|
|
Author | Message |
---|
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 8:07 | |
| Meni se Grcka bas svidja.Pjesma,ritam,nastup,pjevacica mi je isto bas slatka i ona njena haljinica,plesaci...ma sve mi je odlicno. Od onih koje sam do sada cula,oni su mi najbolji. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 9:15 | |
| Italija bezveze i jedna i druga |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 10:40 | |
| |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 10:57 | |
| sve u svemu ovogodisnji eurosong bice jako zanimljiv ponajvise zbog babuska! |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 10:59 | |
| Ma meni su pjesme uzasne mozda da ima 4/5 pjesme da stvarno valjaju ostale srednja zalost. Jedva cekam CET, Maja |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 11:06 | |
| i ja cekam da cujem pjesmu .jak je vokal! pa sad da vidimo hoceli sta biti!
sve u svemu neocekujem puno! |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 11:08 | |
| možda je tako i najbolje kad nemaš velika očekivanja lako se iznenadiš pa bude super
|
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 11:12 | |
| da da tako je bilo one godine s Harijem .......ocekivala sam neku solidnu pjesmicu !al kada sam cula Lejlu ostala sam iznenađena a tek na nastup na Eurosngu stvarno dostajanstveno prestavio Bosnu ! |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 11:16 | |
| - dervisevic fata wrote:
- da da tako je bilo one godine s Harijem .......ocekivala sam neku solidnu pjesmicu !al kada sam cula Lejlu ostala sam iznenađena a tek na nastup na Eurosngu stvarno dostajanstveno prestavio Bosnu !
I danas dan kada vidim nastup taj, one rekacije publike suze mi poteku PONOSNO je prestavio. A i Dino Merlin HVALA i njemu. Dino Merlin hvali Maju i kaze, da je odlican potez. Pa cemo vidjet. Pjesmu je Maja pisala kako cita na netu. |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 11:26 | |
| Veliko im hvala i jako sam ponosna sto imamo Harija i Dinu ! |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 11:27 | |
| a Lejlu je pisao Željko
Željko + Hari - dobitna kombinacija |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 11:36 | |
| daa Zeljku također cijenim i zelim mu puno srece nebi se iznenadila da slijedece godine eurosong bude u Beogradu ! |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurosong Wed 14 Mar 2012 - 7:02 | |
| Od kad je određeno da za Švedsku predstavlja loreen,počeo im je opadati kvot na kladionice |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Eurosong Wed 14 Mar 2012 - 8:14 | |
| Dopada mi se Zeljkova pesma za EUROSONG - Nije ljubav stvarIako sam bila skepticna, jer mi se on vise smucio, ali pesma mi se baaas svidja nadam se da cemo uz pomoc ove pesme uspeti da odrzimo evroviziju sledece godine kod nas ...po drugi put |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 14 Mar 2012 - 9:18 | |
| Danas je na Citiju bilo o Zeljkovom plagijatu, i kako mu treba kao zabraniti da ide sa ovom pjesmom. Jer je Lane moje muzika takodje od Azerbejdjanskog nekog pjevaca. |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Eurosong Wed 14 Mar 2012 - 9:53 | |
| Meni se Zeljkova pjesma iskreno i ne dopada.Gotivim Zeljka i volim slusati njegovu muziku,ali ni Lane ni ova pjesma mi se ne svidjaju.Ima on kvalitetnijih i boljih pjesama sigurno. A i mislim da su pretjerali sa njim,ipak po 4 put na Eurosongu,sto je previse,previse je.Stalno se njegovo ime povlaci. |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 14 Mar 2012 - 10:37 | |
| citala sam i ja o Zeljki i njegovom palgijatu i da je Svedska glavni favorit iako meni stvarno katostrofalna pjesma nerazumijem sta im se toliko sviđa! |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 14 Mar 2012 - 10:43 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 14 Mar 2012 - 10:45 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] A neznam Fato imas li Pink bilo je opsirnije veceras na City emisiji ) I uporodili sve taktove pjesama. Za Lane moje jeste ukradena ali falio jedan takt pa da bude mu ponisten uspijeh ali nije bio. A za ovu pjesmu postoje ko mogucnosti. ZALOSNO za Zeljka ako na ovaj nacin, Srbija ima mnoogooo boljih pjevaca. Aleksandra Radovic cist primjer zena ima glas za pobjedu |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 14 Mar 2012 - 10:51 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 14 Mar 2012 - 10:57 | |
| hahaa ja tek vidjela da sam umjesto ovog smajla stvaila ovaj ! ej sto se tice Zeljkine pjesme nek je palgijat sto god meni se strasno sviđa! a nek komisija odluci ! |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 14 Mar 2012 - 11:02 | |
| Meni sta znam na ENG se ne svidja uopste na nasem opet moze proci. A neznam od 1 do 10 moja ocjena za njega 6 Mogao je to on i bolje I drzim se toga Zeljko po 1000000 puta Ima u Srb boljih |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 14 Mar 2012 - 21:15 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 0:11 | |
| Večeras prezentacija pjesama Bosne i Hercegovine i Crne Gore |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 1:20 | |
| O da u 20:00 jedva cekam |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Eurosong | |
| |
|
| |
|