Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Dec 2011 - 8:43
Zaista je tužno kad vi ovako pišete..A i virnuo sam na scenu...Baš tužno
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Dec 2011 - 8:47
joj sam na tu scenu plakala ko luda tu scenu cu dugo da pamtim jadne Bihti nije zasluzila
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Dec 2011 - 9:08
Don Pio wrote:
Zaista je tužno kad vi ovako pišete..A i virnuo sam na scenu...Baš tužno
Haha, Pio, nisam znala da si i ti pratio. Veruj mi, nije to toliko do nas, to je više do scene koja je u nama probudila tolike emocije, pa ih mi sad delimo sa ostalima.
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Dec 2011 - 9:11
nemojte opet cu da se rasplacem ne verujem ja da je Pio gledao...ali cak i na nekog ko nije gledao zadnja epka ostavlja utisak Bihter
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Dec 2011 - 9:14
Slažem se. I ja takođe, mislim da ću sada lepo da poludim. Idem ja iz teme, ili ću i ja da se rasplačem opet..
Guest Guest
Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Dec 2011 - 9:45
Nisam gledao seriju niti imam namere, ali sam pogledao tu scenu kad se ona ubija.
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Sat 24 Dec 2011 - 3:22
ih,pa nije isti uzitak...
Anairena TVNovele Novi član
Broj postova : 77
Subject: Re: Komentari serije Mon 9 Jan 2012 - 20:47
Super serija najvise mi se svidja Adnan a nisam volela Bihter lose glumi
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
Subject: Re: Komentari serije Sun 5 Feb 2012 - 9:57
Dobra serija
AlwaysExtraordinary TVNovele Novi član
Broj postova : 16
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Feb 2012 - 22:53
nije losxa.. Bihter mi je jako isxla na živco.. Onaj mali je najbolji <3
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
Subject: Re: Komentari serije Thu 8 Mar 2012 - 10:00
Nisam nazalost gledao seriju, ali jesam zadnju epizodu i bila mi je pretuzna... Bas se kajem sto nisam gledao, znam da su je svi oko mene gledali i bili zadovoljni...
Bihterin i Behlulov kraj.................
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Apr 2012 - 5:37
serija ce ponovo biti emitovana u hrvatskoj i to po treci put... prvo je bila na novoj, pa na domi i sad opet na novoj
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Apr 2012 - 5:43
Malo preterano...
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Apr 2012 - 8:31
pa i ne bas,dosta ih nije imalo domu a prvobitno su je bili pustili na novoj i prebacili nakon 20 epizoda pa nisu mogli gledati
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Komentari serije Thu 19 Apr 2012 - 10:22
Strasti Orijenta na Novoj TV Vraća se priča o zabranjenoj ljubavi i intrigama! [You must be registered and logged in to see this image.] Strasti Orijenta - repriza hit-serije od 23.04. u 20:00h na Novoj TV
U četvrtak, 20. travnja, završila je 1. sezona hit-serije “Izgubljena čast”. U istom terminu od ponedjeljka, 23. travnja ponovno ćemo gledati telenovelu “Strasti Orijenta“, a priču o Fatmagul nastavit ćemo pratiti od jeseni u novim epizodama druge sezone.
Kako bi napakostila svojoj majci, prelijepa Bihter se udaje za starijeg imućnog bogataša. Misleći kako će živjeti mirnim životom, u njegovoj kući ipak upoznaje mnoge neprijatelje, uključujući njegovu djecu i poslugu. Njena majka Firdevs uskoro saznaje za kćerinu strast prema naočitom Behlulu te vidi odličnu priliku da joj se osveti…
Guest Guest
Subject: Re: Komentari serije Wed 23 May 2012 - 13:45
Na rasporedu: Nova TV, od ponedjeljka do petka u 20:00 sati
Ezel fan TVNovele Novi član
Broj postova : 246 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Sun 17 Jun 2012 - 1:03
serija je prvo u dec 2010 krenula na Novoj pa je nakon samo par ep ukinuta zbog lose gledanosti jer je tad Šehi vladala Balkanom. Poslije, nekad u januaru 2011. vraćena je na Doma tv i sad eto opet repriza na Novoj.
Počeo sam je gledat samo zbog Beren, htio sam vidjet tu slavnu Bihter, Kivanca ne volim pa čisto sumnjam da će me njihova ljubavna priča zaintrigirat ...
Peter TVNovele Novi član
Broj postova : 140 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Jun 2012 - 5:48
Ponovo se daje na Kanal d turska televizija jos su na pocetku 5 epizoda su eve najava za reprizu..
Nemanja4Ever TVNovele Novi član
Broj postova : 192
Subject: Re: Komentari serije Sun 29 Jul 2012 - 21:29
Dobra serija Kraj i nije nesto
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Komentari serije Tue 21 Aug 2012 - 1:02
Ne propustite još jednom tragičan završetak hit serije STRASTI ORIJENTA! (Napomena: članak je objavljen u ožujku 2011., uoči završetka serije na Doma TV-u)
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Aug 2012 - 9:38
Serija je bila odlicna,a inace ne podnosim Turske. Anyway,kraj je odlicno napravljen i vrlo je potresan. Zao mi je Bihter,ali realno nisam mogla zamisliti nju i Behlula sretne na kraju. Po meni,ona se ubila da dokaze svoju ljubav prema njemu,da dokaze da nije samo Nihal ta koja bez njega ne moze zivjeti. Na kraju,vidjeli smo,on je volio samo Bihter i mislim da je njihova kemija odlicna,a i prica je super
Scarlett. ^^ TVNovele Novi član
Broj postova : 23 Godina : 26 Lokacija : New York. <3
Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Aug 2012 - 1:45
Obozavam ovu seriju. Bihter i Behlul su prelepi par. Ima mnogo hemije medju njima.Kraj mi se nije dopao. U svakom slucaju serija je odlicna.
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Tue 16 Oct 2012 - 10:09
[You must be registered and logged in to see this image.] kad vidim ovaj gif pozelim reprizuuuuuu
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Jan 2013 - 8:23
Repriza bi bila super
milospetkovic48@yahoo.com TVNovele Novi član
Broj postova : 291 Fan-gif : Lokacija : n,bgd
Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Jan 2013 - 9:02