| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
Author | Message |
---|
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 21 Feb 2010 - 21:35 | |
| Meni se obe svidjaju,obe obozavam...x)) |
| | | AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 22 Feb 2010 - 2:16 | |
| |
| | | mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 22 Feb 2010 - 4:56 | |
| - Tamara_LCF ♥ wrote:
- Jel mislis na onu sto je bila i kada su Franko i Fernanda bili na plazi,ono kad je ona kao zamisljala njih dvoje!?Ako mislis na tu,evo link samo sto se cuju i njihovi glasovi u jednom delu ali drugacije ne postooji
[You must be registered and logged in to see this link.] ova pesma je odlicna super sto si je postavila |
| | | Nata TVNovele Novi član
Broj postova : 476 Fan-gif : Lokacija : SilvaLand
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 22 Feb 2010 - 10:50 | |
| Joj prekrasna je pjesma, hvala ti na linku! Meni se jako sviđaju obadvije, i uvodna i ova! A ove scene su savršene,,,tako mi je žao što to nisu napravili možda kao scene s njihovog medenog mjeseca ili tako nešto, a ne samo kao Ferino maštanje,,,,šteta,,, |
| | | Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 22 Feb 2010 - 21:49 | |
| Nema na cemu ) Slazem se,ja sam se bas razocara kad sam videla da su to scene koje ona zamislja...:S |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 23 Feb 2010 - 1:17 | |
| A i malo mi glupo, jer u tim trenutcima ona Franka nije još puno ni poznavala, mislim da su se prije toga vidjeli tek nekoliko puta, ako uzmemo u obzir da nije znala da je on Eduardo, kad je to maštala, a već se imao osjećaj kao da se znaju sto godina i da su baš ljubavni par! Mislim da ne bi u pravom životu imala takva maštanja i takve scene s čovjekom kojeg vidiš par puta u životu, ma koliko god ti se on sviđao?? Ne znam, to nekakvo moje mišljenje??' Definitivno bi bila bolja verzija da su to iskoristili na drugi način, ili da su možda jednom tokom serije njih dvoje pobjegli od svih ili tako nešto,,,ili medeni mjesec! Jer stvarno, kad pogledaš cijelu seriju, baš fali njihovih ljubavnih scena, ipak su glavni glumici! Sve se svelo na nekoliko poljubaca i samo ono upijanje pogledima, hahaah |
| | | Barbara Greco TVNovele Novi član
Broj postova : 147 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : con mi Barby preciosa ;)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 23 Feb 2010 - 5:44 | |
| da to je glupo...i ja se slazem sa wama...:// [You must be registered and logged in to see this image.] |
| | | maite_04 TVNovele Novi član
Broj postova : 42 Godina : 33
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 24 Feb 2010 - 23:32 | |
| oce li fernanda i eduardo, tj.franco biti sukupa ikako....kakav ce biti njihov odnos... |
| | | ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 25 Feb 2010 - 0:16 | |
| Pa naravno da oce na krau serije hehe |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 25 Feb 2010 - 1:00 | |
| Naravno, Fer će se zaljubiti u Franka, misleći kako je Eduardo mrtav! Provest će s njim noć punu ljubavi, da bi sutradan saznala da je on u biti Eduardo, bit će jako povrijeđena time što joj nije to priznao! I kad mu napokon prizna da je otkrila istinu, zamolit će ga kad oslobode njezinu sestru i riješe sve probleme da ode iz njezinog života! U međuvremenu će Franko biti jako ranjen, i prevest će ga u bolnicu u Ameriku, a Stivu će reći da Fernanda ne smije nikada saznati da je on ranjen, ako umre, nego da misli da je on otišao! Tako će ona i misliti i to će je jako boljeti jer se nije ni pozdravio s njom! Tek nakon nekoliko mjeseci, Eduardo će se vratiti, to je zadnja epizoda, Fer će biti presretna što ga vidi,,,iako će on u jednom trenutku pomisliti da ga Fer više ne voli i da je sada u vezi s Migelom, njezinim prijateljem! Ali kad mu Fernanda kaže da to nije istina,,,reći će mu,,,Koliko ti vremena treba da me pitaš da se udam za tebe,,,ahahahhaah,,,to mi je ujedno bila i najdraža i najljepša scena zadnje epizode,,,i naravno slijedi prekrasno, emotivno vjenčanje! |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 25 Feb 2010 - 10:36 | |
| a znam da oce na kraju serije...al prije toga oce li oni nesto mutiti...xd |
| | | Milos Colunga TVNovele Zavisnik
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 25 Feb 2010 - 10:37 | |
| |
| | | latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 25 Feb 2010 - 12:00 | |
| Odlična serija. Malo razvučena, ali nije za bacanje. |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 25 Feb 2010 - 22:51 | |
| Hoce,hoce mutiti xDD Ne puno ali hoce Latinac dobrodosao! |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 26 Feb 2010 - 0:47 | |
| Tammy, nasmijala si me s ovim postom,,hahaahah,,,,mutit će,,,al slabo će umutiti,,,tek na kraju serije,,haahhahah!!! Trebali su Silvia i Fernando reći da hoće više ljubavnih scena, ako već Nicardo nije imao to u planu,,,ahahhaahaahah!!! Nekad mi je stvarno znalo biti bezveze, kud ovako imaju malo ljubavnih scena scena, još i onda kad bi se poljubili skoro uvijek bi ih netko ili nešto prekinuo,,hahahah
Eh, sad sam se sjetila da pitam! Na Forumu Univisiona sam čitala da je ona scena kad Fer i Franko vode ljubav snimljena u puno dužoj verziji ( čak mislim da su spominjali da traje nekakvih 15 minuta) nego naravno ovo što je prikazano na Pinku i na još ponekim kanalima,jer koliko sam shvatila i ovi u Sjevernoj Americi kad otkupe seriju, također imaju naviku kao i naš Pink da sjecka epizode! Ja sam gledala na youtubeu i čini mi se da je to s youtubea isto kao i šta su pustili na Pink,,,,e sad me zanima ako tko zna da li gdje ima ta originalna verzija za pogledati???? |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 26 Feb 2010 - 4:19 | |
| - Quote :
- Tammy, nasmijala si me s ovim postom,,hahaahah,,,,mutit će,,,al slabo će umutiti,,,tek na kraju serije,,haahhahah!!!
hihihi kako opisati,nisam normalna :888: - Quote :
Nekad mi je stvarno znalo biti bezveze, kud ovako imaju malo ljubavnih scena scena, još i onda kad bi se poljubili skoro uvijek bi ih netko ili nešto prekinuo,,hahahah I meni je takodje bilo bzvz,mogli su ubaciti vise tih njhovih scena,i kada je bio neki poljibac nesto je prekinulo,ili je neko od njih dvoje prekinulo iz nekog glupog razloga...(neki,nesto,neko,nekog...xDD)Ali meni je def.najsimpaticniji poljubac bio valjda onaj 4.u kuci na selu,tek kada su oslobodili Lili..taj mi je nekako bio najdrazi :jupi: |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 26 Feb 2010 - 7:33 | |
| Meni je najdraži onaj koji bi sutra trebao biti na Pink Bh,,,njihov treći, onaj gdje je ona bila u onoj zelenoj haljini,,kad ih je Barbara vidjela! Tamo mi je super jer ih ništa nije prekinulo,,,i baš je bilo emotivno,,,a još bolje mi onda kad se on kao ispričava pa onda ona kaže da je i ona to htjela,,,to mi je super,,,!!! A i super mi je bilo ono kad je ona znala da će Barbara ući u njezinu kancelariju,,,pa mu je sjela u krilo i ljubila ga,,,ahahhaah,,,onda kad ih je Barbi prekinula,,,Fer mi je baš na nekakav poseban način pogledala Franka,,,hahah!! Ma u biti svaki njihov poljubac je savršen jer ih je bilo tako malo,,,hhaaaah |
| | | hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 26 Feb 2010 - 7:40 | |
| GLedao sam u pocetku,posle su joj promenili termin pa nisam mogao jer sam u to vrijeme bio u skoli,serija je super..Lucero je fantasticna!Jel primetio iko od vas jedan INCEST u seriji? Artemio i Gonzalo su braca, a Santjago i Aurora njihova deca,sto znacu da su oni brat i sestra od rodjenih striceva!:POIU: :POIU: :POIU: Samo me zanima kakvo bi to dete bilo u stvarnom zivotu! Zar mora Televisa svaku seriju da zas**e? |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 26 Feb 2010 - 7:50 | |
| Da, to sam ja povezala i s kim god sam komentirala,,,svi su mi rekli,,ma kao prvo to je sapunica,,,a kao drugo oni u Meksiku to tako ne računaju, veli, Santi i Aurora nisu bliža rodbina,,,,reko halo,,,jeste normalni,,kako nisu,,,imaju istog đeda,,,,ahahahhaaaaah,,,bolesnooooooooooooooo.....hahah |
| | | hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 26 Feb 2010 - 8:02 | |
| - Nata wrote:
- Da, to sam ja povezala i s kim god sam komentirala,,,svi su mi rekli,,ma kao prvo to je sapunica,,,a kao drugo oni u Meksiku to tako ne računaju, veli, Santi i Aurora nisu bliža rodbina,,,,reko halo,,,jeste normalni,,kako nisu,,,imaju istog đeda,,,,ahahahhaaaaah,,,bolesnooooooooooooooo.....hahah
Cuj u Mexicu to ne racunaju!?Ne bi trebalo da se sada vencavaju rodjacu skroz glupo!Santijago i Aurora dodjo kao brat i sestra od striceva! |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 26 Feb 2010 - 8:07 | |
| Da znam,,,meni je to stvarno glupo napravljeno,,,,bolje da su napravili da dijete imaju Fer i Eduardo,,oni su to barem zaslužili,,,Aurora i Santi su mi ionako malo čudan i dosadan par,,,obadvoje su kao izgubljeni,,,haahaah!! Mislim Santi mi je super kao Fernandin brat,,voli je i podržava i tako to,,,ali u kombinaciji s Aurorom mi se ne sviđa,,,bolje bi bilo da je on na kraju završio s Erikom,,,,svejedno ju je volio kao mali,,,i ne bi barem bili u srodstvu,,,, |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 28 Feb 2010 - 9:40 | |
| ajmeeee...nemoj me zezati da je surora kci od barbare.....ona je tek sad dosla kod nas...pojavila se kad je on nju naso negdi na autoputi, necemu,,,na cestii....xd a tako su mi slatki....iako ne kuzim kako????pa dodju rodjaci???? :/ |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 28 Feb 2010 - 9:56 | |
| Aha,Aurora je Barbarina cerka...Pa ona i Santi su rodjaci tako sto je Aurorin otac Artemio Bravo a on je Gonzalov polubrat..Tako da dodju bas bliski rodjaci... Ali ipak,to su spanske serije,ne paze oni toliko na te detalje... |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 28 Feb 2010 - 10:39 | |
| hehhehe tnx tamy mojaa.....=) e i jos nesto....kada ce barbara saznati da ima cerku u kojoj epki....i da joj je bas aurora kcer?? kako ce se sad barbara osjecati prema njoj, oce biti dobra, zla ko prema svima...ili ce osjetiti nesto prema njoj?? |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 0:08 | |
| Pa Barbara će početi sumnjati da joj je Aurora kćer negdje oko 70 i neke epizode, jer će kod Aurore naći maramicu sa svojim inicijalima R.S. ( Rebeca Sanchez) koju joj je za 15. rođendan poklonio Artemio! Ali kad ga Barbara pita kako je kod Aurore završio njezin rupčić, on će joj slagati da je ona rodila sina koji je umro poslije poroda, to će malo umiriti Barbaru, da prestane sumnjati da je Aurora njezina kćer, ali ipak će ostati u nedoumici! U međuvremenu, Artemio će potražiti Auroru, ali će mu Santiago prerušen u staru babu, reći da je Aurora poginula u eksploziji hotela! Artemio će reći Barbari da je Aurora poginula, ali Barbara će se iznenaditi kad ugelda Auroru sa Santiagom kod njih kući, tad će odlučiti da se osveti Artemiju preko Aurore, jer će barbara shvatiti da Aurora Artemiju puno znači! Radit će joj svakakve gluposti, a kad napokon otkrije da je Aurora uistinu njezina kćer, pokušat će učiniti sve samo da je Aurora zavoli,,,, |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
| | | | Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
Page 17 of 23 | Go to page : 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|