|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Dec 2011 - 21:38 | |
| bas lepo sto su tako stavili stvarno za to im skidam kapu mnogo je veci dozivljaj kad gledas lepo celu epizodu |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| |
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 2:24 | |
| Jedva cekam nedelju Lepo u kauc i Bihter da odgledam |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 2:37 | |
| A ovde niko ne misli na Adnana?Strašno koji dvostruki aršini. |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 3:08 | |
| realno gledano u cijeloj toj prici Adnan je najvise ostecen.Adnan jer prihvatio Behlula kao svog sina i bio mu spreman dati kcer
a Nihlan mi nije bilo zao jer sam je smatrala razmazenom i to s Behlulom bio joj samo hir....... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 3:10 | |
| I Bihter i Behlul su đubrad svoje vrste...I serija ne treba da ima srećan kraj. |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 3:13 | |
| pa nebi ja bas nazvala đubrad jednostavno oni su se zavoljeli unatoc svemu i .a ljubav je takva nepozna granice .... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 3:15 | |
| Da,ali onda je trebalo na samom početku da odu i da puste Adnana i Nihal na miru... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 3:19 | |
| al njihova se ljubav tek pocela odvijati kada se ona udala za Adnana ....al slazem se tobom trebali su ih ostaviti na miru meni se behlula nisam bas tako gotovila jer je bio kukavica... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 3:21 | |
| I još nešto da se razumemo, iako sam rekao da kraj ne treba da bude srećan, protiv sam toga da glavni umiru. Iako nisam gledao seriju, mislim da ni Bihter ni Behlul nisu serijske ubice iz meksičkih sapunica pa da se ona ubije. Jednostavno bih ih razdvojio i neka oboje osiromaše ili nešto slično... |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 3:22 | |
| Pa da je Behlul heo otisli biha li on je svaki put odustajali, tako da Bihter sigurno nece da se razvede jer zna da od toga nema vajde ali opet ne moze bes Behlula |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 3:37 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 3:44 | |
| Hah, navlacis se na Turke PIOOOOOOO Nemoj da mi diras Bihti, voli ona ali na svoj nacin |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 3:49 | |
| Ne navlačim se. Samo na Asi. Ovu seriju sam samo prokomentarisao...i nikad je ne bih gledao. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 3:50 | |
| sto volim da te bockam znam da ne volis Turke |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 3:58 | |
| Samo ti bockaj |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 4:05 | |
| Pa moram |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 4:06 | |
| Meni je samo malo bolesno to sto Turcima svaka serija ima tragican kraj... [You must be registered and logged in to see this image.] Evo Bihter, Polje lala sa Eminom, Menekse i Halil, Kad lisce pada... ali to je sve iz firme Ay Yapim oni su poznati po tragicnim pricama... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 4:08 | |
| Da, to je bas tragicno Mora da je direktor imao bas tragicne veze sa zenama |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 4:11 | |
| Razumem ja da bi oni zeleli realne price, ali neka malo smanje sa takvim krajevima.. Slazem se sa Piom da nije ok kada gl.junaci umiru. Ja bih izmenio Bihterin kraj, kao i Behlulov. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 4:21 | |
| Ja bih napravila ovako: Bihter napusta sve i odlazi sa parama koje joj je prepisao Adnan (ne krade nista) i nalazi nekog frajera Adnan tera Behlula iz kuce i on mora sam da se snalazi za zivot i kaje se sto je ostavio Bihter, Adnan ostaje sa Deniz a Nihal, nalazi novog decka i to je to Jednostavno svako nastavlja da zivi onako kako je i ziveo pre svega sa ByB |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 4:34 | |
| Ovaj Behlulov kraj da ostane sam bez icega pa i Nihal mi se dopao. Zasluzio je jer je bio kukavica prve klase. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 4:37 | |
| iz te produkcijske kuce Ay Yapim dolaze tragicne price ....kraj bihter me je totalno sokirao jer je to prva serija koju sam gledala s takvim zavrsetkom .ostala sam paralizirana al to nije nista s zavrsetkom ezel e taj kraj jos uvijek nemogu preboljeti!Menekse i Halil to nemogu razumjeti nije bilo potrebe za takvim krajom @maite es mi princesa e to bi bio dobar scenario za zavrsetak ove price |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 4:41 | |
| O hvala Bicu producent kad porastem Pa behlul je uvek bio za to da ne ostavi pare, e pa sad cvrc Ali dzaba Bihter je ispastala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 4:42 | |
| Ja bih i u Vocu i u Liscu izmenio krajeve.... Svaka cast, bila bi sjajna scenaristkinja Dajana |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|