REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

Komentari serije - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyThu 15 Dec 2011 - 4:45

ja sam njega uvijek smatrala kukavicom...slabicem .ocito nije njegova ljubav prema njoj nije bila jaka da se suoci s posljednicama....

vjeruj bila bi odlican u tom poslu thumbup

Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyThu 15 Dec 2011 - 4:48

Ah, imam i prve fanove haha xD Pa ja bih sve to realno odradila, svakom po zasluzi a ne ovi samo tu nesto tragicno, da umirem svaki put kad se setim za kraj Plac Plac Plac
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 5 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyThu 15 Dec 2011 - 11:46

dervisevic fata wrote:
ja sam njega uvijek smatrala kukavicom...slabicem .ocito nije njegova ljubav prema njoj nije bila jaka da se suoci s posljednicama....

slazem se :super: :super: :super:
msm mozda je on nju da kazes i voleo,ali kako boga ti da ostavi sve benificije koje ima kod Adnana,pare,kuca,posao zagarantovan...zivot milina...
nikako da puste kraj...prosto ne verujem da sam izdrzala i nisam odgledala na netu...

svidja mi se tvoj kraj Dajana....mada mi se svidja i ovaj vec postojeci,tragican...mada mi je zao sto se Bihter ubija...ali jbg Ne znam
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyThu 15 Dec 2011 - 12:01

ako mislis na Behulala koliko znam on nikada nije pokazao interes prema materijalnim stvarima iako je uzivao ulozi zavodnika..a dok ona prvobitni motiv udaje bas bio novac a ne ljubav prema Adnanu al kada je upoznala Behlula tad je upoznala ljubav a kako zivot naplaciva tako i njezina ambicija nije ostala nekaznjena i njegov nacin zivota!hocu reci da su se svi njihovi grijesi naplaceni!
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyThu 15 Dec 2011 - 22:28

Ova serija je prepuna zapleta i glupih događaja, ako ćemo iskreno.
Pre svega Behlul, koji je bio takva budala hiljadu puta.
Ja seriju već neko vreme ne pratim u toliko meri, jer se po meni kraj već dogodio.
Slažem se sa Piom, mislim da je vrlo glupo da glavni lik na kraju serije strada. Pogotovo Bihter.
Po mom mišljenju, to je trebao da bude Behlul.
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

Broj postova : 632
Godina : 28

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyFri 16 Dec 2011 - 6:02

pravo da ti kazem, diablita slazem se sa tobom da je ipak behlul zasluzio takav kraj maite es mi princesa odlican scenario sad imas prve fanove
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 3:02

hehe pa hvala vam :D enamorado
ja bi da Behlul zauvek pati sto je Bihter daleko i sto je srecna sa drugim,i uziva u parama koje je on uvek hteo :P enamorado
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 3:36

to bi bio fantastican kraj
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 4:15

pa po meni bi pre svega bio pravedan thumbup thumbup
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 7:18

Slažem se, scenario bi bilo odličan. ;D
Ne mogu da verujem da je ostalo još tako malo, a serija mi je jedna od omiljenih.
Ali ako bude kao sa Šeherezadom, najverovatnije ćemo ovu serije ubrzo ponovo da gledamo. :P
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 7:22

hvala,svima po zasluzi thumbup
Ne verujem da ce da puste ponovo,ali bih ja volela,opet ByB prelepe scene enamorado
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 7:59

SUTRA U 19:00 VELIKO FINALE ''ZABRANJENOG VOCA''!
NE PROPUSTITE DVA SATA VASE OMILJENE SERIJE!
SAMO NA PRVOJ!
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 11:25

jao sutra krajj :( Plac
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 11:34

gaconi wrote:
jao sutra krajj :( Plac
ja cu da placem Kme Kme Kme Kme Kme Kme kako ce suda da "zivim" bez Bihter Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme Kme
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 11:52

meni pricas ja cu da padnem u nesvest od placa joj Kme Kme Kme kako cu ja bez voca joj...
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 11:58

ma ja sam vec danas bila na ivici suza,sutra cu da ridam Kme Kme Bihti Kme
Spoiler:
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 12:06

auuu brate koliko je zarazna ova serija
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 12:06

ozbiljno,prvi put da cu ja da placenm zbog neke serije xD
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 12:59

Behlulu ce biti najveca kazna sto je izgubio Bihter.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 17 Dec 2011 - 23:44

ma za njega mi uopste nije zao thumbdown
Spoiler:
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySun 18 Dec 2011 - 0:09

uros car wrote:
Behlulu ce biti najveca kazna sto je izgubio Bihter.
Slažem se sa tobom, Uroše.
Ali kad se već tako desilo, to je i zaslužio. -.-
Meni je najviše žao što je Bihter zbog njega morala da ispašta.
Back to top Go down
nermina
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
nermina

Broj postova : 421
Godina : 38

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySun 18 Dec 2011 - 1:48

dervisevic fata wrote:

vjeruj bila bi odlican u tom poslu thumbup

thumbup thumbup thumbup
Back to top Go down
dolcevita
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
dolcevita

Broj postova : 173
Fan-gif : Komentari serije - Page 5 Berengin

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySun 18 Dec 2011 - 4:53

Danas nam odlazi Bihter...kako god se okrene ova serija nikog nije ostavila ravnodusnim,svojom posebnom i drugacijom pricom o jednoj opsesivnoj ljubavi zarobila je paznju i starijih i mladjih,a pritom smo mogli i puno toga nauciti,kako je malo potrebno da se izgubi kontrola,da te ljubav skrene sa pravog puta i odvede pravo u propast...divna prica o nesavrsenim ljudima,o ljudskim manama,nedostacima,pogresnim potezima koje cak ni ljubav ne moze ispraviti,zivot na kraju sve naplati...pamticu je po originalnoj prici i po jednoj fantasticnoj zeni Beren Saat koja me je svojom pojavom i glumom navukla da prvi put u zivotu odgledam neku tursku seriju...cestitke svim glumcima,scenaristima,reditelju,sve je u ovoj seriji funkcionisalo kao sat...Aşk-ı Memnu forever thumbup
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySun 18 Dec 2011 - 5:01

Aşk-ı Memnu FOREVER enamorado enamorado Stvarno, ako je neko ostao imun na ovu seriju onda nema osecanja enamorado enamorado
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 5 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySun 18 Dec 2011 - 7:13

:super: :super: :super:
samo sto nije pocelo...:))
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next