REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

Komentari serije - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 7:14

evo jos 6 minuta haha xD Plac
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 6 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 7:15

plakacu majke mi... Kme Kme Kme
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 7:16

I ja stvarno, e evo pocinje Plac enamorado
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 7:18

Uzivajmo! <3
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Fan-gif : MuraTuba &lt;3  :*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 7:31

ma de da uzivam,ja cu da placem :( :(
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 8:11

hahahahaha,samo polako.....:))

a kad roknu ove reklame po 15 min razbila bih tv...
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 8:20

dolcevita wrote:
Danas nam odlazi Bihter...kako god se okrene ova serija nikog nije ostavila ravnodusnim,svojom posebnom i drugacijom pricom o jednoj opsesivnoj ljubavi zarobila je paznju i starijih i mladjih,a pritom smo mogli i puno toga nauciti,kako je malo potrebno da se izgubi kontrola,da te ljubav skrene sa pravog puta i odvede pravo u propast...divna prica o nesavrsenim ljudima,o ljudskim manama,nedostacima,pogresnim potezima koje cak ni ljubav ne moze ispraviti,zivot na kraju sve naplati...pamticu je po originalnoj prici i po jednoj fantasticnoj zeni Beren Saat koja me je svojom pojavom i glumom navukla da prvi put u zivotu odgledam neku tursku seriju...cestitke svim glumcima,scenaristima,reditelju,sve je u ovoj seriji funkcionisalo kao sat...Aşk-ı Memnu forever thumbup

:super: lijepo si ti ovo opisala enamorado
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 9:01

kako dobro odradjen kraj pretuzan za sve :(
predobre poslednje scene Bihter,Berenke nase enamorado koja je tako maestralno odigrala ovu ulogu skidamkapu
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 9:02

JA I DALJE PLACEM,KOJI SAM LUDAK,MOJA BIHTI SE UBILA Kme Kme Kme I TO SVE ZBOG GLUPOG BEHLULA,KAKO MI JE BILA SLATKA IMALA SAM OSECAJ DA CE U JEDNOM TRENUTKU DA SE SLOMI I NA KRAJU JESTE,JADNA NIJE ZASLUZILA :( LEPOTICA MOJA enamorado
Back to top Go down
Mica Voli Lucero
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Mica Voli Lucero

Broj postova : 553

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 9:06

A,ne mogu da verujem da je kraj i da je bas morao da bude ovakav.
Kako se sve tuzno zavrsilo,neverovatno :(
Evo,i ja placem Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme
Jadna Bihti,najvise mi je zao zbog nje..
I kako cu sad bez mog 'voca?
Navikla sam da gledam svaki dan.
Ovo je definitivno bila jedna od najboljih serija thumbup
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 9:16

meni najbolja,plakacu dozivotno :( :(
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 9:39

jedna od najboljih i meni...i ja sam plakala,bas je bilo tuzno...jedna tuzna ljubavna prica enamorado enamorado sa tragicnim krajem... Plac Plac
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 9:39

ja nikad necu moci da prezalim Plac ona scena je tako tuzna Kme Kme Kme
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

Broj postova : 16445

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 11:43

Mica Voli Lucero wrote:
A,ne mogu da verujem da je kraj i da je bas morao da bude ovakav.
Kako se sve tuzno zavrsilo,neverovatno :(
Evo,i ja placem Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme
Jadna Bihti,najvise mi je zao zbog nje..
I kako cu sad bez mog 'voca?
Navikla sam da gledam svaki dan.
Ovo je definitivno bila jedna od najboljih serija thumbup

slazem se Plac
Back to top Go down
nermina
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
nermina

Broj postova : 421
Godina : 38

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptySun 18 Dec 2011 - 19:56

I meni je isto tuzan kraj zao mi Bihter e u koga se ona to zaljubila samo Ijo drago mi je Behlula i njega je dostigla kazna ovako vise pati ... Nihal nije vredna ovoga
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyMon 19 Dec 2011 - 0:17

Na kraju sam plakala sa svima Plac Bihter onako izmucena, jadna i jos se ubila Plac Plac Adnan kad prica Nihal da ce otici zajedno daleko gde uvek sija sunce Plac Plac Plac Firdevs se slogirala, jos je ovaj Cetin otisao Plac Plac Ostavio je, samo mi nije bilo zao Besira, njega jednostavno ne mogu da zalim thumbdown thumbdown thumbdown
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyMon 19 Dec 2011 - 0:58

nisam gledala ovu seriju, kao ni uopste turske sto ne gledam...ali su svi pod utiskom zbog tragicnog kraja...ja otprilike znam pricu serije, i naravno da mi je zao Bihter sto je tako zavrsila, inace ona je meni stvarno PRELEPA enamorado Diivnaaa je <3 nju Behlul nije ni zasluzio, on je tipicna KUKAVICA thumbdown thumbdown
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

Broj postova : 16445

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyMon 19 Dec 2011 - 1:53

Meni je zao bas svih. Cak i Behlula. Plac
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyMon 19 Dec 2011 - 3:36

maite es mi princesa wrote:
Na kraju sam plakala sa svima Plac Bihter onako izmucena, jadna i jos se ubila Plac Plac Adnan kad prica Nihal da ce otici zajedno daleko gde uvek sija sunce Plac Plac Plac Firdevs se slogirala, jos je ovaj Cetin otisao Plac Plac Ostavio je, samo mi nije bilo zao Besira, njega jednostavno ne mogu da zalim thumbdown thumbdown thumbdown

ma Firdevs je to zasluzila...mada i sta ce joj sad Cetin i pare i sve,kad je izgubila cerku.... :(
a msm da je Nihal imala nervni slom...i nje mi je bilo zao,msm jes bila glupa,mogla sebe da uskrati bola i patnje,ali nicim nije zasluzila da dozivi tako nesto...
a meni je i Besira zao,ja sam pocela da Plac bukvalno kad je pocela njegova sahrana,ona sa Bihter mi bile pune oci,ali to me dokrajcilo,kad su prikazali Dzemile kako place, Plac Plac Plac bas mi je bilo zao...msm nije on nista kriv...nosenje tog tereta ga je i dokrajcilo... :(
zao mi je bilo i Pejker kad sam je videla kako place,msm ja da sam na njenom estu sigurno bih jednim delom krivila sebe za sestrinu smrt,ali ne zbog nekog svog loseg cina vec zbog toga to kad joj je Bihter trazila da ne ide,ona je samo iskulirala i otisla,msm jes,bilo joj je krivo,i jes nije mogla da zna sta se sve desava u Bihterinoj glavi,ali cim joj je to trazila,sigurno je postojao razlog... :(
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 6 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyMon 19 Dec 2011 - 19:42

Aaaaaaa daaa, kako je sam otuzno bilo, uzaaas..:S
Bihter se ubila zbog budalu.
Behlul je kukavica i idiot Plac Plac Plac
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 20 Dec 2011 - 0:05

Ja sam se ubila od plakanja.
Znači toliko mi je bilo žao, da je to neverovatno.
Nisam volela Bešira, ali mi je bilo žao što je on umro. Za Fridevs mi je donekle drago, iskreno zaslužila je. Ona je i delom ubila ćerku jer je baš ona prva koja je 'gurala' Nihal kod Behlula.
Što se tiče njega, jedino mi je drago što je na kraju, na Bihterinom grobu, priznao da je bio i da jeste kukavica. Bar je to shvatio, ako ništa drugo.
Za Nihal mi jeste malo bilo žao, nije zaslužila, ali opet je sama kriva što je Behlulu slepo verovala.
Adnan je ovde najviše ispaštao, i pored Bihter, njega mi je najviše žao.
A za Bihter ... Plac Ne znam.
Ona se nadala do poslednje sekunde, bila je presrećna kad joj je Adnan tražio razvod. Ali opet je tu bio Behlul koji je opet sve upropastio. -.-
Nije zaslužila, to je sigurno.
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 20 Dec 2011 - 1:47

kako sam je plakala kad je rekla "Ubijas mene da bi ona zivela,mene tvoju Bihter" Kme Kme Kme Kme
Lik Bihter cu zauvek pamtiti enamorado :(
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 20 Dec 2011 - 2:04

Poslednja epiozoda je kod nas,koliko cujem imala i vise nego dobru gledanost!
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 20 Dec 2011 - 4:38

♥Diablita♥ wrote:
...A za Bihter ... Plac Ne znam.
Ona se nadala do poslednje sekunde, bila je presrećna kad joj je Adnan tražio razvod. Ali opet je tu bio Behlul koji je opet sve upropastio. -.-
Nije zaslužila, to je sigurno.

pa ja msm da je ona bila svesna da joj se Behlul nece vratiti,a taj cin njenog smeha i prikazivanja koliko je ona srecna sto joj Adnan trazi razvod msm da vise prikazuje koliko je ona odlepila od tolike ljubavi...malo je skrenula,inace ne bi svoj zivot stavila na kocku... :( Plac

kako sam je plakala kad je rekla "Ubijas mene da bi ona zivela,mene tvoju Bihter" Kme Kme Kme Kme
daaaaaaa,najgori deo... Kme Kme Kme Kme
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 20 Dec 2011 - 8:35

Levy's girl wrote:
pa ja msm da je ona bila svesna da joj se Behlul nece vratiti,a taj cin njenog smeha i prikazivanja koliko je ona srecna sto joj Adnan trazi razvod msm da vise prikazuje koliko je ona odlepila od tolike ljubavi...malo je skrenula,inace ne bi svoj zivot stavila na kocku.. :( Plac

Slažem se. A bilo je stvarno nekako kao da je odlepila, mislim nije se ponašala normalno kako bi stara Bihter to uradila. Mada se opet, kad je Behlul pozvao i rek'o "Dolazim po tebe" ponadala, to je bilo očigledno. A onda kad je onaj kreten rekao "Nemoj sve da upropastiš" osmeh joj je nestao s lica. To mi je bila najgora scena, pored naravno one kada se ubila.

kako sam je plakala kad je rekla "Ubijas mene da bi ona zivela,mene tvoju Bihter"
Da. Definitivno najtužnija scena, ja sam se tu najviše suze lila. :|
Takođe, neverovatan lik, a opet je na kraju tragično završila. Plac
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next