| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
Ljubavjevecna TVNovele Novi član
Broj postova : 46 Godina : 30 Lokacija : Po forumima...
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 9:22 | |
| Ok, hvala za objasnjenje... ijao, ja sam mislio da ce to biti istina, sto je zamisljala... gledao sam to kad je zamisljala... i jedva sam cekao da vidim kad ce navodno stvarno biti.. ali nisam znao da nece.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 9:29 | |
| Evo sam sad potrazio ovako: meps 169 i nasao sam ovo... [You must be registered and logged in to see this link.]znaci nmg da verujem, da je to sto je kod nas bilo u posebnoj epizodi, kod njih bilo sve u poslednjoj!!! |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 10:53 | |
| Da,kod nas su stavili u 3 epizode i jos isekli..Evo sad sam saznala na drugom forumu da je Gardenija na kraju imala decka,msm nebitna informacija ali opet odakle im pravo da skracuju...bas bzvz |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 11:25 | |
| Stvarno.. Bas lepo.. ja se cudim kako nije bila ljubomorna na vencanju.... Ono kao misli se u sebi, zeli im svu srecu... Kad ono oni zivotinje jedne skratili tako vazan deo!!!!! Stvarno, kako ih nije sramota... |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 11:51 | |
| - Tamara_LCF ♥ wrote:
- Da,kod nas su stavili u 3 epizode i jos isekli..Evo sad sam saznala na drugom forumu da je Gardenija na kraju imala decka,msm nebitna informacija ali opet odakle im pravo da skracuju...bas bzvz
E Pink kad ne bi upropastio svaku seriju ne bi bio Pink.....zato ja volim yutube, gledam, uzivam i ne nerviram se......Inace kraj je bio predivam, sto se tice serije gledala sam samo najzanimljivije delove i extra je bila! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 23:27 | |
| Iiiiii to bi bilo to, sto se tice mog druzenja na ovom forumu sa vama.... Kao sto sam u pocetku rekao, kad sam dosao... dosao sam samo dok ne zavrsi moja omiljena serija... Devojke, pozdravljam vas sve!!!! MOzda ponekad navratim, cisto onako, da vidim sta ima novo... :11: :33: CAOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Posebno pozz za TAMARU LCF!!! :* |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 23:35 | |
| Pozz i tebii Navrati na forum kad mozes :786: |
|
| |
Miccy TVNovele Novi član
Broj postova : 185 Godina : 35
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 30 Jan 2010 - 1:23 | |
| odgledala sam celu seriju al meni se nije svidela,jedino uloga barbare,fernande aurore i santjaga su bile ok... |
|
| |
dasy TVNovele Novi član
Broj postova : 71
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 30 Jan 2010 - 1:26 | |
| Se strinjam |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 30 Jan 2010 - 5:29 | |
| Lep kraj Telenovela ide u Arhivu, bilo mi je zao Barbare na kraju .. |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 30 Jan 2010 - 9:23 | |
| |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 30 Jan 2010 - 9:35 | |
| Serija je supp stvarno... Kod nas nije jos kraj...
BTW Moze jedno ptaje za nekoga ko mi zna odgovoriti... Kako se zove u pravom zivotu glumica koja glumi u ovoj seriji Martinu ??? |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 30 Jan 2010 - 9:45 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Lep kraj Telenovela ide u Arhivu, bilo mi je zao Barbare na kraju ..
Silvija je bas bila lepa.Meni je isto bilo zao Barbare. |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 30 Jan 2010 - 9:53 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Serija je supp stvarno...
Kod nas nije jos kraj...
BTW Moze jedno ptaje za nekoga ko mi zna odgovoriti... Kako se zove u pravom zivotu glumica koja glumi u ovoj seriji Martinu ??? VIdi na wilipedii! Jel to ona sto se bila u pocetku? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 30 Jan 2010 - 10:02 | |
| I meni je bilo zao Barbare,videlo se da joj je stalo do cerke.. Martina se u privatnom zivotu zove Mariana Rios |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 30 Jan 2010 - 10:03 | |
| - hari_95 wrote:
- ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Serija je supp stvarno...
Kod nas nije jos kraj...
BTW Moze jedno ptaje za nekoga ko mi zna odgovoriti... Kako se zove u pravom zivotu glumica koja glumi u ovoj seriji Martinu ??? VIdi na wilipedii! Jel to ona sto se bila u pocetku? Aham ona sto je cuvala Lilijanu jednoo vrijeme |
|
| |
Marko92 TVNovele Novi član
Broj postova : 330 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : Zacatillo
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 30 Jan 2010 - 10:09 | |
| Meni je serija bila dobra na pocetku i na kraju sredina je uzasno smarala |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 30 Jan 2010 - 10:14 | |
| Martina se zove Mariana Rios... |
|
| |
maite_04 TVNovele Novi član
Broj postova : 42 Godina : 33
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 5 Feb 2010 - 9:50 | |
| ova serija je kod nas tek pocela...i cini mi se super... a ja bi htjela nesto pitati: sta se nalazi u onoj kutijici koju je soledad ostavila liliani?? i sto ce biti s barbarom na kraju?? posto ste vi gledali pa molim vas odgovorite mi...=)=) izvinite ako nesmijem tu pitati... ) |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 5 Feb 2010 - 10:02 | |
| - maite_04 wrote:
- ova serija je kod nas tek pocela...i cini mi se super...
a ja bi htjela nesto pitati: sta se nalazi u onoj kutijici koju je soledad ostavila liliani?? i sto ce biti s barbarom na kraju?? posto ste vi gledali pa molim vas odgovorite mi...=)=) izvinite ako nesmijem tu pitati... ) Naravno da smijes ovde pitas sve vezano za seriju i komentarises je To u kutiji se ne secam a Barbara ce izgoreti tj msm da ce sama da se zapali i da ce je osuditi na Bog zna koliko godina zatvora! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 5 Feb 2010 - 10:06 | |
| ahaaa...hvala ti punooo..nisam znala.... ) a joooj jadna barbara...al sta ces...sama si krivaa... aj sad ko zna sta je u kutijici kako me to zanima....joooj...=)=)=) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 5 Feb 2010 - 11:23 | |
| Joj ja nisam sigurna ali mislim da ce u kutijci biti krstenica Artemia Brava gde ce videti da mu je majka Ana Gregorija Bravo..ali nisam sigurna 100% ) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 5 Feb 2010 - 11:28 | |
| hvala ti.. )a tko je ana gregoria...oce ona doc poslije u seriju... i koju ce ulogu imati...=) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 5 Feb 2010 - 11:35 | |
| Nece doci u seriju,msm hoce,prikazivace se njen lik ali samo kao u proslosti.Naime,ona je majka Artemia Brava,Artemiov otac je Heronimo Elisalde,Fernandin deda,Gonzalov otac,on je imao aferu sa Anom Gregorijom i dobili su dete ali je Anu Gregoriju Heronimova zena,Gonzalova majka oterala sa hacijende i beba i Ana su za malo umrle i zbog toga je Artemio hteo da se osveti Elisaldeovima. Ana Gregorija ce se prikazivati onda kada Artemio bude oteo Lilianu i dao joj da cita dnevnik Ane Gregorije,onda ce Lili dnevnik da da Franku a Franko Fernandi jer ce oni zajedno da spasaaju Lili,onda dok Franko,Fernanda a i Lili budu citali dnevnik tad ce se prikazivati scene kao kada se sve to desavalo Ma svasta ce biti,gledaj obavezno xDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 5 Feb 2010 - 11:46 | |
| jooj e hvala ti puunooo...dosta si mi toga pojasnila...saad kuzim... obavezno gledam....super je serija...=)=) |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|