|
|
Author | Message |
---|
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 7:14 | |
| |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 7:15 | |
| |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 7:16 | |
| I ja stvarno, e evo pocinje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 7:18 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 7:31 | |
| ma de da uzivam,ja cu da placem |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 8:11 | |
| hahahahaha,samo polako..... ) a kad roknu ove reklame po 15 min razbila bih tv... |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 8:20 | |
| - dolcevita wrote:
- Danas nam odlazi Bihter...kako god se okrene ova serija nikog nije ostavila ravnodusnim,svojom posebnom i drugacijom pricom o jednoj opsesivnoj ljubavi zarobila je paznju i starijih i mladjih,a pritom smo mogli i puno toga nauciti,kako je malo potrebno da se izgubi kontrola,da te ljubav skrene sa pravog puta i odvede pravo u propast...divna prica o nesavrsenim ljudima,o ljudskim manama,nedostacima,pogresnim potezima koje cak ni ljubav ne moze ispraviti,zivot na kraju sve naplati...pamticu je po originalnoj prici i po jednoj fantasticnoj zeni Beren Saat koja me je svojom pojavom i glumom navukla da prvi put u zivotu odgledam neku tursku seriju...cestitke svim glumcima,scenaristima,reditelju,sve je u ovoj seriji funkcionisalo kao sat...Aşk-ı Memnu forever
lijepo si ti ovo opisala |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 9:02 | |
| |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 9:06 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 9:16 | |
| meni najbolja,plakacu dozivotno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 9:39 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 9:39 | |
| |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 11:43 | |
| |
|
| |
nermina TVNovele Novi član
Broj postova : 421 Godina : 38
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 19:56 | |
| I meni je isto tuzan kraj zao mi Bihter e u koga se ona to zaljubila samo drago mi je Behlula i njega je dostigla kazna ovako vise pati ... Nihal nije vredna ovoga |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Dec 2011 - 0:17 | |
| |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Dec 2011 - 0:58 | |
| nisam gledala ovu seriju, kao ni uopste turske sto ne gledam...ali su svi pod utiskom zbog tragicnog kraja...ja otprilike znam pricu serije, i naravno da mi je zao Bihter sto je tako zavrsila, inace ona je meni stvarno PRELEPA Diivnaaa je <3 nju Behlul nije ni zasluzio, on je tipicna KUKAVICA |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Dec 2011 - 1:53 | |
| Meni je zao bas svih. Cak i Behlula. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Dec 2011 - 3:36 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- Na kraju sam plakala sa svima Bihter onako izmucena, jadna i jos se ubila Adnan kad prica Nihal da ce otici zajedno daleko gde uvek sija sunce Firdevs se slogirala, jos je ovaj Cetin otisao Ostavio je, samo mi nije bilo zao Besira, njega jednostavno ne mogu da zalim
ma Firdevs je to zasluzila...mada i sta ce joj sad Cetin i pare i sve,kad je izgubila cerku.... a msm da je Nihal imala nervni slom...i nje mi je bilo zao,msm jes bila glupa,mogla sebe da uskrati bola i patnje,ali nicim nije zasluzila da dozivi tako nesto... a meni je i Besira zao,ja sam pocela da bukvalno kad je pocela njegova sahrana,ona sa Bihter mi bile pune oci,ali to me dokrajcilo,kad su prikazali Dzemile kako place, bas mi je bilo zao...msm nije on nista kriv...nosenje tog tereta ga je i dokrajcilo... zao mi je bilo i Pejker kad sam je videla kako place,msm ja da sam na njenom estu sigurno bih jednim delom krivila sebe za sestrinu smrt,ali ne zbog nekog svog loseg cina vec zbog toga to kad joj je Bihter trazila da ne ide,ona je samo iskulirala i otisla,msm jes,bilo joj je krivo,i jes nije mogla da zna sta se sve desava u Bihterinoj glavi,ali cim joj je to trazila,sigurno je postojao razlog... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Dec 2011 - 19:42 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Dec 2011 - 0:05 | |
| Ja sam se ubila od plakanja. Znači toliko mi je bilo žao, da je to neverovatno. Nisam volela Bešira, ali mi je bilo žao što je on umro. Za Fridevs mi je donekle drago, iskreno zaslužila je. Ona je i delom ubila ćerku jer je baš ona prva koja je 'gurala' Nihal kod Behlula. Što se tiče njega, jedino mi je drago što je na kraju, na Bihterinom grobu, priznao da je bio i da jeste kukavica. Bar je to shvatio, ako ništa drugo. Za Nihal mi jeste malo bilo žao, nije zaslužila, ali opet je sama kriva što je Behlulu slepo verovala. Adnan je ovde najviše ispaštao, i pored Bihter, njega mi je najviše žao. A za Bihter ... Ne znam. Ona se nadala do poslednje sekunde, bila je presrećna kad joj je Adnan tražio razvod. Ali opet je tu bio Behlul koji je opet sve upropastio. -.- Nije zaslužila, to je sigurno. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Dec 2011 - 1:47 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Dec 2011 - 2:04 | |
| Poslednja epiozoda je kod nas,koliko cujem imala i vise nego dobru gledanost! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Dec 2011 - 4:38 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Dec 2011 - 8:35 | |
| - Levy's girl wrote:
- pa ja msm da je ona bila svesna da joj se Behlul nece vratiti,a taj cin njenog smeha i prikazivanja koliko je ona srecna sto joj Adnan trazi razvod msm da vise prikazuje koliko je ona odlepila od tolike ljubavi...malo je skrenula,inace ne bi svoj zivot stavila na kocku..
Slažem se. A bilo je stvarno nekako kao da je odlepila, mislim nije se ponašala normalno kako bi stara Bihter to uradila. Mada se opet, kad je Behlul pozvao i rek'o "Dolazim po tebe" ponadala, to je bilo očigledno. A onda kad je onaj kreten rekao "Nemoj sve da upropastiš" osmeh joj je nestao s lica. To mi je bila najgora scena, pored naravno one kada se ubila. - maite es mi princesa wrote:
- kako sam je plakala kad je rekla "Ubijas mene da bi ona zivela,mene tvoju Bihter"
Lik Bihter cu zauvek pamtiti Da. Definitivno najtužnija scena, ja sam se tu najviše suze lila. :| Takođe, neverovatan lik, a opet je na kraju tragično završila. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|