| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
someone TVNovele Novi član
Broj postova : 5 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 14 Jan 2010 - 9:40 | |
| |
|
| |
Ljubavjevecna TVNovele Novi član
Broj postova : 46 Godina : 30 Lokacija : Po forumima...
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 17 Jan 2010 - 5:45 | |
| Jel moze neko da mi kaze, posto sam video da se ova serija prikazuje i na PINK M, da li je i kod njih stiglo do iste epizode kao i kod nas?? I ako ne, da li oni zure ili kasne?? Ovo pitam, zato sto od sutra idem posle podne u skolu, i necu moci da gledam na nasem PINKu u 17... ( Sad sam na google potrazio nesto u vezi serije... i nasao ovaj forum... forum vam je ok. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 17 Jan 2010 - 5:48 | |
| |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 17 Jan 2010 - 6:03 | |
| - Marko92 wrote:
- Nije mi serija bas nesto, gledam je ponekad...
A,i smucio mi se Colunga zbog te serije... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 17 Jan 2010 - 6:37 | |
| - Ljubavjevecna wrote:
- Jel moze neko da mi kaze, posto sam video da se ova serija prikazuje i na PINK M, da li je i kod njih stiglo do iste epizode kao i kod nas?? I ako ne, da li oni zure ili kasne?? Ovo pitam, zato sto od sutra idem posle podne u skolu, i necu moci da gledam na nasem PINKu u 17... (
Sad sam na google potrazio nesto u vezi serije... i nasao ovaj forum... forum vam je ok. Pink M kasni..Inace ako ces da gledas u 9 ti je izutra |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 17 Jan 2010 - 7:24 | |
| meni je serija super, ove sad epizode su bas dobre... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 17 Jan 2010 - 9:29 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 17 Jan 2010 - 9:40 | |
| Hvala svima na odgovorima!! Znam da ima u 09:00, tad mi bas i odgovara... Samo da ne kasni vise od 10 epizoda... jer ne mogu da docekam da vidim sta ce se dalje desiti... a Pink M gledam preko satelitske. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 17 Jan 2010 - 9:43 | |
| E da, imam jos jedno pitanje... jednom sam ustao u 5 ujutru, kad sam isao na Zlatibor, u Decembru. Video sam da ima repriza serije na Srpskom Pink-u... kako to? Zasto sada vise nema?? Hocu reprizu na nasem pink-u!!! PS: A ovo je jedina Latino Americka serija koju gledam... izbegavam da pocinjem da ih gledam, jer znam da su zarazne, ali ova je stvarno fenomenalna!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 17 Jan 2010 - 9:49 | |
| Ja ti na to neznam da odgovorim Jer nemam taj PINK Odgovorila sam za PINK BH |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 17 Jan 2010 - 9:54 | |
| Na Srpskom pinku ima repiza u 5 ali samo kada nema filmova koji pocinju u 4 ili kad vec,kad neki film pocne ranije onda ima repriza,znaci sve zavisi od duzine filmova...Ni ja cesto ne mogu da gledam zbog skole pa mi onda drustvo sa drugog foruma preprica sta je bilo a inace uvek proverim na teletextu da li ima repriza da ustanem da gledam ali retko kad ima,mozda jednom-dvaput nedeljno i to ako ima - Quote :
- PS: A ovo je jedina Latino Americka serija koju gledam... izbegavam da pocinjem da ih gledam, jer znam da su zarazne, ali ova je stvarno fenomenalna!!
Slazem se! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 17 Jan 2010 - 12:10 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 18 Jan 2010 - 0:17 | |
| Ma nista |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 18 Jan 2010 - 3:36 | |
| Meni je serija stvarno super..Silvia je preslatka,Lucero kao zloca super...Samo mi je zao sto ne mogu da je gledam..Gledao sam nekih 30-ak epizoda posle nisam mogao zbog skole..Kad zavrsim sa skidanjem Amor Comprado i Acorralada skidam MEPS! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 18 Jan 2010 - 6:15 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 18 Jan 2010 - 7:00 | |
| Ijao strava!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nisam gledao na Pink M.. posto kasne 20 epizoda... ali sam snimio sa tv karticom i sve je ok!! sad idem da je gledam jedva cekaaaaaam!!!!! )))))))))) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 18 Jan 2010 - 7:04 | |
| Odgledaj obavezno..Ova je epizoda jedna od najboljih ako ne i najbolja u seriji!! ;DD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 18 Jan 2010 - 7:38 | |
| Evo upravo sam odgledao... Jedino je bzvz to sto mi kasni zvuk za videom 1,5 minuta.. . A inace, epizoda je extra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! samo mi je krivo sto je Fernanda ljuta na Franak.. Ali inace stvarno je bila super... Jedva cekam sutra.. |
|
| |
~Maite and William 4ever~ TVNovele Novi član
Broj postova : 323 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Na snimanju Cuidado con el angel
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 18 Jan 2010 - 7:45 | |
| Gledam seriju...Nije losa |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 18 Jan 2010 - 8:36 | |
| - Tamara_LCF ♥ wrote:
- Odgledaj obavezno..Ova je epizoda jedna od najboljih ako ne i najbolja u seriji!! ;DD
Slazem se... Epizoda definitivno najbolja u celoj seriji!!! :srce: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 19 Jan 2010 - 8:03 | |
| MIslim da je ova danasnja najbolja epizoda od svih!!! Stvarno je bila ODLICNA!!! ) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 19 Jan 2010 - 10:52 | |
| Da,danasnja je isto bila odlicna...Barbara je bila najbolja! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 19 Jan 2010 - 13:19 | |
| - Tamara_LCF ♥ wrote:
- Da,danasnja je isto bila odlicna...Barbara je bila najbolja!
Haha, da.. Ja se uplasio ubice Artemija, pa nece moci da mu sude za sve zlocine... hahaha |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 20 Jan 2010 - 1:32 | |
| Moze li mi neko ukratko prepricati sta je bilo, nisam mogla da gledam... :POIU: |
|
| |
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 20 Jan 2010 - 3:10 | |
| Dal neko zna koju ce seriu poceti na PINK nakon MEPS ? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|