| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 14 Dec 2009 - 6:17 | |
| |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 14 Dec 2009 - 7:39 | |
| ja sam pocela da gledam...nije losa serija,glupo mi je to sto se kao vole od djetinjsta ali ajd...Lucero me je bas odusevila |
|
| |
**Alex** TVNovele Novi član
Broj postova : 205 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sortilegio
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 14 Dec 2009 - 11:18 | |
| Ok je serija sad se zakuvava |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 16 Dec 2009 - 5:44 | |
| Gledam seriju, ne redovno, ali gledam. Svidja mi se. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 16 Dec 2009 - 10:32 | |
| Ja msm da Lusero je sve extra odglumila kao i svi drugi ali Fernanda i Eduardo uopste nisu bili zajedno i to...vise su prikazivali Auroru i Santjaga. |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 16 Dec 2009 - 21:34 | |
| super je serija, bas mi se svidja |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 16 Dec 2009 - 21:56 | |
| Narvira me sto jos niko ne zna da je Franko i Eduardo jedna osoba... MNogo me to iritira... |
|
| |
JerrY TVNovele Novi član
Broj postova : 61 Godina : 35 Lokacija : Milutovac,Krusevac
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 17 Dec 2009 - 0:45 | |
| - Dame_Chocolate wrote:
- Narvira me sto jos niko ne zna da je Franko i Eduardo jedna osoba... MNogo me to iritira...
Ne bi bilo interesantno da svi znaju odmah (o; |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Dec 2009 - 7:50 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Narvira me sto jos niko ne zna da je Franko i Eduardo jedna osoba... MNogo me to iritira...
Ja kad sam sam cula da ce to da se otkrije tek pred kraj serije.....izgubila sam zelju da gledam, inace mislim da serija nije losa..... |
|
| |
*Iwona* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 904
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Dec 2009 - 8:07 | |
| extraaa je serija a i mene nerwira sto se ne zna da su Franko i Eduardo ista osoba... |
|
| |
JerrY TVNovele Novi član
Broj postova : 61 Godina : 35 Lokacija : Milutovac,Krusevac
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Dec 2009 - 12:53 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Dec 2009 - 22:58 | |
| PA ja sam odmah znala da ce se to na kraju saznati. |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 19 Dec 2009 - 1:12 | |
| Pa cim se radi o bilo kojoj Latino Amerckoj telenoveli mozemo odmah na pocetku da pretpostavimo da ce se stvari saznati tek pred kraj saznati..Jos ovde nece na samom kraju vec 15-ak epizoda pred kraj,sto nije slucaj u mnogo serija...x)) |
|
| |
*Jovana* TVNovele Novi član
Broj postova : 12 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 22 Dec 2009 - 11:02 | |
| |
|
| |
Ninach TVNovele Novi član
Broj postova : 458 Godina : 28
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 23 Dec 2009 - 3:50 | |
| super mi je serija....naravno zbog radnje i zbog glumaca.. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 24 Dec 2009 - 21:43 | |
| Pojma nemam sta e desava tacno u ovoj seriji, ali jedno znam Barbara je najbolji negativac kojeg sam videla... |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 27 Dec 2009 - 7:49 | |
| - Quote :
- Jos ovde nece na samom kraju vec 15-ak epizoda pred kraj,sto nije slucaj u mnogo serija...x))
A ja sam bas cula da ce Fer saznati da je Franko ustvari Eduardo u predposlednjoj epizodi... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 27 Dec 2009 - 9:15 | |
| Nece Saznace dan nakon sto bude spavala sa njim,na youtubu je to ja msm 156.ili 157.epizoda...a kod nas ko zna kad ce biti posto pink stalno nesto krpi i skracuje... |
|
| |
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 29 Dec 2009 - 6:25 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 29 Dec 2009 - 7:59 | |
| U Mexicu je imalo 169 s'tim sto je poslednja ep.trajala oko 3 sata... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 29 Dec 2009 - 8:30 | |
| |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 3 Jan 2010 - 23:11 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Valjda kod nas ima 160.
I ja mislim da ima 160... |
|
| |
Catalina TVNovele Novi član
Broj postova : 37 Fan-gif : Manuela y Anhel para siempre! Lokacija : Con Carmen Villalobos mi angelita para siempre!
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 4 Jan 2010 - 0:21 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 4 Jan 2010 - 0:57 | |
| |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 4 Jan 2010 - 2:15 | |
| nije serija loša,samo je rijetko pratim...ali je lucero extra u ovoj seriji |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|