| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
Maja_bgd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 924 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 4 Jan 2010 - 7:01 | |
| Lucero stvarno savsreno glumi :)a jos malo pa kraj...meni je Stiv kralj takodje u ovoj seriji ...bas mi je zao sto mu se sada desila nesreca...al dobro na kraju ce svi biti dobro |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 4 Jan 2010 - 11:30 | |
| Meni su ove epizode jako zanimljive,oko otkrivanja Eduardovog identiteta,vencanja sa Erikom,Miguel i Fernanda,Frankova ljubomora,bas je zanimljivo...I jos ce se svasta izdesavati do kraja,jedva cekam da vidim sve to a opet mi je zao sto ce uskoro kraj... |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 4 Jan 2010 - 22:03 | |
| Da, extra je... Bas su super ove sad epizode. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 5 Jan 2010 - 5:46 | |
| Serija ima 169 epizode a ne 160 eto pogresila sam. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 5 Jan 2010 - 10:31 | |
| Volim ovu seriju |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 5 Jan 2010 - 11:26 | |
| - Quote :
- Serija ima 169 epizode a ne 160 eto pogresila sam.
Ma nisi pogresila amix,serija u Mexicu ima 169 epizoda a kod nas ima 160 jer se u MX prvih 10 ep davalo po pola sata a kod nas je to islo u 5 ep pa dok pink malo skrati eto 160 epizoda.. |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 7 Jan 2010 - 8:50 | |
| Lucero savreseno glumi!!! Epizoda kao i uvek ekstra... |
|
| |
*MeRRy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 583 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Han pasado muchos días, lo he intentado todo para olvidar.Cada aroma que has dejado, se ha quedado en cada espacio.Me pregunto donde estas, ya he ensayado tanto como reaccionar.Si te fuera a buscar o si un día voy por donde vas :$
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 8 Jan 2010 - 4:57 | |
| ayy ja je gledam i extra je [: Silvia i Fernando su extra par :$ |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 8 Jan 2010 - 6:03 | |
| super epizoda... obozavam seeeriju ovu... avvvvvvvvvv |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 8 Jan 2010 - 6:57 | |
| Daa..danas je bila extra epizoda samo sto su prekinuli bas kad je bilo najzanimljivije..slede super epizode x] |
|
| |
~~LeVy~~ TVNovele Novi član
Broj postova : 9
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 9 Jan 2010 - 5:48 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Volim ovu seriju
I ja |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 9 Jan 2010 - 10:38 | |
| - ~~LeVy~~ wrote:
- ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Volim ovu seriju
I ja heh al ne bas toliko sada da je volim ono al ju je gledam... |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 9 Jan 2010 - 11:20 | |
| Ja je bas volim;stalno je gledam...bas mi je krivo sto je kraj serije jos malo... |
|
| |
~~LeVy~~ TVNovele Novi član
Broj postova : 9
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 9 Jan 2010 - 11:41 | |
| I ja mnogo volim ovu seriju... Samo sto je kod nas negdje na pocetku |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 9 Jan 2010 - 12:24 | |
| Jao kako će biti zanimljivo do kraja serije...Imaće najmanje još 12 epizoda (pročitala sam sadržaj u TV NOVELAMA). Za četiri pet epki Fer saznaje za Eduarda... jedva čekam! |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 9 Jan 2010 - 22:24 | |
| |
|
| |
i love hm TVNovele Novi član
Broj postova : 249 Godina : 28 Fan-gif : miley cyrus, orlando bloom and johnny depp <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 10 Jan 2010 - 5:50 | |
| |
|
| |
♥_Amo RBD_♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 40 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : en un sueno :)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 11 Jan 2010 - 6:10 | |
| |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 11 Jan 2010 - 6:36 | |
| Koliko vidim, nece jos Iako ima, sada 11 epki do kraja, oduzice to oni do 30. januara, kada pocinje Veliki Brat Vip. Posebno poslednju epku, koja traje skoro dva sata (nju ce da podele na cetiri epke)...Sve mi se cini da ce biti tako [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Marko92 TVNovele Novi član
Broj postova : 330 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : Zacatillo
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 11 Jan 2010 - 7:22 | |
| Nije mi serija bas nesto, gledam je ponekad... |
|
| |
Amyicha TVNovele Novi član
Broj postova : 19
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 12 Jan 2010 - 3:28 | |
| gledam tu seriju... odlična je |
|
| |
someone TVNovele Novi član
Broj postova : 5 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 14 Jan 2010 - 9:22 | |
| Jel mi moze neko reci gdje mogu gledati Manana es para siempre? Link? :59: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 14 Jan 2010 - 9:25 | |
| Mogu da ti postavim linkove ako hoces da skines epizode jer su epizode sa youtuba skinute,ne znam sto,ako hoces mogu te linkove da ti postavim!?? A i nekoliko lokalnih televizija emituje trenutno ovu seriju... |
|
| |
someone TVNovele Novi član
Broj postova : 5 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 14 Jan 2010 - 9:30 | |
| Aj daj mi link...ako ti nije problem...sestra je propustila nekoliko epizoda ...hoce da pogleda...hvala unaprijed... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 14 Jan 2010 - 9:39 | |
| Nije problem Evo ovde sa ovog foruma,u ovoj temi imaju linkovi svih epizoda sa megaupload-a [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|