| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 6 Feb 2010 - 1:09 | |
| - Genesis wrote:
- Martina se zove Mariana Rios...
Znam hvala nasla sam ona meni najjljepsa u seriji |
|
| |
maite_04 TVNovele Novi član
Broj postova : 42 Godina : 33
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 6 Feb 2010 - 9:55 | |
| CINI MI SE NEKO JE GORE SPOMENUO DA MU JE ZAO BARBARE I DA JOJ JE STALO DO DJETETA....S KIM CE IMATI DJETE I STO CE BITI SA NJIM..=) |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 6 Feb 2010 - 11:07 | |
| Ispostavice se da joj je Aurora cerka,a Aurori je otac Artemio.On je Barbaru silovao kad je ona imala 15 godina i napravio joj dete,kada se beba rodila on je rekao da je musko i da je umro na rodjenju,a u stv je dao Auroru onoj babi,valjda se zvala Dominga da brine o njoj mada ona nije to radila.Barbara ce posumnjati da joj je dete zivo kada bude nasla u Aurorinoj torbici njenu maramicu sa inicijalima R.S.posto je Barbari pravo ime Rebeka Sanchez,onda ce Barbara da se sprijatelji sa Aurorom da bi saznala da li joj je cerka pa ce je voditi kod neke gatare kojoj ce Aurora priznati da joj je ta Rebeka majka i od tad Barbara ce sve raditi samo da zadobije cerkino poverenje jer joj je ona jedina svetla tacka u zizotu.Tada ce hteti da ubije Artemija zbog Aurore,pa ce sklopiti pakt sa Frankom a on nece reci Fernandi za to,tek kasnije pa ce svo troje da rade protiv Artemia,Barbara zbog Aurore a ovo dvoje zbog Lili..ii tako..bice svasta... |
|
| |
guerrero TVNovele Novi član
Broj postova : 420 Fan-gif : Lokacija : un ciudad en RS
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 8 Feb 2010 - 9:07 | |
| |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 8 Feb 2010 - 10:53 | |
| |
|
| |
maite_04 TVNovele Novi član
Broj postova : 42 Godina : 33
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 9 Feb 2010 - 23:17 | |
| KADA CE FERNANDA OTKRITI DA JE DOSO EDUARDO...TJ. DA JE ONAJ KOJEG JE POPRSKALA EDUARDO?? OCELI TO BITI NA POCETKU NEGDJE ILI....TJ.KOJA EPIZODA..??
HVALA =)=) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 10 Feb 2010 - 7:02 | |
| Kada ga poprska ponudice mu da ga odveze do grada.On udje u kola i pricaju i njoj zazvon telefon i ona kaze tom nekom ko je zvao da,ja sam Fernanda Elizalede,ja se udajem tad i tad.I on onda shvati ko je ona i da se udaje te smisli da joj se ne pretstavi svojim imenom nego kao Franko Santoro.Ona ce saznati ko je on tek oko 150.epizode a njemu ce reci da zna ko je on tek 2-3 epizode pred kraj... ) |
|
| |
Barbara Greco TVNovele Novi član
Broj postova : 147 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : con mi Barby preciosa ;)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 17 Feb 2010 - 6:28 | |
| Najbolja serija,,,,,nisam propustila nijednu epizodu....a sad je ponowo gledam na TV nova...nikad mi ne dosadi XDDD |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
Broj postova : 476 Fan-gif : Lokacija : SilvaLand
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 20 Feb 2010 - 2:29 | |
| Hej cao, evo slučajno sam našla ovu stranicu, pa ajde da se i ja priključim, prvenstveno radi ove serije! Gledala sam ih baš puno, ali ova mi je definitivno najbolja i najdraža u životu! Savršena je! Počela sam je gledati na Pink BH, pa kad sam otkrila da ima i na Pink plus, gledala sam i tamo! I naravno sad gledam na Novoj, i snimam si na video! Kažu mi da sam luda, haahhah,,ali jednostavno sam postala ovisna o toj seriji! Svi glumci su ok, ali Lucero, Silvia i Fernando su savršeni! Svaka epizoda mi prođe dok trepneš okom! Uglavnom pozdrav svima od mene! |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 20 Feb 2010 - 2:34 | |
| Odlicna je bila serija, Barbara Greco mi je odlicna, mada mi se ne svidja kako je ona zavrsila na kraju, moglo je nesto originalnije.... |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 20 Feb 2010 - 2:42 | |
| Pa ja mislim da je Barbara završila baš simbolično, jer ona je sama zapalila svoje roditelje pa na neki način je doživjela istu sudbinu! Samo što ja nju ne doživljavam kao negativan lik, nije ona kriva, jednostavno su joj se u životu loše posložile kockice, nije imala sreće od malena, s roditeljima koji su je zlostavljali, i onda upala u ruke Artemija i postala njegovo hladnokrvno oružje! A Lucero skidam kapu, odigrala je maestralno! |
|
| |
Barbara Greco TVNovele Novi član
Broj postova : 147 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : con mi Barby preciosa ;)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 20 Feb 2010 - 3:08 | |
| lucero je najbolja....ni meni se ne swidja kraj Barbare...jadna,mnogo mi je bilo zao...ceo ziwot je prowela sa Artemiom koji joj je unistio ziwot....posle sazna da ima cerku koja nece da je prihwati kao majku i onda zawrsawa u zatworu....po meni je logicno da ce Barbara(Rebeca) posle strasnog detinjstwa postati zla i puna mrznje!!! Ceo ziwot joj je bukwalno unisten i na kraju ostaje sama i deformisana...to je mnogo tuzno :'((((( |
|
| |
| |
| |
danijelaBI TVNovele Novi član
Broj postova : 3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 20 Feb 2010 - 9:36 | |
| POZ... Serija je super i gledam na PinkBH zna neko koja je dans epizoda igrala ???
hvala |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 20 Feb 2010 - 9:41 | |
| Na Pink Bh, je danas bila 76, i bila je odlična,,,smijala sam se do bola sceni Fernande i Erike |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 20 Feb 2010 - 9:43 | |
| dansnjica hvala |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 20 Feb 2010 - 9:44 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 20 Feb 2010 - 9:52 | |
| a ima negdje da mogu pogledati na netu ??? |
|
| |
MISA TVNovele Dizajner
Broj postova : 1894 Lokacija : Mystic Falls & New Orleans
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 20 Feb 2010 - 10:27 | |
| Bila je super serija ali su mnogo odugovlacili radnju serije! |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 20 Feb 2010 - 11:29 | |
| joj jeste..poslednjih 20 epizoda su trajale po 25 minuta...bas su seckali..al to je do ovih nasih sto su pustali seriju.. |
|
| |
Milos Colunga TVNovele Zavisnik
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 21 Feb 2010 - 13:55 | |
| dali neko moze da mi nadje onu pesmu kad su santijago y aurora zajedno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 21 Feb 2010 - 21:14 | |
| Jel mislis na onu sto je bila i kada su Franko i Fernanda bili na plazi,ono kad je ona kao zamisljala njih dvoje!?Ako mislis na tu,evo link samo sto se cuju i njihovi glasovi u jednom delu ali drugacije ne postooji [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 21 Feb 2010 - 21:23 | |
| - Tamara_LCF ♥ wrote:
- Jel mislis na onu sto je bila i kada su Franko i Fernanda bili na plazi,ono kad je ona kao zamisljala njih dvoje!?Ako mislis na tu,evo link samo sto se cuju i njihovi glasovi u jednom delu ali drugacije ne postooji
[You must be registered and logged in to see this link.] jao jeste hvala puno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 21 Feb 2010 - 21:26 | |
| Nema na cemu,pesma je prelepa! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 21 Feb 2010 - 21:30 | |
| znam bolja je od pesme koje peva Alejandro Fernandez-manana es para siempre |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|