|
|
Author | Message |
---|
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 4:45 | |
| ja sam njega uvijek smatrala kukavicom...slabicem .ocito nije njegova ljubav prema njoj nije bila jaka da se suoci s posljednicama.... vjeruj bila bi odlican u tom poslu |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 4:48 | |
| |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 11:46 | |
| - dervisevic fata wrote:
- ja sam njega uvijek smatrala kukavicom...slabicem .ocito nije njegova ljubav prema njoj nije bila jaka da se suoci s posljednicama....
slazem se msm mozda je on nju da kazes i voleo,ali kako boga ti da ostavi sve benificije koje ima kod Adnana,pare,kuca,posao zagarantovan...zivot milina... nikako da puste kraj...prosto ne verujem da sam izdrzala i nisam odgledala na netu... svidja mi se tvoj kraj Dajana....mada mi se svidja i ovaj vec postojeci,tragican...mada mi je zao sto se Bihter ubija...ali jbg |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 12:01 | |
| ako mislis na Behulala koliko znam on nikada nije pokazao interes prema materijalnim stvarima iako je uzivao ulozi zavodnika..a dok ona prvobitni motiv udaje bas bio novac a ne ljubav prema Adnanu al kada je upoznala Behlula tad je upoznala ljubav a kako zivot naplaciva tako i njezina ambicija nije ostala nekaznjena i njegov nacin zivota!hocu reci da su se svi njihovi grijesi naplaceni! |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Dec 2011 - 22:28 | |
| Ova serija je prepuna zapleta i glupih događaja, ako ćemo iskreno. Pre svega Behlul, koji je bio takva budala hiljadu puta. Ja seriju već neko vreme ne pratim u toliko meri, jer se po meni kraj već dogodio. Slažem se sa Piom, mislim da je vrlo glupo da glavni lik na kraju serije strada. Pogotovo Bihter. Po mom mišljenju, to je trebao da bude Behlul. |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Dec 2011 - 6:02 | |
| pravo da ti kazem, diablita slazem se sa tobom da je ipak behlul zasluzio takav kraj maite es mi princesa odlican scenario sad imas prve fanove |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 3:02 | |
| |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 3:36 | |
| to bi bio fantastican kraj |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 4:15 | |
| pa po meni bi pre svega bio pravedan |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 7:18 | |
| Slažem se, scenario bi bilo odličan. ;D Ne mogu da verujem da je ostalo još tako malo, a serija mi je jedna od omiljenih. Ali ako bude kao sa Šeherezadom, najverovatnije ćemo ovu serije ubrzo ponovo da gledamo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 7:22 | |
| hvala,svima po zasluzi Ne verujem da ce da puste ponovo,ali bih ja volela,opet ByB prelepe scene |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 7:59 | |
| SUTRA U 19:00 VELIKO FINALE ''ZABRANJENOG VOCA''! NE PROPUSTITE DVA SATA VASE OMILJENE SERIJE! SAMO NA PRVOJ! |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 11:25 | |
| jao sutra krajj |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 11:34 | |
| |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 11:52 | |
| meni pricas ja cu da padnem u nesvest od placa joj kako cu ja bez voca joj... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 11:58 | |
| |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 12:06 | |
| auuu brate koliko je zarazna ova serija |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 12:06 | |
| ozbiljno,prvi put da cu ja da placenm zbog neke serije |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 12:59 | |
| Behlulu ce biti najveca kazna sto je izgubio Bihter. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Dec 2011 - 23:44 | |
| ma za njega mi uopste nije zao - Spoiler:
ALi za Bihti jeste
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 0:09 | |
| - uros car wrote:
- Behlulu ce biti najveca kazna sto je izgubio Bihter.
Slažem se sa tobom, Uroše. Ali kad se već tako desilo, to je i zaslužio. -.- Meni je najviše žao što je Bihter zbog njega morala da ispašta. |
|
| |
nermina TVNovele Novi član
Broj postova : 421 Godina : 38
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 1:48 | |
| |
|
| |
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 4:53 | |
| Danas nam odlazi Bihter...kako god se okrene ova serija nikog nije ostavila ravnodusnim,svojom posebnom i drugacijom pricom o jednoj opsesivnoj ljubavi zarobila je paznju i starijih i mladjih,a pritom smo mogli i puno toga nauciti,kako je malo potrebno da se izgubi kontrola,da te ljubav skrene sa pravog puta i odvede pravo u propast...divna prica o nesavrsenim ljudima,o ljudskim manama,nedostacima,pogresnim potezima koje cak ni ljubav ne moze ispraviti,zivot na kraju sve naplati...pamticu je po originalnoj prici i po jednoj fantasticnoj zeni Beren Saat koja me je svojom pojavom i glumom navukla da prvi put u zivotu odgledam neku tursku seriju...cestitke svim glumcima,scenaristima,reditelju,sve je u ovoj seriji funkcionisalo kao sat...Aşk-ı Memnu forever |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 5:01 | |
| |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Dec 2011 - 7:13 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |