| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
Adriforever TVNovele Novi član
Broj postova : 19 Fan-gif : Lokacija : Victoria's Secret Fashion Show
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 19 Nov 2009 - 22:21 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 21 Nov 2009 - 0:57 | |
| Ah tek u januaru. Pa jos malo. |
|
| |
oficialfcayapolonia TVNovele Novi član
Broj postova : 30 Godina : 34
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 21 Nov 2009 - 1:37 | |
| Lamentablemente no he visto esta serie aún |
|
| |
Lunatic_ TVNovele Novi član
Broj postova : 137 Godina : 33 Lokacija : Republika Srpska
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 21 Nov 2009 - 6:03 | |
| Ljudi, ja nikad čula za ovu seriju! Gdje se prikazuje? Sama činjenica ko je glavni lik.... Mora značiti da je serija dobra. :75: |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 21 Nov 2009 - 10:05 | |
| Prikazuje se na pinku... Vidim da si iz Republike Srpske,tamo sa prikazivanjem pocinje 3.decembra na Pink BH,inace serija je super,pogledaj je... ) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 21 Nov 2009 - 11:01 | |
| Hvala ti Tamara na informaciji! Nadam se da će mi se svidjeti! Još samo da se završi smorna "Rubi" i ja presrećna! :ajmo: |
|
| |
JerrY TVNovele Novi član
Broj postova : 61 Godina : 35 Lokacija : Milutovac,Krusevac
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 22 Nov 2009 - 12:07 | |
| Od kako se Marina zavrsila konacno neka kvalitetna serija.Luceomizvrsna,Siliva Navarro,perfektna (o; |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 23 Nov 2009 - 1:00 | |
| Posle ove serije pocinje Mas sabe el diablo / Djavo zna vise ! )) |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 23 Nov 2009 - 6:16 | |
| Hvala Lady na informaciju. |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 23 Nov 2009 - 6:30 | |
| MEPS je fantasticna serija!!!!! |
|
| |
Tanja-R9 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1453 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Republika Srpska-Teslic
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 26 Nov 2009 - 4:28 | |
| ja sam danas prvi put gledala seriju |
|
| |
***Danna es mi Princesa** TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 29 Nov 2009 - 0:36 | |
| extra serija,prelepa )) |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 29 Nov 2009 - 0:43 | |
| Gledala sam je do skora Nemam PINK izgubila sam ga heh Inace serija extra |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 30 Nov 2009 - 6:19 | |
| Serija je počena na PinkBH i djeluje mi super. Ali može li mi neko objasniti zašto se on skriva na početku? Zašto se nakon petnaest godina vraća dok prije nije dolazio? Nisam upratila sve.. >Hvala! |
|
| |
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 30 Nov 2009 - 6:20 | |
| pa valjda je isao na studije,koliko sam ja shvatila,i majka mu nije dala da dodje |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 30 Nov 2009 - 6:30 | |
| NJega je Barbara oterala,ne znam tacno koji je razlog imala,valjda joj je onaj Artemio tako naredio,kad je videla da se Eduardo i Fernanda ljube ona je rekla Gonzalu da je on Fernandu silovao da bi se i on slozio da ga oteraju,tj.da ga odvedu da studira u inostranstvu...On se vraca posle 15 godina kod svoje majke ali ona tada umire i tada je Fernandino vencanje sa Damjanom...gledajte,bice zanimljivo,necu vise da vam otkrivam... ) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 30 Nov 2009 - 6:42 | |
| Hvala Tamara! )) Znam da se vratio kod majke koja je jako krhkog zdravlja i da će se u sledećoj epizodi vidjeti sa Fernandom. Znači, odveli su ga u inostranstvo da bi ga odvojili od nje? Serija djeluje odlična još glavnog lika glumi moj NAJDRAŽI glumac. :srce: |
|
| |
Tanja-R9 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1453 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Republika Srpska-Teslic
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 30 Nov 2009 - 8:03 | |
| za sad mi je serija extra |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 30 Nov 2009 - 8:54 | |
| |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 30 Nov 2009 - 8:58 | |
| Aham nekako ono bas... Glavni su extra... Mada ja vise colim Lucero nego onu glavnu hehe |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 30 Nov 2009 - 8:59 | |
| |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 30 Nov 2009 - 13:23 | |
| ma serija je vrh vrhova! Toliko ce radnja da se zakomlikuje....
Lucero je sjajna glumica! Bas ubedljivo glumi svoju ulogu u ovoj seriji!
Odlicni su svi! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 30 Nov 2009 - 21:03 | |
| aha,Lucero mi je extra,al i ostali glumci |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 1 Dec 2009 - 3:44 | |
| Izgleda sa su prelepe zadnje scene ... Mislim ovo je serija koju cak i moj otac prati a inace ne voli serije... Ali tako ga interesuje da nigde nece da ide od 5 do 6 hehehe |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 1 Dec 2009 - 7:58 | |
| haha:))))meni je super serija,al je tek pocela:))) |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|