REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije Manana es para simepre !

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next
AuthorMessage
someone
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
someone

Broj postova : 5
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 Sortilegio-post-vivetustelenovelas

Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 _
PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyThu 14 Jan 2010 - 9:40

Hvalaaaaaa :008:
Back to top Go down
Ljubavjevecna
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Ljubavjevecna

Broj postova : 46
Godina : 30

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptySun 17 Jan 2010 - 5:45

Jel moze neko da mi kaze, posto sam video da se ova serija prikazuje i na PINK M, da li je i kod njih stiglo do iste epizode kao i kod nas?? I ako ne, da li oni zure ili kasne?? Ovo pitam, zato sto od sutra idem posle podne u skolu, i necu moci da gledam na nasem PINKu u 17... :((

Sad sam na google potrazio nesto u vezi serije... i nasao ovaj forum... forum vam je ok. :)
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptySun 17 Jan 2010 - 5:48

JA nzm.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Weisse-Engel
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Weisse-Engel

Broj postova : 4130

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptySun 17 Jan 2010 - 6:03

Marko92 wrote:
Nije mi serija bas nesto, gledam je ponekad...
A,i smucio mi se Colunga zbog te serije...
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptySun 17 Jan 2010 - 6:37

Ljubavjevecna wrote:
Jel moze neko da mi kaze, posto sam video da se ova serija prikazuje i na PINK M, da li je i kod njih stiglo do iste epizode kao i kod nas?? I ako ne, da li oni zure ili kasne?? Ovo pitam, zato sto od sutra idem posle podne u skolu, i necu moci da gledam na nasem PINKu u 17... :((

Sad sam na google potrazio nesto u vezi serije... i nasao ovaj forum... forum vam je ok. :)

Pink M kasni..Inace ako ces da gledas u 9 ti je izutra
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
-Jexy-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-Jexy-

Broj postova : 1818
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 Satc_reading

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptySun 17 Jan 2010 - 7:24

meni je serija super, ove sad epizode su bas dobre...
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptySun 17 Jan 2010 - 9:29

hari_95 wrote:
Ljubavjevecna wrote:

Pink M kasni..Inace ako ces da gledas u 9 ti je izutra
Pa da na PINK BH je skoro pocela :) po danu u 4 a repriza 9ujutru :)
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
Ljubavjevecna
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Ljubavjevecna

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptySun 17 Jan 2010 - 9:40

Hvala svima na odgovorima!!
Znam da ima u 09:00, tad mi bas i odgovara... :)
Samo da ne kasni vise od 10 epizoda... jer ne mogu da docekam da vidim sta ce se dalje desiti... a Pink M gledam preko satelitske.
Back to top Go down
Ljubavjevecna
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Ljubavjevecna

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptySun 17 Jan 2010 - 9:43

E da, imam jos jedno pitanje... jednom sam ustao u 5 ujutru, kad sam isao na Zlatibor, u Decembru. Video sam da ima repriza serije na Srpskom Pink-u... kako to? Zasto sada vise nema?? Hocu reprizu na nasem pink-u!!! :D

PS: A ovo je jedina Latino Americka serija koju gledam... izbegavam da pocinjem da ih gledam, jer znam da su zarazne, ali ova je stvarno fenomenalna!! :)
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptySun 17 Jan 2010 - 9:49

Ja ti na to neznam da odgovorim :P
Jer nemam taj PINK :)
Odgovorila sam za PINK BH
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

Broj postova : 2340
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 Renatayjeronimo18

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptySun 17 Jan 2010 - 9:54

Na Srpskom pinku ima repiza u 5 ali samo kada nema filmova koji pocinju u 4 ili kad vec,kad neki film pocne ranije onda ima repriza,znaci sve zavisi od duzine filmova...Ni ja cesto ne mogu da gledam zbog skole pa mi onda drustvo sa drugog foruma preprica sta je bilo a inace uvek proverim na teletextu da li ima repriza da ustanem da gledam ali retko kad ima,mozda jednom-dvaput nedeljno i to ako ima Namig xD

Quote :
PS: A ovo je jedina Latino Americka serija koju gledam... izbegavam da pocinjem da ih gledam, jer znam da su zarazne, ali ova je stvarno fenomenalna!! :)

Slazem se!
Back to top Go down
Ljubavjevecna
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Ljubavjevecna

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptySun 17 Jan 2010 - 12:10

ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Hvala ti svakako!! :) Evo jedno :srce:

Quote :
Na Srpskom pinku ima repiza u 5 ali samo kada nema filmova koji pocinju u 4 ili kad vec,kad neki film pocne ranije onda ima repriza,znaci sve zavisi od duzine filmova...Ni ja cesto ne mogu da gledam zbog skole pa mi onda drustvo sa drugog foruma preprica sta je bilo a inace uvek proverim na teletextu da li ima repriza da ustanem da gledam ali retko kad ima,mozda jednom-dvaput nedeljno i to ako ima Namig xD

Citat:

Slazem se!
Hvala i tebi na objasnjenju! Evo i tebi :srce: :D
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyMon 18 Jan 2010 - 0:17

Ma nista Namig Namig
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyMon 18 Jan 2010 - 3:36

Meni je serija stvarno super..Silvia je preslatka,Lucero kao zloca super...Samo mi je zao sto ne mogu da je gledam..Gledao sam nekih 30-ak epizoda posle nisam mogao zbog skole..Kad zavrsim sa skidanjem Amor Comprado i Acorralada skidam MEPS! :D
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyMon 18 Jan 2010 - 6:15

Ljubavjevecna wrote:
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Hvala ti svakako!! :) Evo jedno :srce:

Quote :

Citat:

Slazem se!
Hvala i tebi na objasnjenju! Evo i tebi :srce: :D

Nema na cemu i hvala za :srce: heheh :D

Ove epizode su stvarnoo preeedobre...danasnja je bila VRH!!Ne mogu docekati sutra..KOnacno je saznala za Eduardaa... :LaY:
Back to top Go down
Ljubavjevecna
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Ljubavjevecna

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyMon 18 Jan 2010 - 7:00

Ijao strava!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nisam gledao na Pink M.. posto kasne 20 epizoda... ali sam snimio sa tv karticom i sve je ok!! sad idem da je gledam jedva cekaaaaaam!!!!! :)))))))))))
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyMon 18 Jan 2010 - 7:04

Odgledaj obavezno..Ova je epizoda jedna od najboljih ako ne i najbolja u seriji!! ;DD
Back to top Go down
Ljubavjevecna
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Ljubavjevecna

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyMon 18 Jan 2010 - 7:38

Evo upravo sam odgledao... :)
Jedino je bzvz to sto mi kasni zvuk za videom 1,5 minuta.. . :(

A inace, epizoda je extra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
samo mi je krivo sto je Fernanda ljuta na Franak.. :( Ali inace stvarno je bila super...

Jedva cekam sutra.. :D
Back to top Go down
~Maite and William 4ever~
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
~Maite and William 4ever~

Broj postova : 323
Fan-gif : Maite y William

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyMon 18 Jan 2010 - 7:45

Gledam seriju...Nije losa
Back to top Go down
http://be-star-school.serbianforum.info/forum.htm
-Jexy-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-Jexy-

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyMon 18 Jan 2010 - 8:36

Tamara_LCF ♥ wrote:
Odgledaj obavezno..Ova je epizoda jedna od najboljih ako ne i najbolja u seriji!! ;DD
Slazem se... Epizoda definitivno najbolja u celoj seriji!!!
:srce:
Back to top Go down
Ljubavjevecna
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Ljubavjevecna

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyTue 19 Jan 2010 - 8:03

MIslim da je ova danasnja najbolja epizoda od svih!!! :D
Stvarno je bila ODLICNA!!! :))
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyTue 19 Jan 2010 - 10:52

Da,danasnja je isto bila odlicna...Barbara je bila najbolja! xD
Back to top Go down
Ljubavjevecna
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Ljubavjevecna

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyTue 19 Jan 2010 - 13:19

Tamara_LCF ♥ wrote:
Da,danasnja je isto bila odlicna...Barbara je bila najbolja! xD
Haha, da.. :D
Ja se uplasio ubice Artemija, pa nece moci da mu sude za sve zlocine... hahaha
Back to top Go down
-Jexy-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-Jexy-

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyWed 20 Jan 2010 - 1:32

Moze li mi neko ukratko prepricati sta je bilo, nisam mogla da gledam... :POIU:
Back to top Go down
ilce
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ilce

Broj postova : 2665
Godina : 39
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 28959123133884373100123

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 EmptyWed 20 Jan 2010 - 3:10

Dal neko zna koju ce seriu poceti na PINK nakon MEPS ?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 10 Empty

Back to top Go down

Komentari serije Manana es para simepre !

View previous topic View next topic Back to top 
Page 10 of 23Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next