; edited 1 time in total |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurosong Wed 21 Mar 2012 - 7:55 | |
| Josipa, citas mi misli;) skoro pa se sa sviim slazem sa tobom:D
Ja mislim da ove godine ima kvalitetnih pjesama,ali ne na pretek.i slazem se sa vama,ako Rusija pobjedi onda je stvarno sramota.Citala sam kladionice upravo,Rusija je na DRUGOM mjestu.znaci ne vjerujem.ali opet,prije dvije godine smo po tome bili 5.(kao sada Srbija),a na kraju?uopce nismo usli ni u finale!:$ |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 21 Mar 2012 - 7:58 | |
| Hahaha,čitam li? To je horor. Ne daj Bože. |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 21 Mar 2012 - 10:30 | |
| Fatic i ja isto vidim Maju u finalu a mislim da do sada nisam nikad ispali u polufinalnoj veceri ako se ne varam |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 21 Mar 2012 - 10:35 | |
| |
|
| |
Andja* TVNovele Novi član
Broj postova : 391 Godina : 35
| Subject: Re: Eurosong Wed 21 Mar 2012 - 10:48 | |
| Ja mislim da ce pobediti Svedska (Loreen - Euphoria),imam neki osecaj Pesme od Zeljka,Maye i Nine mi se bas svidjaju (kontam da cemo svi u finale ). Pesma od Turske se po mom misljenju raspada,uopste mi se ne svidja, a mnogima je favorit. Babsuke su lude, iako ni ta pesma nije nikakva, ali ce sigurno biti u top 10 Ima jos nekoliko koje mi se svidjaju i to je to. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Eurosong | |
| |
|
| |
|