REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
Guest
Guest
Anonymous

Komentari serije - Page 7 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyTue 20 Dec 2011 - 8:43

Zaista je tužno kad vi ovako pišete..A i virnuo sam na scenu...Baš tužno Plac Plac
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyTue 20 Dec 2011 - 8:47

joj sam na tu scenu plakala ko luda Plac Plac tu scenu cu dugo da pamtim Plac jadne Bihti nije zasluzila Plac :(
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyTue 20 Dec 2011 - 9:08

Don Pio wrote:
Zaista je tužno kad vi ovako pišete..A i virnuo sam na scenu...Baš tužno Plac Plac
Haha, Pio, nisam znala da si i ti pratio. o.O
Veruj mi, nije to toliko do nas, to je više do scene koja je u nama probudila tolike emocije, pa ih mi sad delimo sa ostalima. :P xD
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyTue 20 Dec 2011 - 9:11

nemojte opet cu da se rasplacem :( xD
ne verujem ja da je Pio gledao...ali cak i na nekog ko nije gledao zadnja epka ostavlja utisak :( Plac Bihter Plac
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyTue 20 Dec 2011 - 9:14

Slažem se.
I ja takođe, mislim da ću sada lepo da poludim.
Idem ja iz teme, ili ću i ja da se rasplačem opet.. xD
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyTue 20 Dec 2011 - 9:45

Nisam gledao seriju niti imam namere, ali sam pogledao tu scenu kad se ona ubija.
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 7 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySat 24 Dec 2011 - 3:22

ih,pa nije isti uzitak... :D Plac
Back to top Go down
Anairena
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Anairena

Broj postova : 77

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyMon 9 Jan 2012 - 20:47

Super serija najvise mi se svidja Adnan a nisam volela Bihter lose glumi
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 5 Feb 2012 - 9:57

Dobra serija
Back to top Go down
AlwaysExtraordinary
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
AlwaysExtraordinary

Broj postova : 16

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyTue 28 Feb 2012 - 22:53

nije losxa..
Bihter mi je jako isxla na živco..
Onaj mali je najbolji <3
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyThu 8 Mar 2012 - 10:00

Nisam nazalost gledao seriju, ali jesam zadnju epizodu i bila mi je pretuzna... Bas se kajem sto nisam gledao, znam da su je svi oko mene gledali i bili zadovoljni...

Bihterin i Behlulov kraj................. :(
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari serije - Page 7 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyFri 13 Apr 2012 - 5:37

serija ce ponovo biti emitovana u hrvatskoj i to po treci put... prvo je bila na novoj, pa na domi i sad opet na novoj :D
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyFri 13 Apr 2012 - 5:43

Malo preterano...
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyFri 13 Apr 2012 - 8:31

pa i ne bas,dosta ih nije imalo domu a prvobitno su je bili pustili na novoj i prebacili nakon 20 epizoda pa nisu mogli gledati
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyThu 19 Apr 2012 - 10:22

Strasti Orijenta na Novoj TV
Vraća se priča o zabranjenoj ljubavi i intrigama!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Strasti Orijenta - repriza hit-serije od 23.04. u 20:00h na Novoj TV

U četvrtak, 20. travnja, završila je 1. sezona hit-serije “Izgubljena čast”. U istom terminu od ponedjeljka, 23. travnja ponovno ćemo gledati telenovelu “Strasti Orijenta“, a priču o Fatmagul nastavit ćemo pratiti od jeseni u novim epizodama druge sezone.

Kako bi napakostila svojoj majci, prelijepa Bihter se udaje za starijeg imućnog bogataša. Misleći kako će živjeti mirnim životom, u njegovoj kući ipak upoznaje mnoge neprijatelje, uključujući njegovu djecu i poslugu. Njena majka Firdevs uskoro saznaje za kćerinu strast prema naočitom Behlulu te vidi odličnu priliku da joj se osveti…
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 23 May 2012 - 13:45

Na rasporedu: Nova TV, od ponedjeljka do petka u 20:00 sati

Back to top Go down
Ezel fan
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Ezel fan

Broj postova : 246
Fan-gif : Ona je tvoja sudbina od davnina. Kako god bilo, još ćeš je tisuću puta voljeti.

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 17 Jun 2012 - 1:03

serija je prvo u dec 2010 krenula na Novoj pa je nakon samo par ep ukinuta zbog lose gledanosti jer je tad Šehi vladala Balkanom. Poslije, nekad u januaru 2011. vraćena je na Doma tv i sad eto opet repriza na Novoj.

Počeo sam je gledat samo zbog Beren, htio sam vidjet tu slavnu Bihter, Kivanca ne volim pa čisto sumnjam da će me njihova ljubavna priča zaintrigirat ...
Back to top Go down
Peter
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Peter

Broj postova : 140
Godina : 39
Fan-gif : http://images4.fanpop.com/image/photos/19700000/Ask-i-Memnu-Bihter-Behlul-ask-i-memnu-19738429-150-150.gif

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 24 Jun 2012 - 5:48

Ponovo se daje na Kanal d turska televizija jos su na pocetku 5 epizoda su eve najava za reprizu..
Back to top Go down
http://kikotodoroskifanclub.forummk.com/
Nemanja4Ever
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nemanja4Ever

Broj postova : 192

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 29 Jul 2012 - 21:29

Dobra serija
Kraj i nije nesto
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyTue 21 Aug 2012 - 1:02

Ne propustite još jednom tragičan završetak hit serije STRASTI ORIJENTA! (Napomena: članak je objavljen u ožujku 2011., uoči završetka serije na Doma TV-u)

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
~Blair&Chuck~
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
~Blair&Chuck~

Broj postova : 786
Godina : 28
Fan-gif : MAITE

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyFri 24 Aug 2012 - 9:38

Serija je bila odlicna,a inace ne podnosim Turske. Anyway,kraj je odlicno napravljen i vrlo je potresan. Zao mi je Bihter,ali realno nisam mogla zamisliti nju i Behlula sretne na kraju. Po meni,ona se ubila da dokaze svoju ljubav prema njemu,da dokaze da nije samo Nihal ta koja bez njega ne moze zivjeti. Na kraju,vidjeli smo,on je volio samo Bihter i mislim da je njihova kemija odlicna,a i prica je super :D
Back to top Go down
http://www.girls-corner.org
Scarlett. ^^
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Scarlett. ^^

Broj postova : 23

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 26 Aug 2012 - 1:45

Obozavam ovu seriju. enamorado Bihter i Behlul su prelepi par. Ima mnogo hemije medju njima.Kraj mi se nije dopao. U svakom slucaju serija je odlicna. :)
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 7 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyTue 16 Oct 2012 - 10:09

kad vidim ovaj gif pozelim reprizuuuuuu thumbup thumbup
Back to top Go down
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

Broj postova : 633
Fan-gif : Komentari serije - Page 7 3015239313_1_5_oelYNxbK
Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySat 12 Jan 2013 - 8:23

Repriza bi bila super
Back to top Go down
milospetkovic48@yahoo.com
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
milospetkovic48@yahoo.com

Broj postova : 291
Fan-gif : Komentari serije - Page 7 Y

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySat 12 Jan 2013 - 9:02

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next