Author Message ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Eurosong Sun 11 Mar 2012 - 10:50 Ja se nadam da ce oni barem znat izabrat :/
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član Broj postova : 58798Godina : 27Lokacija : Đevojko,smaraš me. Subject: Re: Eurosong Sun 11 Mar 2012 - 10:52 ღJacqueline Bracamontesღ wrote: Ja se nadam da ce oni barem znat izabrat :/ Da će znat izabrat ovu
VIDEO
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Eurosong Sun 11 Mar 2012 - 10:59 Uff i ja se nadam za nju ^^
Def ove godine su nam isti favoriti
I`ve got to say What`s in my mind When I`m with you I feel all right You call me baby We spend the night I`m so addicted I feel all right. Over and over I`m falling O o o (repeat) You make me dance like a maniac O, o, o (repeat) You make me want you Aphrodisiac You make me want you Aphrodisiac I think about you All the time I just can`t get you Off my mind. You drive me crazy You drive me wild I`m so addicted There`s no way out Over and over I`m falling O o o (repeat) You make me dance like a maniac O, o, o (repeat) You make me want you Aphrodisiac You make me wanna chore Aphrodisiac I want it way to much I`m credling for your touch To much, Your touch Over and over I`m falling O o o (repeat) You make me dance like a maniac O, o, o (repeat) You make me wanna chore you Aphrodisiac Over and over I`m falling O o o (repeat) You make me dance like a maniac O, o, o (repeat) You make me wanna chore you Aphrodisiac O, o, o (repeat) You make me wanna chore you Aphrodisiac
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član Broj postova : 58798Godina : 27Lokacija : Đevojko,smaraš me. Subject: Re: Eurosong Sun 11 Mar 2012 - 11:01 ღJacqueline Bracamontesღ wrote: Uff i ja se nadam za nju ^^ Def ove godine su nam isti favoriti I`ve got to say What`s in my mind When I`m with you I feel all right You call me baby We spend the night I`m so addicted I feel all right. Over and over I`m falling O o o (repeat) You make me dance like a maniac O, o, o (repeat) You make me want you Aphrodisiac You make me want you Aphrodisiac I think about you All the time I just can`t get you Off my mind. You drive me crazy You drive me wild I`m so addicted There`s no way out Over and over I`m falling O o o (repeat) You make me dance like a maniac O, o, o (repeat) You make me want you Aphrodisiac You make me wanna chore Aphrodisiac I want it way to much I`m credling for your touch To much, Your touch Over and over I`m falling O o o (repeat) You make me dance like a maniac O, o, o (repeat) You make me wanna chore you Aphrodisiac Over and over I`m falling O o o (repeat) You make me dance like a maniac O, o, o (repeat) You make me wanna chore you Aphrodisiac O, o, o (repeat) You make me wanna chore you Aphrodisiac Daa^^
Odlična pjesma! <3
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Eurosong Sun 11 Mar 2012 - 11:15 Aaaha savrsena
Guest Guest Subject: Re: Eurosong Sun 11 Mar 2012 - 12:24 Ko je otišao za Moldaviju?
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Eurosong Mon 12 Mar 2012 - 1:33 Eurovision 2012 Moldova: Pasha Parfeny- Lautar (FINAL - Selectia Nationala 2012) WINNER [You must be registered and logged in to see this link.]
EJPRIL TVNovele Kralj/ica Broj postova : 26813 Subject: Re: Eurosong Mon 12 Mar 2012 - 2:59 bezveze pesma ne dopada mi se
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Eurosong Mon 12 Mar 2012 - 3:08 Ni meni
bezveze je
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član Broj postova : 58798Godina : 27Lokacija : Đevojko,smaraš me. Subject: Re: Eurosong Mon 12 Mar 2012 - 6:25 Ok je.Ne volim takve.
Noćas u 21.00(22.00 po Grčkom vremenu) nacionalno finale
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član Broj postova : 58798Godina : 27Lokacija : Đevojko,smaraš me. Subject: Re: Eurosong Mon 12 Mar 2012 - 10:48
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Eurosong Mon 12 Mar 2012 - 10:51
EJPRIL TVNovele Kralj/ica Broj postova : 26813 Subject: Re: Eurosong Mon 12 Mar 2012 - 10:52 pesma al bitno da ona zna da vrcka i da se penje na polu gole momke- Deja vu
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Eurosong Mon 12 Mar 2012 - 10:57 Nastup SAVRSEN, ona SAVRSENA, pjesma SAVRSENA
Jedini od mojih favorita.
M!k! TVNovele Novi član Broj postova : 5 Subject: Re: Eurosong Mon 12 Mar 2012 - 10:58 grcka pesma mi se uopste ne dopada
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član Broj postova : 58798Godina : 27Lokacija : Đevojko,smaraš me. Subject: Re: Eurosong Mon 12 Mar 2012 - 11:01 ღJacqueline Bracamontesღ wrote: Nastup SAVRSEN, ona SAVRSENA, pjesma SAVRSENA Jedini od mojih favorita. Slažem se Viki,sve SAVRŠENO <3 Jedna od mojih favorita <3333
A kakvi su plesači
dervisevic fata TVNovele VIP član Broj postova : 5558Godina : 37Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca! Subject: Re: Eurosong Mon 12 Mar 2012 - 11:24 EJPRIL wrote: pesma al bitno da ona zna da vrcka i da se penje na polu gole momke- Deja vu to da stalno ponavljanja scenskog nastupa malo postalo dosadno !
al pjesma odlicna .sviđa mi se !
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica Broj postova : 22934Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^ Subject: Re: Eurosong Mon 12 Mar 2012 - 12:05 Meni se pesma svidja
Ima ritam
Njen nastup i nisam gledala
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član Broj postova : 58798Godina : 27Lokacija : Đevojko,smaraš me. Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 6:22
Guest Guest Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 7:12
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član Broj postova : 58798Godina : 27Lokacija : Đevojko,smaraš me. Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 7:16 Nemam pojma.
Ova je mnogoo lošija od Per sempre.
Guest Guest Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 7:19
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član Broj postova : 58798Godina : 27Lokacija : Đevojko,smaraš me. Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 7:21 Da,Nina Zilli ide.Samo je promjenjena pjesma s kojom se takmiči.
Diablita TV Novele Zlatni članBroj postova : 8503Godina : 26Lokacija : she took a midnight train, going anywhere. Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 7:42 Upravo sam poslušala rusku pesmu. Uopšte nije loša. Iako je njihov nastup zaista komičan, pesma mi se dopada. Čula sam da su oni i najveći favoriti. Drugi su Šveđani, mi smo 3, a Danci četvrti na kladionici.
Guest Guest Subject: Re: Eurosong Tue 13 Mar 2012 - 7:47 Pa naravno da nije loša...Sjajan izbor.
Sponsored content Subject: Re: Eurosong