| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
Marko92 TVNovele Novi član
Broj postova : 330 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : Zacatillo
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 7:38 | |
| Ne znas ti pink tako dobro, ma oni ce pola scena izbaciti iz epizode samo da je zavrse... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 7:39 | |
| Meni stvarno nije jasno kako moze da se zavrsi sutra...msm ima jos puno toga. Sem ako ne skratte pola seriju kao sto su uradili sa Anali. |
|
| |
Ljubavjevecna TVNovele Novi član
Broj postova : 46 Godina : 30 Lokacija : Po forumima...
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 7:40 | |
| Ok onda.. hvala puno brate.. Istina je, da ne znam pink, jer ne gledam te serije... Izbegavam da ih gledam, jer znam da su zarazne.. Samo sam ovu slucajno poceo da gledam i eto stigoh do kraja.. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 7:42 | |
| PA sta mislite kada je kraj...jer nije moguce da bude sutra. |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 7:43 | |
| haha... PINK ce prikazati najznacajnije scene i to je to... Sta ih briga, bitniji im je VB, jer Srbija gleda VB i Farmu, malo nas gleda serije... Gledacu na yt sve A kraj je sutra najverovatnije, jer ce im od pon biti u 16h uzivo VB 100%!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 7:43 | |
| Jesu zarazne ja sam se jos odavno zarazio, jos kao mali sam poceo da ih gledam, mada ih vise ne gledam na tv nego na youtubu skidam ih i gledam samo one koje me zanimaju. To preporucujem i tebi jer niko ih tamo nece skracivati.. BTW jedino FOX ne skracuje epizode tvnovela. |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 7:46 | |
| Huh...pa koja ce posle nje da bude? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 7:47 | |
| Nijedna, u njen termin ide MI PECADO, DANIJELA IDE U PODNE A U 4 UZIVO UKLJUCENJE U VIO VELIKOG BRATA... MADA NECE NISTA BITI NI POSLE VELIKOG BRATA JER 1. MARTA POCINJE FARMA! |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 7:50 | |
| Pripremite se dobro, sad ce VB kao i Farma po 6 sati dnevno, jer je na PINKU, te uzivo, te pregled dana, te specijalne emisije...aaaaaa DOSADNO |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 7:51 | |
| A zaboravili ste Sortilegio. |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 7:52 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 7:55 | |
| |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 9:52 | |
| Neeeee opet farma, joj bolje sto ne pustaju nijednu novu seriju ionako ce da upropaste celu programsku semu...... (((((((((( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 11:35 | |
| A znaci da su oni neke epizode do sada skracivali?????? Jel jesu?? Da li ste primetili u nekoj?? Meni se cini kao da je danas, ili juce ponegde cudno prebaceno sa jedne scene na drugu!! Ja bih gledao na youtube, ali tamo je sve Escenas, kad sam trazio.. to im valjda znaci samo neke scene?? A nzm Spanski.. Kad bi negde bilo sa prevodom.. :/ PS: Kakvi su idioti oni TVPINK na Youtube... do 80 epizode (msm) su stavljali sa prevodom... i dalje nisu!! Ono kad je Barbara htela da uzme NAVODNE milione.... |
|
| |
dasy TVNovele Novi član
Broj postova : 71
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 20:55 | |
| Pozdrav, sam neki bi rekel, sam tale Barbara pa se ni dobro izkazala za zlobnico : : v tej telenoveli, pa zdi se mi, da se ful spremenila starejša je. |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 28 Jan 2010 - 22:18 | |
| - Ljubavjevecna wrote:
- A znaci da su oni neke epizode do sada skracivali??????
Jel jesu?? Da li ste primetili u nekoj?? Meni se cini kao da je danas, ili juce ponegde cudno prebaceno sa jedne scene na drugu!!
Ja bih gledao na youtube, ali tamo je sve Escenas, kad sam trazio.. to im valjda znaci samo neke scene??
A nzm Spanski.. Kad bi negde bilo sa prevodom.. :/
PS: Kakvi su idioti oni TVPINK na Youtube... do 80 epizode (msm) su stavljali sa prevodom... i dalje nisu!! Ono kad je Barbara htela da uzme NAVODNE milione.... Jesu skracivali,ja sam primetila dosta puta..Ne mogu da se setim tacno kad ali evo primetila sam juce kad su Stiv i Franko poletali,prikazali su samo deo kada polecu i prebacili na drugu scenu a ono sto se desavalo u avionu nisu prikazali :/ A za ovo na yt,ima jedan decko sa drugog foruma koji postavlja to i mi smo ga zamolili jos pre da postavlja jos ali je rekao nesto u fazonu da ne moze jer je pesma zabranjena,niko ga nije razumeo sta to znaci ali vise ne stavljaju :/ - Quote :
- Pozdrav, sam neki bi rekel, sam tale Barbara pa se ni dobro izkazala za zlobnico :kjshds: v tej telenoveli, pa zdi se mi, da se ful spremenila starejša je.
Pozdrav i tebi!Ostalo ne razumem |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 2:10 | |
| - Quote :
- Pozdrav, sam neki bi rekel, sam tale Barbara pa se ni dobro izkazala za zlobnico :kjshds: v tej telenoveli, pa zdi se mi, da se ful spremenila starejša je.
Pozdrav i tebi, ako "sam tale Barbara pa se ni dobro izkazala za zlobnico" ovo znaci da se Barbara nije dobro pokazala kao zloca, ne slazem se uopste... Ako to ne znaci da se Barbara lose pokazala kao zloca, izvini... :Besossss: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 5:01 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 5:29 | |
| ETO VIDIS KAKO MOGU DA SKRATE...MADA STA CE ANA MARTIN U SERIJI, MORA DA JE NEKA PARODIJA NA NJENE LIKOVE KOJE JE GLUMELA STO PLACU NA VENCANJIMA!!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 6:08 | |
| Moguce da je to,i ja sam se pitala sta ce ona tamo Epizoda mi je tako brzo prosla,ali nisam mogla da ne pustim suzu.Ova ep. kao i sve bila je odlicna.Zao sto se serija zavrsilaa,bas sam je zavolela ( |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 6:55 | |
| Skratili su epizodu skroz!!! Mnogo lep kraj......... Sad ce ovu seriju prebaciti u Arhivu... (( |
|
| |
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 6:58 | |
| Moze neko da mi ispria kraj nisam stigla da gledam. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 7:28 | |
| Ajoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj!!!! sKRATILI SU SVEEEEEEEE!!! Nema noih delova gde su oni na ostrvu i to.. jel mozete da mi date link, barem na spanskom sve da odgledam.. ova epzioda mi je bila toliko zbrzana i jadna, da mislim da je najgora do sada, iako su se vencalI!!! ((((((( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 29 Jan 2010 - 8:35 | |
| Ukucaj na youtubu MEPS FINAL,izaci ce ti nekoliko delova ja msm 13-14,svaki po 8-20 minuta.A to za scene na ostrvu,ako mislimo na iste a msm da mislimo jer nema drugih ) to je bilo pre 20-ak epizoda,ona je zamisljala da su njih dvoje na ostrvu dok je listala neki casopis o putovanjima.Mogu taj link sa yt da ti postavim pa odgledaj jer je samo muzika,ne pricaju mnogo pa ces razumeti ) |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|